Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-11-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Seekor ikan di tangan lebih berharga dari dua ekor ikan di kolam
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: PhoebeGordon
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43142

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
lizawati2302: 6 hari yang lalu
Kang: 6 hari yang lalu
sahabat_sejati: 12 hari yang lalu
sadiqah: 16 hari yang lalu
eme86: 20 hari yang lalu
al_hafizahgirl: 24 hari yang lalu
nice_pesan: 27 hari yang lalu
umy_1510: 32 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: VCD LUCAH NORITTA!!!benar atau tidak??


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» VCD LUCAH NORITTA!!!benar atau tidak??

Please Mendaftar To Post


Oleh VCD LUCAH NORITTA!!!benar atau tidak??

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-07-04 20:17


...
baru2 ni,kawan2 saya pergi jalan2 kat petaling street,kl.tiba2 datang sorang mamat cina yg menawarkan vcd blue kat salah seorg kawan saya.alangkah terperanjatnye bile saya dgr sume ni...adakah kes2 mcm ni akan dijadikan sebagai bahan utk mengaut keuntungan??tp saya x pasti adakah vcd tu betul atau tidak...na'uzubillah.
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 18-07-04 20:23



lebih baik jgn beli dan tk.....
kawan ana ada pesan,hati2 berjalan2 di petaling street,silap2 haribulan diaorg bole paksa kita beli...diaorg kan byk kaki gengster kat kwsn situ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

alea13
WARGA SETIA
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6228
Posting: 1483
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 18-07-04 20:53


DAH TAK DER KEJE LAIN KER ORG2 KAT M'SIA NIH??

Bookmark and Share

    


  Member Information For alea13Profil   Hantar PM kepada alea13   Pergi ke alea13's Website   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 18-07-04 22:13




betul ke tak ke...lantak laa...lg pun org tu dah mati....Allah swt lebih mengetahui segalanya....

anyway...itu baru sorang je yg kantoi....dekat bandar tu entah berapa ramai lagi yg hidup dalam 'dua identiti'...balik kg jumpa mak bapak nampak cam baik je pakai tudung etc...bila kat bandar lak dah berubah jadik liar....berenti laa jadi munafiq ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-07-04 22:59


dahlah arwahdah die..tu..jangan di tambah aibnya di dunia ni...masyaAllah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-07-04 23:28




Buat ape lah nak tunjukkan keaiban orang lain...Hanya Allah saje yang Maha Mengetahui apa yang dilakukan oleh hamba2Nya.....



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

alea13
WARGA SETIA
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6228
Posting: 1483
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 19-07-04 01:08




benar arwah dah tak der & tak patut diaibkan.. cuma ader pihak2 yg sengaja ambil kesempatan drp kes2 cam ni utk kaut keuntungan.. ntah betul ker ntah tak.. makin lama makin byk vcd lucah kat m'sia ni.. pelik tul, pihak berwajib tak ambil aper2 tindakan ker?? patut makin krg, la ni makin macam2 yg kuar.. payah sgt ndak tangkap ker??

Bookmark and Share

    


  Member Information For alea13Profil   Hantar PM kepada alea13   Pergi ke alea13's Website   Quote dan BalasQuote

tuyup
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6548
Posting: 211
Dari: kota bharu & BTHO, Cheras~

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-07-04 01:52


bende mcm ni susah gak nak control sb ade pihak atasan yg cover..biasala kan,skg ni org nampak duit je.diorg x kesah utk mengaibkan org lain even org tu dah mati..teruk la mereka ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For tuyupProfil   Hantar PM kepada tuyup   Pergi ke tuyup's Website   Quote dan BalasQuote

hakimabdulrahman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10003
Posting: 541
Dari: kawan

singapore  


posticon Posting pada: 19-07-04 11:00




begini lah manusia,kalu nak untung tak kira orang tu hidup mau pun mati....yang penting keuntungan..masuk pulus........

arwahnya,kesnya masuk kat TV dan akhbar....

Hanya pihak yang bertanggungjawab aje dapat menghapuskan benda-benda begini...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For hakimabdulrahmanProfil   Hantar PM kepada hakimabdulrahman   Pergi ke hakimabdulrahman's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-07-04 20:50



yaAllah...mmg teruk org2 di malaysia nih....
semua di jadikan modal utk mengaut keuntungan

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-07-04 20:56



....
mcm dah takde bende lain ke nk jual?...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

nurul_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.08.2003
Ahli No: 3157
Posting: 97
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 20-07-04 01:00


apa la nak jadik...kesian kawan tuh..dia dah takde,x baik disebutĀ² lagi..x aman roh dia nnti..dia tu kawan kakak nurul..kesian gak tgk dia...apa la cina topek tuh,pi jual burger lagi baguih!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_cahayaProfil   Hantar PM kepada nurul_cahaya   Pergi ke nurul_cahaya's Website   Quote dan BalasQuote

BabyAnje
Warga Rasmi
Menyertai: 16.07.2004
Ahli No: 10078
Posting: 8
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 08:59


itulah yang perlu diterima oleh arwah.sebab tu lah sblm buat sesuatu tu...fikir habis2.dah tau manusia kat muka bumi ni suka ambik kesempatan jadi...she deserved it!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For BabyAnjeProfil   Hantar PM kepada BabyAnje   Quote dan BalasQuote

alea13
WARGA SETIA
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6228
Posting: 1483
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 20-07-04 09:36


Quote:

On 2004-07-20 08:59, BabyAnje wrote:
itulah yang perlu diterima oleh arwah.sebab tu lah sblm buat sesuatu tu...fikir habis2.dah tau manusia kat muka bumi ni suka ambik kesempatan jadi...she deserved it!!!






Islam melarang kita membuka aib org yg tlh tiada.. sungguh pon ndak dijadikan iktibar, bkn dgn cara mendedahkan aib scr berlebih-lebihan & exaggerate, apatah lagi sebar fitnah cam ni.. i disagree with BabyAnje in this case.. seolah2 menghina arwah tu by saying 'she deserves it'.. hati2 dgn perkataan yg kita ndak tuturkan.. hari ni mmg hari dia.. tp esok lusa blm tau, kot2 terkena kat diri sendiri atau org2 yg kita sayang.. na'uzubillahi min zalik.. w/pun dia cam tu tp sbg sdr seIslam lbh baik kita doakan arwah, bkn nyer hina dia cam tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alea13Profil   Hantar PM kepada alea13   Pergi ke alea13's Website   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 12:44




nauzubillah kenapela orang malaysia nie....benda yang buruk, nak ditambahkan lagi keburukannye...why...why...why?cukupla azab di dunia dan kite x tahu azab dia di sana...wallla-hualam.....
ana x percaya itu adalah adalah vcd norita...biasala org kafir ni suka melaga2kan orang islam...so kite ni orang islam patutla ambil iktibar dan pengajaran daripada ape terjadi...vcd 2 manusia yang buat dan macam2 yang boleh diubahnye....ialah untuk melariskan jualan dengan cara terkutuk tula mereka buat...banyak lagi vcd lucah artis2 kite spt siti norhaliza,ziana zian,ning baizura dan banyak lagila....kite x boleh menuduh dengan tiada sebarang bukti...muka je sama tapi badan orang lain tau...jangan salah anggap pulak pada ana ana just bagi imfomation je.lagi pun ana pernah terbaca dalam artikel2 tapi x ingat artikel ape.... ana pernah juga dapat no telefon norita....untuk kepastian ana pernah cuba call no tersebut...alangkah teperanjatnye ana bila mendengar suara orang melakukan hubungan seks...lain tu x payahla ana mencerikannye.... kenape tergamak melakukan pekara tersebut sedangkan norita dah arwah....ya ALLAH, ampunilah dosa hambumu....berilah petunjuk kepada kami semua.amin ya rabbalalamin

wasalam.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

shabbabuislam
Warga Rasmi
Menyertai: 11.07.2004
Ahli No: 9974
Posting: 3
Dari: perak

libya  


posticon Posting pada: 20-07-04 15:08



seharusnya kita sebagai saudara dalam tidak mengaibkan dan menambah lagi seksaan pada die..dah terbukti kematian yg mengaibkan dan ketahuilah kite akan balasan Allah.Oleh itu marilah kite sama-sama mendoakan agar dikurangkan azab siksaannya daripada kite mempersoal perbuatannya..apasalahnya kite berbuat demikian.

Bookmark and Share

    


  Member Information For shabbabuislamProfil   Hantar PM kepada shabbabuislam   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 20:47


sama2 lah kita sedekah alfatihah buatnya,dia pun org islam gak...apa pun jadikan peristiwa ni sbg iktibar buat kita semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

skater
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8611
Posting: 541
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 21:03


ASSALAMUALAIKUm...
MEMANG ADA DALAM MAJALAH YANG MEMBERITAHU BAHAWA TERDAPAT BEBERAPA ORANG YANG MENYIARKAN TENTANG KEHIDUPAN NORITA ANTARANYA DALAM FILEM LUCAHLAH.... HIE... TAK TAHU LAH ALLAH SAJA YANG TAHU...
WALLAHUA'LAM BISSOWAB

Bookmark and Share

    


  Member Information For skaterProfil   Hantar PM kepada skater   Pergi ke skater's Website   Quote dan BalasQuote

nuruludz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4225
Posting: 148
Dari: pahang darul peace

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-07-04 23:08



NA'uzubillah...tak baik btul membuka keaiban orang yg dah takde... nachat ana jgn lah beli vcd lucah tu tak kiralah sape punya pun bab nanti hati antum akan jd gelap...wallahu'alam
ws

-----------------
WhatEvEr U Do 'PUT YOUR TRUST IN ALLAH"..ThInk BeForE Do It BeCAUse "ALLAH ALWAYS WItH U"..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuruludzProfil   Hantar PM kepada nuruludz   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 22-07-04 21:27


tu diorg saje nak lariskan barang, tu kire memancing le. isi lain org.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 22-07-04 21:36


emmmmm.....

benar atau tidak saya tak pasti...tapi ade jugak dengar tentang cvd norita ni....

macam tu la dunia sekarang ni....oranmg yang dah mati pun dijadikan bahan jualan...pelik jugak ye..dan menjadi sebagai pelaris barangan yang tak senonoh....kita boleh dapat simpulkan...bagaimana cara hidup masyarakat malaysia sekarang ni.....tak ubah seperti negara-negara barat...bersepah-sepah vcd lucah....

kalau betul la orang dalam vcd tu adalah norita.....sama-sama lah kita doakan dia...dan janganla beli vcd tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

za_raudah
Warga Rasmi
Menyertai: 22.07.2004
Ahli No: 10232
Posting: 1
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 22-07-04 21:36


Yang dah mati, matilah.. Kita yang masih hidup nie tak tau lagi macamaner..

Bookmark and Share

    


  Member Information For za_raudahProfil   Hantar PM kepada za_raudah   Quote dan BalasQuote

amier_hafizun
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.06.2004
Ahli No: 9614
Posting: 43
Dari: KuKuM..Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 02:59


kecohnya kita kat laman ukhuwah ni posting berkenaan norita.spt yg teman teman ungkapkan kat atas 'yg dh tiada tu usah di haru birukan lg' ana cukup setuju.tp bila kita kecoh kat posting ukhuwwah ni kita spt menambah minyak lg kat api yg sedang marak.cukuplah dgn apa yg keluarga norita terima dari akhbar dan tv.alangkah baiknye kita di ukhuwwah ni tidak membicarakan apa apa dari terus menghangatkan isu.. maaf bebanyak andai ada yg tersentuh.

Bookmark and Share

    


  Member Information For amier_hafizunProfil   Hantar PM kepada amier_hafizun   Pergi ke amier_hafizun's Website   Quote dan BalasQuote

BenNor
Warga Rasmi
Menyertai: 22.07.2004
Ahli No: 10227
Posting: 12
Dari: Desa Pandan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 08:57


..Utk pengetahuan semua sy sbnrnya tlh tertengok vcd itu dan terbukti bahawa itu semua tidak benar, fitnah blaka..diorang ni suka mengambil kesempatan diatas keaiban org lain..tp ad yg mmg bpandangan sinis pcaya benda itu benar dan bangga menyabarkan fitnah itu..tp bg sy tetap menyatakan itu tidak benar..bahkan wanita yg dikatakan arwah(iras jer lah) itu ada memiliki tatu..InsyaAllah dengan penjelasan saya ini menjernihkan kekeruhan fitnah ini..takde faedahnya kita suka bcerita ttg keaiban orag lain ni..sdg kan kita sdiri tdk terlepas dan tiada jaminan utk terlepas dari perkara yg boleh mengaibkan kita sdiri..fikirlah jika itu semua trjadi pada kita sendiri..WASSALAM

Bookmark and Share

    


  Member Information For BenNorProfil   Hantar PM kepada BenNor   Quote dan BalasQuote

yeop
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.05.2004
Ahli No: 9097
Posting: 199
Dari: Aalen

germany  


posticon Posting pada: 27-07-04 09:25



hmmm....ingat lagi kata2 ketua naqib sekolah saya...sekiranya kita menjaga aib seseorang itu...nescaya Allah memelihara aib kita...insyaAllah..

-----------------

\Mudah-mudahan kita terdiri dikalangan golongan abdan syakura.


Bookmark and Share

    


  Member Information For yeopProfil   Hantar PM kepada yeop   Quote dan BalasQuote

nurislam
Warga Rasmi
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1197
Posting: 13
Dari: seremban,ng sembilan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 09:55



inilah manusia di akhir zaman....suka sgt amik kesempatan atas kesusahan dan keaiban org lain.yg pergi biar lah ia pergi...cuma jadikan ianya pengajaran buat yg masih idup.kes noritta sekurang2nye mendedahkan realiti idup di kota... coz kebanyakan gadis la ni suka mencari kesenangan dgn cara yg mudah...tambahan kalau cantik manis...tapi buat kita...ambil lah peringatan atas ape yg berlaku...dan jgn sekali2 mengeji mereka yg tlh Allah tunjukkan keaibannya di dunia. manelah tau...esok lusa...Allah tunjukkan keaiban kita...lagi teruk pulak tu...macam org selalu cakap...what u give u get back...so be careful with whatever u do...beware...Allah is watching u....

-----------------
bila hati menghadap Tuhan
baru ku sedar
ada kelemahan
terasa kerdil
berbanding yang Esa
terpaku terfikir
betapa agungnya
Tuhan.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurislamProfil   Hantar PM kepada nurislam   Quote dan BalasQuote

sidin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4251
Posting: 96
Dari: BANDAR BARU BANGI

australia  


posticon Posting pada: 08-08-04 21:38


Masa saya kat sabah hari tu, ada juga org jual cd tu kat Anjung Samudera. masa tu saya baru balik cuti semester. Saya amat terkejut, dengan cd tu. dia guna petikan akhbar sebagai cover cd tu. Saya memang tak percaya dgn cd tu, sebab saya langsung tak perna dengar mengenai cd tu kat semenanjung. masakan terus terbang ke sabah. dan satu lagi, cd tu pun tak dengar jadi bahan bukti kat mahkamah. Kesian Norita, dah la kena bunuh dan mati kena fitnah pula.
Harga cd tu sampai RM 40 ringgit. Kalu RM 40 baik saya tambah RM 80 dapatla penerbangan balik ke kampus...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sidinProfil   Hantar PM kepada sidin   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.116192 saat. Lajunya....