Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kamu ingin tinggi, jangan hanya merenung gunung, panjatlah. Jika kamu ingin bijaksana, jangan merenung kitab, amalkanlah.
-- Meow (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 19
Ahli: 0
Jumlah: 19




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 25 hari yang lalu
izdham: 34 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 44 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: JK KELANTAN (18 JUN 2004)~UP DATED!!~


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK KELANTAN (18 JUN 2004)~UP DATED!!~

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh JK KELANTAN (18 JUN 2004)~UP DATED!!~

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 09:08




oleh krn topic JK KELANTAN 2004 yg sblm ni sdh terlalu pjg, ana terpaksa buka topic baru.


Alhamdulillah bersyukur kehadrat Illahi dgn
keizinan drpNya metting jk kelantan kali ke-4 berjln lancar spt yg tlh dirancang.

berikut ana berikan laporan mengenai metting tersebut.

antara ajk2 yg menghadirikan diri ialah, nur_islami, darul_numan81, al_hafizalgirl, fatimah, Ayu_humaira, dan ainul_nabila beserta anak saudara ainul_nabila dan sepupu ukhtie Ayu_humaira. Metting dimulakan pada pukul 10.15 pg bertempat di dewan zul yg dipengerusikan oleh ukhtie Fatimah. Seperti biasa, majlis dimulakan dgn bacaan doa dan sesi ta’aruf sesama ahli.
Antara perkara2 yg berbangkit yg telah dibincangkan ialah mengenai tarikh,masa,lokasi, belanjawan dan tentatif program.

Berikut adalah butir2 mengenai JK KELANTAN 2004.

JK KELANTAN 2004

PROGRAM SEHARI BERSAMA-SAMA ANAK-ANAK YATIM (DARUL AITAM)
TEMA: "MASIH ADA YANG SAYANG"
TARIKH/MASA/LOKASI:

Ahli jawatankuasa program telah sebulat suara bersetuju untuk mengadakan program tersebut pada:

TARIKH: 18 JUN 2004
MASA: 8.00PG-5.00PTG
TEMPAT: BALAI ISLAM LUNDANG,KOTA BHARU KELANTAN[b]

SENARAI AHLI JAWATANKUASA PROGRAM


PENAUNG: Prof Madya Dr Dinsuhaimi Hj Sidek
PENASIHAT: Hanan Alam Faizli

MALJIS TERTINGGI:

PENGARAH: nur_islami
TIM.PENGARAH1: darul_numan81
TIM.PENGARAH2: al_hafizalgirl
SETIAUSAHA: Fatimah
BENDAHARI: Ayu_Humaira

AJK PELAKSANA:

AJK Pengangkutan: ira_83
AJK Program: aidilshah
AJK Makanan: ainul_nabila
AJK Persiapan: sue_athirah (cendermata dan hadiah)
:nm msh blm diisi (banner)
AJK Penempatan: Syahmushroom

TENTATIF PROGRAM

Berikut adalah tentative program yang telah dirangka untuk dilaksana pada hari tersebut:

8.00pg-8.45pg: ketibaan peserta2 dan anak2 yatim Darul Aitam.
8.45pg-9.00pg: sarapan pagi
9.00pg-9.05pg: Majlis bermula~bacaan doa
9.05pg-10.00pg: sesi suaikenal
10.00pg-10.05pg: ketibaan tetamu jemputan
10.05pg-10.10pg: ucapan alu-aluan oleh pengarah program
10.10pg-10.15pg: ucapan penaung program
10.15pg-10.30pg: ucapan alu-aluan drp wakil MT ukhwah.com dan perasmian program.
10.30pg-12.00tgh: ceramah Motivasi oleh Prof Madya Dr Dinsuhaimi Hj. Sidek.
12.00tgh-1.00ptg: Latihan Dlm Kump (LDK)~ peserta bersama anak2 yatim.
1.00ptg-2.15ptg: makan tgh,rehat,solat berjemaah.
2.15ptg-3.45ptg: pertandingan oleh anak2 yatim dgn kerjasama drp peserta2
(eg.nasyid,bercerita dll)
3.45ptg-4.15ptg: persembahan urusetia
4.15ptg-4.30ptg: penyampaian hadiah.
4.30ptg-4.45ptg: minum petang.
4.45ptg-5.00ptg: sesi bergambar dan majlis dijangka bersurai.

TENTATIF TAMBAHAN:

5.00ptg-7.00mlm: khidmat diri(solat maghrib berjemaah,kuliah maghrib,ceramah agama~tajuk "cinta & harapan)-penceramah~???? (khusus utk peserta2)

The Next Day (khusus utk peserta2)

i- ke Pusat Bowling Perdana.
ii- Jln2 disekitar Bandar kota bharu.

Malam: peserta dijangka bertolak (jika ada penyertaan drp luar negeri Kelantan).

Bayaran: RM 5.00 shj kpd ahli yg ingin menyertai JK kelantan ni.

Penginapan: Balai Islam, Lundang Kota Bharu

Program yg kami anjurkan ini bkn lah terhad kpd ahli ukhwah dr negeri Kelantan shj. Kpd sesiapa ahli ukhwah yg berada diluar Kelantan yg berminat utk menyertai JK Kelantan ini, amat dialu-alukan. Jangan lepaskan peluang ini! Penyertaan bermula drp sekarang. Sesiapa yg berminat bolehla posting disini atau bg PM kpd mana2 ajk pelaksana.Masa masih ada sebulan drp skrg.

Program kami yg kami anjurkan ini bknlah merupakan program jejak kasih sesama ahli ukhwah semata2. Program ini kami raikan bersama2 dgn anak2 yatim. Anak2 yatim merupakan golongan yg perlu diberi kasih sayang dan perhatian oleh segenap lapisan masyarakat. Kita tidak ingin melihat kekurangan yang mrk miliki menjadi batu penghalang untuk mrk mencapai kejayaan dalam hidup. Tambahan pula, agama Islam amat menggalakkan penganutnya berbuat baik, memberi sumbangan material mahupun fizikal serta memberikan sokongan moral kpd golongan ini. Semoga usaha yang sedikit ini ada nilai disisi Allah SWT serta mendapat sokongan drp semua pihak. InsyaAllah.



“Menyemai kasih, memupuk Ukhwah”

“Masih ada yang sayang”

Disediakan oleh:
Setiausaha program: Fatimah

Di Posting oleh:
Pengarah program: nur_islami






-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

[ Posting ini telah di edit oleh: nur_islami pada 2004-05-16 09:09 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nur_islami pada 2004-05-16 09:10 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nur_islami pada 2004-05-17 23:59 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nur_islami pada 2004-05-20 10:58 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nur_islami pada 2004-06-11 21:46 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nur_islami pada 2004-06-11 21:47 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

atie_aznan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8976
Posting: 61
Dari: bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-05-04 09:31




ana tinggal bhampiran dgn pcb. ana berminat dgn program ini. ana memang berminat nak mendekati gol. anak yatim. blh ana join?

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie_aznanProfil   Hantar PM kepada atie_aznan   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 11:08


Tahniah! Tahniah! Tahniah!

Satu lagi contoh gerak kerja yang teratur dan mengikut prosedur. AJK yang dipilih berusaha bersungguh-sungguh untuk menjayakan program JK Kelantan 2004.

Jadi, seminggu selepas JK Hospital, maka berduyun-duyunlah warga Ukhwah.com ke Kelantan untuk menjayakan JK Kelantan! Hebat!

Alhamdulillah... ada juga akhirnya progran "Masih Ada Yang Sayang" (Sehari bersama anak-anak yatim).

Khabarnya, AJK JK Kelantan 2004 ini rajin carik sponsor dan dah pun mendapat sponsor untuk progam ini. Bagus... contohi Mega JK dan JK Hospital!

Satu lagi bukti: Pandai dengan memandai adalah dua perkara yang berbeza

Sekali lagi Tahniah! Tahniah! Tahniah!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 13:15


alhamdulillah akhirnya siap yer kak safa?..sian kak safa..semoga semua berjalan ngn lancar seperti yg dirancang!!insyaAllah

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 13:47


assalamualaikum..
salam harmonis...

yeah...mcm ni la kita mau...satu usaha yang jitu dan murni oleh warga ukhwah!
baru je balik dari mega jk.....hangat pun dok rasa lagi...tapi terus meeting dll untuk jk kelantan!
tahniah brother ucapkan pada semua AJK PELAKSANA....

insyaAllah kalau brother takdak apa yang menghalang..boleh jugak pi kelantan ni...
lama dah tak sampai kelantan....

nak tengok jugak apa yang selalu masuk dalam tv pasal kelantan ni betoi ke tidak..ahaks !

warga ukhwah semua bole join ke ?
anyway......good luck !

wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 13:48


Quote:

On 2004-05-16 09:08, nur_islami wrote:
TENTATIF TAMBAHAN:

The Next Day (khusus utk peserta2)

i- ke Pusat Bowling Perdana.


uiksss.. ana main2 je semalam kata nak gi ajak main bowling. tapi tak sangka lak dimasukkan. ok.. nampaknya kita dah boleh buat MINI JK Bowling.. lanjutan JK Bowling yg dipengerusikan oleh prof sebelum ni.

p/s: jom gi klate..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 15:07


Pusat Bowling perdana...lama betul ana tak jenguk kat situ...dulu masa gi berlatih taek-wondo selalu la jejak kat situ..tgk org main jer..kita tak reti nak agnkat pun tak larat..
tapi sedih la cam ni..ana rasa ana tak dapat nak ikut utk ari sabtu...sebab dah balik KUSTEM ari sabtu tu!!!isk..isk..isk..camana ni??

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 15:52


Quote:

On 2004-05-16 09:08, nur_islami wrote:



SENARAI AHLI JAWATANKUASA PROGRAM

PENAUNG: Prof Madya Dr Dinsuhaimi Hj Sidek





ermm...
macam ku kenali jer nama di atas itu...

teringin nak join, tp dah masuk sem baru...

apa2 pun....semoga segalanya berjalan dgn lancar...

-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 17:02



Quote:


ermm...
macam ku kenali jer nama di atas itu...




warahmatullahi wabarakatuh..

hehe...ana pun rasa macam kenal jer nama tu..

pErMaisUrI_hAtI...relaks la ea..jangan sedih sangat..

'Ala kulli hal...selamat berJK Klate ana ucapkan..
Mesti best sebab boleh jumpa ngan adik-adik nanti..
Sesungguhnya Allah amat menyukai orang-orang yang meraikan anak-anak yatim..
So, raikanlah mereka sepenuh hati...jangan buat mereka kecik hati pulak...

Sekian..
Wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_thinker
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.11.2003
Ahli No: 5165
Posting: 35
Dari: Universiti Al-Azhar,Iskandariah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 17:04


..ana akan balik kelantan semula pada 20 mei ni..boleh tak kalau ana nak join skali?
kalau bab nak cari sponsor,insyaAllah ana boleh tolong sedaya mampu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_thinkerProfil   Hantar PM kepada islamic_thinker   Pergi ke islamic_thinker's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 17:14


Quote:

On 2004-05-16 17:02, nawwal wrote:
'Ala kulli hal...selamat berJK Klate ana ucapkan..
Mesti best sebab boleh jumpa ngan adik-adik nanti..


takkan sekadar ucapan je nawwal? jom sertai kami sekali. banyak kekosongan sebagai peserta. takkan tak sudi nak jumpa akak lagi.. oppss.. heheh
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 20:18


hahaks...
ape ni....jadi sesi luahan perasaan plak..
nawwal ...permaisuri hati..sahabat ku sekalian...
tak teringin ke nak join ?


Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 20:26


...

Wah.. teratur n smoothly je rancangan JK Kelantan.. turunkan ilmu leh?
Alhamdulillah.. kalau kat Kelantan.. insya Allah ana boleh beri komitmen... boleh join... 18 Jun tu cuti sekolah ke ek?.. ana lupa pulak...
rupa²nya kecil je dunia ni.. n semakin kecil.. huhu... penaung tu ana kenal sngt.. so, jaminan utk hadir tu semakin meningkatlah..

p/s : kak fatimah = kak azizah kan?... kak nur_islami student PPSK jugak yerh?..

WaLLahua'LaM...
SeMOga pRograM iNI berjaLAn dgn LanCaR insyA Allah....

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 21:05




Alhamdulillah satu lagi program yang besar akan berlangsung...

Kalau boleh nak juga ana ikut.. tapi satu je masalah...18 tu tarikh mula untuk masuk ke semester baru.. hmmm....ni nak kene fikir panjang ni.... tapi jika ditakdirkan Allah ade rezeki sampai..Insya-Allah terjengul juga muka ana kat sana...hehehheheh..Amiin



-----------------
Hidup Selesa Aman Bahagia, Dirahmati Selamanya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 22:40






aaaaarrggghhhhh.....tak dapat terima kenyataan tul la...nape time ade JK ke mesti ana ada program lain....
sedih la x leh join....minta maaf khasnya pada cik pengarah dan seluruh ajk JK Klate...
Niat dan perancangan di hati ingin membantu...tapi sesungguhnya perancangan dan ketetapan yang Maha Esa itu lebih hebat daripada perancangan manusia yang lemah ini....
apa yang bleh ana cakap...moga² Jk Klate akan berjaya dengan suksesnye...

p/s : nur_islami dan puok² kito ore klate, jange lupo bui ko demo tu budu sebotol sore buat bekal kelik grumoh masing²......biar puok dio sero betapa masinnyo cecair yang bernamo budu itu......hehehe......

-----------

.:: “Semoga Dipermudahkan Allah Segala Usaha Murni Kalian” ::.

[ Posting ini telah di edit oleh: great_teacher pada 2004-05-16 22:46 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 23:52




Tahniah untuk semua penggerak program ini. satu demi satu JK akan berlangsung. Moga JK ini dpt diadakan dengan jayanya.

Sahabat2 sekitar Pantai Timur dan yang berhampiran serta mereka yang berkelapangan tidak kira dari lokasi mana dialu2kan ke JK ini. Banyak program menarik telah disusun oleh penganjur..

Tahniah untuk mereka..
wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

cinta_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5255
Posting: 160
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 01:00


,

saya pun kalau ikutkan ati memang teringin sangat nak pegi sama tapi apakah daya, saya terpaksa balik ke UUM dah waktu tu kena settle kan minggu ta'aruf bebudak baru. isk isk isk sedih betul la....

ape pun semoga berjaya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cinta_ilmuProfil   Hantar PM kepada cinta_ilmu   Quote dan BalasQuote

heris
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 388
Posting: 250
Dari: bumi Allah

yemen  


posticon Posting pada: 17-05-04 03:46




Bestnya..leh jumpa anak2 Yatim...Semoga Allah merahmati Kita Semua Dng Apa yg kita lakukan..Insya allah dikira Sebagai Amal soleh...Allahu Akbar !




-----------------
[img]http://www.musleem.com/mysite/themes/Sunset/images/logo.gif[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For herisProfil   Hantar PM kepada heris   Pergi ke heris's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 09:08




Alhamdulillah... satu lg JK bakal dilaksanakan... tahniah kpd AJK pelaksana... mcm best jek ya... kalau org luar dari kelantan nak join sama, takkan nak stay sehari aje kat sana... penginapan tak disediakan ke...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 09:21


wah!!!!!

Lopas Eden pi Soromban.....
Eden ..nok
eh....!!!! Kawe nok gi Kelate lok...

Fuh...letih ..berjalan-jalan...

p/s: Kempen Cuti2 Malaysia....takleh cuti..Berhenti...hehehe


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

abu_nawas80
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6314
Posting: 103
Dari: Pantai Dalam,KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 09:31


rasa2nya ana tak tak dapat join sebab cuti terhad...
annual leave tinggal tiga hari lagi..nak simpan annual leave utk majlis kawin maksedara ana bulan tujuh nih...

apa2 pun,moga ALLAH TAALA merahmati usaha kalian..besar tu pahala bagi yang berbuat baik kat anak yatim..

-----------------
Ya Allah,layakkah ana untuk merindui syurgaMu di mana syaitan dan hawa nafsu sentiasa membisikkan ana supaya melupakan suruhan2MU.Ya Allah,selamatkanlah ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_nawas80Profil   Hantar PM kepada abu_nawas80   Pergi ke abu_nawas80's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 10:38


Quote:

On 2004-05-16 17:14, darul_numan81 wrote:

takkan sekadar ucapan je nawwal? jom sertai kami sekali. banyak kekosongan sebagai peserta. takkan tak sudi nak jumpa akak lagi.. oppss.. heheh
wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m



warahmatullahi wabarakatuh...

Err...Kak Alin ku sayang..
Nawwal bukan taknak join...
dan bukan jugak taknak jumpa akak..saper taknak jumpa akak...kan ke masa tu nanti akak dah jadi Puan Alin
Tapi time tu nawwal dah ada kat matrik UIA tu..
Kena in charge Ta'aruf Week bersama committee members yang lain..
Kalau boleh escape senang jugak, tapi ni program besar akak...nak jaga budak-budak baru tu..pening....
Sorry la akak ea...Insya Allah kalau ada rezeki kita jumpa lagi..

Quote:
nawwal ...permaisuri hati..sahabat ku sekalian...
tak teringin ke nak join ?



iye sahabatku akh BrotherMon,
nak join tu memangla nak..nak-nak pErMaIsUrI_hAtI tu..dia boleh sangat kalau nak pergi... sebab penanung tu amat dikenali(pinjam ayat SyAhEeDa kejap.. )
Tapi kan Mon...kan ke time tu sedang berlangsungnya Ta'aruf Week yang gilang gemilang kat matrik kita tu..camane nak pegi? Nta nak pergi jugak ke?

Sekian..
Wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 10:51


Quote:

On 2004-05-17 09:08, Engku_Salina wrote:


Alhamdulillah... satu lg JK bakal dilaksanakan... tahniah kpd AJK pelaksana... mcm best jek ya... kalau org luar dari kelantan nak join sama, takkan nak stay sehari aje kat sana... penginapan tak disediakan ke...



-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg



Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 10:55


Quote:

On 2004-05-17 09:08, Engku_Salina wrote:


Alhamdulillah... satu lg JK bakal dilaksanakan... tahniah kpd AJK pelaksana... mcm best jek ya... kalau org luar dari kelantan nak join sama, takkan nak stay sehari aje kat sana... penginapan tak disediakan ke...



-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg



tempat penginapan akan disediakan,jgn bimbang kak sal..insyaAllah..dan nanti lepas abis program akn dibawa pula berjln,(naik bas la)insyaAllah...datgla kak sal...

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

SaLaFiaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 191
Posting: 719
Dari: • Tämäñ Mëläwätî, Küälä Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 11:12


InsyaAllah, kalau tiada sebarang program, tunggulah SaLaFiaN muncul di sana...

Yang tiada tempat penginapan, tidur di tepi Pantai Cahaya Bulan pun bolehhh...

P/s: Baru sekali jejak kaki di Serambi Mekah.

Allahu Ta'ala a'lam...



-----------------
Biarkanlah pena menari, lalu sejarah yang menghakimi. Bertintakan hikmah, tertamsil jiwa hamba yang bersujud di hadapan Ilahi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFiaNProfil   Hantar PM kepada SaLaFiaN   Pergi ke SaLaFiaN's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 13:16




alhamdulillah...makin ramai yg nak join JK KELANTAN NI..kpd yg xdpt nak join sama2 tu jgn bersedih...nak buat camna..dulukan yg lebih penting drp yg penting..


kak sal, betulkata ainul_nabila tu..kpd ahli yg luar kelantan yg nk join, jgn risau..penginapan akn disediakan oleh pihak ajk..

p/s:isk..akhie salafian..xkan la nak biarkan tdo kat tepi pantai tu..??xsejuk ker??atau pun nta ni ada ilmu kebal tak???heheh

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

heris
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 388
Posting: 250
Dari: bumi Allah

yemen  


posticon Posting pada: 17-05-04 13:33


Rindu ah nak ker PCB....bestnya dapat gi sana..ada hati gak....Semoga Berjaya

-----------------
[img]http://www.musleem.com/mysite/themes/Sunset/images/logo.gif[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For herisProfil   Hantar PM kepada heris   Pergi ke heris's Website   Quote dan BalasQuote

tumpang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8503
Posting: 224
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 16:12


assalamualaikum... hai..

saya rasa mcm nak join jer.. boleh ke? setakat ni tak pernah lagi menjejakkan kaki kat klate n ganu... lagi pun.. cuti tahunan banyak lg.. ada 30 ari lagi.. xtau nak habiskan kat mana/bila...

tp.. sbg ahli baru.. segan la sikit..sbb... tak kenal lg dgn ahli2 yg lain....

Bookmark and Share

    


  Member Information For tumpangProfil   Hantar PM kepada tumpang   Pergi ke tumpang's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 16:52


Quote:

On 2004-05-17 16:12, tumpang wrote:
saya rasa mcm nak join jer.. boleh ke?

tp.. sbg ahli baru.. segan la sikit..sbb... tak kenal lg dgn ahli2 yg lain....


boleh.. dipersilakan. tiada beza sebenarnya ahli baru atau ahli lama. kalau tak mulakan dari sekarang .. bila lagi nak kenal2 ahli ukhwah?

oklah.. ana akan listkan nama2 peserta yang akan mengikuti JK Kelantan berdasarkan posting yg telah dibuat terhadap topik ini.

01. saudara/i tumpang
02. saudara SaLaFian
03. saudara heris
04. saudara al-umari
05. saudari islamic_thinker
06. saudara BrotherMon
07. saudari atie_aznan
08. saudari SyAhEeDa
09. saudari Engku_salina ~ mesti hadir tanpa gagal
10. saudari Hanan ~ mesti hadir tanpa gagal


Kepada sesiapa yang berminat.. sila maklumkan kehadiran anda di sini. InsyaAllah.. penginapan yg disediakan kemungkinan berhampiran dgn HUSM..

Yang menjalankan tugas;
darul_numan81
(Timb.Pengarah 1)


p/s: nampaknya kena tambah tentatif program.. ~melawat tempat kerja darul_numan81... oppss.. heheh
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 17:39


Quote:
10. saudari Hanan ~ mesti hadir tanpa gagal



Macam komando pula ye.. Ikut hati memang nak pergi tapi tak dapat janji awal2 sebab tarikh tu hampir nak buka semester baru.

Kalau ana dapat pergi.. kita jumpa di sana..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 17:52


Hehehe... Alin guna kuasa Veto... Err... kuasa Pengantin kot...

Hanan memang wajib datang sebab dia Penasihat JK Kelantan 2004 kan? Heheheeh....

Kalau tak datang, sapa lagi nak bagi ucapan perasmian?

[ Posting ini telah di edit oleh: Kang pada 2004-05-17 18:31 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

fatimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 2292
Posting: 76
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 17-05-04 18:22


assalamualaikum...

Safa, thanks byk2x kerana memahami akak...akak mmg tak cukup kaki & tgn tuk buat keja skrg nie...masa nipun akak xblk lagi, terpaksa stayback tuk settlekan pasal konsert tu, masa ofis hour kena settlekan patient pulak...even posting tuk konsert tu pun mula2x ingat nak minta tlg alin tapi nampak sgt akak ni xpandai urus masa ....

akak dah hantar surat tu td,sori lambat...

kepada sume ahli ukhwah, marilah beramai2x ke negeri kelantan, penginapan jgn risau, dah settle, tunggu u all sume aje...

wassalam

-----------------
hanya redha Allah jua yangku harapkan

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahProfil   Hantar PM kepada fatimah   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 18:23


ye ye sokong kak alin dan kang.. Kak Hanan musti datang tak leh tak dtg!! hehe datang jgn tak datang!!

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 23:11




tahniah buat semua ajk yg menganjurkan jk kelate- masih ada yg sayang ni... ermm, senyap2 kome ni ek....

best nye kalo dpt gi... lama dah x kembali ke tmpt menuntut ilmu suatu masa dulu...(masa mude2) tapi sayangnye ari jumaat akak koje... lagipon skolah br je bukak masa tu, mungkin bz skit... alahaiii, terkilannya x dpt nak join...

ape pon, akak doakan smoga program yg dah dirancang akak berjalan dgn lancar... Amiin...

good luck sume....

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-04 23:56


yappp....kak Hanan musti datang gak...bak kata kak alin..~mesti hadir tanpa gagal~

erm..xpe kak zah..ana faham situasi kak zah..sian kak zah ei..sampai xcukup kaki & tgn..!!!hehehe



-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

[ Posting ini telah di edit oleh: nur_islami pada 2004-05-18 00:06 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 18-05-04 16:30



BrotherMon kalau datang mesti...


Ada karpet merah...
Disambut Khas dgn meriah...
dan segalanya khas belaka...


haha..
8 jam dari kl ke kelantan kan ?
uiyoo..kematu mcm ni!

InsyaAllah sampai kot....
saye tau la...ramai yg masih merindui "mc cambest" masa mega jk haritu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-05-04 16:37


amboi brother_mon...tinggi nya teast nta..!xpe...mon..bkn setakat carpet merah kita org sediakan, semua warna carpet kita org sediakan.nk tggu mon tolong pilihkan je nanti..boleh gitu mon?setuju? heheheh


p/s:nantikan, bolehla jadi MC JEMPUTAN KHAS ek..!!

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 18-05-04 16:58


Quote:

On 2004-05-18 16:41, Kak Engku_Salina menulis:

mmg best pun mc mega jk tu...



org2 yg merasa dirinya penting kenalah dtg ya...

rasanya akak tak perlu dtg kot...
sbb mon dah ada...
wakilkan mon ajelah...
mon, kalau ada riben tolong gunting ok...




ahah ! shocked !
insyaAllah,jgn kata tolong gunting riben...gunting kain ke..gunting baju pun boleh.

pasal mc jemputan khas tu...erm..
insyaAllah, uiyoo....jemputan khas tu!
siapalah aku..............
menolak cinta....
yang hadir di jiwa...
tanpa dipaksa.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

fuqaha
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.12.2003
Ahli No: 6026
Posting: 66
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 18-05-04 20:11



malang sugguh nasib kawe. bukan tok sey gi tapi rasenye masa tu ana dah kena mendaftar.semoga majlis tu berjalan seperti yang dirancang dan mendapat keredhaan Allah SWT. ws

-----------------
belajar menghargai sesuatu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fuqahaProfil   Hantar PM kepada fuqaha   Quote dan BalasQuote

helmi_techno
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3955
Posting: 228
Dari: Batu Pahat-->Seremban-->Shah Alam-->UIA Gombak

Johor  


posticon Posting pada: 19-05-04 10:02


Saya nak pergi .. masa tue saya cuti sem .. yahooooo.... ..bosanlah kalu dok kat umah jerk .. tak buat aper aper ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmi_technoProfil   Hantar PM kepada helmi_techno   Pergi ke helmi_techno's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 11:54


sebenarnya ana dah add maklumat ni kat depan posting yg 1st tu..tp takut org yg dah tgk belum ni xterperasan pulak..

ok..disini ana tambahkan sedikit maklumat mengenai JK KELANTAN.

kpd sesiapa yg ingin menyertai JK KELANTAN ni, anda dikehendaki membayar yuran penyertaan sebyk RM 5.00 shj..harap maklum.

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

tumpang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8503
Posting: 224
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 12:30


ada soalan....

-RM5 tu kena bayar masa bila? RM5 jer? termasuk pengangkutan n penginapan? murahnyer...
-bertolak dari mana.. pukul berapa.. hari 17/6 la kan?
-18/6 tu ari jumaat kan... program tgh ari 12-1 ... tempat tu sebelah masjid ke?
-berapa hari di sana?
-berapa ramai anak yatim yg akan diraikan... mungkin ada peserta atau rakan2 yg tak dapat pergi... yg ingin menyalurkan sumbangan peribadi... mungkin boleh salurkan kepada AJK... tak gitu?

tq

Bookmark and Share

    


  Member Information For tumpangProfil   Hantar PM kepada tumpang   Pergi ke tumpang's Website   Quote dan BalasQuote

afnan_cairo_egypt
Warga Rasmi
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5214
Posting: 8
Dari: Nasr City,Egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 13:27


safa..tak leh ke kalau bg je no. tel sape2 ajk pelaksana JK Kelate ni?kan senang sape2 nak tanya pasal bayaran ke?atau ape2 ttg JK tu...abg afnan just bg cadangan je...

-----------------
Tuhan!
Engkau tahu rahsia yang kusimpan di hati ini,
Temanilah dan kasihanilah aku hari ini,esok & selamanya,
Dalam kehinaan dan kesendirianku!

Bookmark and Share

    


  Member Information For afnan_cairo_egyptProfil   Hantar PM kepada afnan_cairo_egypt   Pergi ke afnan_cairo_egypt's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 15:33


kpd saudara/i tumpang, berkenaan dgn pengangkutan dan penginapan, tak yah risau..hal itu akn diuruskan oleh ajk pelaksana.

psl pembayaran tu..nnti ana akn bincangkan dgn ajk yg lain..nnti ana akn bagitau ok..mmg bayaram yg dikenakan RM 5.00 shj.

utk tahu mengenai maklumat ttg jk ni saudara/i tumpang leh bc kat posting yg pertama ni k..

bagus gak cadangan abg afnan tu..ok kpd sesiapa ingin mengetahui maklumat dgn lbh lanjut mengenai jk ni, anda semua bolehla pm ana atau ajk2 pelaksana yg lain..

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

helmi_techno
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3955
Posting: 228
Dari: Batu Pahat-->Seremban-->Shah Alam-->UIA Gombak

Johor  


posticon Posting pada: 19-05-04 16:26


[nak tanyer sikit .. kiter nanti menginap di mana ???

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmi_technoProfil   Hantar PM kepada helmi_techno   Pergi ke helmi_techno's Website   Quote dan BalasQuote

fatimah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 2292
Posting: 76
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-05-04 17:40


assalamualaikum...

untuk makluman peserta dari luar kelantan, anda semua akan menginap di rumah tetamu kampus kesihatan USM kubang kerian...jgn risau tarafnya sama dengan taraf hotel 4 bintang ...

nama kena confirm awal2x, supaya kita leh booking bilik mengikut jumlah peserta...

kalau ada ahli ukhwah yang tak dpt dtg tapi nak menghulurkan sumbangan, kami amat berbesar hati...

wassalam

-----------------
hanya redha Allah jua yangku harapkan

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimahProfil   Hantar PM kepada fatimah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 17:51




insyaALLAH ana akan hadirkan diri..erm..tp..ada kemusykilan:

1)apa keperluan yg perlu dibawa?
2)penginapan tu bermula bila?sbb ana dr TRG..kalau dtg sehari awal tu..maybe ptg atau mlm..erm..ada ke sape2 yg nak menymbut kedtgan insan kerdil ni?? -nak drive..takde transport..

k..insyaALLAH..kita berjumpa nanti..

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-05-04 22:16


kpd kak Rumaishaa, keperluan yg diperlu dibw adalah keperluan asas utk 1-2 hari..rasanya dah tahu kan?

insyaAllah..kpd peserta luar kelantan yg dtg sehari lbh awal, ajk pelaksana akn menyambut kedatangan anda.tak usah bimbang akak yer..

berkenaan pembayaran yuran penyertaan RM 5.00 tu, pembayaran boleh dibuat semasa hari JK ini berlangsung.

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 08:59




Ana update kan lagi senarai peserta JK Kelantan 2004 ini:

01. saudara/i tumpang
02. saudara SaLaFian
03. saudara heris
04. saudara al-umari
05. saudari islamic_thinker
06. saudara BrotherMon
07. saudari atie_aznan
08. saudari SyAhEeDa
09. saudari Engku_salina
10. saudari Hanan
11. saudara helmi_techno
12. saudari RuMaishaaa


Jom sertai kami dengan segera kerana penyertaan adalah terhad kepada 30 org ahli ukhwah.com..
wassalam



-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

abu_nawas80
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6314
Posting: 103
Dari: Pantai Dalam,KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 10:36


em,rasa macam nak jadi org ke13..tapi tak kompom..bagitau keputusan 15 jun leh tak?

-----------------
Ya Allah,layakkah ana untuk merindui syurgaMu di mana syaitan dan hawa nafsu sentiasa membisikkan ana supaya melupakan suruhan2MU.Ya Allah,selamatkanlah ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_nawas80Profil   Hantar PM kepada abu_nawas80   Pergi ke abu_nawas80's Website   Quote dan BalasQuote

ina_ross
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2004
Ahli No: 9085
Posting: 2
Dari: planet bumi

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-05-04 14:59




ana nak join jugak blh tak? klau nak join ni ader had umur ke? ana baru jea umur 18 thn...blh ana ikut serta?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ina_rossProfil   Hantar PM kepada ina_ross   Quote dan BalasQuote

atie_aznan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8976
Posting: 61
Dari: bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-05-04 15:12




seronoknya dapat turut serta
nak tanya ni, peserta dlm kelantan mginap kat rumah tetamu kampus husm jugak ker?

p/s: kalau ahli ajk tak cukup tangan nak uruskan hal ini, atie disini sedia membantu

Bookmark and Share

    


  Member Information For atie_aznanProfil   Hantar PM kepada atie_aznan   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 15:55


Quote:

On 2004-05-20 14:59, ina_ross wrote:


ana nak join jugak blh tak? klau nak join ni ader had umur ke? ana baru jea umur 18 thn...blh ana ikut serta?



bleh je sapa2 nak join..ina_ross jom la..kehadiran anda amat di alu2kan....klu nak bawak bunga ross pun bleh?


-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 16:03


ahaa....
sapa lagi nok gi klate ni???

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

cinta_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5255
Posting: 160
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 16:32


,

sebenarnyo tempat ana dekat jah dengan tempat program nok buat. Tapi ingat2 nak nok gi sungguh2. Tapi nok wat guano maso tuh ana kena lapor diri doh di U. Sedih nie tau dok. Tak po la lepah nie bilo puak2 ana tubuk JK kant UUM dan buat program gapo2. Puak2 antum/antunna jange tok maghi pulok deh..

ilalliqa'.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cinta_ilmuProfil   Hantar PM kepada cinta_ilmu   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 16:38


nak gi juga leh dok...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 17:16


uiks kat CT apa lak tak buleh...buleh buleh..kan as dah ajak dan sentiasa ajok kak CT ke kelantan..bleh beli kain tudung kat Pasar Besar Siti Khadijah...ekekeke

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

ina_ross
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2004
Ahli No: 9085
Posting: 2
Dari: planet bumi

Kelantan  


posticon Posting pada: 20-05-04 17:50




bleh je sapa2 nak join..ina_ross jom la..kehadiran anda amat di alu2kan....klu nak bawak bunga ross pun bleh?

Quote:





bwak bunga ross? hehehe ...bukan saja bunga ross, bunga tahi ayam pun ina sanggup bagi bg tau!!!

p/s: seronok dapat turut serta

Bookmark and Share

    


  Member Information For ina_rossProfil   Hantar PM kepada ina_ross   Quote dan BalasQuote

shafawi78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 282
Posting: 285
Dari: Bukit Mertajam

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-05-04 18:44




program yang menarik ni.... dah lama tak ke kelantan... teringin jugak....tapi apakan daya.... 18/6 tu jatuh hari Jumaat pulak....ana baru je bercuti panjang sebelum tu... tak seronok lak nak minta cuti sekali lagi....nnt calar lak rekod perkhidmatan ana.... apa pun ana do'akan moga segalanya lancar, ok.

p/s: kirim salam ana kat penaung program, maybe dia ingat lagi kat ana.

Bookmark and Share

    


  Member Information For shafawi78Profil   Hantar PM kepada shafawi78   Pergi ke shafawi78's Website   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-05-04 22:14


Quote:

On 2004-05-21 18:44, shafawi78 wrote:
p/s: kirim salam ana kat penaung program, maybe dia ingat lagi kat ana.



uiks.. akh shafawi78 saper ek?..

hurm.. tak sabar² rasanya.. kak azizah!~ nak bawak kak roza skali leh??.. hehehe.. ni yg syok dah jumpa geng.. hehe.. sep kak zizah!~.. huhu..

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 21-05-04 23:45





waaa... jelesnye!!!jelesnya!!! nak gi jugok... tapi apakan dayaku... tugas sedia menanti di sini.. sape2 yg gi tu, mon epecially!! jgn menjeleskan akak ngan cite2 kome masa kat sane nnt aaa... mane la tau kot ade siri lintas langsung cam mega jk ari tu??? aduhaiii, jelesnye....

iman! rindu nak jumpeiman... dah makin beso dan comel ke adik akak ni ek??

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 10:08


ruginya...masa tu ana ada kursus kat melaka lak dah.....nak gi JK keeeee atau nak gi kursus???????

kompiusss.....kompiusssss......



Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 10:14




Senarai peserta JK Kelantan 2004.

01. saudara/i tumpang
02. saudara SaLaFian
03. saudara heris
04. saudara al-umari
05. saudari islamic_thinker
06. saudara BrotherMon ~ MC Jemputan
07. saudari atie_aznan
08. saudari SyAhEeDa
09. saudari Engku_salina
10. saudari Hanan
11. saudara helmi_techno
12. saudari RuMaishaaa
13. saudari ina_ross
14. saudari kasih_kekasih


Kepada sesiapa yg telah menawarkan diri utk memberikan bantuan.. jangan risau... insyaAllah.. akan ada AJK yg pm antumm semua utk meminta pertolongan..

p/s: abu_nawas80.. cepat2lah buat keputusan tu..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

Jundullah_Al_Asad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 623
Posting: 93
Dari: Daerah Perjuangan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 17:18




ana sorang lg nk join.. insyaallah...

-----------------
"Dan berJIHADlah pada JALAN ALLAH dengan sebenar-benar JIHAD"

"Dan janganlah kamu menyangka sesiapa yang terbunuh pada JALAN ALLAH itu mati. Bahkan mereka terus hidup di sisi TUHAN mereka dan diberi rezeki"

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jundullah_Al_AsadProfil   Hantar PM kepada Jundullah_Al_Asad   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 18:14



patutla sejak dua menjak ni...rasa semacam je badan......rupanya ada orang nak jemput kita jadi mc ....erm..
insyaAllah....kalau takde aral melintang....boleh kot
sape lagi nak join ni ? takkan brother sorang je...


Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-05-04 16:45


Alhamdulillah.. bertambah lagi bilangan ahli yang sudi menjadi peserta..

01. saudara/i tumpang
02. saudara SaLaFian
03. saudara heris
04. saudara al-umari
05. saudari islamic_thinker
06. saudara BrotherMon ~ MC Jemputan
07. saudari atie_aznan
08. saudari SyAhEeDa
09. saudari Engku_salina
10. saudari Hanan
11. saudara helmi_techno
12. saudari RuMaishaaa
13. saudari ina_ross
14. saudari kasih_kekasih
15. saudara Jundullah_Al_Asad

p/s: MC Jemputan kita dah ada... errr.. siapa pula nak jadi tukang kipas MC yea?..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

insan_kalam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2802
Posting: 104
Dari: batu pahat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-05-04 17:02


....

macam mana ana nak pergi....bole ker ana ikut serta progrem tu...?

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_kalamProfil   Hantar PM kepada insan_kalam   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-05-04 17:25


Quote:

On 2004-05-23 17:02, insan_kalam wrote:
macam mana ana nak pergi....boleh ker ana ikut serta progrem tu...?


Alhamdulillah.. ada lagi yg berminat. Kami memang mengalu2kan mereka yg berminat utk sertai kami.

Anta cuma perlu hadirkan diri ke kelantan ketika hampir berlangsungnya JK ini dan insyaAllah pihak AJK akan cuba menjemput anta di perhentian bas.. sebelum itu maklumkan kepada pihak AJK mengenai tarikh dan masa anta berangkat. insyaAllah juga penempatan ada disediakan.

Jika ada sebarang kemusykilan.. sila hantar 'pm' kepada Ajk2 JK kelantan ini. Harap maklum..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-05-04 20:37


alhamdulillah..makin hr..makin bertambah ahli yg sudi join jk kelantan ni...

jom...mana lagi ni...?kita pakat2 memeriahkan jk kita ni bersama dgn anak2 yatim...

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 23-05-04 20:58


jadi mc ada elaun tak ?
jgn marah ar

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

farina
Warga Rasmi
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8741
Posting: 15
Dari: kelantan

japan  


posticon Posting pada: 23-05-04 22:08


teringin jugak nak pegi...
mesti best kan...
apa taknyer.. nak raikan anak2 istimewa..
semoga mereka sume dirahmati Allah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For farinaProfil   Hantar PM kepada farina   Pergi ke farina's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-05-04 23:44


Quote:

On 2004-05-23 17:02, insan_kalam wrote:
....

macam mana ana nak pergi....bole ker ana ikut serta progrem tu...?



haa...insan_kalam...join la sama..bleh la kenal ngn anta..anta kan suka benda2 gini..maklum la baut amal la katakan..insyaAllah..
klu anta free jgn lepaskan peluang ni!!

tak sabar nak jumpa lagi ngn sahabat semua...insyaAllah

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

helmi_techno
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3955
Posting: 228
Dari: Batu Pahat-->Seremban-->Shah Alam-->UIA Gombak

Johor  


posticon Posting pada: 24-05-04 09:49


akum ,,... nak bagi tau .. seorang rakan saya nak turut serta dalam program nie .. boleh tak ??? dier nie ppuan ... mintak tolong sediakan satu tempat tinggal lagi untuk dier ... Sekian ...

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmi_technoProfil   Hantar PM kepada helmi_techno   Pergi ke helmi_techno's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-05-04 11:41


akhie helmi_techno..,kwn nta tu pon ahli ukhwah ker...???klu bikan pon xpe....boleh xsalah...
nta bg nama dia...nnti ana akn listkan...

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-05-04 12:35




erm.. sekali lagi ana update kan senarai nama peserta2 yg berminat menyertai Jk kelantan. Penyertaan boleh dibuat dgn menjawab topik ini atau menghantar 'pm' kepada para AJK.. harap maklum.

01. saudara/i tumpang
02. saudara SaLaFian
03. saudara heris
04. saudara al-umari
05. saudari islamic_thinker
06. saudara BrotherMon ~ MC Jemputan
07. saudari atie_aznan
08. saudari SyAhEeDa
09. saudari Engku_salina
10. saudari Hanan
11. saudara helmi_techno
12. saudari RuMaishaaa
13. saudari ina_ross
14. saudari kasih_kekasih
15. saudara Jundullah_Al_As
16. saudara insan_kalam
17. saudari farina
18. ~rakan helmi_techno~
19. saudari mutiara_maya


-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-05-04 12:53


alhamdulillah..makin ramai..
mana ni org yg ana harap2kan tak der pun ..tak tersenarai pulak
tak mau ikut ke....tidaki aci ar...

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

abu_nawas80
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6314
Posting: 103
Dari: Pantai Dalam,KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-05-04 13:09


ehem..ehem...ainul_nabila dok tunggu saper tuh?

-----------------
Ya Allah,layakkah ana untuk merindui syurgaMu di mana syaitan dan hawa nafsu sentiasa membisikkan ana supaya melupakan suruhan2MU.Ya Allah,selamatkanlah ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_nawas80Profil   Hantar PM kepada abu_nawas80   Pergi ke abu_nawas80's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-05-04 13:57


Prof dtg bagi nama dulu...
Jadi tak jadi lain cerita..

Insya-Allaah, Prof akan dtg ....
Terengganu ngan Kelantan dekat..jiran-berjiran...

Insya-Allah.....

eerr...make nati ado Budu dok ?
Prof nok make nasi air ngan nasi kerabu...best..!!!

p/sastu shopping kat Pengkalan Kubur

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-05-04 15:35


erm..akhie abu_nawas80 dah wat keputusan nk join ke tak jk ni?...

prof ni mesti suka mkn nasik kerabu ei...ok xdek masalah..bila dtg kelantan kita pakat ramai p cari nasik kerabu....

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_qlate
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7473
Posting: 143
Dari: qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-05-04 16:10


a'kum..............
best nyer ader jk ni .lama dah ana tunggu tapi kenapa tak buat time cutisekolah...ana balik klate samapai 13.6 jer........tak leh join la..........tak der ker idea buat masa cuti ni........nak join sgt jk 18 tu tapi mmg sekolah time tu ana blk penang dah la.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_qlateProfil   Hantar PM kepada wardah_qlate   Pergi ke wardah_qlate's Website   Quote dan BalasQuote

abu_nawas80
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6314
Posting: 103
Dari: Pantai Dalam,KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-05-04 16:33


ermmm,ana tak tau laa...sbb 19hb ada selection bolasepak kat opis ana ni..
takyahlah masukkan nama ana dalam list tu..kalau ana balik kb,ana gi lah kat sana..sekadar menjenguk je...tak kisahkan..

-----------------
Ya Allah,layakkah ana untuk merindui syurgaMu di mana syaitan dan hawa nafsu sentiasa membisikkan ana supaya melupakan suruhan2MU.Ya Allah,selamatkanlah ana

Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_nawas80Profil   Hantar PM kepada abu_nawas80   Pergi ke abu_nawas80's Website   Quote dan BalasQuote

islamic_thinker
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.11.2003
Ahli No: 5165
Posting: 35
Dari: Universiti Al-Azhar,Iskandariah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-05-04 17:48


...
kak alin,azma dan abg afnan fatiha tak pasti lagi diorang dapat gi ke tak..tapi fatiha insyaAllah akan cuba menghadirkan diri..buat masa sekarang ni abg afnan n adik azma tengah bz ngan persiapan utk ke Mesir bulan 10 ni...diorang sekarang tengah uruskan ttg visa n pasport utk adik kite....azma........

-----------------
Semakin jauh ku dari-MU,
Semakin dekat pula KAU menghampiri daku,
Oh Tuhan...yang Maha Pengasih,
Siapalah diriku di pandangan-MU...

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_thinkerProfil   Hantar PM kepada islamic_thinker   Pergi ke islamic_thinker's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-05-04 23:20


Debaran makin memuncak:

Ini dia tag untuk JK Kelantan 2004. Siapa yang design pun tak tahu. Kira boleh tahanlah...

Idea asal dan kombinasi warna oleh Penasihat yang kita kasihi Cik Hanan. Ala-ala batik, sebab Kelantan pengeluar batik terkenal.

Jadi... tambah koleksi tag anda. Sertai JK Kelantan 2004.

---------
Oleh kerana Pengasas tak dapat hadir, maka Cik Hanan akan mewakili Pengasas, InsyaAllah.

  

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-05-04 23:24


Baru tengok tag untuk genpro dan hospital.. kini dah ada untuk jk kelantan pula... memang mantap gitu..Kali ni ada gabungan hijau, pink, biru.. memang cantik..

Dalam kesibukan kang, sempat siapkan macam2 benda..



-----------------



Hargai semasa ada....

[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2004-05-25 23:25 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-05-04 23:28


wow...!!besarnya..

cantik la...mekasih pd yg sudi design tag ni dan pd kak hanan yg beri idea...kombinasi warna yg cantik..so nice!!!

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-04 08:44


dan

First.. terima kasih buat islamic_thinker @ fatiha atas maklumat tersebut. Nampaknya fatiha kena 'turun padang' bantu akak yg kekurangan kakitangan sekarang ni

2nd.. wow!.. memang cantik tag tu..err... ni mesti Kang yg buat kan? ana terpegun sampai mata jadi macam ni tadi --> utk beberapa saat.

Ok.. kepada AJK2 sekalian.. jom teruskan buat kerja.. kerja jangan tak kerja..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 26-05-04 14:06


Quote:

On 2004-05-25 23:20, Kang wrote:
Debaran makin memuncak:
dub dab...dub dab !

Ini dia tag untuk JK Kelantan 2004. Siapa yang design pun tak tahu. Kira boleh tahanlah...
Memang setiap tag kita..tak ada designer...susah nak dikenal pasti....tapi menarik bukan?

Idea asal dan kombinasi warna oleh Penasihat yang kita kasihi Cik Hanan. Ala-ala batik, sebab Kelantan pengeluar batik terkenal.

Jadi... tambah koleksi tag anda. Sertai JK Kelantan 2004.

---------
Oleh kerana Pengasas tak dapat hadir, maka Cik Hanan akan mewakili Pengasas, InsyaAllah.
Pengasas ada banyak projek untuk di'asaskan....

  



moh gi klate !!

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

KoPiaH
Warga Rasmi
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1526
Posting: 14
Dari: Johor Bahru

Johor  


posticon Posting pada: 27-05-04 10:10


...
Ehem... Tuan Pengarah, ana nak join buleh ka..??

Lama dah tak log ukhwah.com nih....

Bookmark and Share

    


  Member Information For KoPiaHProfil   Hantar PM kepada KoPiaH   Pergi ke KoPiaH's Website   Quote dan BalasQuote

KoPiaH
Warga Rasmi
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1526
Posting: 14
Dari: Johor Bahru

Johor  


posticon Posting pada: 27-05-04 10:10


...
Ehem... Tuan Pengarah, ana nak join buleh ka..??

Lama dah tak log ukhwah.com nih....

Bookmark and Share

    


  Member Information For KoPiaHProfil   Hantar PM kepada KoPiaH   Pergi ke KoPiaH's Website   Quote dan BalasQuote

putri_jihad
Warga Rasmi
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 536
Posting: 6
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 27-05-04 17:55


...
ana berminat ngan program nie, tp ade kosong lagi ke?? kalu ade kosong lagi, InsyaAllah, kalu takde mushaqqah lain ana akan gi.... sbbnye 19hb tu dah kena daftar semester baru....
apepun, ana ucapkan syabas pada semua ajk yang terlibat dalam program nie.....
semoga usaha kalian semua diberkati dan diredhai olehNYA... iNSYAALLAH.

Bookmark and Share

    


  Member Information For putri_jihadProfil   Hantar PM kepada putri_jihad   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-05-04 22:05




nak,nak
tapi tarikh tak sesuai...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 28-05-04 08:19


errmm..cam teringin je nak gi...
dahle tarikhnye sgt cantik & lawa...(besde ana!!!)
tapi, mase tu baru jer start semester baru kat kolej... lagipun, baru je balik dari kelantan...macam susah je parents nak lepas...isk2...

-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

Jundullah_Al_Asad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 623
Posting: 93
Dari: Daerah Perjuangan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-05-04 18:50




ana nk suggest sket ni.. pasal tag tu.. everything's ok.. cuma.. kat nama tu.. kalu boley.. buat 2.. atas nama betul.. bawah nick.. amacam???

Sidqi
Jundullah_Al_Asad

"Dan berJIHADlah pada JALAN ALLAH dengan sebenar-benar JIHAD"

"Dan janganlah kamu menyangka sesiapa yang terbunuh pada JALAN ALLAH itu mati. Bahkan mereka terus hidup di sisi TUHAN mereka dan diberi rezeki"

[ Posting ini telah di edit oleh: Jundullah_Al_Asad pada 2004-05-28 18:51 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: Jundullah_Al_Asad pada 2004-05-28 18:53 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jundullah_Al_AsadProfil   Hantar PM kepada Jundullah_Al_Asad   Quote dan BalasQuote

helmi_techno
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3955
Posting: 228
Dari: Batu Pahat-->Seremban-->Shah Alam-->UIA Gombak

Johor  


posticon Posting pada: 29-05-04 14:34


akum .. nak tanyer , kalu peserta dari luar kota bharu , sampai pagi jumaat , adakah peserta peserta tersebut akan dijemput atau kena pergi sendiri...????
lepastue , time balik pulak, saper nak hantar ??? dan saper yang jemput ???? berapa no phone orang yang perlu dihubungi>???? sekian .. apa apa hal; call saya 012-7394253 helmi_techno ....akum ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For helmi_technoProfil   Hantar PM kepada helmi_techno   Pergi ke helmi_techno's Website   Quote dan BalasQuote

aenis
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.05.2004
Ahli No: 9040
Posting: 35
Dari: sri serendah ketereh

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-05-04 22:19


tercapai jgk akhir nyer impian ahli JK KLATE...insyaALLAH jika diizinNYA aenis pun nk ikut serta..jumpa nt di sana...... wasalam......

-----------------
aenis manis

Bookmark and Share

    


  Member Information For aenisProfil   Hantar PM kepada aenis   Quote dan BalasQuote

aenis
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.05.2004
Ahli No: 9040
Posting: 35
Dari: sri serendah ketereh

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-05-04 22:26


nk tnyer kalu nk join JK KLATE tu nt kn daftr dulu ker???????atau pun daftr nt kat sn???keliru ni????karang x der ruang untuk aenis join sama>>>>>>

-----------------
aenis manis

Bookmark and Share

    


  Member Information For aenisProfil   Hantar PM kepada aenis   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-05-04 01:06


kpd aenis....bila aenis dah kata sudi join jk kelantan ni..secara automatik aenis dah daftar kat sini....selamat berjk nanti...


helmi_techno nta sampai pagi jumaat ke..?nnti ana bincangkan ngan ajk yg lain ttg persoalan nta tu nanti..tuk dptkan contact no..nta sila pm ana atau ajk2 yg lain k..

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

al_hafizahgirl
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3856
Posting: 34
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-05-04 14:16


...kepada ahli-ahli ukhwah.com yang akan menyertai JK Kelantan ni,ana sedang usahakan supaya dapat menjemput Menteri Besar Kelantan,Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat untuk merasmikan JK tu nanti...Harapnya bersabarlah menerima berita dari ana k?ana dah ke pejabat MB selama dua hari berturut-turut,InsyaAllah ana akan dapat jawapan dari MB esok...kebetulan pulak MB sangat sibuk sejak kebelakangan ni dan ana pun tak sempat nak berbual panjang dengan beliau tadi...k....harap-harapnya JK akan berjalan dengan lancar...kak safa,mcm mana kalau kita sewakan bas untuk mengangkut peserta..kita kumpulkan diorang kat stadium muhammad ke4 lepas tu baru kita bertolak ke PCB..macam mana?bajet untuk JK tu azma terpaksa tambahkan lagi sebab nak cukupkan 3000.lagipun ada sedikit kesilapan dalam pengiraan bajet dlm kertas keje yang akak send utk azma hari tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_hafizahgirlProfil   Hantar PM kepada al_hafizahgirl   Pergi ke al_hafizahgirl's Website   Quote dan BalasQuote

al_hafizahgirl
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3856
Posting: 34
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-05-04 14:19


PESERTA LUAR KELANTAN BOLEH HUBUNGI AZMA DI TALIAN 019-9279773 @ 09-7904690
..maybe azma boleh jemput diorang yg dtg dari luar kelantan...
tentang kenderaan yang akan menjemput,azma dah uruskan,tapi pastikan contact azma awal-awal supaya senang azma nak gi ambil nanti k?

tiada kebahagiaan tanpa ketenteraman...
tiada ketenteraman tanpa keimanan...


[ Posting ini telah di edit oleh: al_hafizahgirl pada 2004-05-31 13:24 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_hafizahgirlProfil   Hantar PM kepada al_hafizahgirl   Pergi ke al_hafizahgirl's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-05-04 14:24


uiksss!!!tul ke azma..akak salah kira...ala..nape post kat sini pasal akak salah kira..malu la... sori la azma ek..mayb akak nak cepat kot..maklumlah akak bz giler seminggu dua ni...aduss malunya...tersilap kira maaa....


pasal nak angkut peserta tu nanti akak bincangkan ngan kak zah k..

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK KELANTAN (18 JUN 2004)~UP DATED!!~

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.191204 saat. Lajunya....