Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang yang takut ditakluki pasti akan kalah
-- Napoleon Bonarpate

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: studiosmilesnyc
Hari Ini: 0
Semalam: 3
Jumlah Ahli: 43104

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 21
Ahli: 0
Jumlah: 21




  Yang Masuk Ke Sini
studiosmilesnyc: 20 jam, 20 minit yang lalu
dentistinhouston: 22 jam, 16 minit yang lalu
ezequielvince: 23 jam, 37 minit yang lalu
shanejohnson: 4 hari yang lalu
wadud: 9 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu
muslimin23: 29 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: Tabiat pelik...


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» Tabiat pelik...

Please Mendaftar To Post


Oleh Tabiat pelik...

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-04-04 17:42


Rasanya kita mungkin pernah melihat tabiat2 pelik rakan2 kita atau mungkin diri kita sendiri..apa kata kita kongsi bersama dan kemudian "think"
Betapa peliknya diri kita ini.....

p/s:Tabiat pelik saya.......Bangun pagi,ambil tuala,masuk bilik air lepas tu tidur balik....dan suka conteng buku....tak kiralah buku apa,buku library pun kena.....lagi kalau ada gambar..lagilah naik ketinggian kreatif masa tu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

cenderawasih
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2249
Posting: 115
Dari: utm

Johor  


posticon Posting pada: 01-04-04 22:43


Tabiat pelik??Tk perasan plak yg pelik2 ni.....tapi yang peliknya...ramai plak yg cakap ana ni pelik....tak tahulah ape yg peliknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cenderawasihProfil   Hantar PM kepada cenderawasih   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 12:57



ade yang korek hidung.... ade yang suke goyang kaki..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 13:26




saya punya tabiat yg tak tau pelik ke tak...

pun sama dgn JoshuaIsfahan....saya tak boleh pegang pen & kertas dlm satu masa....tgn musti gatal nak menconteng....

selain tu saya ni jenis really berhati-hati kalau bab² duit....sebelum pi kedai, kat rumah check wallet....turun dari keta check lagi...kat depan pintu kedai check lagi....dah beli barang pun check lagi...ahakz...kira phobia kalau tak cukup duit...actually yg lawaknya sebab apa saya check sampai berkali-kali?...sebab sy selalu terfikir kot² ada toyol curik duit dlm wallet saya...ehehhehe....merepek je kann.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-04-04 13:42


Prof pula kalau tengah2 rileks ada ketok tin ke ..baldi ke..atau apa saja yg boleh jadi [email protected]..
Sebab Prof suka bergendang...lebih2 lagi...terdengar lagu.....nasyid atau apa saja..
Ianya semua ngan spontan....

nie kira pelik tak?
What u think my friend Joshua?


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kimi_uniten7
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.07.2003
Ahli No: 2602
Posting: 89
Dari: bangi

japan   avatar


posticon Posting pada: 05-04-04 01:46


kite pulakkan.....
selalu jadi camni bila cover malu atau control macho.....tetiba muke jadi pink color hehhehe....pastu kelajuan percakapan kite meninkat terlalu mendadak!! tak taula.....
pelik ker nie??

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimi_uniten7Profil   Hantar PM kepada kimi_uniten7   Pergi ke kimi_uniten7's Website   Quote dan BalasQuote

nuraini
WARGA SETIA
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1900
Posting: 1110
Dari: ***Anti-KekejamaN WaNiTa***

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-04-04 08:08


...

tabiat pelik....?memang pelik tabiat ni....

em...macam ana ni...
selepas bangkitnya tidur...mesti pergi jenguk ikan dulu....tenung lama2....tengok mereka berenang-renang....pasti rasa tenang and bersemangat untuk hidup hari itu...

tak tahulah tabiat ni pelik ke tak....tapi memang begitulah hari-hari...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurainiProfil   Hantar PM kepada nuraini   Quote dan BalasQuote

al-anshaary
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2004
Ahli No: 7544
Posting: 136
Dari: petaling jaya

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-04-04 21:13



tabiat pelik ana,takleh juper pembaris ngn pemadam dlm satu maser...kalu juper gak jawab nyer...jadik hirisan2 kecil la jwb nyer....

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-anshaaryProfil   Hantar PM kepada al-anshaary   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-04-04 22:32


Pelik? cam segala2nya pelik. Pelik bila disamping kawan2. Kawan2 semua kecik2. Saya sorang je besar dan tak pernah puas hati dgn saiz yang ada, nak jadi lagi besar. Kalau boleh nak sampai 120kg.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-04-04 16:46



erm, tabiat pelik ana? ape ek? tgh serius tetiba ketawa...
tp, jgn pulak lepas ni ada yg tolong ana tempah bilik kt Tampoi ek..

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

jAiLuL_mAnsHuDaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 170
Posting: 310
Dari: Di sana sini...

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-04-04 16:18



cakap pasai tabiat pelik ni saya ada jugakla satu tabiat tapi saya taktaula pelikker tak tapi adala sahabat2 yg tegur saya.
saya ni suka tengok orang dalam kereta.....enggak tahu kenapa kernanya bila ada ja kereta lalu mesti saya perati sampai kereta tu hilang dr pandangan mata...kekadang sampei tgh makan pon tergendala...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jAiLuL_mAnsHuDaHProfil   Hantar PM kepada jAiLuL_mAnsHuDaH   Pergi ke jAiLuL_mAnsHuDaH's Website   Quote dan BalasQuote

centric
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.03.2004
Ahli No: 7819
Posting: 335

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-04-04 16:23


assalamualaikum

ana pula suka tengok orang yang tengah tengok orang lain. yalah seronok tengok lagak org yang tengok tu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For centricProfil   Hantar PM kepada centric   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-04-04 16:50




tabiat pelik???
ntahlah...
takde kot...
atau mungkin tak perasan...
kena tanya member dulu...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 07-04-04 16:57


Eh..!! Dah boleh on-line ghupenye kat lab ni.. 5 ari dah...

Habit pelik..?? Hmm... suka menggigit..

p/s: tak caya? meh la sini lekas kalu nak tau...

-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...



Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

Naina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.03.2004
Ahli No: 8092
Posting: 41
Dari: Neither here nor there

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-04-04 23:41


Ntahla..memang byk yg pelik,sy pun sedar yg sy ni pelik....bile kwn ckp sy ni pelik dah x heran dah..part mane yg pelik sy pun x tau..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NainaProfil   Hantar PM kepada Naina   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-04-04 21:23




tabiat pelik saya tak boleh tengok pengepit kuku...time tu kalau kuku dah pendek pun rasa macam nak kepit sekali lagi.

dulu masa kat sek kawan2 selalu gak kata untungnya saya ada tabiat ni sebab tak pernah nak kene denda ngan cikgu sbb kuku saya tak panjang.

saya juga tak leh tengok kuku adik dan ayah saya panjang sikit .....mulalah rajin nak tolong potongkan.pantang tengok org kuku panjang,

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-04-04 22:21


saya pelik ngan diri saya..saya tak ske cakap ngan orang..tak ske borak2..ske diam ..sensorang..rasa bebas kalu gi mana2 sensorang..tak elok cam2.tapi tula saya ske buat..ok apa selagi tak nyusahkan orang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-04-04 22:21


saya pelik ngan diri saya..saya tak ske cakap ngan orang..tak ske borak2..ske diam ..sensorang..rasa bebas kalu gi mana2 sensorang..tak elok cam2.tapi tula saya ske buat..ok apa selagi tak nyusahkan orang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-04-04 13:13


ape ek tabiat yg pelik ngan diriku nih...?jap nak pk... erm..tak taula..rasanya takde yg pelik2 kot....

tp ana ada kwn masa skolah dulu..semua org kata yg dia ni pelik..ana pun kata gitu gak...sbbnya..bila time org ketawa dia tak ketawa..tp bila time org dah abis ketawa baru dia ketawa....ermm..pelik kan...?

-----------------
hadiah yang paling berharga dalam ertikata sahabat yang sebenarnya ialah memberi yang terbaik dalam diri anda sendiri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

ghaznawi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2833
Posting: 158
Dari: taiping

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-04-04 09:02


sy pulak pantang tipon ada kredit asik nak main msg je gatal tangan sungguh tp bila x da kredit boleh pulak tangan tu dok diam..

-----------------
fikirkan kelebihan diri untuk bersyukur bukan untuk bermegah diri.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ghaznawiProfil   Hantar PM kepada ghaznawi   Quote dan BalasQuote

nurnilam
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.07.2003
Ahli No: 2668
Posting: 49
Dari: alor setar

Kedah  


posticon Posting pada: 15-04-04 11:33


eiii..
cakap bab tabiat ni..saya ada gak tabiat ..suka bunga tahap cipanlah..pantang tengok. yang lawa...mesti nak beli kalo ada duit..sampai bilik kat qumah dah macam hutan suasananya..
kalo gi rumah member2..yang kaki sama gak..siaplah...kitorang tak makan pun takpa bila cita bab pokok bunga....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurnilamProfil   Hantar PM kepada nurnilam   Quote dan BalasQuote

jadirah_eja
Warga Rasmi
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6742
Posting: 20

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-04-04 12:40



Tabiat pelik?? emm...tabiat pelik ana... suke goyangkan kaki masa nak tidur kalau tak goyang, jangan harap dapat tidur.Pelik ke??he,he

Bookmark and Share

    


  Member Information For jadirah_ejaProfil   Hantar PM kepada jadirah_eja   Quote dan BalasQuote

azliyanazhari
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.10.2003
Ahli No: 4654
Posting: 86
Dari: pluto

russia   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 12:52


tabiat pelik...
x tau laa pelik ke x??tapi sume orang cakap saye nih pelik..sebab saye nih jenis orang yang main redah jek aper pun...x kisah laa orang marah ke, orang x ske ke...kalau saya nak buat ape2 tuh..saye ikut suke jek...pelik ke ar??
ske buat lawak yang orang lain x faham pun satu lagi tabiat pelik saya...tapi x pe..kan saye kate saye suke redah jek ape2 pun...
lagi satu...saye suke top up cdt..walau pun dalam fon tuh ade lagi..nak jugak top up..x leh jumpe kedai jual top up card...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azliyanazhariProfil   Hantar PM kepada azliyanazhari   Pergi ke azliyanazhari's Website   Quote dan BalasQuote

putera81
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 549
Posting: 153
Dari: SaBAh

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 21:48



tabiat ana yg pelik sangat rasanya takde, tapi pelik ckit2 ade mgkn, kalau tiba makan je, kompom cepat dan pantas, tertumpah-tumpah makanan, satu lagi, pelik tp benar, kalau tidur je, mata ana ni tertutup

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera81Profil   Hantar PM kepada putera81   Pergi ke putera81's Website   Quote dan BalasQuote

ain95
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.08.2007
Ahli No: 30803
Posting: 36
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 16-09-07 23:11


entahlah...tak perasanlak ain

:-?

[ Telah diedit oleh: ain95 pada 16-09-07 23:12 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ain95Profil   Hantar PM kepada ain95   Pergi ke ain95's Website   Quote dan BalasQuote

pejuang_terakhir
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30837
Posting: 533
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 17-09-07 09:14


suka berkhayal jadi panglima perang

Bookmark and Share

    


  Member Information For pejuang_terakhirProfil   Hantar PM kepada pejuang_terakhir   Quote dan BalasQuote

hanif
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4144
Posting: 300
Dari: muar

Johor  


posticon Posting pada: 17-09-07 09:21


entah lah , tak boleh untuk menilai diri sendiri...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanifProfil   Hantar PM kepada hanif   Quote dan BalasQuote

kumpulansenyum
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24414
Posting: 305
Dari: UKM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-07 09:28


pergi shopping sesorang...
rasa xterikat & tak payah nak tunggu orang lain...
hehehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kumpulansenyumProfil   Hantar PM kepada kumpulansenyum   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-09-07 11:48


tak senang duduk kalau tak ada benda nak buat

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-09-07 11:56


biasanya apa yang orang ketawakan saya tak ketawa, yang saya ketawakan orang tak ketawa..pelik ke?


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

islamic_gil
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14692
Posting: 427
Dari: SATU KAWASAN DI SATU MASA

Selangor  


posticon Posting pada: 23-10-07 09:12


:berfikir: :berfikir: :berfikir:
saya pelik kat diri saya tapi ramai orang kata saya
ni minah blurrrr..entahlah :-D :-D :-D


-----------------
don't forget to say THANK YOU ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_gilProfil   Hantar PM kepada islamic_gil   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-10-07 09:47


entah..tak tahulah diri ni pelik ke tak..
macam tak pelik..tapi kalau jumpa pen/pensel dengan kertas..mesti nak mencontengnye..ada saja benda nak tulis @ lukisnye, tapi lukisan tak lawa2 juga:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

hypox
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.09.2006
Ahli No: 26214
Posting: 97
Dari: Simpang Empat ke Manchester

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 23-10-07 10:37


Pada 23-10-07 09:47 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

entah..tak tahulah diri ni pelik ke tak..
macam tak pelik..tapi kalau jumpa pen/pensel dengan kertas..mesti nak mencontengnye..ada saja benda nak tulis @ lukisnye, tapi lukisan tak lawa2 juga:-)


...apa lah yang dilukis iman hayati tu :berfikir:


-----------------
tempos edax, home edacior


Bookmark and Share

    


  Member Information For hypoxProfil   Hantar PM kepada hypox   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 23-10-07 10:44


sya pulak suka tutup muka masa nak tidur..tutup dengan bantal ke, kain ke..rasa syok saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-07 10:49


tabiat pelik...

suka tarik rambut gatal....

hahahahahahahahaha....

suka sangat.....lagi-lagi time study...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

syaza_azzahra
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.08.2007
Ahli No: 30686
Posting: 43
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-10-07 11:53


salam.. tabiat ana pulak bla tidur tangan mesti letak atas kpla. macam pkir smething pulak. kalau tak, tak boleh tidur. lagi satu suka main rmbut trtama time study. tangan mesti kat kepala. tak tahu lah plik ke tidak, tapi teman2 lain ok saja tangan kat meja time study.hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syaza_azzahraProfil   Hantar PM kepada syaza_azzahra   Pergi ke syaza_azzahra's Website   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 24-10-07 12:03


tabiat pelik ana...
suka buat benda benda pelik...
ha,pelikkan kan kan....
:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 08:44


apa ye tabiat pelik ana...hem.. =?
minat benda-benda mistik agaknya... teringin nak tengok...huhu! kalau boleh nak join geng2 seekers...ehek!

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

alornk
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31510
Posting: 133
Dari: atas bukit bawah angin

madagascar  


posticon Posting pada: 29-10-07 14:23


saya pelik dengan anda yang buka topik yang pelik ini...ehehee

Bookmark and Share

    


  Member Information For alornkProfil   Hantar PM kepada alornk   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 14:28


Pada 24-10-07 12:03 , Asward_hafiz posting:

!!! QUOTE !!!

tabiat pelik ana...
suka buat benda benda pelik...
ha,pelikkan kan kan....
:-D


memang pelik :-o


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Qaisar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2006
Ahli No: 27543
Posting: 266
Dari: Darul Aman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 15:10


buat muka pelik-pelik depan cermin.. hehe..
baru dinamakan cermin diri, hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For QaisarProfil   Hantar PM kepada Qaisar   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 29-10-07 15:12


Assalamualaikum..ana tak boleh nampak benda yang bermotif mickey...mesti nak belek..kalau ada duit terus saja beli..tak fikir2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 15:55


Pada 29-10-07 15:10 , Qaisar posting:

!!! QUOTE !!!

buat muka pelik-pelik depan cermin.. hehe..
baru dinamakan cermin diri, hehe


ke berangan depan cermin ni...?? :berfikir: :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

abid_19
WARGA SETIA
Menyertai: 16.06.2007
Ahli No: 30283
Posting: 577
Dari: gombak

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-11-07 16:46


hehe..ana suka cicah pisang goreng dalam smbal blacan..hahah..sedap.

---------------
Sekali kaki melangkah di jalan Allah..Jangan undur..Biar masa berganti aqidah jangan mati..Biar zaman berubah Keyakinan pada ALLAH jangan goyah..

:: laman ana ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For abid_19Profil   Hantar PM kepada abid_19   Pergi ke abid_19's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 15-11-07 17:54


Assalamualaikum
tabiat pelik....tengok benda pelik tu kira tabiat pelik ke...??? :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 15-11-07 18:18


saya suka gigit org juga
tapi sekarang dah kurang sikit
sebab kasihan tengok kesakitan yang ditanggung mangsa gigitan ku..
he2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

aina_2410
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.09.2003
Ahli No: 3350
Posting: 45
Dari: j-town

malaysia  


posticon Posting pada: 15-11-07 20:57


same macam jadirah jugak.
before tidur mesti kena goyang kaki.
tak goyang,xtido lah jawabnya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aina_2410Profil   Hantar PM kepada aina_2410   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 15-11-07 21:13


salam
saya pulak tak boleh duduk diam-diam,kalau diam saya pasti akan tidurlah alamatnya.dan lagi satu saya akan tidur kat dalam kerata ataupun bus,tapi yang peliknya saya pasti akan bangun bila dah nak sampai.
pelik ke tu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 15-11-07 21:49


org tengah sibuk nak exam..
saya tengah sibuk surf nternet.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 16-11-07 07:52


Pada 15-11-07 21:49 , qibtiyah posting:

!!! QUOTE !!!

org tengah sibuk nak exam..
saya tengah sibuk surf nternet.. :-D


pelik jugak ni....... :berfikir:
saya sama macam redgirl..suka gigit orang....
sama macam aina..nak tidur kena goyang kaki..gosok² kaki di tilam tu....entah.....

tapi kalau dah sama dengan orang lain...kira pelik ke eh.....?? :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 01-04-08 20:17


hehe....apa yang plek ek.....tah lah....tak tahu nak nilai diri ni.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-04-08 20:24


pelik ke tak :-?

saya baca suratkhabar mula dari belakang

mula-mula tengok tajuk muka depan dulu

dah cuba dah baca dari depan tapi tak senang hati

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

jannahnobel
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2007
Ahli No: 31060
Posting: 80
Dari: Bumi Allah_mencari ilmu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-04-08 21:17


salam...
Kalau jannah pula...
Kalau tidor,sedar2 mak tak ada kat sisi...
terus panggil ajak mak tdor sama-sama...sambil pejam mata pula tu...
mak pun dah tak larat dengar jannah panggil...mak pun datang peluk...
jannah automatik smbung tdor...bla jannah tejaga dr tdor walaupun baru 10 mnit
mak dah tak ada kat sisi...huhu...
bila tanya mak Kenapa hilang...mak cakap tak larat dengar adik asyik panggil saja...senang-senang datang saja pluk,bila dah nampak tdor mak bagun lah...hehehe

sian mak...tap sayang mak...snagt2...muah6 syang mak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jannahnobelProfil   Hantar PM kepada jannahnobel   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-04-08 21:27


salam..
hmm tak tahulah nak kita pelik ke tak.tapi ana suka cakap dengan benda-benda yang ana rasa sahabat contoh kucing ana,mtr ana,then barang-barang yang cute2.lepas itu kalau rasa stress ana akan berus [email protected] ana suka kita ana ini pelik tapi ana rasa biasa saja..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-04-08 23:17


Pada 01-04-08 20:24 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

pelik ke tak :-?

saya baca suratkhabar mula dari belakang

mula-mula tengok tajuk muka depan dulu


samalah macam ismi, cik kinah..
tapi, ismi bukan setakat surat khabar...
buku2 an pun sama...
lepas dah baca dari belakang ke depan... kalau tak puas hati.. barulah baca dari depan ke belakang pula..
sebab tu satu buku, habisnya lambat.. dalam sminggu tu... sebuah saja pun dapatnya.. kalau bebetul baca... :malu:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 00:14


tabiat pelik ana???

errmm... apa ye...

:berfikir:


rasa-rasanya...macam tak ada saja... :-D


*kena tanya pada orang yang melihat diri ana agaknya.... nanti lah pergi tanya 'dia'

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 06:48


huhu sama pula dengan cik ismi..

kalau saya baca buku pula tak teratur.. mana yang menarik itu dulu yang dibaca :-D


tabiat pelik saya lagi kalau makan mesti tengok tv atau dengar lagu..

kalau makan dalam keadaan diam rasa sunyi sangat...

depan tv tu tak kisahlah cerita menarik ke tak yang penting mesti depan tv..

agaknya terbiasa makan siang seorang2 masa kecil (tak ada orang lain di rumah)
kalau kat rumah pun dah faham dah.. makan depan tv :-D
kalau cerita best kalau 2 jam cerita tu 2 jam lah saya habiskan nasi

sini buka puasa pun depan tv :-D


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-04-08 07:05


eh banyak pula tabiat pelik saya terfikir pagi2 ni.. :lol:

saya suka makan kerak nasi yang panas..
tapi makan begitu saja campur dengan air tak mahu makan dengan lauk..

kalau ada kenduri kahwin di kampung mak saya selalu kena hantar beras untuk di masak..
inilah masanya diriku puas makan kerak nasi.. sangat sedap makan dengan ikan masin bakar

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 02-04-08 09:29


Erm .. perkara pelik eh ..?? Wawa suka lumba keyta dengan abang sulung .. dalam kebanyakan hal Wawa selalu ikut nasihat keluarga tapi dalam bab ni .. agak 'kurang' sikit .. :-P Selgi tak menang, selagi 2 tak puas hati .. entah lah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

ismi_syaz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14542
Posting: 68
Dari: USMkkj

Kedah  


posticon Posting pada: 29-07-08 17:01


salam

tabiat pelik saya ialah saya saya suka kawan dengan budak-budak, main PS2 sekali, baca komik dan semua permaian kanak-kanak saya main...walaupun umur dah 23 tahun....perampuan pula tu....

kalau balik kampung,ada kenduri...saya main dengan budak-budak saja...saya tak join orang-orang kat dapur potong bawang.....mak selalu geleng kepala...huhu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_syazProfil   Hantar PM kepada ismi_syaz   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 29-07-08 17:07


perangai pelik saya ialah korek hidung di waktu bosan dan suka kentut...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

aqil
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2005
Ahli No: 17966
Posting: 162
Dari: PAHANG

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-07-08 20:40


Pada 29-10-07 14:23 , alornk posting:

!!! QUOTE !!!

saya pelik dengan anda yang buka topik yang pelik ini...ehehee


saya pun pelik...
tapi okla...
:-P :-P :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For aqilProfil   Hantar PM kepada aqil   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 29-07-08 23:41


Pada 29-07-08 17:07 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

perangai pelik saya ialah korek hidung di waktu bosan dan suka kentut...


ye ke..? kalau macam tu, sama lah dengan Syahidatul... Hahahaha.... :-D


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 30-07-08 10:31


hahahaha...ye ke?tak pala,janji jangan kacau orang dahlah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-07-08 12:35


suka bau rumput lepas kena potong... bau tak nak lepas ujan...wahh...best..best...
suka pijak dedaun kering, sampai dia pecah2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

alam_barzakh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30091
Posting: 137
Dari: Mantin-Nilai-Sepang-Salak Tinggi-KLIA-Kuching-Kota Samarahan-Serian

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 30-07-08 12:50


erm.... ana ni suka cubit orang kecuali perempuan... tak tau kenapa.. bila cubit tu rasa best pula,,.,.... tak tau pula kalau yang kena cubit tu merana kesakitan... seksa... huhuhuhuhuhuhuu

Bookmark and Share

    


  Member Information For alam_barzakhProfil   Hantar PM kepada alam_barzakh   Pergi ke alam_barzakh's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_syaz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14542
Posting: 68
Dari: USMkkj

Kedah  


posticon Posting pada: 30-07-08 19:31


Pada 30-07-08 12:35 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

suka bau rumput lepas kena potong... bau tak nak lepas ujan...wahh...best..best...
suka pijak dedaun kering, sampai dia pecah2...


saya pun suka pijak daun-daun kering...best dengar bunyi dia tu....huhu..


-----------------
Hassanah Akhirat dan Dunia..."HanD"


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_syazProfil   Hantar PM kepada ismi_syaz   Quote dan BalasQuote

ana_muslimah89
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26242
Posting: 49
Dari: depan pc

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-07-08 23:23


hehe..nak share jugak,
saya pulak tak boleh telan ubat tablet..
huhuuu..panadol pun tak boleh...
memang kawan-kawan gelakkn sajalah..
setakat ni alhamdullillah lah tak kena penyakit kronik..
kalau demam,lagi sanggup minum panadol soluble or
hancurkan panadol tu dalam air..
pahit pun pahit lah..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_muslimah89Profil   Hantar PM kepada ana_muslimah89   Quote dan BalasQuote

nurul_huda3110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16604
Posting: 171
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-07-08 13:47


suka bau petrol...tak tahu lah kenapa..rasa macam wangi saja.
kalau ayah keluar mesti tanya sama ada nak isi minyak ke..
tapi dulu masa kecil-kecil lah.sekarang dah kurang sikit..hehe..

suka perhati gelagat orang yang macam-macam jenis ni..

tak boleh ada kat tempat yang majoriti nya orang lelaki..
menakutkan tiba-tiba rasa macam nak menangis..
sanggup ikut jalan jauh atau patah balik asalkan kat tempat tu
ramai perempuan..fobia+trauma..
kalau jalan dengan kawan,pegang tangan kawan sampai hilang rasa takut..
thank u my friend sebab sudi pinjamkan tangan antum.hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_huda3110Profil   Hantar PM kepada nurul_huda3110   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-07-08 13:51


hahahahaha ni sumber kajian yang best....
boleh buat tabiat dan peel pelik untuk menceritakan personaliti...

hahaha jaga jaga dan jaga serta nantikan kemunculannya....

p/s: kepada yang suka bau petrol tu kalau nak kena kanser buat lah tiap hari ok????

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-07-08 14:10


Pada 29-07-08 23:41 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-07-08 17:07 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

perangai pelik saya ialah korek hidung di waktu bosan dan suka kentut...


ye ke..? kalau macam tu, sama lah dengan Syahidatul... Hahahaha.... :-D



eishh ni apa pulak ni?? tiba-tiba jeq kaitkan nama saya... huu.. :hammer:


p/s: ikut kan takkan jenguk pun topik ni..

==

tabiat pelik? hurm... kalau bancuh air milo panas atau teh atau kopi atau yang lain-lain yang sewaktu dengannya, sure akan cepat-cepat habiskan air tu.... biar minum selagi ia panas. takkan saya biarkan dia sempat sejuk.... huhu

ini pelik ke?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

nurul_huda3110
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2005
Ahli No: 16604
Posting: 171
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-07-08 14:12


Pada 31-07-08 13:51 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!



p/s: kepada yang suka bau petrol tu kalau nak kena kanser buat lah tiap hari ok????


dulu suka lah..sekarang tak sangat..minta dijauhkan dari penyakit2 kronik..setakat ni shat alhamdulillah..
lepas ni tukar habit lah..


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_huda3110Profil   Hantar PM kepada nurul_huda3110   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-08-08 12:41


ana kronik sikit...kadang-kadang sembang seorang-seorang...kakak ana selalu tegur...
betul ke tak cakap seorang-seorang??hehe..bukan gila atau apa...kadang-kadang tak puas hati,lepas geram @nak sedapkan hati sendiri saja...

ana xgila tau...hu....

Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-10-08 11:32


saya suka ketawa.. mudah ketawa.. org tak buat lawak pun saya ketawa.. mak ayah pun naik pelik tengok saya..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

hurul_inn
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.03.2008
Ahli No: 32879
Posting: 107
Dari: Darul Iman-Darul Naim-Darul Ehsan-Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-10-08 12:18


saya tak suka makan bawang..apa jnis bawang pun...
tapi bila memasak...ok saja ..Kalau tak guna xsedap lah masakan..
tak boleh telan...rasa pelik saja..boleh termuntah Kalau tergigit atau termakan bawang...tapi yang peliknya..bawang dalam burger boleh pula makan... :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurul_innProfil   Hantar PM kepada hurul_inn   Quote dan BalasQuote

areyien
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34006
Posting: 168
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-10-08 12:40


erm areyien suka bau beras..tak tahu lah pelik ke tak.. :-D


-----------------
Insan yang mulia ialah insan yang selalu mengakui kelemahannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For areyienProfil   Hantar PM kepada areyien   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 14-10-08 13:28


Pada 14-10-08 12:40 , areyien posting:

!!! QUOTE !!!

erm areyien suka bau beras..tak tahu lah pelik ke tak.. :-D



saya suka bau lepas hujan..kecil-kecil dulu suka main hujan..sampai lah ni pun curi2 main hujan dengan anak jiran sblah rumah hehe :-P

masa isi minyak kat petrol pam pun selalu kena marah dengan abang dan mmbr2 :- ( saja keluar buat-buat rajin nak tolong isi kan..tapi sobonar eh suka bau minyak petrol..tapi tak ada lah sampai tahap p letak hidung kat nozel 2 :-D bhya woo..bau dr jauh saja...



Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

org_jhr
Warga Rasmi
Menyertai: 22.01.2008
Ahli No: 32399
Posting: 19
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 23:34


saya suka tarik rambut sampai putus...bez!

Bookmark and Share

    


  Member Information For org_jhrProfil   Hantar PM kepada org_jhr   Pergi ke org_jhr's Website   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 07:55


:berfikir:

Tabiat pelik saya...hmm..sama macam joshuaisfahan lah..pantang ada pen dan kertas di tangan..pasti tahap kreatif tu muncul mengalahkan pelukis dan penulis terkenal..kertas pun dah hilang rupanya.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.213113 saat. Lajunya....