Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 48
Ahli: 0
Jumlah: 48




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 1 hari, 20 jam, 22 minit yang lalu
lidah-penghunus: 5 hari yang lalu
muslimiman: 20 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 21 hari yang lalu
nur_tinta: 27 hari yang lalu


Kelakar
Topik: Kentut : Di manakah karakter anda?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» Kentut : Di manakah karakter anda?

Please Mendaftar To Post


Oleh Kentut : Di manakah karakter anda?

nurani_nafa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 118
Posting: 23
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-06-03 21:47


Character manusia berdasarkan kentutnyerrr...dimanakah kerekter ANDA???

1. Orang YANG TIDAK JUJUR : orang yang kalau kentut lalu menyalahkan
orang lain.
2. Orang BENGONG : orang yang menahan kentutnya sampai berjam-jam.
3. Orang BERWAWASAN 2020 : orang yang tahu masa yang terbaik untuk
kentut.
4. Orang SENGSARA : orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut.
5. Orang MISTERIUS : orang yang kalau kentut, orang lain tidak ada yang
tahu.
6. Orang GUGUP : orang yang tiba-tiba terkentut bila disergah
7. Orang YANG PERCAYA DIRI SENDIRI : orang yang melepaskan kentutnya
dengan bunyi yang amat lantang
8. Orang SADIS : orang yang kentut dalam di dalam selimut ketika di
ranjang terus dikibaskan baunya.
9. Orang PEMALU : orang yang kentut tidak berbunyi tapi gusar orang lain
terbau kentutnya.
10.Orang STRATEGIK : orang yang menyembunyikan bunyi kentutnya dengan
ketawa terbahak-bahak biar orang
lain tidak dapat mendengar bunyi kentutnya.
11.Orang BODOH : orang yang kalau habis kentutnya menghirup nafas untuk
mencium angin kentutnya.
12.Orang PELIK : orang yang boleh mengeluarkan kentut apabila disuruh.
13.Orang SOMBONG : orang yang sering mencium kentutnya sendiri dan
bercerita akan keharuman kentutnya.
14.Orang RAMAH : orang yang tidak kisah mencium kentut orang lain
15.Orang YANG TIDAK SENANG BERGAUL : orang yang suka kentut bila
berkumpul dengan teman-teman.
16.Orang AKUATIK : orang kalau gemar kentut di dalam air
17.Orang ATLETIK : orang kentut sambil mengeluarkan tenaga dalam.
18.Orang JUJUR : orang yang mengaku kalau habis kentut
19.Orang PINTAR : orang yang boleh menghurai kandungan bau kentut orang
lain.
20.Orang KELAKAR : orang yang bila ketawa sambil terkentut
21.Orang YANG ROMANTIK : orang yang kentut bunyinya mendayu dan
berirama merdu ketika sedang berdating.
22.Orang YANG TIDAK SIHAT : orang yang bila batuk dia akan terkentut.
23.Orang YANG PANAS BARAN : orang yang mudah marah bila terbau kentut
walaupun kentutnya sendiri.
24.Orang YANG PELUPA : orang yang tertanya- tanya bila terbau kentut
padahal dia sendiri yang kentut.


Jadi anda manusia yg berkerekter apakah???



** Hari Ini Lebih Baik Dari Semalam **

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurani_nafaProfil   Hantar PM kepada nurani_nafa   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 07-06-03 12:25


saya raser macam pernah lak buat camtu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-06-03 12:33


Hehehehe...
lawaknyee....citer pasal kentut la pulak
Ambik kat mana artikel ni nurani_nafa?reka sendiri ke??
Wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-06-03 13:18


ehehehe..
lawak bila cakap pasal kentut nie..


time kaish .. sememangnya menghiburkan..

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-06-03 17:52


kih..kih..kih..klakalah plak bila baca pasal kentut nie...tentu ukhti nurani_fana mengkaji tentang kentut nie dgn mendalam...ana tak tau plak yg mana satu karakter ana...susah nok pilihlah...mungkin pemalu,berwawasan 2020,tak pun yg misterious...

-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

wan_pasir
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 37
Posting: 395
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 00:19


:: macam familiar jer dengan kisah-kisah kentut nii number braper yer? ::

:: apax2 pun kentut baguz untuk perut anda ahak! ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For wan_pasirProfil   Hantar PM kepada wan_pasir   Pergi ke wan_pasir's Website   Quote dan BalasQuote

SaLaFy
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 341
Posting: 99
Dari: Taman Melawati, KuaLa LumpUR, BuMi A||aH SwT...

iraq   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 00:35


a'kum....

artikel ni pernah sayer dapat dlm email...ehehhe...

org forward...ehehhehe...
aper aper pon..mmg KElaKOR...ehehheheekekek..

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaLaFyProfil   Hantar PM kepada SaLaFy   Quote dan BalasQuote

syahiran
Warga Rasmi
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1314
Posting: 4
Dari: Kelate

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 08:34


assalamualaikum......memang kelakar betul!!ana tak tahan gelak ....tak tahulah yang mana karekter ana,yang romantik kot..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahiranProfil   Hantar PM kepada syahiran   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 10:52


hehehe....citer bab kentut plak....!
ni dok tgh pikir...karekter yg mana satu aku ni....?

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

amad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 64
Posting: 147
Dari: Cleveland

usa  


posticon Posting pada: 13-06-03 12:40


macam2...hehehe

-----------------
~berjalan, melihat, mentafsir..~

Bookmark and Share

    


  Member Information For amadProfil   Hantar PM kepada amad   Pergi ke amad's Website   Quote dan BalasQuote

adeq_shiFa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 410
Posting: 315
Dari: BuMi

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 07-07-03 15:23


ade bermcm² jenis org pulak..



-----------------
« Allah knows what's the best for us » ^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq_shiFaProfil   Hantar PM kepada adeq_shiFa   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-07-03 12:12


assalamz...
keh..keh..keh..pandai la anti mereka artikel ni..sememangnyer kelakar gile...ana pun bingung nak memilih karakter ana...
thakns 4 da' information...

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

indraputra_trg
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2005
Ahli No: 18889
Posting: 185
Dari: Universiti Malaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-10-05 02:44


memang tak senonoh sangat, tapi klako.wakakakakak


-----------------
ukhwah pengikat kasih sesama kita...biarlah segalanya kerana ALLAH jua...


Bookmark and Share

    


  Member Information For indraputra_trgProfil   Hantar PM kepada indraputra_trg   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 07:42


aiyak...pasal kentut pun ada ka........entahlah....nak kata karekter tu entahlah....tak tahu nak pilih mana satu..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

adrianahayati
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.02.2005
Ahli No: 14476
Posting: 54
Dari: batu pahat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 09:43


assalammualaikum....
memang klaka betul lah!! entah mana satu karakter saya...hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For adrianahayatiProfil   Hantar PM kepada adrianahayati   Quote dan BalasQuote

ainaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1106
Posting: 152
Dari: depan pc

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-10-05 09:59


ahaks...
klaka betul lawak ini..
nielaa lawak first yang saya gelak sakan...
tak snonoh betul laa pereka lawak ini...:) :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainaaProfil   Hantar PM kepada ainaa   Pergi ke ainaa's Website   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-10-05 11:00


ermmm...boleh percaya ke ??? :roll: :-o


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..
[ Telah diedit oleh: anis_najihah pada 04-10-05 11:00 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

narutomaster
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19202
Posting: 46
Dari: Damansara

Johor  


posticon Posting pada: 04-10-05 11:04


kentut itu satu niktmat apa!!!!!! kalau tak boleh kentut naye oooo!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For narutomasterProfil   Hantar PM kepada narutomaster   Quote dan BalasQuote

khairol_leo
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 18946
Posting: 67
Dari: Pahang Darul Makmur

Pahang  


posticon Posting pada: 04-10-05 11:35


hehe.. sabar sajalah.
ws.

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairol_leoProfil   Hantar PM kepada khairol_leo   Quote dan BalasQuote

bilis
Warga Rasmi
Menyertai: 16.03.2005
Ahli No: 15164
Posting: 7
Dari: bumi Allah

Johor  


posticon Posting pada: 04-10-05 12:00


saya nak share quote dari seorang kawan :)

"jangan menilai sedap atau tidaknya durian melalui baunya. Kalau nilai melalui bau, memang ada macam bau kentut, tapi kalau nilai melalui rasa - pasti nak lagi."

memang betul.. manusia ni memusuhi apa yang mereka tak tau...
anyway... lawak artikel pasal kentut ni walaupun rasanya kurang sesuai dan kurang beradab. gurauan dan ketawa berlebihan tu mendatangkan kesat hati dan menghilangkan kekhusyukan... fikir-fikirkan lah :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For bilisProfil   Hantar PM kepada bilis   Quote dan BalasQuote

amin_amrina
Warga Rasmi
Menyertai: 04.10.2005
Ahli No: 19556
Posting: 14

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 12:16


hihihih...lawaksnya....ada jugak orang yang sudi mengkaji pasal kentut ni....
kentut lah lagi2x...hulalala...hulalala....(ambil lawak ustaz akhil hayy)...
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For amin_amrinaProfil   Hantar PM kepada amin_amrina   Quote dan BalasQuote

alqibtiaz
WARGA SETIA
Menyertai: 31.07.2004
Ahli No: 10409
Posting: 542
Dari: kuala terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-10-05 13:03


kentut...macam2 jenis ada...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alqibtiazProfil   Hantar PM kepada alqibtiaz   Quote dan BalasQuote

yan4485
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.02.2005
Ahli No: 14357
Posting: 286
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 04-10-05 13:25


kentut pun boleh tau karekter orang ye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For yan4485Profil   Hantar PM kepada yan4485   Quote dan BalasQuote

mellisaleez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16270
Posting: 210

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-10-05 14:48


Kentut????...awww...malunyee.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mellisaleezProfil   Hantar PM kepada mellisaleez   Quote dan BalasQuote

ainnor
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.05.2004
Ahli No: 9170
Posting: 22
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 06-10-05 18:21


heheheheh.....rasanya.....yang mana satu ye??? kuikuikui......mesti ada yang buat...tipu kalau tak ada....hehehehe..yak

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainnorProfil   Hantar PM kepada ainnor   Quote dan BalasQuote

nur_2110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18853
Posting: 187
Dari: infront of my 2313NLCi

Melaka  


posticon Posting pada: 06-10-05 21:31


memang sifat semula jadi manusia...kalau tak boleh kentut orang apa pula ye?
susah juga tu..hmm..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_2110Profil   Hantar PM kepada nur_2110   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-10-05 03:49


> klaka jugak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

mulimahsejati
Warga 4 Bintang
Menyertai: 02.08.2005
Ahli No: 17755
Posting: 277
Dari: bawah langit atas tanah

Kedah  


posticon Posting pada: 07-10-05 10:08


heheheheeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulimahsejatiProfil   Hantar PM kepada mulimahsejati   Quote dan BalasQuote

srikandisutera
WARGA SETIA
Menyertai: 11.04.2005
Ahli No: 15726
Posting: 444
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 07-10-05 22:59


eeeeeeeee......kotornye.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandisuteraProfil   Hantar PM kepada srikandisutera   Quote dan BalasQuote

hanafirazali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26499
Posting: 327
Dari: negeri sembilan dan perak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-08 14:05


hohoho... lawak juga artikel ni... tapi saya rasa karakter saya lebih dr satu agaknya... hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanafirazaliProfil   Hantar PM kepada hanafirazali   Quote dan BalasQuote

hanif
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4144
Posting: 300
Dari: muar

Johor  


posticon Posting pada: 01-12-08 16:03


putus urat kentut baru tahu....
kentut juga satu nikmat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanifProfil   Hantar PM kepada hanif   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.178934 saat. Lajunya....