Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 07-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kayu yang bengkok tak dapat hasilkan bayang-bayang lurus
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 29 hari yang lalu
izdham: 38 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 48 hari yang lalu


Jejak Kerjaya
Topik: mencari kerja...


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafiz_along_83
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Kerjaya
    »» mencari kerja...

Please Mendaftar To Post


Oleh mencari kerja...

alhaqeer
Warga Rasmi
Menyertai: 19.06.2004
Ahli No: 9554
Posting: 10
Dari: Taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 02:18


assalamualaikum dan salam ukhwah buat semua.ana baru je jd ahli ukhwah ni.alhamdulillah ukhwah ini begitu menarik pada ana.Dikesempatan ini ana ingin bertanya pada sahabat2 yg ada di sini kalau-kalau ada kerja kosong buat ana.Kelayakan ana setakat SPM jela.Dulu ana pernah belajar di IPT,tapi takde rezeki..ana gagal.Sekarang ni ana ingin mencari kerja yg sesuai dengan ana.Ana ingin belajar semula ttp kewangan menjadi masalahnya>oleh itu jika ada sahabat2 dalam ukhwah ni yg boleh membantu silalah hubungi ana ye..sekian.assalamualaikum.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alhaqeerProfil   Hantar PM kepada alhaqeer   Quote dan BalasQuote

PrePAID
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3876
Posting: 130
Dari: Bukit Beruntung, Rawang

Kedah  


posticon Posting pada: 29-06-04 08:27


...

Buat alhaqeer kat rawang ada keje kosong tp kilang ler.... jika berminat bleh ler ke sana..nanti bleh prepaid bawakan... cuma bgtau bila nak ke rawang.... sebab prepaid Bz skrang...

Wassalam


Bookmark and Share

    


  Member Information For PrePAIDProfil   Hantar PM kepada PrePAID   Pergi ke PrePAID's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 08:35




semlm ada beberapa tawaran keje kosong di KISDAR...
sila lawati laman web www.kisdar.edu.my utk makluman lanjut...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

alhaqeer
Warga Rasmi
Menyertai: 19.06.2004
Ahli No: 9554
Posting: 10
Dari: Taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 21:04


buat preepaid...terima kasih ngan tawaran tu..boleh ana tau kilang ape..?dan satu lagi..biarla keje yg memudahkan utk solat..bukan ape kekadang ader yg solat jumaat pun takleh kuar.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alhaqeerProfil   Hantar PM kepada alhaqeer   Quote dan BalasQuote

alhaqeer
Warga Rasmi
Menyertai: 19.06.2004
Ahli No: 9554
Posting: 10
Dari: Taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-06-04 21:07


assalamualaikum..engku salina..ana tak jumpa la tawaran keje kat kisdar tu..kat ne ek?

Bookmark and Share

    


  Member Information For alhaqeerProfil   Hantar PM kepada alhaqeer   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.093327 saat. Lajunya....