Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Help Ever, Hurt Never
-- Tulisan di belakang lori

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 48
Ahli: 0
Jumlah: 48




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: Secret Personaliti Melalui HAIWAN BUAS!!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» Secret Personaliti Melalui HAIWAN BUAS!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh Secret Personaliti Melalui HAIWAN BUAS!!!

HePyFaCe
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 979
Posting: 17
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 16:30


Caranye senang aje...pilih "1 HAIWAN" yg jadi perhatian & faveret(kesukaan la).Pastu bace la info haiwan yg dipilih tu.OK!This is just for fun...

(1)PUFFIN
kamu seorang yg betul-betul SERIUS dlm bab-bab cintan-cintun.kamu mempunyai jiwa yg ROMANTIK habis & sanggup susah senang bersama. tapi,bile sekali kamu dipermainkan, JANGAN HARAP la nak dapat lagi peluang utk berbaik semula.UNPREDICTABLE! hanya orang yg baik dgn kamu saje yg dapat tengok kamu yg lemah-lembut.jenis DO GOOD,PAY GOOD.dendam gitu!!! :-O

(2)KUDA BELANG
bagi yg suke haiwan ni tergolong dlm group yg CEPAT terpengaruh.paling bagus skali,kamu cukup senang bercampur dgn orang.walaupun ade perkare yg kurang dlm diri,kamu tak pernah pulak nak AMBIK HATI ape yg orang cakap.kalau bab cintan pulak(bukan mee cintan ye)...kamu adalah dr jenis yg TAK MEMILIH coz kamu rase semue orang SPECIAL.BERTUAH sape yg dapat kamu ni!!!

(3)GAJAH
kalau bab-bab FAMILY ni memang kamu ambik berat habis!kalau ade family kamu ditimpa kesusahan,kamu tak akan teragak-agak utk membantu.walaupun kadang-kadang diri sendiri pun susah.bagi kamu FAMILY IS IMPORTANT.bab pasangan,kamu TERSANGAT la memilih. kamu lebih suke berkawan dulu sebelum bercinta.badan besar tapi jiwa kamu penuh dgn BEBUNGA...

(4)RACOON
kamu yg suke haiwan ni lebih suke memilih cara hidup yg sosial & kamu TERSANGAT la DEGIL orang nye.suke buat lawak-lawak yg tak logik(dlm erti kate lain...lawak bodoh la...) merupakan perkare yg SPECIAL tentang diri kamu sampaikan kawan kamu pun tak pernah boring.tetapi,kadang-kadang kamu ni suke bertindak di LUAR KAWALAN dgn MENIKAM kawan kamu sendiri dr belakang.DASYAT TU!!!

(5)HARIMAU
pantang tengok orang LAWA,dgn pantas nye kamu cube utk dapatkan walaupun ade 1000 halangan! oleh kerana kamu memiliki rupe yg SANGAT MENARIK,so tak hairan la kalau sesiape yg mendekati kamu boleh JATUH CINTA! kadang-kadang bile mood kamu kurang baik,kamu tak pasal-pasal jadi garang sampai orang pun "LARI" sebab takut tengok kamu MENGAUM.Aummm...!!!

(6)BERUANG POLAR
selalu berfikiran positif serta BIJAK merancang strategi.tak pernah putus asa dlm menjalankan kerja.kire nye kamu ni boleh jadi ketua la,samada kat tempat kerja/study @ sewaktu & semusim dengan nye la.namun,sifat PEMALU & SUKE BERAHSIA tetap ade dlm diri kamu.orang tersayang saje yg boleh faham jiwa "BERUANG" kamu tu. TEDDY BEAR la kire nye.... [IMG]null[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HePyFaCeProfil   Hantar PM kepada HePyFaCe   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 12-06-03 17:23


takkan 6 jenis aje??

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

HePyFaCe
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 979
Posting: 17
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 17:27


ehehehe...knape,tak cukup ke??ok la tu..6 jenis... kalau nak banyak lagi,maryam tambah la lagi,ek..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For HePyFaCeProfil   Hantar PM kepada HePyFaCe   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-06-03 17:49


habis kalau suka kucing apa lak?biawak hidup ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 13-06-03 00:25


takde dalam senarai... kekekkeke

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

amad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 64
Posting: 147
Dari: Cleveland

usa  


posticon Posting pada: 13-06-03 07:00


tak tertakrif kot...function is undefined!...

-----------------
~berjalan, melihat, mentafsir..~

Bookmark and Share

    


  Member Information For amadProfil   Hantar PM kepada amad   Pergi ke amad's Website   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 14-06-03 21:55


hehe emoh.. hamba suka semua haiwan tuh!! jadi hamba nih bes la ek?? ^_^x

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-06-03 18:25


as'kum...alahai..apsal ler jenis haiwan yg kat atas tu payah betul nak jumpa? cubaler cari haiwan ganaz yg kita senang jumpa.

p/s:erm... org utan tu kira ganaz tak?
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

Puteri_Ceria
Warga Rasmi
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1214
Posting: 7
Dari: BuMi AllAh s.w.t

iran   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 21:04


Assalamualaikum..... ehehehe. er.... nape singa tader?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Puteri_CeriaProfil   Hantar PM kepada Puteri_Ceria   Quote dan BalasQuote

Arcaine
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 246
Posting: 237
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 17-06-03 07:54


Ayam takde ker

-----------------
Hidup ini suatu perjuangan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ArcaineProfil   Hantar PM kepada Arcaine   Quote dan BalasQuote

HePyFaCe
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 979
Posting: 17
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 12:17


ehehhe...kalau nak masukkan semue jenis haiwan dalam ruangan ni, 3 hari 3 malam pun belum tentu habis.

kalau kens2005 suke semue haiwan tu, kirenye kens2005 ni seorang yang luar biase la jugak. coz semue sifat ade kat kens2005, btul tak? :p

Bookmark and Share

    


  Member Information For HePyFaCeProfil   Hantar PM kepada HePyFaCe   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.119551 saat. Lajunya....