Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Keep your friends close, and your enemies closer
-- Sun-Tzu

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: PhoebeGordon
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43142

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 39
Ahli: 0
Jumlah: 39




  Yang Masuk Ke Sini
lizawati2302: 6 hari yang lalu
Kang: 6 hari yang lalu
sahabat_sejati: 13 hari yang lalu
sadiqah: 16 hari yang lalu
eme86: 20 hari yang lalu
al_hafizahgirl: 24 hari yang lalu
nice_pesan: 27 hari yang lalu
umy_1510: 32 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: mat/ minah maggi


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» mat/ minah maggi

Please Mendaftar To Post


Oleh mat/ minah maggi

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 17:00


sapa suka makan maggi???

apakah flavour maggi kegemaran anda????

kenapa suka makan maggi??

bagi 3 alasan.......

akim suka makan sekiranya.....

1..duit scholar dah kong
2.apabila malas nak pegi kafe
3. bau maggi menusuk hidung

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 17:56


kenapa saya suka makan maggi.....?

kenapa saya suka makan maggi?

sebab maggi sedap....

mmmm......lagi saya suka perasa tom yam....uiksss...sedap tu...




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

hakimabdulrahman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10003
Posting: 541
Dari: kawan

singapore  


posticon Posting pada: 20-07-04 20:16


semua bab maggi sedap.....
baunya sedap....kuahnya sedap..semuanya sedap....

tapi tak tahulah ada orang kata,kalu kita makan maggi mee ni banyak-banyak rambut kita bole botak...
betul kot..tak tahu lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hakimabdulrahmanProfil   Hantar PM kepada hakimabdulrahman   Pergi ke hakimabdulrahman's Website   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 20:19


hemm maggie ni buat senang di kala susah..heheh maggie kari..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 20:28




maggi kari memang sedap, tambah pulak telur dan sayur sawi.. hmm.. nyum nyum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

nurul_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.08.2003
Ahli No: 3157
Posting: 97
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 20-07-04 22:52


sebab senang masak!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_cahayaProfil   Hantar PM kepada nurul_cahaya   Pergi ke nurul_cahaya's Website   Quote dan BalasQuote

MAZRINAINA
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.02.2004
Ahli No: 7372
Posting: 22

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-07-04 17:39


kite pun makan jugak maggi tak sangat kurang sebab kite pernah kena belasah ngan mak waktu keil sebab asyik makan maggi kate mak maggi mengandung sejenis asid yg boleh merosakkan otak.sebab tu kite x banyak makan maggi.tapi kadang2 tu makan jugaklah nak buat mcm mana duit kat poket tu dah habis.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For MAZRINAINAProfil   Hantar PM kepada MAZRINAINA   Pergi ke MAZRINAINA's Website   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-07-04 14:46


elok ke makan megi banyak sangat....?
mak saya kata,,,, makan meggi x berapa elok sangat..apa komen korang?????

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 23-07-04 23:37




tak brp suka dan jarang makan maggi....lg pun tak baik untuk kesihatan....cuma faedahnya baik utk saat² 'pokai'...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-07-04 18:32




masa zaman2 study dulu megi amat berguna masa2 pokai
masa2 sekarang ni pulak megi dimakan masa2 boring.

perisa tentu la kari, yg bestnya perencah kari tu blh buat perencah nasi goreng

-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qayyum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8967
Posting: 133
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-07-04 21:10




hm..citer pasal maggi ni..dulu kat asrama warden tak kasi pelajar2 mkn maggi..tapi dah anak murid ni semuanya suka makan maggi...tak terkata apa.. time makan maggi bila dah lapar sgt.. suka makan maggi kari n tomyam...lagi satu bihun maggi.. sedapnya...tapi kat mesir ni suka maggi goreng...

-----------------
"I aM ThE BeSt ThAt I CaN Be.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qayyumProfil   Hantar PM kepada ummu_qayyum   Pergi ke ummu_qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_najah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.05.2004
Ahli No: 9199
Posting: 182
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-07-04 21:26




nak kater maggi nih tergolong dalam kategori fastood,makanan segera..aaa mati pun segera...tapi tuhlaa sedap..nak2 maggie kari n tomyam......

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_najahProfil   Hantar PM kepada ummu_najah   Pergi ke ummu_najah's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-07-04 21:42


maggi..ana pun suka jugak makan maggi..tapi tak selalu la..bila lapar pastu tak de apa-apa nak makan then malas pulak tu..so..masak maggi je la..maggi yang the best adalah..maggi tom yam!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

Usmad
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7517
Posting: 597
Dari: Parit Buntar

libya   avatar


posticon Posting pada: 25-07-04 00:34


sapa suka makan maggi???
Saya

apakah flavour maggi kegemaran anda????
Kari+tomyam-Asli

kenapa suka makan maggi??
bagi 3 alasan.......
1 Cepat masak
2 Cepat makan
3 Cepat kenyang

Extra satu lagi sebab
4 Cepat lapar balik
Senang nak makan benda lain pulak

Bookmark and Share

    


  Member Information For UsmadProfil   Hantar PM kepada Usmad   Pergi ke Usmad's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 25-07-04 13:05




Saya pun suka makan megi juga tapi tak laa makan selalu sangat...jaga kesihatan tapi kalau ada kat rumah tu memang sedap aih...tambah-tambah bila letak ayam/fishball/telur.... sedapnya...

Suka perasa:
1. Kari
2. Tomyam

Sebab apa suka:
1. Sedap
2. Mudah


Bookmark and Share

    


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 26-07-04 10:44


betul maggi tak bagus tapi kalau dah terdesak tuh telan gak..suka sumer perisa pedas..tp dgr2nye..bila mkn maggi..sel otak akan mati n dlm bdn manusia sel otaklah yang tidak akan diganti semula berbanding sel2 lain walau banyak mana pon protein yang dimakan..hmmm

Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 26-07-04 11:01


betul maggi tak bagus tapi kalau dah terdesak tuh telan gak..suka sumer perisa pedas..tp dgr2nye..bila mkn maggi..sel otak akan mati n dlm bdn manusia sel otaklah yang tidak akan diganti semula berbanding sel2 lain walau banyak mana pon protein yang dimakan..hmmm

Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

disc_manz
Warga Rasmi
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1622
Posting: 16
Dari: Perlis

iran   avatar


posticon Posting pada: 26-07-04 11:15




memang la....semua suka...dah jadi makanan asasi student kalau nak tau maggi (yang sewaktu dengan nyer) ni guna sejenis gam/bahan kimia untuk keraskan maggi tu..bahn kimia ni ambik masa tiga hari untuk kluarkan dari badan....sapa-sapa peminat maggi tu kena makan tiga hari sekali la..kalau makan tiap2 hari bahaya...satu lagi kalau nak makan gak..rebus dulu buang air tu..baru masak sekali lagii

Bookmark and Share

    


  Member Information For disc_manzProfil   Hantar PM kepada disc_manz   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-07-04 12:36


buat rosak badan

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

anjang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3610
Posting: 342
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-07-04 12:58


erm...klu lapo n malas nk g kafe..
mee magi laa jawabnya...
nyam2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anjangProfil   Hantar PM kepada anjang   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 26-07-04 16:03



sapa suka makan maggi???
Saya jugak

apakah flavour maggi kegemaran anda????
1 tom yam
2 kari

kenapa suka makan maggi??
bagi 3 alasan.......
1 ringkas
2 senang pau member
3 murah



Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 26-07-04 18:17




mAGGIE? mmg dah jadi makanan rasmi bila Lan gi panjat gunung ke gi tracking dlm hutan ker atau memana saja..
perisa?

tak kisah perisa apa janji maggie..
apa org nak ckp pun tak kisah janji maggie dlm senarai makanan carta Top 15 kite...

Bayangkanlah kalau lan naik gunung dalam keadaan sejuk
pekana Magie panas pergghhhh.... best tahap Penguin.. muhahahah
so idup maggie..

:: Pencarian, Keindahan, Kenikmatan... Jom Naik Gunung ::

-----------------

Jom Pakat² Naik GununG CEO Penguis



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 20:16




saya pun peminat maggie..kalau ingt masa tggl kat hostel kolej dulu..balik je dari kuliah..mesti ingt maggie..senang di masak..makan pun sedap..

tapi tk eloklah kalau diamal kan selalu..

saya suka perisa:

1.kari
2.asam laksa






-----------------
"/images/zahratul.gif">



[ Posting ini telah di edit oleh: ZahRaTuL_RaiHaNaH81 pada 2004-07-27 20:21 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 647
Posting: 199
Dari: bumi allah

malaysia  


posticon Posting pada: 27-07-04 21:10


.....

suka gak maggi....

perisa asam laksa..ble buat ubat demam...heheheh...utk saya jerlah..fuhhh..mmg best..murah pun murah...

kat mesir maggi mahal..LE 2.25 kat kaherah lah tuh..kalau kat iskandariah murah lah skit..Le1.75..

so peminat2 maggi jom pi alex...hehehehe...murah skit...tp indo maggi jerlah...heheheh


mee maggi cepat di masak sedap di makan...nyum..nyum..nyum...

wallahua'lam


[ Posting ini telah di edit oleh: widad pada 2004-07-27 21:12 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For widadProfil   Hantar PM kepada widad   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor  


posticon Posting pada: 27-07-04 22:54



Ramai betul peminat Maggi ye. dari kanak2 sampailah ke orang tua. Ana kalau makan maggi mesti sakit kepala. Tapi memang tak nafikan maggi ni memang ada tarikan yg kuat. Ana suka Maggi Goreng dan Tom Yam. Tapi kena tahan ajelah sebab takut sakit kepala..Kalau darurat baru makan..


Maggi Oh Maggi..hehhe
wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 23:24


maggi goreng la sedap....selalu order kat kafe sebelum masuk kuliah...makan bersama2

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-08-04 16:05


ni nak kongsi buat murtabak maggi.............


bahan2nya.......

1peket maggi.....
3 biji telur
2 biji bawang besar.....
kuali
sedikit minyak masak........


cara membuatnya......
rebus maggi..tak payah campur serbuk dia....rasa2 dah lembut sikit magi tu..tus airnya dan letakkn dalam mangkuk....kemudian campurkan telur dalm tu..kacau hinnga sebati..masukkkn perasa maggi..bawang..gaulkan rata......
kemudian panaskan kuali..masukkan sedikit minyak.......
goreng dengan api yang perlahan......
apabila murtabak tu dah kuning dan rasa masak....ambik dari kualu...

sedia untuk dimakan..sesuai dimakan waktu tengok tv cerita hindustan waktu petang.....................=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

blueberry_sweet
Warga Rasmi
Menyertai: 28.08.2004
Ahli No: 10774
Posting: 3
Dari: batu pahat

Johor  


posticon Posting pada: 29-08-04 13:51


assalamualaikum...
hmmmm..major sumer suka maggi tom yam.kenapa?mestilah sedapkan...saya pun suka gak.kenapa...
1.sebab sedap
2.jimat duit
3.dah lapar sangatdan xde bende lain nak makan..so maggilah yg menjadi mangsa...
tapi xdinafikan maggi bahaya untuk kesihatan...so pandai2lah peminat2 maggi ni cover minat anda 2ye!

Bookmark and Share

    


  Member Information For blueberry_sweetProfil   Hantar PM kepada blueberry_sweet   Quote dan BalasQuote

majidah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.08.2004
Ahli No: 10691
Posting: 492
Dari: Macquarie University Village

Kedah  


posticon Posting pada: 29-08-04 14:49


saya alergi megi..huhu..bukan takat makan je,bau dia je pun dah memeningkan kepala.kalau makan gak,maunye pening sehari.

tapi tak best tau camni sbb kalau lapor,wajib kena menapak ke kafe..kalau duit dah nak abis,kena segera ke KL Sentral withdraw duit sbb nak kn beli makanan yg tak semurah megi yg sungguh ekonomi.Payoh sungguh lor..



Bookmark and Share

    


  Member Information For majidahProfil   Hantar PM kepada majidah   Pergi ke majidah's Website   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-09-04 22:45


sedap juga bila di makan sekali sekala....lagipun ana dah lama tak makan maggi coz suasana kerja membentuk ana untuk menjauhi makanan yang kurang berkhasiat...

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

de_riyadh
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 664
Posting: 21
Dari: Kunak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-09-04 23:11




Maggi memang sedap tapi bila tahu ia adalah sebahagian daripada senarai boikot saya tak sentuh dah benda tu.. Kalau nak makan pun makanan segera cari yang keluaran orang Islam..

Boikot MAGGI
Boikot MAGGI
Boikot MAGGI

Bookmark and Share

    


  Member Information For de_riyadhProfil   Hantar PM kepada de_riyadh   Pergi ke de_riyadh's Website   Quote dan BalasQuote

kasturi_hati
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.12.2004
Ahli No: 13001
Posting: 31
Dari: Bumi Asing

usa  


posticon Posting pada: 21-12-04 17:07


Ni cakap pasal mee segera ke MAGGI? MAGGI tuh jenama je kan...
Ade je mee segera yg org Islam buat..cuma kena rajin carik je..
Neway mende ni memang best makan time mlm2 bila suma org dah tido tp kita lapa

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasturi_hatiProfil   Hantar PM kepada kasturi_hati   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-12-04 17:44


memang ramai peminat maggi...akim pun dapat tahu dari mak akim yang maggi tak baik untuk dimakan selalu......tapi sebagai students, mesti tak lari dari membeli meggi..betul tak.?...lagi lagi kalau duit kocek dah habis, mesti maggi kat kiosk habis, sebab ramai yang beli maggi. so kepada yang memang peminat kipas-susah-mati maggi ni....pandai-pandailah menjaga kesihatan anda..

nasihat tajaan ini dibawa khas oleh
Jabatan kesihatan dan hal ehwal pengguna....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

tirmidziy02
WARGA SETIA
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11209
Posting: 586
Dari: PULAU MUTIARA

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-12-04 19:00


ramai yer peminta maggi...
tapi bagi ana, mmg makan maggi jugak, tapi, perencah dia x makan....mmg pelik skit ana ni...

-----------------
Mencari Keredhaan Ilahi
Merasa ketenangan Hakiki
Mencuit rasa Rendah Diri
Ya Rabbul Izzati

Bookmark and Share

    


  Member Information For tirmidziy02Profil   Hantar PM kepada tirmidziy02   Pergi ke tirmidziy02's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-12-04 20:25


suka makan maggi gak kalau da malas nak masak ke atau malas beli makanan...buka n masak,tunggu kjap n makan...

-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

imansyazwani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2005
Ahli No: 14745
Posting: 252
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-07-05 22:23


iman tak tahan tengok orang makan....
tak kira lah orang itu makan apa mesti teringin jugak...
jadi kalau tengok orang makan meggi automatik iman pun nak makan jugak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For imansyazwaniProfil   Hantar PM kepada imansyazwani   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 25-07-05 23:27


Ana makan jugak...tapi jarang- jarang..Sekkarang ni masih belajar...jadi kenalah kurangkan makan benda- benda macam ni... takut lupa

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

tentera_berkuda
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16444
Posting: 1327
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-07-05 00:50


maggi semua bantai

Bookmark and Share

    


  Member Information For tentera_berkudaProfil   Hantar PM kepada tentera_berkuda   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 26-07-05 00:58


Boleh dikatakan semua student baik di asrama @ university, semua pernah makan megi... almaklumlah, ekonomi selalu gawat... jadi, megi pilihan utama.. Saya dulu kat 'u' pun selalu juga pekena megi ni... tapi, kalau makan banyak sangat, tak baik untuk IQ kita.. kadang-kadang, terpaksa makan, sebab poket dah kering maaa....


-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...
[ Telah diedit oleh: Nazri pada 26-07-05 00:59 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

altamira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5830
Posting: 242
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-07-05 02:05


maggi sahabat ketika emergency atau tak ada benda nak makan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For altamiraProfil   Hantar PM kepada altamira   Pergi ke altamira's Website   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-07-05 02:18


orang bujang maggi lah jawapannya. kalau ada duit, memang dah lama makan yang sedap2...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.130771 saat. Lajunya....