Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila seseorang itu sentiasa meninggi diri, dirinya saja yang lebih dari orang lain, dirinya saja yang hebat, pastilah dialah orang yang paling rendah nilai, maruah, akhlak dan kedudukannya
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 3 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: Kenapa KITA SUKA BER


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» Kenapa KITA SUKA BER

Please Mendaftar To Post


Oleh Kenapa KITA SUKA BER

aenis
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.05.2004
Ahli No: 9040
Posting: 35
Dari: sri serendah ketereh

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-05-04 21:27


.....ai tentu anda semua kat cni tak lepas dr ber'chating'...knp erk....try awk2 semua luahkan kenapa anda suka ber'chating'..........wasalam.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aenisProfil   Hantar PM kepada aenis   Quote dan BalasQuote

insan_terhina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7185
Posting: 27
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-05-04 22:36


..

..
erhm ni chat yang mana ni MrIc ker yang mcm thread ni?
kalo Mric dah lama dah tak chat ..malas aarrr
sebab dah boleh piki apa yang baik dan apa yang tak baik..

erhm kalo yang ni lain .. banyak faedah nya kan kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_terhinaProfil   Hantar PM kepada insan_terhina   Pergi ke insan_terhina's Website   Quote dan BalasQuote

al-anshaary
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2004
Ahli No: 7544
Posting: 136
Dari: petaling jaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-05-04 23:35



ntah r...maser egang buku mengantuk...maser berchatting sanggup bersekang mata sampai tak tido...sbb utamanyer ialah respon2 menarik drp org2 yang chat ngn kiterlah...kalu tak mesti boringnyer...tul tak???

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-anshaaryProfil   Hantar PM kepada al-anshaary   Quote dan BalasQuote

luhur_7
Warga Rasmi
Menyertai: 08.03.2004
Ahli No: 7839
Posting: 18
Dari: Trengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-05-04 18:32


Kalu saya,chatting skadar mlepaskan boring,dari tido kat umah mgemukkan badan baik duk dpan pc.
Tambah-tambah bila abes exm,makin banyak waktu lapang.
Tapi skang dah kurang chat,sbab terasa macam banyak yang x berpekdah dari yang berpekdah.
Slalunya buka karangkraf,sbab bleh baca macam-macam.
X pdulik apa orang kata,minah Cc atau apa je,yang penting stiap kali saya pi Cc ada ilmu yang saya dapat,kadang-kadang dapat bengang gak pasal black out plak hihihi..


Bookmark and Share

    


  Member Information For luhur_7Profil   Hantar PM kepada luhur_7   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 27-05-04 19:44


assalammulaikum ....pada saya kan segala yang kita lakukan bergantung pada niat kita ,,,inna akmalu binniat ....
waalahulam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-05-04 21:57


best sbb tak payah bukak mulut,
boleh communicate ngan ramai² org at one time,
dapat communicate dgn sahabat² ana yg berada jauh di jantung (luar negara ..)..
dapat jadi entertainment bagi kami yg tak tengok tv.. (coz tv, kita tak boleh pilih apa yg baik utk mata & hati kita, kalau online kita boleh control more than 75% of what we see)
sambil tu boleh buat kerja lain e.g. bukak email, belajar, makan, dengar nasyid, etc (including cakap telefon)..

ada lagi.. tapi tu top 5 reasons..

wallahu a'lam.. wassalam

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

ghaznawi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2833
Posting: 158
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 07:53


sebelum kenal komuniti ukhwah ni rajin gak layan chating buang masa yg terluang. dari berchating la saya kenal komuniti ukhwah yg best ni. tima kasih pada hamba allah tu. sejak dah kenal ukhwah x main la lagi chating2.

-----------------
fikirkan kelebihan diri untuk bersyukur bukan untuk bermegah diri.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ghaznawiProfil   Hantar PM kepada ghaznawi   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-05-04 00:20




~Dulu...saya suka main chat...ntah kenapa bila dah mula kenal rasa ketagih plak....tapi bila dah sedar...hanya buang masa je...

~Alhamdulillah..sekarang ni saya tak lah 'ketagih' main chat...saya akan chat dgn orang yang memang saya kenal...

~Sekarang ni...hanya Ukhwah.com je peneman setia bila berdepan dengan komputer ni...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

redha_ilahi
Warga Rasmi
Menyertai: 28.05.2004
Ahli No: 9211
Posting: 6
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-05-04 22:46


dulu dan skang sayer mmg suke chatting
coz ngan chattinglah kiter dpt b'kenalan w/pun kiter kena tipu. klu sayer x chatting, x derlah sayer tahu wujudnya room ukhwah ni kannnn.
selain tu saye dpt isi masa terluang waktu cuti sek. selain tu kite dapat berdebat ttg byk perkara dgn ramai org pada satu masa. mulut x penat, duit pun x keluar. tak gitu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For redha_ilahiProfil   Hantar PM kepada redha_ilahi   Quote dan BalasQuote

Zuhairi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.01.2004
Ahli No: 6256
Posting: 106
Dari: Selayang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-06-04 01:02


Ana chatting ni ligat juga. astaghfirullah. tapi pada masa2 tertentu je la. takdela nak sampai ketagih mcm tu.. cuma bagi ana chatting kaedah baru yg sesuai untuk berkomunikasi, dengan hijjab yang betul2 nyata, tanpa suara dan wajah. Semoga Allah mengampuni kita atas segala kesilapan.

Jadi bagaimanapun hati2lah dgn chatting kerana penuh tipu daya, serta boleh menjadi pencetus maksiat(kerana kita tidak tahu ekpresi muka dan itonasi suara, x kenal org tu mcmmana), jadi amat bahayala chatting ni. Kalau dah kenal xde masalah sgt. InsyaAllah kita usahakan chatting hanya untuk dakwah dan ukhwah islamiah tiada masalah asalkan betul caranya. InsyaAllah ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZuhairiProfil   Hantar PM kepada Zuhairi   Quote dan BalasQuote

nile_chem
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2004
Ahli No: 9283
Posting: 10
Dari: Lab Komputer

Selangor  


posticon Posting pada: 06-06-04 13:44


nile suka berkawan... ingat nak cari kawan la kalau berchat... tapi yg tak bestnya,,, semua tak kekal....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nile_chemProfil   Hantar PM kepada nile_chem   Pergi ke nile_chem's Website   Quote dan BalasQuote

umair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4498
Posting: 201

Perak  


posticon Posting pada: 06-06-04 13:51


chat...apa yg seronok yer......
saya pun pelik ,kenapa remaja sekarang suka sngat chat yer......alhamdulillah saya tak terlibat dgn ini....kekadang teringin nak mencuba tetapi tak terupaya sbb tak reti nak bukak.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umairProfil   Hantar PM kepada umair   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-06-04 15:02



Dulu2 pernah juga dilanda musim IRC.. tapi tak lama..Biasanya borak dengan sahabat2 yang dah dikenali ataupun member2 komuniti..

Macam2 kegunaan IRC ni kalau pandai manfaat.. boleh guna untuk meeting, perbincangan dan sebginya..

Sekarang ni dah malas ke IRC sebab tgk kat sana banyak persaiangan cenel yg tak sihat.. Sekarang apa2 hal guna YM.. itupun selalu menyorok.. kat sini lagi seronok sebab ada banyak fungsi..Umur pun bukan budak2 lagi.. takla borak2 aje kerjanya..Biasanya sambil2 aje YM ni.. kecuali time nak lepas tensen baru available..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-06-04 17:50




ana suka chatting sebab...best...boleh dapat ramai kenalan baru....pastu bila dah kenal tu...boleh kongsi pengetahuan ke...pengalaman ke...apa2 lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

urbanlegend
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.04.2004
Ahli No: 8237
Posting: 45
Dari: -

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-06-04 19:35


chatting..........
berbual secara maya tanpa ada sebarang sempadan.bila kita berchatting kita dpt rasa pravicy dan tanpa ada perasaan was-was.
let say, when we chat with the one person, kita x tau identity sebenar pihak sana dan pihak sana x kenal sapa kita.so from this condition, we feel a little bit privacy. dan bila kita luahkan sesuatu prob atau pendapat, pihak sana akan membalas dgn hati yg sejujur-jujurnya.kita apalagi cite ler dgn detail sbb org sana x kenal kita, kita x kan rasa malu pada kemudian hari.kita akan bercerita dgn hati yg tenang tanpa ada ragu2.....
(from de positive thinking)
negative nye.....sume org tau especially kena tipu.
so bila kita main api, kita mesti tau akibatnye...
berani buat berani tanggung that risk.
moral: setiap perbuatan kita mesti fikir dulu baik buruknye, sanggup/ berani x kita menanggung risikonya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For urbanlegendProfil   Hantar PM kepada urbanlegend   Pergi ke urbanlegend's Website   Quote dan BalasQuote

annafira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2004
Ahli No: 9407
Posting: 204
Dari: Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 13-06-04 03:16


Quote:

On 2004-06-12 19:35, urbanlegend wrote:
chatting..........
berbual secara maya tanpa ada sebarang sempadan.bila kita berchatting kita dpt rasa pravicy dan tanpa ada perasaan was-was.
let say, when we chat with the one person, kita x tau identity sebenar pihak sana dan pihak sana x kenal sapa kita.so from this condition, we feel a little bit privacy. dan bila kita luahkan sesuatu prob atau pendapat, pihak sana akan membalas dgn hati yg sejujur-jujurnya.kita apalagi cite ler dgn detail sbb org sana x kenal kita, kita x kan rasa malu pada kemudian hari.kita akan bercerita dgn hati yg tenang tanpa ada ragu2.....
(from de positive thinking)
negative nye.....sume org tau especially kena tipu.
so bila kita main api, kita mesti tau akibatnye...
berani buat berani tanggung that risk.
moral: setiap perbuatan kita mesti fikir dulu baik buruknye, sanggup/ berani x kita menanggung risikonya.



u speak my word

-----------------
~*Jika kau mengejar dunia, akhirat akan lari darimu.Tetapi jika kau mengejar akhirat, dunia akan mengejarmu*~

Bookmark and Share

    


  Member Information For annafiraProfil   Hantar PM kepada annafira   Pergi ke annafira's Website   Quote dan BalasQuote

nysa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.12.2003
Ahli No: 5481
Posting: 91
Dari: BuMi

egypt  


posticon Posting pada: 13-06-04 15:38


sy chatting ngan org yg sy knl jer

Bookmark and Share

    


  Member Information For nysaProfil   Hantar PM kepada nysa   Quote dan BalasQuote

hizbullah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3691
Posting: 110
Dari: Terengganu

egypt  


posticon Posting pada: 14-06-04 03:57


salam..
chatting...dulu ana taklah chatting sgt but bila dah lepas spm and dah duk kat mesir ni mulalah kerap chat,tapi biasanya dgn yang kenalllah.mula2 kat msn and then kat ym and then kat mirc.but kena pandai2lah takkanlah habiskan masa berjam2 just utk chat kat komp je.mata pun naik cengkung hihih

Bookmark and Share

    


  Member Information For hizbullahProfil   Hantar PM kepada hizbullah   Pergi ke hizbullah's Website   Quote dan BalasQuote

urbanlegend
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.04.2004
Ahli No: 8237
Posting: 45
Dari: -

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-06-04 21:02


what du u mean annafira "u speak my word"
adakah saya copyright awk punya idea atau pendapat kita sama???

Bookmark and Share

    


  Member Information For urbanlegendProfil   Hantar PM kepada urbanlegend   Pergi ke urbanlegend's Website   Quote dan BalasQuote

linie
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 109
Posting: 7
Dari: kayangan m'sia

Perlis  


posticon Posting pada: 22-06-04 00:14





chatting.....
dulu memang saya suka chatting.....
hampir setiap ari saya online....untuk chatting...
tapi kini...
saya tak seperti dulu lagi....'hantu chatting'...
kini saya hanya chatting ngan member yang saya kenal je....dan di waktu tertentu je....
chatting nie merupakan penghubung kami....sebab kami dah berjauhan....
saya suka chatting ni sebab dapat tambah pengetahuan secara tidak langsung....
selain tu,leh tambah kenalan dari tempat lain....^_^



........

Bookmark and Share

    


  Member Information For linieProfil   Hantar PM kepada linie   Pergi ke linie's Website   Quote dan BalasQuote

ain95
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.08.2007
Ahli No: 30803
Posting: 36
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 16-09-07 23:08


jarang chatting sekarang ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain95Profil   Hantar PM kepada ain95   Pergi ke ain95's Website   Quote dan BalasQuote

cik_dira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.09.2007
Ahli No: 31080
Posting: 46
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 16-09-07 23:38


dulu sebab suka nak bekawan. sekarang sebab bosan dan kalau nak tanya pendapat apa-apa. kesimpulannye tak chatting pun tak mengapa lah buat masa ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For cik_diraProfil   Hantar PM kepada cik_dira   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-09-07 09:06


kadang-kadang tu saja suka-suka....untuk memnghilangkn rasa ngantuk :lol: :lol: :lol:

[ Telah diedit oleh: eyla05 pada 17-09-07 09:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-09-07 09:13


best ak chat...... dapat kenal ramai kawan.... rata-rata ada, india, prancis, indon...
:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-09-07 13:40


dulu chat sebab kerja guna online,tak ada kerja buat lah apa yang patut yakni chat....sekarang tak ada lagi da..bosan lah pula....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-09-07 14:26


saya tak skelah chatting...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 17-09-07 16:21


Assalamualaikum...
dulu pernah suka...siap ketagih lagi..suka sangat..
tapi sekejap saja...tiba-tiba lepas tu dah tak minat langsung....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

anis_farihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2006
Ahli No: 26369
Posting: 87
Dari: terengganu, sarawak

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-09-07 17:02


salam...

hmmm... ada kena mengena dengan tajuk proposal ana ni...boleh lah sahabat2 sekalian memberi komen tentang topik ni ye...senang nak buat tesis untuk sem depan....kalau boleh sahabat2 sekalian nyatakan kelebihan dan kesan melalui chatting sekali ye.... :-) syukran

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_farihahProfil   Hantar PM kepada anis_farihah   Quote dan BalasQuote

ndb
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.10.2006
Ahli No: 27051
Posting: 61
Dari: KUALA TERENGGANU

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-09-07 17:43


mestilah dapat ramai kawan pada masa yang sama betul tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ndbProfil   Hantar PM kepada ndb   Pergi ke ndb's Website   Quote dan BalasQuote

ummi_aisyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.02.2007
Ahli No: 28798
Posting: 103
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-09-07 17:57


suka ber'chating'...boleh tahu tentang banyak perkara selain dapat kenalan yang boleh jadi sahabat...tapi chat ni ada musim juga... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_aisyahProfil   Hantar PM kepada ummi_aisyah   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 17-09-07 18:01


suka lah jugak.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_gil
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14692
Posting: 427
Dari: SATU KAWASAN DI SATU MASA

Selangor  


posticon Posting pada: 23-10-07 09:09


tak pernah chatting tapi pernah lah.hehehe :-D :-D :-D

tupun sekejap saja.ym. sekang dah tak.malasss dan taknaklah.layannnn ukhwah lagi best..

join chatting pun sebab member ajar..huhuhu :-)


-----------------
don't forget to say THANK YOU ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_gilProfil   Hantar PM kepada islamic_gil   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-10-07 09:11


berchatting dengan org yang kenal saja..
kalau tak kenal tu..memang susah sikit nak layan..
ni pun tengah berchatting juga..:-)
daripada sms habis kredit, baik berchatting:-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

hypox
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.09.2006
Ahli No: 26214
Posting: 97
Dari: Simpang Empat ke Manchester

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-10-07 09:22


Pada 23-10-07 09:11 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

berchatting dengan org yang kenal saja..
kalau tak kenal tu..memang susah sikit nak layan..
ni pun tengah berchatting juga..:-)
daripada sms habis kredit, baik berchatting:-) :-)


..jimat sms ye..patutlah ym asyik online 24 jam :-D


-----------------
tempos edax, home edacior


Bookmark and Share

    


  Member Information For hypoxProfil   Hantar PM kepada hypox   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-10-07 09:25


tak minat sangat berceting..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-10-07 09:27


Pada 23-10-07 09:22 , hypox posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-10-07 09:11 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

berchatting dengan org yang kenal saja..
kalau tak kenal tu..memang susah sikit nak layan..
ni pun tengah berchatting juga..:-)
daripada sms habis kredit, baik berchatting:-) :-)


..jimat sms ye..patutlah ym asyik online 24 jam :-D



Ym problem..sebab tu asyik online saja 24 saja setiap hari.
orangnya xdelah chatting 24 jam..masa ada kat meja ofis saja ym nya:-)


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 10:30


Kenapa kita suka BER...

hhmm..

iyakah..


entah lah...

sendiri buat.... sendiri jugalah yang simpan..... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 09:13


Assalamualaikum

entahlah..dah bosan2 chatting lah..hehe.. :welcome:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.146489 saat. Lajunya....