Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 07-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
It is possible to fail in many ways...while to succeed is possible only in one way.
-- Aristotle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 25
Ahli: 0
Jumlah: 25




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 29 hari yang lalu
izdham: 38 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 48 hari yang lalu


Ulang Tahun 1
Topik: Selamat Ulang Tahun Pertama!


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Ulang Tahun 1
    »» Selamat Ulang Tahun Pertama!

Please Mendaftar To Post


Oleh Selamat Ulang Tahun Pertama!

Administrator

Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 3
Posting: 267

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 22:06




Setahun telah bersama,
Berpuluh tahun lagi menanti....

Sampaikan Ucapan Ikhlas Anda!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For AdministratorProfil   Hantar PM kepada Administrator   Pergi ke Administrator's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 22:23



alhamdulillah..congrates ats ulgtahun our web...
www.ukhwah.com
moge akan terus menjadi idaman kalbu & same-same laa kite encourage..make better than before..make it good !!

lidi sebatang.. senang je nak patahkan..
but if kite same-same..together-gether...work in team..work in satu UKHWAH
pasti ianya lebih kukuh.. lebih molek..

bak kata pepatah..
bersatu kite teguh.. bercerai kite roboh...
salam perjuangan pd semua MT.. & juge mmbers ukhwah.com..

ukhwah.. tetap dihatiku....
ukhwah pilihan utama!!

ana nak titipkan this song..

Standing In The Eyes Of The World

Pahit getir hidup... dan pengorbanan
Terpaksa dihadapi, demi kejayaan
Terdidik sejak mula, tabah berusaha
Tanpa cuba melangkah, tak kemana
Di mana kau berada
Pencapaian tak tiba dengan mudah

Kini "Standing In The Eyes Of The World"
Hanyalah selangkah dari nyata
Keazaman membara dijiwa
Menanti saat bebas merdeka
Tiba masa kau melangkah gagah
Bersemangat ke arah matlamat sedaya upaya
Engkau terunggul
Wajar "Standing In The Eyes Of The World"

wallahualam'.. wsslm..

Hapuskanlah air matamu
Redha dan teruskanlah usahamu
Pasti kau akan mengerti
Hidup ini
Putarannya tersendiri...........


[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2004-05-13 22:28 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 22:25





nampaknya ana org kedua wish...

erm..sedar tak sedar, pejam celik, pejam celik.cpt rasanya masa berlalu...komuniti ukhwah.com kita dah cukup setahun umurnya...

ana nak ucapkan setinggi tahniah yg xterhingga kpd warga MT krn adanya anda..wujudlah ukhwah.com ni..krn kesungguhan anda semua komuniti ni telah sampai kepuncak ini dgn jumlah ahlinya hampir mencecah 9000 ahli..wow..!!hebat...

pd ana, mengenali ukhwah.com ini sgt bermakna dlm hidup ana.berbagai2 pengalaman yg ana dpt..ada suka,duka, sedih dan bermcm2 perasaan yg sukar tuk ana gambarkan kat sini..

juga ana dpt mengenali ahli2 ukhwah..walaupun sesetgh tu ana juz mengenali dlm alam maya shj, tapi ana dpt rasakan ukhwah fillah tu sungguh rapat..apatah lg bila dah mengenali ahli ukhwah diaam nyata..bertambah2 ikatan ukhwah tu yg ana rasa..

ana harap dan doakan semoga komuniti milik kita bersama ni akn terus maju dan mencapai kepuncak yg paling tinggi satu hari nanti...insyaAllah



-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

sanada_yukimura
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8184
Posting: 419
Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

japan  


posticon Posting pada: 13-05-04 22:47





walaupun yukimura baru sebulan jagung kat sini, yukimura pon nak wish gak happy birthday!! baru sebulan dah rasa mcm "at home" dah...

*tahniah to xcutives and admins. keep up the good work!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 22:54


.... tiada yg lebih bermakna yg kaze bleh ucapkan melainkan tahniah pada smua.. terutama pada mereka yg mjadi tulang belakang ukhwah.com (kang, hanan, engku_salina) para MT dan ahli² diehard semua hehehe..

- moga UC terus kekal menjadi tmpt kita menyemai kasih, memupuk ukhwah.. insya'Allah..

p:s// ahli² senior mesti byk pengalam dlm UC ni.. so citer² la, kongsi bersama.. "antara tawa & tangisan" ceh ehhehehe

:: senyum selalu.....

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 22:57




[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-05-13 23:02 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

aisyahummaiirra
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2483
Posting: 35
Dari: -

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-05-04 23:22


wbt..
Selamat menyambut ulangtahun yang pertama buat semua ahli2 komuniti ukhwah.com..
Terimakasih kpd pihak2 yg bertanggungjawab menyediakan ldan mewujudkan laman web ini kerana memberi peluang berkongsi ilmu dan pendapat. Semoga warga 'ukhwah' sentiasa beroleh rhmat dan maghfirah drpd Allah jua hendaknya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyahummaiirraProfil   Hantar PM kepada aisyahummaiirra   Pergi ke aisyahummaiirra's Website   Quote dan BalasQuote

syafiq86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2003
Ahli No: 2897
Posting: 240
Dari: Batu Pahat

Johor  


posticon Posting pada: 14-05-04 00:20




Rasanya macam baru semalam ana menyertai komuniti ini. Bnyak perkara yang telah berlaku sejak ana mula bersama-sama dengan komuniti ini. Daripada komuniti ini disabotaj, sehinggalah terlaksananya Mega JK. Banyak peristiwa pahit manis yang berlaku dalam komuniti ini. Nak kata sumbangan ana? Walaupun dah beberapa bulan menyertai komuniti ini, namun masih tiada sumbangan yang dapat ana hulurkan. Insya-Allah jika ada kesempatan atau kemudahan, sumbangan ana akan tiba ke pangkuan para MT Pernah juga nak libatkan diri dalam JK Boling tetapi atas sebab yang tidak dapat dielakkan, ana telah menarik diri dari JK tersebut. Sedih memang sedih, tetapi apa boleh buat..

Dengan kesempatan yang telah diberi oleh pihak Admin ini, ana ingin mengucapkan selamat ulang tahun pertama kepada komuniti ukhwah dan tahniah kepada para MT yang telah bertungkus-lumus dan berjerih payah dalam menjayakan dan melaksanakan perjalanan komuniti ini. Tiada apa yang dapat ana sumbangkan buat masa ini melainkan doa dan titipan semangat kepada para MT dalam mengorak langkah memajukan lagi komuniti ini. Semoga Yayasan Ukhwah yang dikejarkan akan tercapai, insya-Allah.

"SESUNGGUHNYA NILAI PERSAHABATAN DAN PERSAUDARAAN ITU MAMPU MEMBAWA MANUSIA MENJEJAK DAERAH BARU TANPA KELIRU" - Kata Pujangga

Wassalam

-----------------
KAWANLAH selagi ada hati. BERCINTALAH selagi ada yang sudi. GEMBIRALAH selagi ada teman di sisi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syafiq86Profil   Hantar PM kepada syafiq86   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 01:50




Selamat Ulang Tahun Ukhwah..... semoga umurnya dipanjang Allah selama yang mungkin... Isnya-Alalh.. tahinah kepada Kang atas daya usaha yang murni ini... tanpa Ukhwah takde ana kat dalam komuniti ini...

buat ahli yang lain.. jangan lupe sama2 kita menjaga komuniti ini dengan baik.. semoga sejahteran senatiasa aman bahagia kita bersama disini....Insya-Allah


-----------------
Hidup Selesa Aman Bahagia, Dirahmati Selamanya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 14-05-04 07:54



Alhamdulillah itu sahaja yang boleh saya lafazkan apabila "Teringat birthday ukhwah.com ini"
tak sangka dapat juga ukhwah.com bertahan didalam dunia siber yang sentiasa menerima Jutaan kehadiran Portal macam ukwah ini dalam masa sehari....
Saya juga nak ucapkan Terima Kasih Kepada MT khas kepada (Kang, Kaze, Hanan, Engku Salina dan yang lain-lain) yang berhempas pulas dalam usaha untuk memperkenalkan portal ukhwah.com...
Dan itu sahaja yang saya dapat ucapkan sempena ulangtahun pertama Potal Ukhwah.com..
Semoga Allah Merahmatinya....
Wassalam



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 09:41




Tahniah!!! Terutamanya kpd tulang belakang Ukhwah.com iaitu Kang dan juga Hanan... terima kasih krn menemukan kami disini...

teringat kembali detik sethn lepas... Ukhwah.com dilancarkan oleh Hanan di JK Terengganu...

Quote:

On 2004-05-13 22:23, simpLe_sHida wrote:

lidi sebatang.. senang je nak patahkan..
but if kite same-same..together-gether...work in team..work in satu UKHWAH
pasti ianya lebih kukuh.. lebih molek..

bak kata pepatah..
bersatu kite teguh.. bercerai kite roboh...
salam perjuangan pd semua MT.. & juge mmbers ukhwah.com..



betul tu TEAMWORK amat penting...
bekerja bersama2...
susah dan senang bersama...

jgnlah lupa asal usul, bila semakin terkenal...
jgn mendabik dada...
sentiasalah merendah diri...
jgn dilupa pd yg berjasa...
w/pun sumbangan sedikit cuma...
hargailah ukhwah yg terjalin...
yg tak mampu dibeli dgn wang ringgit...

kenangan pahit dan manis di Ukhwah.com tersimpan kukuh di memori...
kenangan yg mampu menitiskan air mata...

alhamdulillah, akhirnya usaha kami dihargai...
w/pun tak semua yg menghargai...
cukuplah ada sahabat2 ukhwah yg mampu menghargai...

sama2lah kita majukan Ukhwah.com demi kepentingan semua umat islam...
dan bkn atas kepentingan peribadi...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

fazakkir
Warga Rasmi
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 38
Posting: 3
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 14-05-04 11:59


Warahmatullah.

Pertamanya SYUKUR ke hadrat Ilahi kerana dengan izinnya kini ukhwah.com dah sambut annivesary.

TAHNIAH dari fazakkir dan ana ucapkan semoga usaha founder dan warga kerja penggerak portal ini diberkati oleh Allah SWT dan beroleh ganjaran di sisi-Nya. Amin...

Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For fazakkirProfil   Hantar PM kepada fazakkir   Pergi ke fazakkir's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 12:27





Alhamdulillah, sudah setahun rupanya usia Portal Komuniti Ukhwah ini. Sekejap betul masa berlalu. Masih terbayang semasa awal penubuhan, setiap hari membilang ahli. Macam-macam usaha dilakukan untuk mempromosikan portal ini. Alhamdulillah juga walaupun banyak komuniti lain yang telah tumbuh, portal kita masih bertahan dan dapat bersaing secara sihat. Moga kita sentiasa mengenangi masa lalu dan bersyukur dan menghargai peluang yang diberikan kepada kita.

Pertamanya, terima kasih kepada Kang kerana telah memberi peluang untuk ana bersama2 menjayakan komuniti ini bersama dengan para MT, eksekutif dan juga semua ahli yang ada. Pengalaman yang diberikan sungguh berharga bukan sahaja dalam memajukan komuniti bahkan sedikit sebanyak memberikan kekuatan untuk diri sendiri. Banyak perkara baru yang telah ana pelajari daripada komuniti yang boleh dijadikan panduan untuk kehidupan akan datang.

Terima kasih juga kepada semua penganjur-penganjur program yang tak mampu disebutkan namanya tapi telah berusaha untuk memeriahkan komuniti dan merealisasikan matlamat online dan offline- dari alam siber ke alam nyata. Moga usaha ini menjadi contoh kepada setiap pelapis komuniti ini.

Telah setahun bersama ukhwah.com, kini ahli telah pun menjangkau 8000 ahli. Satu perkembangan drastik. Walaupun tidak bertemu dengan semua ahli lagi, tapi ana rasa bersyukur kerana mendapat ramai sahabat baru yang berasal dari pelbagai latar belakang yang berbeza. Namun atas dasar ukhwah fillah, insyaAllah kita di sini akan mampu untuk terus bersama walau punyai pelbagai pandangan dan corak pemikiran berbeza. Macam2 ragam yang dapat dilihat di komuniti. Ada yang berusaha secara senyap2, tapi hasilnya gempak.. (Tahniah untuk penggerak Mega JK), ada juga yang hanya berkata2 tapi ibarat tin kosong. Tapi terpulanglah kepada niat masing2 untuk bersama ukhwah. Jika baik yang kita harapkan, baiklah yang kita dapat. Tapi jika hanya mengharap kuasa dan populariti, insyaAllah hanya itulah yang kita akan dapat. Moga sama2 dapat kita jaga niat kita.

Menjelang setahun usia komuniti, kami akan cuba untuk menyusun semula struktur organisasi dan team2 komunti. Moga selepas ini, perjalanan komuniti akan lebih tersusun dan teratur. Moga semua pihak akan berusaha untuk memajukan komuniti. Banyak juga usaha yang sedang cuba dijlankan untuk menjaga kebajikan ahli. Namun, untuk mencari insan2 yang benar2 komited untuk menggerakkannya juga mengambil masa. Bukan mudah untuk menyusun lidi dalam satu ikatan, ada yang sering terkeluar untuk memberitahu dialah lidi terpanjang. Ada juga lidi yg bagus tetapi tersembunyi di sebalik lidi2 yang panjang.

Apapun.. Selamat Ulang Tahun Kepada semua warga Ukhwah.com. Maaf atas kekurangan dalam menguruskan komuniti ini.

TAHNIAH KEPADA WARGA UKHWAH.COM

Setahun telah bersama,
Puluhan tahun lagi menanti....


Wassalam


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

halawatuliman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.01.2004
Ahli No: 6609
Posting: 346
Dari: bumi nan indah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 13:39




#Selamat Ulang Tahun Pertama

#Tahniah diucapkan terutamanya kpd pihak Majlis Tertinggi,Eksekutif,dan yg lain.. tak lupa kpd semua ahli yg memerahkan lg portal ni..

#Semoga Ukhwah.com akan terus Cemerlang, gemilang dan terus terbilang...Insya-Allah..

Wassalam..

-----------------
..(",)..Allahumma Jammilna Bil 'afiah Wassalamah..(",)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For halawatulimanProfil   Hantar PM kepada halawatuliman   Pergi ke halawatuliman's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 14:55


Dilafazkan rasa Syukur ke Hadrat Ilahi...kerana Ukhwah telah selamat berusia 1 tahun...dengan kini banyak perubahan dan usaha bagi tingkatkan untuk menghidupkan Portal yg disayangi ini...

Prof merasa gembira kerana masih bersama barisan MT yg diterajui oleh Pengarah Eksekutif kita, Kang....dan para eksekutif.....serta ahli2 lain yg komited..

Alhamdulillah dalam masa setahun sudah perubahan serta kejayan yg boleh kita banggakan..
Namun, kita masih perlu terus giat ..kerana masih banyak perkara perlu dicapai.. dan terus terang masih banyak kekurangan dan kita masih boleh bertahan malah lebih meningkat sekiranya sokongan dan usaha kerja yg tonjolkan oleh semua ahli termauk Prof sendiri dengan niat kita yg ikhlas..

Insya-Allah..sama2 kita doakan agar Allaah Taala berikan keberkatan dengan apa yg kita buat adalah semata-mata kerana inginkan keredhaan Allah s.w.t..
Amin


Wassalam




-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama"images/signprof.gif">



[ Posting ini telah di edit oleh: Prof_Muslim pada 2004-05-14 14:56 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 15:17


! kum! kum!(gema)

Cayalah Ukhwah.com! rasanya perlu ada sesi muhasabah setahun perjalanan ni, apa yang telah berjaya dan apa yang tidak dapat dilaksanakan.

tahniah kepada semua keluarga Ukhwah.com darai mak sampai anak!!! kau tetap di hati...
teruskan kecemerlangan
salam rindu di kejauhan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 15:24


! kum! kum!(gema)

Cayalah Ukhwah.com! rasanya perlu ada sesi muhasabah setahun perjalanan ni, apa yang telah berjaya dan apa yang tidak dapat dilaksanakan.

tahniah kepada semua keluarga Ukhwah.com darai mak sampai anak!!! kau tetap di hati...
teruskan kecemerlangan
salam rindu di kejauhan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 15:25



Alhamdulilillah...setinggi2 kesyukuran dilafazkan kehadrat Allah swt...kerana dengan keizinannya ukhwah.com masih terus bersinar bak mutiara menyinari alam maya dan alam realiti.....

Walaupun baru berusia setahun ....
tapi....ukhwah.com semakin matang menelusuri arus dan era kini...dalam merealisasikan misi dan visi ukhwah.com...

Syabas buat semua!Happy Birthday ukhwah.com! dah besaq pun..

Disinilah segalanya bermula...ukhwah dan segalanya..Ayuh!sama2 kita membesarkan ukhwah.com!

Akhir kalam,sama-samalah kita berdoa kpd.Allah swt,agar apa jua yang kita rancang selama ini dipermudahkan oleh-Nya.

"Moga Ukhwah.com terus gemilang dan cemerlang"

Wassalam,

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

comel
Warga 5 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1334
Posting: 399
Dari: Mont'Kiara

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 14-05-04 16:21




Selamat Ulang Tahun Yang pertama. Buat ahli sahabat dan tenaga kerja ukhwah..Selamat Maju Jaya dan semoga kita akan terus dapat manfaat yang terbaik dari web ini...Syabas buat semua yang menjayakan ruang kesayangan saya nie. Terima kasih pada semua.

Bookmark and Share

    


  Member Information For comelProfil   Hantar PM kepada comel   Quote dan BalasQuote

cahayaketenangan
Warga Rasmi
Menyertai: 26.04.2004
Ahli No: 8647
Posting: 13
Dari: kuala lumpur

saudiarabia  


posticon Posting pada: 14-05-04 16:39




ana nak amik kesempatan nak ucap happy besday to ukhwah.com kesayangan kite sume nih. congrate jugak kat sume kerana menjayakan ruangan nih. tanpa kite sume tak bermakna gak kan.semoga ukhwah.com terus success k. INSYA-ALLAH.
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayaketenanganProfil   Hantar PM kepada cahayaketenangan   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 17:03



emm mmg dah lama nak tunggu bilelah ulangtahun ukhwah ni.....
klu ader sambutan lagi best.....
anyway...selamat menyambut ulangtahun buat laman web ukhwah.com....


Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

Jundullah_Al_Asad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 623
Posting: 93
Dari: Daerah Perjuangan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 17:53




Salam mahabbah buat semua sahabat. Sedar tak sedar, sudah setahun komuniti kita, dan lg 6 hari genaplah Jundullah_Al_Asad di sini. Alhamdulillah, semoga perjuangan kita senantiasa di bawah redhoNYA.

Salam perjuangan buat semua sahabat.

" Hanya yang kuat mampu meneruskan perjuangan "

-----------------
"Dan berJIHADlah pada JALAN ALLAH dengan sebenar-benar JIHAD"

"Dan janganlah kamu menyangka sesiapa yang terbunuh pada JALAN ALLAH itu mati. Bahkan mereka terus hidup di sisi TUHAN mereka dan diberi rezeki"

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jundullah_Al_AsadProfil   Hantar PM kepada Jundullah_Al_Asad   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 18:29


slamat ulangtahun yg pertama...moga ukhwah.com trus berjaya...dan berjaya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

nasirah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7101
Posting: 57
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 23:47



dah setahun ukhwah.com rupanya..SELAMAT ULANG TAHUN YG PERTAMA..walau baru setahun tp sambutan & ahli semakin menggalakkan..ALHAMDULILLAH..THANK YOU kepada mereka yang memperkenalkan ruangan ini..Di sinilah bersama membangunkan ISLAM..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nasirahProfil   Hantar PM kepada nasirah   Quote dan BalasQuote

salleh_y
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1068
Posting: 215
Dari: :: Tanah ++ ::

china  


posticon Posting pada: 15-05-04 01:03



tahniah..
semoga terus berukhwah di samping memantap akidah...

-----------------
Senaraikan Laman Web Islam Disini


Bookmark and Share

    


  Member Information For salleh_yProfil   Hantar PM kepada salleh_y   Pergi ke salleh_y's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 01:21


warahmatullahi wabarakatuh...

Alhamdulillah, telah genap setahun usia komuniti kesayangan ramai ni...PORTAL KOMUNITI UKHWAH

Pelbagai suka dan duka telah ditempuh bersama komuniti ni..harapan ana agar Ukhwah.com sentiasa maju dan dapat memberi sesuatu yang berguna kepada warganya tak kira samada di dunia siber mahupun di dunia nyata.

Tahniah juga diucapkan kepada orang kuat komuniti ni merangkap MT (Kang,kak Hanan,kak Sal,kak Kaei,SaLaFiaN,akh elfudhail,littlemuslimah,kak khaulah_alazwar & prof_muslim,para eksekutif dan seterusnya buat warga Ukhwah.com di atas penubuhan portal ini yang semakin hari semakin mendapat tempat di hati warga dunia siber.Buat teamwork UIAPJ, antum semua memang BEST!!Thanks a lot for the cooperation and the experiences..

Moga Ukhwah.com terus MANTAP!!

Sekian..
Wassalam



-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2004-05-15 23:58 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

IrSyA_IsYqI
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 437
Posting: 134
Dari: Batu Pahat & IIUM

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 01:22




syukur alhamdulillah... sudah setahun akhirnya usia UKWAH.COM ini... terlalu banyak kebaikan yang ana perolehi sepanjang ana menjadi ahli ukhwah.com...

syukran jazilan buat MT ukhwah.com dan ahli2 yang lain kerana sama2 membangunkan ukhwah.com ini.... semoga akan terus maju pada masa akan datang... insya Allah...

erm... tak buat majlis ulang tahun
ke???

wassalam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For IrSyA_IsYqIProfil   Hantar PM kepada IrSyA_IsYqI   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 01:45


Quote:
Terima Kasih Kepada MT khas kepada (Kang, Kaze, Hanan, Engku Salina dan yang lain-lain)



platipus anta tersalah letak nama kaze.. kaze xlayak lagi la.. he

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

tinta_musafir
Warga Rasmi
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7744
Posting: 14
Dari: Brunei Darussalam

brunei  


posticon Posting pada: 15-05-04 10:28


Dari jauh saya kirimkan ucapan 'Selamat Ulang Tahun Pertama' buat Portal Komuniti Ukhwah dan juga 'Terima Kasih' diucapkan buat semua warga 'Ukhwah' yg telah bertungkus lumus, berpenat lelah dlm sama-sama menjayakannya samaada secara langsung dan tidak langsung. Tanpa mereka 'Portal Komuniti Ukhwah' ini tidak dapat dipersembahkan seperti adanya sekarang.

Semoga segala usaha tersebut diberkati dan dirahmati oleh Allah Subhanahu Wata'ala, Amin....


*Portal Komuniti Ukhwah

Alhamdulillah 'setahun telah bersama,'
InsyaaAllah 'puluhan tahun lagi menanti...'


Salam ukhwah dari saya musafir di laman 'Ukhwah'

-----------------
"Rendahkanlah dirimu serendah mutiara di lautan, sedang ilmumu tinggikanlah setinggi bintang di langit" (Mutiara hikmah dari Imam al-Ghaalle)

Bookmark and Share

    


  Member Information For tinta_musafirProfil   Hantar PM kepada tinta_musafir   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 10:31


warahmatullah...

Syukur, dah setahun umur ukhwah.com ye...

Disinila tempat ana kenal kang, kak Sal, kak Hanan, mawarputih, SaLaFiaN, kak hajidah_aiman, akh Belalang_kampung, akh khalifah, kak RuMaishaa, kak haninuha, littlemuslimah, pErMaIsUrI, sunan_faqih, rhezes, nawwal,alfaqierah, akh Prof_Muslim and others especially UIA PJ punya team...seronok jumpa kalian....

eh, tak de HADIAH ke untuk UKHWAH.COM?

"SeLaMaT uLaNg tAhUn ukhwa.com"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

hurun_ein
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4470
Posting: 317
Dari: utm, skudai

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 10:59




Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Ukhwah.com..
Allah selamatkan kamu...

semoga portal kesayangan kita ini terus maju...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurun_einProfil   Hantar PM kepada hurun_ein   Pergi ke hurun_ein's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 12:52




selamat ulangtahun ukhwah yang pertama..

dah setahun rupanya.. terasa diri ketinggalan kerana masih belum ada sumbangan yang ana berikan pada ukhwah.com ni..
apa apa pun tahniah kepada majlis tertinggi khususnya dan sahabat ukhwah yang lain, kerana atas usaha kalian sume, ukhwah berjaya bertahan sehingga kini..

Deras arus dunia menghanyutkan yang terleka
Indah fatamorgana melalaikan menipu daya
Dikejar dicintai bak bayangan tak bertepi
Tiada sudahnya dunia yang dicari

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[ Posting ini telah di edit oleh: istisafa pada 2004-05-15 12:53 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1305
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 14:30


assalamualaikum.

alhamdulillah, dah setahun rupanya komuniti ukhwah ni rupanya. jika disingkap kembali mula2 ukhwah ni nak mula bertapak, macam2 rintangan yg kita hadapi, server overload la, macam2 la, namun akhirnya ukhwah.com menjangkau ke usia setahun. namun begitu usaha mesti sama2 kita buat utk memenuhi tabung dana ukhwah ni sampai la matlamat kita tercapai

di kesempatan ni juga saya ingin pohon sedalam2 maaf kepada sahabat2 ukhwah.com yg berforum dgn saya selama setahun ni jika ada terkasar bahasa. smoga ukhwah kita akan berterusan. insyaAllah


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 15-05-04 16:10


...w..b.t

Firstly nak ucapakn " Selamat Menyambut Ulangtahun Yang Pertama buat Komuniti Ukhwah.com" dengan ucapan semoga ia akan terus berfungsi dan dapat melahirkan ikatan ukhwah yang abadi bukan saja di alam maya tapi ke alam realiti.......

Semoga apa yang di rancang dapat di jalankan insyAllah....teruskan usaha...buat semua ahli komuniti....bersyukur kita dapat di pertemukan dengan komuniti yang banyak memberi faedah bukan sekadar pengisian minda tapi jasmani ...

Buat orang kuat ukhwah.com Kang , Kak Engku Salina , Kak Hanan dan semua lah yang terlibat secara langsung atau tidak...usaha kalian mewujudkan channel nie tak akan sia-sia tapi semua itu di berkati insyAllah.....





-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

nurul_peace
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8179
Posting: 149

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 17:09



first of all...nurul nak wish selamat ulang tahun pertama utk komuniti ukhwah!!
may God bless dis portal...
for us..to guide us in wat ever we'll done...
and help us in countinuing our long journey...
moga2 dirahmati-Nya...
dan kepada yg bersusah payah mewujudkan portal nih...nurul ucapkan syabas...and harap dpt terus memantapkan web nih...ok
wassalam..PEACE everday..times..anywhere..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_peaceProfil   Hantar PM kepada nurul_peace   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-05-04 18:40




Alhamdulillah.......Selamat Ulangtahun yang Pertama buat Ukhwah.com…
Awwalan... Ucapan TAHNIAH buat Pengasas Komuniti Ukhwah.com, Sdr. Razzi Armansur @ Kang... Rasanya kalo takde usaha Kang nak bina portal yg sebaik ini, akan ade ke lagi portal lain sehebat ini??? Syukur Alhamdulillah kerana mencurahkan ilham pada Kang.. Syukran Kang!!( Saya tau Kang perah otak bagai nak gila utk majukan ukhwah.com)

Setinggi2 TAHNIAH juga buat Cik Hanan Alam Faizli selaku peneraju utama Hanan Network/Ukhwah.com, Hanan.com.my... kecil2 cili padi adikku ini.... Semangat Hanan memang kental, akak salute la... InsyaAllah, moga Hanan akan sentiasa tabah dan terus cekal untuk capai impian dan cita2... Bukan sikit pengorbanan yg dah dicurahkan oleh Hanan ni... Jadi, teruskanlah pejuangan ini dan moga setiap usaha dan penat lelah Hanan dan Kang selama ni akan diiringi sentiasa restu dari Ilahi.. Amiin...

Buat Barisan MT dan Eksekutif .. Engku_Salina, SalaFiaN, elfudhail dan semua eksekutif yg selalu meronda2... tahniah juga kerana telah menjalankan tugas kalian dengan baik... teruskan menjalankan tugas dengan sepenuh keikhlasan.. lillahi Ta'ala... bukan sekadar utk menjadi sebut2an orang, yg pentingnya biarlah keikhlasan kita diberi ganjaran oleh Allah SWT nanti... tugas kita bekerja, jalankan tanggungjawab.. sama2 membangunkan komuniti ukhwah.com masih belum selesai…

buat ahli nasyid sekutu ukhwah.com juga.. terima kasih atas segala kerjasama yang telah diberikan... semoga terus berjaya dalam usaha dakwah kalian juga.. amiin...

buat semua ahli komuniti yang telah kukenali… dari alamcyber ke alam nyata… ukhuwwah itu paling indah!!! teruskan kesetiaan kita di sini dan ambillah yg baik2 buat bekalan... yg kurang baik,kita cuba jauhkan, tinggalkan...

Akhiran, moga ukhwah.com terus maju... ibarat anak kecil yang berumur setahun… kini sudah boleh berjalan dan belajar nak berlari.. andai jatuh tersadung langkah, bangkitlah kembali… namun, pabila kau telah dapat melangkah dan berlari jauh ke depan, jgn lupa… sekali sekala tolehlah ke belakang, kiri, dan kanan… lihat apa yang telah ditinggalkan di samping terus mara untuk menuju garisan penamat… J

wassalam...

di sinilah...
tempat ku bermula....
menimba ilmu milikYang Esa...
buat bekalan dunia...
Akhirat jua tidak dilupa....




-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH...""http://www.ukhwah.com/images/signnurindah2.gif">

"UKHUWWAH PENGGERAK DAKWAH..."

[ Posting ini telah di edit oleh: nur_indah pada 2004-05-15 18:43 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 15-05-04 22:55


selamat hari ulang tahun pertama

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 11:28




selamat ulang tahun pertama ukhwah.com
walaupun baru setahun jagung penuh dgn aktiviti yg best2.
ana walaupun baru join dari luar iaitu mini JK KL sentral, JK Oktoberians & JK April & memanah, rasa gembira & ingin terus join mana2 jk yg akan datang, INsya Allah.
semoga ukwah.com bertambah lagi ikatan ukwah antara kita. insya Allah.
hepi birthday ukwah.com

wassalam

-----------------
ukhwah itu indah bila dihubungkan melalui silaturrahim

layari http://ibnusyah.blogspot.


    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

marlboro
Warga Rasmi
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8912
Posting: 8
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 16-05-04 11:52


semoga ukhwah akan terus unggul dalam menjejaki dunia kepakaran islam dari sapek pemikiran dan kesemasaan.teruskan usaha murni ini utk medidik jiwa muslim dan muslimah mahupun none muslims ke arah addinul u'lya

Bookmark and Share

    


  Member Information For marlboroProfil   Hantar PM kepada marlboro   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 12:25




haaa...nak cakap apa ni ye???hmm... TAHNIAH !!!! dah setahun dah rupanya kita disini....tahniah kepada semua yang telah bersungguh-sungguh membangunkan portal komuniti ukhwah ini!! terutamanya kepada kang, kak engku salina, kak hanan, akhi salafian dan semuanya lah... tahniah..tahniah...semoga kita akan menyambut ulangtahun yang 2 dan seterusnya ke 3 dan seterusnya yang ke 4 dan seterusnya yang ke 5 dan seterusnya yang ke 6,7,8,9.........penat dah...TAHNIAH!!



-----------------
~~YG bERlaLu BIarKaN BeRLaLu, YG MeNdaTaNG hAdaPI dGN CemERlaNG~~

[ Posting ini telah di edit oleh: aza pada 2004-05-16 12:26 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

KnightIslam
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 142
Posting: 54
Dari: Pantai Timur

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-05-04 14:51


Selamat Ulang Tahun (ke-1)

Syabas diucapkan pada Tulang belakang portal komuniti ini. Syabas juga kepada jentera yang tidak jemu mengemudi bahtera kesayangan ini. Syabas juga buat semua yang menyayangi www.ukhwah.com ini.

semoga www.ukhwah.com terus maju dan berkembang ..

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For KnightIslamProfil   Hantar PM kepada KnightIslam   Pergi ke KnightIslam's Website   Quote dan BalasQuote

nurilyana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4815
Posting: 142
Dari: Alor Setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 15:26




"Selamat Ulangtahun Pertama buat komuniti ukhwah"

"Tahniah kepada semua yang menjayakannya apatah lagi yang menerajuinya"

"Best sangat dapat join portal komuniti ukhwah.. banyak kebaikan dan manfaatnye.."

Semoga sukses selalu..teruskan perjuangan dalam mencari keredhaanNya

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurilyanaProfil   Hantar PM kepada nurilyana   Pergi ke nurilyana's Website   Quote dan BalasQuote

Nazri
WARGA SETIA
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 4023
Posting: 427
Dari: Arau, Perlis

Perlis  


posticon Posting pada: 16-05-04 20:15




TAHNIAH

-----------------
Andai hidup punca perpisahan, biarlah mati menyambungnya semula. Namun seandainya mati punca perpisahan, biarlah hidup ini membawa erti yang nyata...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NazriProfil   Hantar PM kepada Nazri   Pergi ke Nazri's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 20:40


tahniah buat BrotherMon..ahaks ! bukan..
tahniah buat ukhwah.com !
nak kek tak ?
tanak ?..
tanak sudah....
habis nak ape ? nak hadiah ?
tanak jugak.....

ooo...kang marah lagi ye ?
ops..apa bro merepek ni ?..
apa pun...semoga ukhwah.com panjang umur...

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

i-z-a-h
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1537
Posting: 170
Dari: Brunei

brunei  


posticon Posting pada: 16-05-04 20:52



Happy Bufday to Ukhwah.com.. wah dah setahun rupenye..tak terasa la pulak..
Dengan ini diucapkan tahniah kepada semua jwatan kuasa web nie..hingga boleh mencapai setahun dan akan berpanjang lagi.. InshaAllah
Izah nak ucapkan terima kasih jugak buat sesiapa yg mengenali izah dan atas Jk izah pada tahun lepas tue.. izah rase tujuan ukhwah.com untuk menyatukan ummah di mana pun berada..
Diharap..dengna adanya web nie..akan terbinanya ukhwah dan manfaat yg terbaik..InshaAlah
wassalam

-----------------
-->> Study can be stressful when i cant arrange my time, too bad i still cant arrange myself even i know i wanna be sucess <<--

Bookmark and Share

    


  Member Information For i-z-a-hProfil   Hantar PM kepada i-z-a-h   Pergi ke i-z-a-h's Website   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 22:24




.:: “Selamat Ulang Tahun Ukhwah.com” ::.

-----------------------
" Moga ukhwah fillah terus mekar sejati dalam memartabatkan syariat ALLAH di muka bumi yang fana ini "



Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 23:31


wahaaaahahaaa he he emoh emoh!! Alhamdulillah... hamba gumbira sebab ukhwah.com berjaya kekal di dunia cyber lebih setahun... Congratulation!! Semoga panjang umur, dan beranak cucuc ^_^x

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

thinker
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 781
Posting: 62

iraq  


posticon Posting pada: 17-05-04 10:34


selamat ulangtahun kepada ukhwah.com dan semua teamnya..i'm proud to be part of this community.walau hanya join di tengah2 penubuhannya tapi banyak kenangan yg tak mungkin terlupakan.cume sejak kebelakangan ni tak dapat bagi komitmen.ape pun ana doakan ukhwah.com terus berjaya dan insyaAllah kalau ada kesempatan ana harap dapat membantu.maaf dipohon pada kak hanan,kang,kak engku....

-----------------
"iman bukanlah penjara dijiwa,
yang selamanya bersembunyi,
tapi kemerdekaan yang hakiki..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For thinkerProfil   Hantar PM kepada thinker   Quote dan BalasQuote

PrePAID
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3876
Posting: 130
Dari: Bukit Beruntung, Rawang

Kedah  


posticon Posting pada: 17-05-04 11:05




Di kesempatan ini PrePAID mengucapkan selamat maju jaya utk ukhwah.com dan juga selamat berjaya kepada penaung2 ukhwah...

Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For PrePAIDProfil   Hantar PM kepada PrePAID   Pergi ke PrePAID's Website   Quote dan BalasQuote

liya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6308
Posting: 86
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-05-04 23:42


Hepi Belated Beday UC..
biler 'besar' nanti, jgn luper diri ek

Bookmark and Share

    


  Member Information For liyaProfil   Hantar PM kepada liya   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: :: Terengganu/Selangor ::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-09-04 16:09




Maaf kiranya ucapan ini agak terlewat...

Terdahulu, setinggi kesyukuran ke hadrat Allah S.W.T kerana dengan izin dan keberkatanNya, Komuniti Ukhwah.com masih lagi bertahan dan wujud sama ada di alam siber ataupun di alam nyata.

Inilah buktinya kiranya kita betul2 ikhlas dan jujur untuk mendidik dan membimbing rakan-rakan kita ke arah akhlak dan pengetahuan yang tinggi dengan sesuatu usaha seperti menubuhkan sebuah komuniti seperti ukhwah.com ini

Tahniah ana ucapkan buat semua ahli MT Ukhwah.com dan istimewa buat semua warga ukhwah. Tanpa sokongan dari kalian, walaupun ukhwah ditadbir oleh para MT yang amat berdedikasi, ukhwah.com masih lagi tidak akan dikenali.

Apapun, kita harus sedar bahawa kita baru sahaja membuat satu langkah awal dalam menuju matlamat asal kita iaitu menubuhkan Yayasan Ukhwah. Jadi, jangan cepat terleka dengan kejayaan yang kita kecapi sekarang. Jadikan ianya sebagai pendorong, bukan modal untuk kita membanggakan diri.

Akhir kata, teruskan perjuangan kalian. InsyaAllah, Allah akan sentiasa bersama kita semua.

Wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

elina
Warga Rasmi
Menyertai: 01.09.2004
Ahli No: 10848
Posting: 13
Dari: putrajaya

Johor  


posticon Posting pada: 07-11-04 02:17


tahniah..semoga diberkati allah n terus maju n tabah hadapi cabaran yang datng

Bookmark and Share

    


  Member Information For elinaProfil   Hantar PM kepada elina   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 10-12-04 22:17


tak sangke, dah sthn lbh rupenye.
ingat dulu thn lepas mase mule2 masuk,...
pejam celik dah sethn.
semoge kang razi panjang umur,
& mereke2 yg t'libat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

condemned
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.06.2004
Ahli No: 9566
Posting: 121
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 10-12-04 23:58


epi besday ukhwah.com
semoga terus maju...

Bookmark and Share

    


  Member Information For condemnedProfil   Hantar PM kepada condemned   Pergi ke condemned's Website   Quote dan BalasQuote

condemned
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.06.2004
Ahli No: 9566
Posting: 121
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 10-12-04 23:59


maner kek nyer
sayang ukhwah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For condemnedProfil   Hantar PM kepada condemned   Pergi ke condemned's Website   Quote dan BalasQuote

Bunga_Raya_Putih
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.04.2004
Ahli No: 8358
Posting: 219
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-02-05 14:12


Tahniah2x3x4x beberapa banyak lagi tahniah saya ucapkan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Bunga_Raya_PutihProfil   Hantar PM kepada Bunga_Raya_Putih   Quote dan BalasQuote

ifti_hanan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10965
Posting: 166
Dari: di sinilah 'ana'

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-05-05 13:45


TAHNIAH...........

-----------------
ya ALLAH..kurniakanlah aku cinta insan yang MenyintaiMU..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ifti_hananProfil   Hantar PM kepada ifti_hanan   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-09-06 11:00


dah terlewat 2 tahun nak ucap...hehehe
ialah..baru tahun ni join...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 17-09-06 12:21


Assalamualaikum

Tahniah teruskan berjuang ukhwah.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

azrina_zainal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.10.2006
Ahli No: 27023
Posting: 189
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-11-06 22:11


saya ahli baru lagi, namun tahniah kepada ukhwah! semuga terus maju... juga kepada kawan-kawan saya yang ambil exam..all the best to u.. hope all of us will success with flying colour..insyaAllah..gambatne

Bookmark and Share

    


  Member Information For azrina_zainalProfil   Hantar PM kepada azrina_zainal   Quote dan BalasQuote

saussan_saffanah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25827
Posting: 353
Dari: sumwhere~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-07 18:04


congratz.....di luar jangkaan juga kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For saussan_saffanahProfil   Hantar PM kepada saussan_saffanah   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-02-07 22:07


alhamdulillah,
hari ni...genap setahun saya kat sini..
syukran untuk semua warga ukhwah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-02-07 22:26


Tahniah buat Ukhwah di atas ulang tahun penubuhannya.
Tahniah juga diucapkan kepada semua yang terlibat dalam penubuhan portal ukhwah.
Semoga portal ukhwah berkekalan.....


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

Nurana12
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.08.2007
Ahli No: 30817
Posting: 77
Dari: malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 31-08-07 11:19


Selamat ulang tahun Portal Ukhwah!........
walaupun rana tidak lagi join portal ni waktu...

penubuhan dulu...tapi,rasanya portal ni lah tempat rana lepak2!.

ataupun mungkin rana baru join portal ukhwah ni saat birthday ukhwah..rasa portal ukhwah ni dah 3 tahun kan..
lambat sikit agaknya rana ucapkan epy burfday..baru nak reply message ini..

dan juga kepada pihak-pihak ukhwah yang menjayakan portal ini..thanks ya!..portal ni lah tempat rana lepak-lepak sekarang..


-----------------
http://ilamyblog.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For Nurana12Profil   Hantar PM kepada Nurana12   Pergi ke Nurana12's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.172706 saat. Lajunya....