Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Matinya anak muda itu bukan kerana tergelincir kakinya, tetapi kerana tergelincir lidahnya.
-- Ilham Pujangga

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 11 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 12 hari yang lalu
nur_tinta: 18 hari yang lalu
kasih_kekasih: 34 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: tom yam????


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» tom yam????

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh tom yam????

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-04-04 17:28


saper yang suka makn tomyam..tak kisah lah tomyam ayam ker, itik ker,tomyam daging ker ,udang ker.sayur ker.dan sebagainya....
sajer nak cari dan tahu berapa ramai yang suka makan tomyam.....................

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-04-04 21:17



saya pun suka makan tomyam

-----------------
Dunia adalah lautan yang dalam dan telah banyak manusia yang tenggelam, justeru itu sediakanlah perahu untuk belayar dan ia adalah taqwa kpd Allah-Luqmanul Hakim

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-04-04 22:06


saya pun suka.....tapi tak leh la selalu makan..hehehe..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-04-04 22:40



Suka juga..
Suka tomyam yang pedas
Tapi tak suka makan ngan nasik
suka tomyam sahaja..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-05-04 12:47


...

Ana pun suka makan tom yam... paling suka tom yam yang nenek ana masak... sedap sangat... ni rasa nak suruh nenek ana masak tom yam ari nie ni...

-----------------
Beramal kerana Allah... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 01-05-04 14:48




i LOVE tom yam!...kuah dia la best...slurpppppp..ahhh...dapat kuah pun jadi lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

jadirah_eja
Warga Rasmi
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6742
Posting: 20

Terengganu  


posticon Posting pada: 01-05-04 21:07



Kalau korang nak tau tom yam lah makanan favourite ana, tambah-tambah lagi kalau yang mak ana masakkan.. wah memang best lah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For jadirah_ejaProfil   Hantar PM kepada jadirah_eja   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 01-05-04 21:41


....
saya pun suka makan tomyam...

kalau kat cafe kampus : makcik,tomyam kosong kurang pedas satu ngan nasi kosong.

kalau kat luar : makcik, tomyam campur kurang pedas satu ngan nasi kosong.

nyum..sedap....
syukur alhamdulillah kerana masih berkesempatan menikmati rezeki daripada ALLAH....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah88
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8041
Posting: 40
Dari: BuMi BeRtUaH

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-05-04 21:45



tentulah suka kegemaran ana terutamanya yang mak buat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah88Profil   Hantar PM kepada muslimah88   Pergi ke muslimah88's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1306
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-04 18:16



    


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

izzatul_mardhiah
Warga Rasmi
Menyertai: 04.04.2004
Ahli No: 8208
Posting: 14
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 03-05-04 01:16



..
mmg favourite..kalau time mkn dgn nasi..banjir nasi tu,,kuah jek lebih..yumm..sehingga menjilat jari

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzatul_mardhiahProfil   Hantar PM kepada izzatul_mardhiah   Quote dan BalasQuote

Xgen_06
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.04.2004
Ahli No: 8425
Posting: 27
Dari: Bandar DiRaja

Selangor  


posticon Posting pada: 03-05-04 01:28


best ke.. tak best r... klu makan selalu tak baik untuk kesihatan...

-----------------
"Senyum itu kemanisan Wajah, Hati itu kemanisan Jiwa"

Bookmark and Share

    


  Member Information For Xgen_06Profil   Hantar PM kepada Xgen_06   Quote dan BalasQuote

mujahidah83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.02.2004
Ahli No: 7321
Posting: 38
Dari: Ardul Kinanah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-05-04 17:48




Suka tu mmg suka... tp kalu yg pandai buat tu sedap lah.. yg x pandai buat tu x suka lah sbb x sedap....

Kalu nk sedap btol2.. nak buat tu biar cukup bhn, sekali dgn serai,lengkuas,lada burung,daun limau purut dsb. Lagi satu, kbykn kita buat tomyam rebus terus jer... try tumis tgk.. lg sedap!.. x cayer balik ni cuba tgk..!

Sedap tomyam siam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah83Profil   Hantar PM kepada mujahidah83   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 03-05-04 18:19


tom yam kFC bole kira tak hahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 03-05-04 21:16


tomyam??? sedapnya... lagi sedap klu dapat yg freee

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

nurilyana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4815
Posting: 142
Dari: Alor Setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-05-04 23:03



huish...bestnye tomyam..
tomyam seafood..
mkn dgn nasik panas2..
takyah lauk lain dah..
beshnye

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurilyanaProfil   Hantar PM kepada nurilyana   Pergi ke nurilyana's Website   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-05-04 22:07


nak tanya lah..tomyam tu rasanya apa??masam??manis??pedas????kelat???sebenarnya akim tak tahu nak apa cakap bila orang< foreigner> tanya tomyam tu rasanya macam mana..............

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

mujahidah83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.02.2004
Ahli No: 7321
Posting: 38
Dari: Ardul Kinanah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 18:39




Tomyam tu rasanya pedas n masam2 skit... tp x tau lah pula.. ikut org yg masak tu la... camana dia masak..

*X suke mkn tomyan dgn nasi... bihun/mee tomyam ok laa.. hirup saje pon jadi keje.. yg panas2 tu.. Ui.. cdap nyaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah83Profil   Hantar PM kepada mujahidah83   Quote dan BalasQuote

kakciknah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3875
Posting: 165
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-06-04 08:19



ana suko makan tom yam............bila time hirup kuah nya.......ummmpppp...alhamdulilah rezeki drp ALLAh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakciknahProfil   Hantar PM kepada kakciknah   Quote dan BalasQuote

yeop
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.05.2004
Ahli No: 9097
Posting: 199
Dari: Aalen

germany  


posticon Posting pada: 03-06-04 08:50



hmm...cite tomyamla plak..satu lagi nikmat dunia kurniaan Allah s.w.t.insyaAllah bulan 8 ni akhirnya dapat makan tomyam yg mak saya buat...isk..isk..isk..

-----------------

\Mudah-mudahan kita terdiri dikalangan golongan abdan syakura.


Bookmark and Share

    


  Member Information For yeopProfil   Hantar PM kepada yeop   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 03-06-04 10:15


assalamualaikum...

saya suka tomyam seafood....
kesedapannya sehingga menjilat jari....
ummmm......


-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-06-04 19:51


tom yam..ermm..kene tengok sape yg masaklah..
saya suka jugak tp ni bukan makanan peberet saya lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qayyum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8967
Posting: 133
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-06-04 00:17




NYuMyUm!!! Ermmm...best nya Tom Yam..saya memang suka sangat2..nak nak yang pedas.. fuh power...ni pun dah telan air liur.. saya suka makan mi hoon tom yam....tak sabar nak balik malaysia nanti nak makan puas2...Tom Yam kat JB fuh terangkat....nak rasa jom...!



-----------------
"I aM ThE BeSt ThAt I CaN Be.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qayyumProfil   Hantar PM kepada ummu_qayyum   Pergi ke ummu_qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 01:59



ala kafe depan umah ese ni ader jual...dah muak dah tgk

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 09:32


sya suka tom yam, family mmg suka sgt, kami selalu masak tom yam blh dikatakan selalu, biasanya msak dgn mak, tom yam campur lagi sedap, tambah sayur banyak2, saya selalu masak dgn mak, kalo mak pi kursus, saylah yg masak kat rmh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

Firdaus15
WARGA SETIA
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 5978
Posting: 805
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 10:58


tomyam yang sdp ialah tomyam yang mampu membuatkan kita menitis air mata dan hidung...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus15Profil   Hantar PM kepada Firdaus15   Pergi ke Firdaus15's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-06-04 12:01




ana pun suka mkn tomyam...
tomyam seafood...
pedas dan panas...
smp kepala berasap...
hehehe...

p/s: KFC tomyam tu tak best... dah tak dijual dah, sbb tak laku...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

nurus
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.09.2003
Ahli No: 3760
Posting: 58
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 24-06-04 12:28


amboi, hakim..boleh buat kelab peminat2 tomyam...kiter pun suka makan tomyam..hakim suka makan tomyam, masak tomyam tau tak..suruh kakak masakla tue...ni kawan hakim kat batu 38 dulu..ok, wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurusProfil   Hantar PM kepada nurus   Pergi ke nurus's Website   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-09-04 17:20


nurus..lama tak dengar berita...ramai gak peminat tomyam ni..sebenarnya blog ni akim buat sebab lepas kempunan tak dapat makan tomyam..nak suruh kakak buat demand pulak tu.....takpe tak pe..beli tomyam kat kedai je lah...ni peminat tomyam takkan tahu makan jer kot...masak tomyam reti???????he he he...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-09-04 19:01




ana punya peberet pun tomyam gak
sedaaaapp... tapi tak tahan pedas. makan gak, tapi tak tahan iskk..
tomyam dgn mee hun! alhamdulillah ada rezeki selalu dapat

-----------------
Hayy Qum bi ar-Ruuh al-Jadiid!!!
.: Bertemu Dan Berpisah Kerana Allah :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

alea13
WARGA SETIA
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6228
Posting: 1483
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 01-09-04 22:45




ni antara lauk yg saya selalu masak.. tp simple2 jer la, psl kt sini mana nak cari semua bhn2 tu.. mana yg ader tu jer la yg kita guna..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alea13Profil   Hantar PM kepada alea13   Pergi ke alea13's Website   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-09-04 00:31


ana suka makan tomyam campur...best!!

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

axe10
Warga Rasmi
Menyertai: 11.10.2004
Ahli No: 11766
Posting: 17
Dari: KL, Mesia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-10-04 10:55


i'm lovin' it

Bookmark and Share

    


  Member Information For axe10Profil   Hantar PM kepada axe10   Pergi ke axe10's Website   Quote dan BalasQuote

nina_nur
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.08.2004
Ahli No: 10542
Posting: 104
Dari: di mana bumi dipijak..

Selangor  


posticon Posting pada: 13-10-04 11:45


alamak.. ni yang buat saya rindu kat masakan mak saya ni.. lebih2 lagi tomyam ayam.. nasib baik minggu depan saya nak balik rumah dah.. ye-ye.. dapat makan tomyam..!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nina_nurProfil   Hantar PM kepada nina_nur   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-10-04 15:32



it is my favourite....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-12-04 10:14


malam semalam akim baru makan tomyam.....memang tak boleh nak tahan kalau dah nampak orang makan tomyam........ he he he

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 25-12-04 21:48




Amboi-amboi sedapnya cerita pasal tomyam pulak akim yer....akak pun suka tomyam jugak...tambah-tambah kalau ada nasik panas sedapnya....kiranya satu family akak suka tomyam kalau makan kat luar memang pesan tomyam laa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-12-04 22:54


alahai cedap nye.... sape yang masak tomyam tuh... jgn lupa ajak ana skali

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 26-12-04 01:31



Tomyam...bunyinya sahaja sudah menggiurkan. Tomyam ayam, mee tomyam, maggi tomyam, sumenye sedap.....tomyam...tomyam....apsal ko sedap sangat???

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

cahaya_safi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.09.2004
Ahli No: 11314
Posting: 137
Dari: sarawak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-12-04 13:57


i love tom yam....yum yum

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_safiProfil   Hantar PM kepada cahaya_safi   Quote dan BalasQuote

nuraiman_khairunnissa
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 23
Posting: 840
Dari: kluang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-12-04 22:39




ape2 tomyam pun ana suka.. lagi yg pedap..

-----------------
Dendam tak marak menyala dan membakar,
oleh putih salju yang berguguran,
kerna dosa itu lebih hitam dan kelam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuraiman_khairunnissaProfil   Hantar PM kepada nuraiman_khairunnissa   Quote dan BalasQuote

mujahadatunnafsi
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5068
Posting: 745
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-12-04 23:21



Dalam kegawatan sekarang, topik2 seperti ni tak sepatutnya kita timbulkan. Di seluruh dunia sekarang, khususnya di tempat utama mangsa tsunami, usahkan tomyam, makanan asas pun belum tentu dapat makan.....biar keadaan reda, barulah kita timbul dan bincangkan topik2 lain, buat masa skang, mari kita beri sepenuh tumpuan dan perhatian terhadap fenomena akhir zaman ini....satu demi persatu timbul...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahadatunnafsiProfil   Hantar PM kepada mujahadatunnafsi   Quote dan BalasQuote

nurse_intan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2004
Ahli No: 11770
Posting: 125

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-05 08:13




eeeeeeeee...kite paling suke tomyam.
tak kisah la tomyam campur, tomyam seafood.
janji name tomyam.
tp takleh mkn slalu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurse_intanProfil   Hantar PM kepada nurse_intan   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-05 21:22


malam ni akim dating ngan tomyam kat kafe...jangan marah...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

amirul_r
Warga Rasmi
Menyertai: 21.12.2004
Ahli No: 13209
Posting: 11
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 01-01-05 21:44


Baru semalam aku makan Tom Yam tersedap utk tahun 2004 nie...Dekat Bandar Sri Damansara

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirul_rProfil   Hantar PM kepada amirul_r   Quote dan BalasQuote

aiesyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.03.2004
Ahli No: 8019
Posting: 66

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-01-05 01:08



tom yam???
makanan paling sedap di alam semesta....
best tak terkata.........


Bookmark and Share

    


  Member Information For aiesyahProfil   Hantar PM kepada aiesyah   Pergi ke aiesyah's Website   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-01-05 17:56


sedap hingga menjilat sudu garpu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 17:40


tomyam mak yang sedap itu sentiasa dirindui tatkala perut tengah lapar diwaktu tengahari yang panas dan berdebu di daerah yang terpencil ini.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

wan_andmawaddah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22771
Posting: 361
Dari: tanah permaisuri

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-06-06 19:32


Assalamualaikum...
baca yang kawan-kawan cerita pasal tom yam ini...rasa macam sekarang jugak nak masak tom yam huhu
ana pun suka tom yam ayam...suka sangat..rasa dia itu huh..xmkn lauk lain dah hehehe
bau dia pun dah best..kecur air liur..
tom yam yang best..yang mama buatla huuu rindunyer....kempunan dah ini hhuhuuh
[ Telah diedit oleh: wan_andmawaddah pada 11-06-06 19:33 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For wan_andmawaddahProfil   Hantar PM kepada wan_andmawaddah   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 21:49


tom yam...
ermmm sedapnya... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

bicara_hati
Warga Rasmi
Menyertai: 22.04.2005
Ahli No: 15989
Posting: 10
Dari: bumi

iraq  


posticon Posting pada: 11-06-06 22:49


makanan kegemaran saya juga,mee tom yam,mee hun tom yam dll lagi,,,,yang nmenya yam-yam kat belakang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For bicara_hatiProfil   Hantar PM kepada bicara_hati   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 23:03


saya suka Tom Yum Goong :-di

p/s: lepas ni boleh buka kelab tom yam pula kat portal ukhwah, setuju tak?


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 23:12


maggi tom yam pun sedap juga beb....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

nmz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5323
Posting: 226
Dari: shah alam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-06-06 23:53


Pada 11-06-06 23:12 , nabilpoyo posting:

!!! QUOTE !!!

maggi tom yam pun sedap juga beb....


:-di :-di :-di :-di :-di ;-) ;-)

favourite food ini!!!:lol::lol:
ana suka tomyam poktek ;-)


-----------------
SesaAt MenAriK naFaS....SElanGkaH meNuJu mAuT....


Bookmark and Share

    


  Member Information For nmzProfil   Hantar PM kepada nmz   Quote dan BalasQuote

daquayza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6050
Posting: 153
Dari: sp

Kedah  


posticon Posting pada: 12-06-06 00:09


kita suka makan tomyam yang mama buat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For daquayzaProfil   Hantar PM kepada daquayza   Quote dan BalasQuote

cinta_madinah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.04.2005
Ahli No: 15937
Posting: 172
Dari: ardhuLLAH

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-06-06 08:46


:):):)

ana ni hnatu tom yam..hari2 makan lauk tom yam pun tak apa..:):):)

favourite ..tom yam ma...sedappp..

hingga menjilat jari..hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cinta_madinahProfil   Hantar PM kepada cinta_madinah   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 12-06-06 10:34


saya suka...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

fifi_183
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.04.2006
Ahli No: 24264
Posting: 56
Dari: KL

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-06-06 11:03


tom yam memang sedap..
paling sedap yang saya masak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fifi_183Profil   Hantar PM kepada fifi_183   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-06-06 17:23


Pada 12-06-06 11:03 , fifi_183 posting:

!!! QUOTE !!!

tom yam memang sedap..
paling sedap yang saya masak..
wah, kalau buat JK lagi lepas ni bolehlah upah fifi_183 masakkan tom yam untuk semua ahli yang datang, setuju tak? :lol:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-06-06 22:28


setuju......suruh fifi masak...hahahah gurau saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

fifi_183
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.04.2006
Ahli No: 24264
Posting: 56
Dari: KL

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 16-06-06 10:10


Pada 13-06-06 17:23 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-06-06 11:03 , fifi_183 posting:

!!! QUOTE !!!

tom yam memang sedap..
paling sedap yang saya masak..
wah, kalau buat JK lagi lepas ni bolehlah upah fifi_183 masakkan tom yam untuk semua ahli yang datang, setuju tak? :lol:



tak payah upah2..saya masak free saja..
hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fifi_183Profil   Hantar PM kepada fifi_183   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-06-06 10:22


bihun tomyam is the best...hehe..tapi abah nya tom yam lagi kaw!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-06-06 10:24


nak balik...huhu..nak makan tom yam abah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

rasha_aleeya
WARGA SETIA
Menyertai: 27.09.2005
Ahli No: 19366
Posting: 641
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-06-06 10:36


Fullamak nampak saja tulisan tomyam kat forum ni terus saya jadi lapar...lambatnya nak rehat....malam ni nak masak tomyam la...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rasha_aleeyaProfil   Hantar PM kepada rasha_aleeya   Quote dan BalasQuote

kamalhisyam
WARGA SETIA
Menyertai: 10.06.2003
Ahli No: 1259
Posting: 526
Dari: dari satu tempat ke satu tempat

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-06-06 11:34


tidak!!!! tajuk macam ni pun ada.... dah terasa lapar... masa balik hari tu sempat makan semangkuk saja... sebab ada hal nak keluar... bila balik semula... tomyam dah habis... sedihnya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamalhisyamProfil   Hantar PM kepada kamalhisyam   Quote dan BalasQuote

fadzlyz
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2006
Ahli No: 24451
Posting: 639
Dari: cheras

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-06-06 12:39


jom kita pergi rumah fifi!makan tomyam free

Bookmark and Share

    


  Member Information For fadzlyzProfil   Hantar PM kepada fadzlyz   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-06-06 13:22


tom yam....sedapnya!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

qudwah_mardihah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8029
Posting: 263
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-06-06 13:31


tom yam?........sedap kalau ana yang memasaknyer...hm....letak udang..letak ayam..sotong....daging...ermmmm.....seleranyer.......!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwah_mardihahProfil   Hantar PM kepada qudwah_mardihah   Pergi ke qudwah_mardihah's Website   Quote dan BalasQuote

adelia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.11.2005
Ahli No: 20462
Posting: 105
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 16-06-06 13:36


tom yam memang la best..sangat..kalau dapat tomyam makan dengan nasi saja pun cukup...terliur la pulak...masak tomyam la mlm ini...hehe.... :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeliaProfil   Hantar PM kepada adelia   Quote dan BalasQuote

afiqah_afaf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2004
Ahli No: 11586
Posting: 238
Dari: mansoura

egypt  


posticon Posting pada: 16-06-06 15:49


suka sangaaaaaaaaaaaaaat tom yam..
lagi2 kalau mama masak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For afiqah_afafProfil   Hantar PM kepada afiqah_afaf   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-06-06 01:39


lapar la pulak dengar pasal tomyam ni.???? ada sesiapa nak masak tomyam untuk saya????

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 17-06-06 01:42


Pada 17-06-06 01:39 , akim posting:

!!! QUOTE !!!

lapar la pulak dengar pasal tomyam ni.???? ada sesiapa nak masak tomyam untuk saya????



ada....cakap saja kat makcik yang jual tomyam tu yang awak nak makan...for sure mesti dia masakkn awak....awak just tinggal nak bayar saja..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

cahaya_kelembutan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.04.2005
Ahli No: 15578
Posting: 67
Dari: UKM KKL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-06-06 00:06


saya suka tomyam.....tak kira la ayam ke, daging ke, udang ke...asalkan tomyam....memang saya suka

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_kelembutanProfil   Hantar PM kepada cahaya_kelembutan   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-06-06 00:09


ala besrnya tom yam...yam² ;-)


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

era
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.03.2005
Ahli No: 15229
Posting: 129
Dari: b.baru bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-06-06 00:12


ana pun suka tom yam...
lagi best kalau masak sendiri or yang ummi masak... :-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For eraProfil   Hantar PM kepada era   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-06 22:09


tomyam thai pun sedap apa.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

imthiyaz
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2004
Ahli No: 11772
Posting: 461
Dari: Selangor @ Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-07-06 22:41


suka... tapi tak suka yang campur banyak ajinomoto

Bookmark and Share

    


  Member Information For imthiyazProfil   Hantar PM kepada imthiyaz   Pergi ke imthiyaz's Website   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-07-06 23:51


:-) Assalamualaikum....


     Tom yam? biasa2 saja..tak suka sangat...kakak saya suka tomyam...pergi makan mana-mana pun nak tomyam..pening tengok dia..hehhehehehe....


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

mohdhanis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.07.2004
Ahli No: 9883
Posting: 189
Dari: pahang, selangor, penang

Selangor  


posticon Posting pada: 09-07-06 00:09


tomyam?
wow.. sedap di makan begitu saja... :-)

hm.... so, akim dah tau ka berapa ramai yang suka tomyam?
umumkan lah. nak ytau juga berapa rami ahli ukhwah kita yang suka tomyam. boleh kita buat pameran tomyam, insyaALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdhanisProfil   Hantar PM kepada mohdhanis   Pergi ke mohdhanis's Website   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-07-06 22:51


ramai...tak terkira..mungkin mohd hanis boleh tolong..pameran tomyam??? apa exhibit yang nak dipamerkan???

> berfikir sejenak..........????

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

guelderose
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24616
Posting: 336
Dari: Ayer Keroh

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-07-06 08:31


Pada 15-07-06 22:51 , akim posting:

!!! QUOTE !!!

ramai...tak terkira..mungkin mohd hanis boleh tolong..pameran tomyam??? apa exhibit yang nak dipamerkan???

> berfikir sejenak..........????


pamerkan lah tomyam nya rencah..resepi..jenis2 tomyam...bentuk2 tomyam...ehehe... :-di love tomyam very much...eemmm...bestnyaa... :-di

Bookmark and Share

    


  Member Information For guelderoseProfil   Hantar PM kepada guelderose   Quote dan BalasQuote

Lubnaa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.07.2006
Ahli No: 25241
Posting: 133
Dari: Kajang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-07-06 14:25


tomyam??? itu favourite saya....campur dengan nasik pun best jugak. lagi pedas lagi best walupun saya sering mengalirkan air mata setiap kali makan tomyam akibat kepedasan..hehe.. tapi kuah tomyam tetap ku hirup.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For LubnaaProfil   Hantar PM kepada Lubnaa   Quote dan BalasQuote

eNira
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2005
Ahli No: 17047
Posting: 102
Dari: somewhere in Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-07-06 16:11


wah sedapnya tom yam..lama tak makan..suka sangat tom yam ni..lagi pedas lagi sedap..nyam..nyam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eNiraProfil   Hantar PM kepada eNira   Quote dan BalasQuote

nur_namia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.12.2005
Ahli No: 21203
Posting: 193
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-07-06 19:06


emm suka sedap lagi2 yang pedas....emm hingga mak mertua lalu pun tak nampak...heheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_namiaProfil   Hantar PM kepada nur_namia   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 16-07-06 22:32


maggi tomyam pun sedap

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 14-08-06 10:29


tomyam paling best..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 14-08-06 10:51


suka sangat-sangat tomyam !!! act. saya suka apa-apa saja masakan thai.. fingers lickin' good :-di


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..
[ Telah diedit oleh: anis_najihah pada 14-08-06 10:58 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

telekung
Warga 5 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2666
Posting: 386
Dari: pusat bandaraya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-08-06 22:28


suka makan dengan kuey teow tak pun bihun

Bookmark and Share

    


  Member Information For telekungProfil   Hantar PM kepada telekung   Quote dan BalasQuote

fishah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22182
Posting: 234
Dari: teluk intan

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-08-06 00:26


saya pun suka....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fishahProfil   Hantar PM kepada fishah   Quote dan BalasQuote

hipopomomo
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.08.2006
Ahli No: 25810
Posting: 33
Dari: k.l

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-08-06 09:51


:oops: :oops: :oops:
tom yam...
pergh....paling sdp aku makan kat perlis...
pedas...masam.....
perfecto aku cakap...
:lol: :lol: :lol:
pergi lah try ...
sdap......

Bookmark and Share

    


  Member Information For hipopomomoProfil   Hantar PM kepada hipopomomo   Quote dan BalasQuote

nurman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.04.2005
Ahli No: 15612
Posting: 278
Dari: Dimana bumi dipijak disitu Islam dijunjung!

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-08-06 09:56


emm...ramainya meleleh sebut pasal tomyam! hehehe...
W'ever memang sodap!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurmanProfil   Hantar PM kepada nurman   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-08-06 10:47


sedapnya tomyam..
nak nak makan dengan nasi panas, telur goreng dadar...
air sirap..

*menu petang ni :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

as_saufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.06.2006
Ahli No: 24957
Posting: 28
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-08-06 11:57


suka jugak...tapi tak tau masak...harapkan mak saja lah..nnti2lah belajar masak...kikikiki

Bookmark and Share

    


  Member Information For as_saufiProfil   Hantar PM kepada as_saufi   Quote dan BalasQuote

anakmanja
Warga Rasmi
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14503
Posting: 6

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-08-06 13:11


ha!tomyam lah makanan yang paling kat suka masak !senang dab sedap!

Bookmark and Share

    


  Member Information For anakmanjaProfil   Hantar PM kepada anakmanja   Quote dan BalasQuote

qutb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.11.2004
Ahli No: 12610
Posting: 133
Dari: kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-08-06 13:39


ish....
ana dah kecur mulut nak makan tom yam ni....
ditambah lagi dengan telur dadar cili api....

Bookmark and Share

    


  Member Information For qutbProfil   Hantar PM kepada qutb   Quote dan BalasQuote

eme86
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2005
Ahli No: 17258
Posting: 2024
Dari: Temerloh, Pahang.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-08-06 15:27


:-P Eeemmm....sedap nya...saya kalau makan tom yammesti kuah tu banjir......lepas tu bila dah habis makan,hirup pula kuah dia....

:lol: Nyum.....


-----------------
Sungguh sukar perjalanan menuju MU, jadikanlah aku orang-orang yang bersyukur dan hampir dengan MU...


Bookmark and Share

    


  Member Information For eme86Profil   Hantar PM kepada eme86   Quote dan BalasQuote

ikhwan5217
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2006
Ahli No: 22999
Posting: 121
Dari: Pusat Islam Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-08-06 15:50





akan datang

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwan5217Profil   Hantar PM kepada ikhwan5217   Pergi ke ikhwan5217's Website   Quote dan BalasQuote

zinniratunnajua
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12834
Posting: 271
Dari: bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-08-06 19:01


suka..memang best..Alhamdulillah, Allah bagi peluang kat kita merasa makanan yang best kat Malaysia ni kan.. kalau saudara kita yang kat Palestin dan lubnan tu wallahua'lam.. sesamala kita muhasabah diri kita..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zinniratunnajuaProfil   Hantar PM kepada zinniratunnajua   Pergi ke zinniratunnajua's Website   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-12-06 15:17


raja tomyam datang lagi ..hahahahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

akim
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.11.2003
Ahli No: 5146
Posting: 113
Dari: sungai besar

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-12-06 15:19


mengapa tomyam disukai ramai?? kerana disebabkan rasanya yang sedap... semalam aku makan tomyam kat ruby cafe kat matric uia.. rasa masih macam dulu...... pedasnya masih terasa sampai hari ini......hahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For akimProfil   Hantar PM kepada akim   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» tom yam????

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.252882 saat. Lajunya....