Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 11-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
lidah-penghunus: 3 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: PELAJAR PELAJAR MMU (MELAKA) SILA KENALKAN DIRI ANDA


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» PELAJAR PELAJAR MMU (MELAKA) SILA KENALKAN DIRI ANDA

Please Mendaftar To Post


Oleh PELAJAR PELAJAR MMU (MELAKA) SILA KENALKAN DIRI ANDA

naim_mahmood
Warga Rasmi
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4882
Posting: 17
Dari: melaka

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-06-04 19:27






selama saye bertapak di ukhwah ni tak pernah pulak ternampak..posting pasal MMU nie.... ..jomlah kenal kenal .....

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For naim_mahmoodProfil   Hantar PM kepada naim_mahmood   Pergi ke naim_mahmood's Website   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-06-04 19:53




saye dulu dak MMU mlk gak..wat foundation kat sane..but skang nih wat degree kat CJ..sedey woo..dicampak ke sini..sape agik dak MMU?? tak kire la mlk ke cj kan..kite kan serumpun..tak gitu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

naim_mahmood
Warga Rasmi
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4882
Posting: 17
Dari: melaka

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-06-04 07:31




eh kenape awak dicampak ke CJ..bukanke kite boleh pilih cube explain skit....

wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For naim_mahmoodProfil   Hantar PM kepada naim_mahmood   Pergi ke naim_mahmood's Website   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-04 00:21




yups~ mmg bole pilih..tapi disebabkan kos saye ade kat 2-2 campus..so saye diletakkan ke cj sbb kat mlk dah penuh..malas nk appeal..so..dok sini je rr diam²..hihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-04 00:21




yups~ mmg bole pilih..tapi disebabkan kos saye ade kat 2-2 campus..so saye diletakkan ke cj sbb kat mlk dah penuh..malas nk appeal..so..dok sini je rr diam²..hihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-04 00:21




yups~ mmg bole pilih..tapi disebabkan kos saye ade kat 2-2 campus..so saye diletakkan ke cj sbb kat mlk dah penuh..malas nk appeal..so..dok sini je rr diam²..hihi

p/s:

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-04 00:21




yups~ mmg bole pilih..tapi disebabkan kos saye ade kat 2-2 campus..so saye diletakkan ke cj sbb kat mlk dah penuh..malas nk appeal..so..dok sini je rr diam²..hihi

p/s: mane

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-04 00:21




yups~ mmg bole pilih..tapi disebabkan kos saye ade kat 2-2 campus..so saye diletakkan ke cj sbb kat mlk dah penuh..malas nk appeal..so..dok sini je rr diam²..hihi

p/s: mane agik

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-04 00:21




yups~ mmg bole pilih..tapi disebabkan kos saye ade kat 2-2 campus..so saye diletakkan ke cj sbb kat mlk dah penuh..malas nk appeal..so..dok sini je rr diam²..hihi

p/s: mane agik dak

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-04 00:21




yups~ mmg bole pilih..tapi disebabkan kos saye ade kat 2-2 campus..so saye diletakkan ke cj sbb kat mlk dah penuh..malas nk appeal..so..dok sini je rr diam²..hihi

p/s: mane agik dak MMU

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-04 00:22




yups~ mmg bole pilih..tapi disebabkan kos saye ade kat 2-2 campus..so saye diletakkan ke cj sbb kat mlk dah penuh..malas nk appeal..so..dok sini je rr diam²..hihi

p/s: mane agik dak MMU nih ek?

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 16-06-04 10:10


ex-mmu....
management...

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

nudrasyafini
Warga Rasmi
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4597
Posting: 19
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 16-06-04 10:28



saya pun student mmu jugak(melaka kampus)selamat berukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nudrasyafiniProfil   Hantar PM kepada nudrasyafini   Pergi ke nudrasyafini's Website   Quote dan BalasQuote

wardah1
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.05.2004
Ahli No: 9167
Posting: 21
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 27-06-04 02:02


tak sangka topik ni dah dibuka, tq naim_mahmood, sebenarnya saya budak mmu melaka juga, alpha management.

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah1Profil   Hantar PM kepada wardah1   Quote dan BalasQuote

pai
Warga Rasmi
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11405
Posting: 15
Dari: ampunk

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-09-04 18:40


saya...

eeh tesalah landing pulak...

sori...

balik dulu la ek.....

adios

Bookmark and Share

    


  Member Information For paiProfil   Hantar PM kepada pai   Quote dan BalasQuote

zorona
Warga Rasmi
Menyertai: 02.10.2004
Ahli No: 11576
Posting: 5
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-04 01:05


saye mmu cj, dr alpha lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For zoronaProfil   Hantar PM kepada zorona   Pergi ke zorona's Website   Quote dan BalasQuote

axe10
Warga Rasmi
Menyertai: 11.10.2004
Ahli No: 11766
Posting: 17
Dari: KL, Mesia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 12:10


sy pun x-mmu , Fac IT

Bookmark and Share

    


  Member Information For axe10Profil   Hantar PM kepada axe10   Pergi ke axe10's Website   Quote dan BalasQuote

naim_mahmood
Warga Rasmi
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4882
Posting: 17
Dari: melaka

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-12-04 11:26


hehehe dah lame tak masuk thread ni

dah makin ramai ye ...bagus bagus...memane yg ade tu silalah perkenalkan diri ......mane tahuu klu ada masalah boleh tetolong yetak

Bookmark and Share

    


  Member Information For naim_mahmoodProfil   Hantar PM kepada naim_mahmood   Pergi ke naim_mahmood's Website   Quote dan BalasQuote

suhaimi_sr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9901
Posting: 1256
Dari: Sg Buloh, Selangor ada

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-12-04 12:13



Adik saya blajar kat sana. Nama dia Shaharuddin Abd Karim. Ambik course engineering. Org panggil dia kurt. Dia exco education dlm Student Representative Council. Sesapa kenai dia....

-----------------
Menjual & Membeli Dinar dan Jongkong Emas/Perak Mengikut Harga Pasaran Antarabangsa. Layari www.hatiemas999.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For suhaimi_srProfil   Hantar PM kepada suhaimi_sr   Pergi ke suhaimi_sr's Website   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-02-05 21:43


oowh..kurt..kenal kenal..adik anta rupernyer
hehehe...sekarang ana kat mmu cj yang best ni..selamat tinggal dah kat melaka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

altamira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5830
Posting: 242
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 23:39


siap ambil financial engineering, munculkan diri anda segera

Bookmark and Share

    


  Member Information For altamiraProfil   Hantar PM kepada altamira   Pergi ke altamira's Website   Quote dan BalasQuote

naim_mahmood
Warga Rasmi
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4882
Posting: 17
Dari: melaka

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-07-05 23:52


saya ambil IT tak nak kenal ke :P. financial engineering ? tak nah dengar pula

Bookmark and Share

    


  Member Information For naim_mahmoodProfil   Hantar PM kepada naim_mahmood   Pergi ke naim_mahmood's Website   Quote dan BalasQuote

nurbalqis83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.12.2004
Ahli No: 12893
Posting: 52
Dari: sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 22-07-05 00:02


assalamualaikum......saya pun student mmu melaka.ermmm....alhamdulilah sekarang ni dah gamma year.buat major dalam HRM.salam ukhwah buat semua especially dak FBL student.hehehhe.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurbalqis83Profil   Hantar PM kepada nurbalqis83   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.266293 saat. Lajunya....