Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang dihina semakin mulia. Yang menghina semakin terhina. Selalunya begitu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 26
Ahli: 0
Jumlah: 26




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 25 hari yang lalu
izdham: 34 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 44 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: JK Ukhwah di Negeri Johor


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» JK Ukhwah di Negeri Johor

Please Mendaftar To Post


Oleh JK Ukhwah di Negeri Johor

Subuhku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8613
Posting: 209

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-06-04 23:10


Bila agaknya JK Ukhwah nak wat yerr?Ana nk join je.Dapat lah sahabat2 yg berada di Jhr dpt mengerakkan kan.Lain negeri nampaknya byak dah dibuat.Bagaimana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For SubuhkuProfil   Hantar PM kepada Subuhku   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 17-06-04 23:33


assalammulaikum ..elok jugak cadangan jk johor ..
tapi ana tak leh nak ikut serta sebab ana ade kat sini lagi ..erm tunggu natijah imtihan ..doakan kejayaan ana dan rakan d isini ..
wassalam

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

insan_kalam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2802
Posting: 104
Dari: batu pahat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-06-04 18:17


....

bagus juga cadangan tu!ana harap-harap sangat jk johor ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_kalamProfil   Hantar PM kepada insan_kalam   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-06-04 21:48



Untuk peringkat awal, buatlah mini jk sahaja yang tak memerlukan belanja dan penajaan yang besar. Ini kerana program Jk telah dibekukan untuk menumpukan pada projek dana komuniti.

Setakat makan2 dan jalan2 rasanya ok utk permulaan.. tak gitu,

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simba
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 184
Posting: 251
Dari: BAnGi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 00:12


Teringin nak pi Johor

Bookmark and Share

    


  Member Information For simbaProfil   Hantar PM kepada simba   Quote dan BalasQuote

Subuhku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8613
Posting: 209

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 00:20


Ana harap ada ahli yg ada kt Jhr ni mengerakkan nya.Buat permulaan buat makan ok gak mcm hanan ckap tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For SubuhkuProfil   Hantar PM kepada Subuhku   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 01:04


Kalau mini JK ...mungkin tiada masalah...
tapi pastikan ada maklumat yg boleh diterima...

Haaa..kan senang akhi Subuhku buat kat rumah sendiri....just ajak makan...
Yg masak : Subuhku
Yg cuci : Sendiri-sendiri....

hehehe


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ctmuslimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7405
Posting: 334
Dari: Baling

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 12:20


Assalamualaikum ... saya ahli dari kedah... kalau nak join jk johor boleh tak?.... nak gak kenal ahli dari johor... salam ukhwah buta semua... Waalaikumsalam ;-)

-----------------
kasih sayang

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctmuslimahProfil   Hantar PM kepada ctmuslimah   Pergi ke ctmuslimah's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 17:14




JK di Johor.. erm.. sebenarnya dah lama nak diwujudkan tapi tiada komitmen yg sungguh2.

Semasa JK kelantan yg lepas, ana ada dengar ura2 dari khalifah dan akhie helmi (dua2 ni org bp) nak buat JK kat batu pahat. tapi.. itu just ura2 je.

Buat akhie Assubhi.. apa kata anta sendiri uruskan buat mini JK. insyaAllah.. ana dan Jauz ana akan cuba hadirkan diri.

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-06-04 17:24


Quote:

On 2004-06-20 17:14, darul_numan81 wrote:
Semasa JK kelantan yg lepas, ana ada dengar ura2 dari khalifah dan akhie helmi (dua2 ni org bp) nak buat JK kat batu pahat. tapi.. itu just ura2 je.



Oo..dah lama wujud..
kira takpa..
kali ni Subuhku yg buat ..
kira penghormatan untuk akhie Subuhku...

Khalifah ngan Helmi main bisik2 yer..?
Makan nasi kat rumah mereka berdua ok juga....
Prof dtg nak makan jer....

p/s: Amacam boleh?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ummu_qayyum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8967
Posting: 133
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 21-06-04 01:06




saya pun org johor..tapi dok mesir lg..insyaallah.. saya doakan jk johor dpt berjalan lancar.. saya sokong jer apa2 pun.. hidup JOHOR!

-----------------
"I aM ThE BeSt ThAt I CaN Be.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qayyumProfil   Hantar PM kepada ummu_qayyum   Pergi ke ummu_qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

Subuhku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8613
Posting: 209

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-06-04 02:17


Emm nampaknya Prof dh bg green light.Ana akan cuba fikirkan bagaimana utk menjalankan xtvt bg Mini JK Johor.Maybe bole dibuat kat masjid ana kot ramai leh dtg.Cuma bagi ana sedikit masa utk membuat paper work.Almaklumlah ana tak ada pengalaman sebegini.Wbagaimanpun rasanya Darul_Numan leh bantu kot.Insyallah ana akan fikirkan utk menggerakkan Mini Jk Johor ni.Mudahan apa yg diimpikan akan menjadi kenyataan insyallah

Bookmark and Share

    


  Member Information For SubuhkuProfil   Hantar PM kepada Subuhku   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 09:25


dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani

akhie subuhku teruskanlah usaha murni enta nie.. tapi kalau boleh selitkanlah dalam JK Johor nanti dengan majlis ilmu sikit ataupun buatlah quiz islamik pastu kita buat by group lawan..

mesti menarik JK tuu nanti taklah nampak macam pergi dengar kuliah kat masjid..

wassalam

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 09:49



JK Masjid? Moga berjaya..
Lepas tu Imam ajaklah ahli2 tu gotong royong bersihkan masjid sekali ye..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

salleh_y
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1068
Posting: 215
Dari: :: Tanah ++ ::

china  


posticon Posting pada: 22-06-04 09:57


..
em..jk johor bile start aktif..kita org jhor melapor diri..heheh

-----------------
Senaraikan Laman Web Islam Disini


Bookmark and Share

    


  Member Information For salleh_yProfil   Hantar PM kepada salleh_y   Pergi ke salleh_y's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 11:30


Quote:

On 2004-06-22 09:49, Hanan wrote:

JK Masjid? Moga berjaya..
Lepas tu Imam ajaklah ahli2 tu gotong royong bersihkan masjid sekali ye..



JK Masjid pulok doh....hehehe
Cadangan dari Aidilshah..juga menarik....
sesuai ngan tempat.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 11:35


Wa'alaikumussalam wr wb
Assalamu'alaikum wr wb

Alhamdulillah jangan lupa jemput ummimq ya .

Wassalamu'alaikum wr wb
ummimq
ps - Mu'az bin Jabal telah menterjemahkan perasaan ini dengan satu perkataan yang telah menjadi satu fasal daripada perlembagaan orang-orang yang beriman. Beliau telah berkata ketika mengingatkan sahabatnya: (Marilah kita duduk untuk beriman sejenak).


Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

DiAnAH
Warga Rasmi
Menyertai: 10.06.2004
Ahli No: 9386
Posting: 14
Dari: JoHoR_BaHrU

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 13:15


..

teringin sangat nak join itupun tiade halangan
insya allah.



wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For DiAnAHProfil   Hantar PM kepada DiAnAH   Pergi ke DiAnAH's Website   Quote dan BalasQuote

Subuhku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8613
Posting: 209

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 01:01


Nampak nya semua mcm bersemangat terutama yg dri Jhr.Insyallah ana akan cuba gerakkan yg sedaya mampu.Nanti ana cuba bisik-bisikkan pada Tuan Kadhi ana dulu utk program ni.Moga2 dia dapat menyokong lah.aidilshah demo la nih doh jadi oghe jhr leh lah bantu ana bg cadangan step2 yg leh di buat

Bookmark and Share

    


  Member Information For SubuhkuProfil   Hantar PM kepada Subuhku   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 23:30


hhmm.....nampaknya kalau betul jadi..
berpeluang..Prof berjumpa..ngan Subuhku...

sebab masa JK Kompang dulu..
Prof lambat sampai....

Semoga berjaya masak sedap2...hehehe
Lapor masokan Johor....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 28-06-04 17:20


assalammulaikum ...
best jugak jk johor ni ...tapi ana ade kat mesir lagi .maalish laa... .hidup JOHOR....waalahulam

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 01-07-04 14:23


semoga berjalan lancar

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

Maisarah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2803
Posting: 205
Dari: Singapore

singapore   avatar


posticon Posting pada: 07-07-04 12:27



Ana beri cdgn ye.....
Apa kata kita gabungkn sekali jk johor dan spore...
Maklumlah kami di spore ni pun sdg berusaha utk adakn mini jk...
Sekadar cdgn...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaisarahProfil   Hantar PM kepada Maisarah   Quote dan BalasQuote

Subuhku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.04.2004
Ahli No: 8613
Posting: 209

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 18:09


Ana rasa setuju gak kalau JK Mini Jhr dgn JK MINI Spore digabungkan sbb ahli yg dri Jhr pun mcm tak ramai tp bagaimana pendapat Prof ok tak cadangan Maisarah tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For SubuhkuProfil   Hantar PM kepada Subuhku   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-07-04 18:57


Quote:

On 2004-07-08 18:09, Subuhku wrote:
JK Mini Jhr dgn JK MINI Spore digabungkan



Hmm..satu cadangan baik juga...
JOHOR ( Mas ) & Singapura....atas nama JK gabungan...
Prof tiada masalah asalkan boleh dilaksanakan maka teruskan. Sesama berbincang di mana tempat pilihan...yg seusai.

p/s: Semoga Berjaya.




Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

elina
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2004
Ahli No: 10848
Posting: 13
Dari: putrajaya

Johor  


posticon Posting pada: 07-09-04 20:25


.
ana nak join jugak..jagna lah lupa bg tau

Bookmark and Share

    


  Member Information For elinaProfil   Hantar PM kepada elina   Quote dan BalasQuote

ctmuslimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7405
Posting: 334
Dari: Baling

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-09-04 17:24


....macam2 pandangan, ulasan, komen..... tapi jadi ke tak ni jk johor?..... kalau jadi, bagi tau cepat2.... bukan apa... rasa x sabar lak nak join.... harap kalau jadi, ahli yg p jk kelantan dulu, blh p gak jk johor nanti... bukan apa... saja nak jumpa balik kenang kisah kat jk kelantan dulu...heh..heh...heh... especially kak zah, darul_numa81, nur_islami, ainul nabila, kak hanan, nisa, rumaisyaa dan suma yg pi lah...( lupa la yg lain tu)....apa2 pun, pls inform cepat2....harap2 sentiasa ada information terkini....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctmuslimahProfil   Hantar PM kepada ctmuslimah   Pergi ke ctmuslimah's Website   Quote dan BalasQuote

ctmuslimah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2004
Ahli No: 7405
Posting: 334
Dari: Baling

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-09-04 17:24


....macam2 pandangan, ulasan, komen..... tapi jadi ke tak ni jk johor?..... kalau jadi, bagi tau cepat2.... bukan apa... rasa x sabar lak nak join.... harap kalau jadi, ahli yg p jk kelantan dulu, blh p gak jk johor nanti... bukan apa... saja nak jumpa balik kenang kisah kat jk kelantan dulu...heh..heh...heh... especially kak zah, darul_numa81, nur_islami, ainul nabila, kak hanan, nisa, rumaisyaa dan suma yg pi lah...( lupa la yg lain tu)....apa2 pun, pls inform cepat2....harap2 sentiasa ada information terkini....

-----------------
kasih sayang

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctmuslimahProfil   Hantar PM kepada ctmuslimah   Pergi ke ctmuslimah's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-11-04 16:15


yahoo...nak ikut gak..lama dah ana tidak p johor..klu wat kat BP ana ada ramai kawan..so apa cerita ni?jadi ke tak?


-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 01-11-04 17:32



cam best je...klu jadi inform ana ye...ana nak join sekali la....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

virtualmovement
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7206
Posting: 141
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-11-04 17:30



ana wakil dari Jabatan Hubungan Luar(unit Hubungan antara Negeri)Ukhwah UTM ingin memohon jasa baik bagi mengemukakan cadangan iaitu untuk mengadakan JK Gabungan bersama ahli-ahli ukhwah Negeri Johor...JK yg dicdgkan untuk dibuat secara gabungan bersama Komitee Johor ialah JK Aildilfitri nanti...nanti ana akan maklumkan tarikh,tempat dan masa cadangan dari pihak pelaksana JK Aidilfitri UTM...
papepun,ana mengharapkan repon dari sahabat2 komitee ukhwah Johor..
***mohon respon dari wakil komitee ukhwah Johor
Wallahua'lam...
#jika sudi n setuju,alhamdulillah..tak setuju n xsudi pun takpe..
================================
Salam Adilfitri dari ana-vM-

[ Posting ini telah di edit oleh: virtualmovement pada 2004-11-05 18:22 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For virtualmovementProfil   Hantar PM kepada virtualmovement   Pergi ke virtualmovement's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 04-11-04 18:30


Setuju.. memang sebaiknya digabungkan saja untuk menjimatkan macam-macam.

Jangan lupa.. jadikan buku Mutiara Hikmah sebagai cenderahati ole-ole. Sambil JK sambil membantu Ukhwah.com



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

yot
Warga Rasmi
Menyertai: 28.10.2004
Ahli No: 12159
Posting: 9
Dari: iium

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-04 07:59




Yok orang Johor ramai-ramai join....

Bookmark and Share

    


  Member Information For yotProfil   Hantar PM kepada yot   Quote dan BalasQuote

elina
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2004
Ahli No: 10848
Posting: 13
Dari: putrajaya

Johor  


posticon Posting pada: 23-11-04 23:54


macam maner bye ..boleh bagi tau kat elina tak?????

Bookmark and Share

    


  Member Information For elinaProfil   Hantar PM kepada elina   Quote dan BalasQuote

elina
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2004
Ahli No: 10848
Posting: 13
Dari: putrajaya

Johor  


posticon Posting pada: 23-11-04 23:54


macam maner ye ..boleh bagi tau kat elina tak?????

Bookmark and Share

    


  Member Information For elinaProfil   Hantar PM kepada elina   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 24-11-04 09:11


Quote:

On 2004-11-23 23:54, elina wrote:
macam maner ye ..boleh bagi tau kat elina tak?????



macamana apa cik elina??

-----------------
ana..ukhtukum fil Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

sheikhLUTHFI
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3412
Posting: 173
Dari: 'AQaBA,jORDAN

jordan  


posticon Posting pada: 24-11-04 10:47



insya allah ana gi.....

-----------------
CINTAKU hanya milik ALLAH
KASIHKU hanya milik yg berhak

Bookmark and Share

    


  Member Information For sheikhLUTHFIProfil   Hantar PM kepada sheikhLUTHFI   Quote dan BalasQuote

greenpis
Warga Rasmi
Menyertai: 24.11.2004
Ahli No: 12537
Posting: 3
Dari: Parit Buntar

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-11-04 11:31


...Dok kat JHR skang nie...sape nak buat JK nak join gak
Saya kat BP skang...student

Bookmark and Share

    


  Member Information For greenpisProfil   Hantar PM kepada greenpis   Pergi ke greenpis's Website   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-04 11:45


ana menyambung kata akhi virtualmovement dan kang..
kt gabungkan Jk johor dengan JK Ukhwah UTM
tentu lebih meriah

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

elina
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2004
Ahli No: 10848
Posting: 13
Dari: putrajaya

Johor  


posticon Posting pada: 28-11-04 20:13


ye lah cara2 nye..nak join tapi tak pernah p pun sebelum ni...takut pun ada

Bookmark and Share

    


  Member Information For elinaProfil   Hantar PM kepada elina   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-11-04 12:32


Kelab Ukhwah UTM akan menganjurkan JK Aidilfitri..jadi kami amat mengharapkan supaya JK Johor dapat turut serta dalam program ini kerana hampir kan…
At least ade la wakil yang dekat2 mai sekali program ni…
Harap semua dapat alert dan menyertai….kami amat berbesar hati menerima kunjungan semua

Untuk maklumat lanjut,bule tengok kat muka depan portal kite tu…

Dan untuk sebarang pertanyaan atau kemuskilan, bolehla PM atau hungi number ini

lepat-0129057669
kamal_82-0127268893
virtualmovement-0197434880


-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

Azzuhra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.08.2004
Ahli No: 10575
Posting: 76

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-12-04 12:23


bagus jugak...tp bile ye??

Bookmark and Share

    


  Member Information For AzzuhraProfil   Hantar PM kepada Azzuhra   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-12-04 12:51


le...baru nak tanye bile?????
dah selamat pon berlangsung..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

NuR_HiKMaH
WARGA SETIA
Menyertai: 16.07.2003
Ahli No: 2374
Posting: 563
Dari: Batu Pahat, Johor

Johor  


posticon Posting pada: 31-05-05 12:33




hye dah xde citer terbaru JK Johor ke.. kalau buat kat BP bestlaa dekat je tapi kalau time cutilaa ada kat BP kalau time blaja jauhlaa kat utara nun...



Bookmark and Share

    


  Member Information For NuR_HiKMaHProfil   Hantar PM kepada NuR_HiKMaH   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.149109 saat. Lajunya....