Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Selalunya, bila kita berusaha menenggelamkan kapal orang lain, kita lupa untuk mengawal kapal kita sendiri. Kapal kita tenggelam terlebih dahulu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 52
Ahli: 0
Jumlah: 52




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
wyd1014: 14 hari yang lalu
haykal77: 22 hari yang lalu
Kakngah: 22 hari yang lalu
lidah-penghunus: 24 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: MEGA JK 2004


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» MEGA JK 2004

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh MEGA JK 2004

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 21-04-04 22:24


kasih_kekasih
nie senarai yang pergi.ikut kontijen johor...

1.muslimahsejati
2.lidya_hayati
3.na_zha

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 21-04-04 22:46


semoga antum semua selamat sampai ke pulau mutiara.....
jauh perjalanan.....hayati rahmat Tuhan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

jAiLuL_mAnsHuDaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 170
Posting: 310
Dari: Di sana sini...

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-04-04 01:38



ermm seronoknya tgk sahabat2 excited nak pegi mega jk ni.....sayang betul tak dpt nak join.....ada hal yg sememangnya tak dpt nak dielakkan.....
apa2pon good luck untuk semua...

Bookmark and Share

    


  Member Information For jAiLuL_mAnsHuDaHProfil   Hantar PM kepada jAiLuL_mAnsHuDaH   Pergi ke jAiLuL_mAnsHuDaH's Website   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-04-04 01:38


alhamdulillah...

ana dah ikuti beberapa perkembangan...
insya ALLAH
JUMAAT (23/4/2004)
bertempat di USM akan diadakan
meeting untuk bahagian pengisian...

n al-ukht al-faqierah akan mengadakan pertemuan dengan pihak POLIS SPU.

so doakan segalanya berjalan dengan lancar...


Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-04-04 01:45


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam MEGA JK buat semua.
Nak merespon sikit..

kpd kak eja (muslimahsejati)
ttg kehadiran kontijen johor awal sehari tak mengapa..silakan.ttg penginapan pun jgjn risau,kami tgh uruskan..yg penting..harapnya,sampai ke sni utk berMEGA JK ye.berpijaknya kaki di Butterworth sila berhubung dgn ana utk urusan jemputan ok.Ahlan wasahlan

kepada prof,kak alin dan kak as (kontijen timur)
selamat berkonvoi ke Pulau Pinang.Moga urusan semuanya dipermudahkan.Andai ada sebarang persoalan,hrp dpt bertanya ana dan ajk yg lain.

aimanwan
terima kasih sbb sudi nak menjenguk kami.InsyaAllah..meeting akan diadakan mungkin Ahad ni utk bincangkan ttg 1-2 perkara yg belum selesai.Ana akan informkan semula nanti masanya bila.

brotherMon
Kamu jd MC,no ubah-ubah ok.Kuasa veto digunakan

zaipp
mcm ku kenal..dan pernah bersua...ni designer kami..utk MEGA JK ..nak tiket free ek? hehe..insyaAllah..kita tengok camna nanti ok.

kak CT
rajinnya akak dok count down..ana yg gementarr...Jumpa masa meeting nanti ye kak.Datang tau..

Kepada semua yg masih ingin sertai kami,sila informkan dan isikan borang.Pendaftaran masih dibuka.

Kepada semua ketua kontijen/wakil sila maklumkan kpd ana secara detail,bilangan peserta kontijen masing-masing yg akan dtg serta butiran tiket,masa dan sebagainya utk ke Pulau Pinang dan pulang nanti.Harap maklum.

Sebarang persoalan sila berhubung dgn ana atau ajk yg ada.Terima kasih atas kerjasama semua.

Ahlan Wasahlan ke MEGA JK 2004 .

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 22-04-04 07:30



smoga kalian akan bergembira semasa JK nanti
ana hanya sekadar menanti laporan daripada sana shj
wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-04-04 09:50


LaPaN hArI sAjA LaGi




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-04-04 12:12




semua nampak bersemangat untuk ke JK...tahniah dan syabas diucapkan!!mesti best dapat kumpul ramai2....dari alam maya ke alam nyata ...dapat tambah kenalan, bertukar2 fikiran...paling penting semua program yang bakal dijalankan mmg best2 belaka!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-04-04 14:30


hmm semakin panas kat sini yer...

ana akan pulang tidak lama lagi...
sejuta kemaafan ana hulurkan buat antum sebab tak dapat nak bagi pertolongan....

nanti sampai gak masa ana akan tolong antum.
tinggalkan ana kerja yer...

kata HUSSAINI nak wat show promote gak masa konsert tu, tak jadi ka??? <-- soalan untuk semua, terutama buat BrotherMon

moga semua kuat semangat.
sejuta penghargaan buat sahabat sahabiah IRSHAD ana yang membantu dengan sukarela tu.. Moga apa yang kita lakukan ini mendapat redha Allah dan sebagai pengukuh dan penguat ukhuwwah yang telah terbina.... arigatok gozaimasta' buat hampa semua

ilalliqa' wa ma'assalamah

-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-04-04 17:06



Tinggal seminggu lagi..
Kepada yang kontinjen selangor kl yang belum beli tiket sila beli segera sebelum kehabisan..
Kontinjen kl sngor yg telah dibelikan tiket hanya :
1. Engku Salina
2. Hanan
3. Nur_indah
4. Mardianatul_Hannan
5. amirul_mukminin2x

Yang lain boleh beli tiket yg sama waktu dengan kami..(30 April, 12 mlm dan 3 Mei, 12 mlm- Transnasional-PuduRaya-Butterworth)

wassalam



-----------------



Hargai semasa ada....

[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2004-04-22 17:07 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 22-04-04 18:14


kpd kak eja (muslimahsejati)
ttg kehadiran kontijen johor awal sehari tak mengapa..silakan.ttg penginapan pun jgjn risau,kami tgh uruskan..yg penting..harapnya,sampai ke sni utk berMEGA JK ye.berpijaknya kaki di Butterworth sila berhubung dgn ana utk urusan jemputan ok.Ahlan wasahlan


-ok dik terima kasih , insyAllah kitaorang bertolak 29hb pukul 8 mlm....nanti adeq mssg kat adeq ok...alhamdulilah.risau jugak takut tak tahu nak tido mana nanti....

wassalam

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 23-04-04 00:30


thankz kepada sahabat sume coz sanaggup bagi sokongan...

dan jom pakat daftar ramai²



Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

msn83235502
Warga Rasmi
Menyertai: 23.04.2004
Ahli No: 8593
Posting: 10
Dari: Oklahoma City, OK USA

usa  


posticon Posting pada: 23-04-04 02:49


satu saja saya nak cakap..
oleh kerana nada menginap di asrama al-irshad..
sudi sudi kan lah datang ke rumah saya..
serius saya cakap laaa.... pasal saya sendiri duk dalam kuarters sekolah tu..

pihak yang bertugas.. boleh pm saya tak? saya tak tau nak pm sapa nih.. saya orang baru...
poster utk konsert tersebut yang saya design..




[ Posting ini telah di edit oleh: msn83235502 pada 2004-04-23 02:54 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: Admin pada 2004-04-23 10:28 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For msn83235502Profil   Hantar PM kepada msn83235502   Pergi ke msn83235502's Website   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 23-04-04 06:25




semoga ukhwah sesama warga komuniti akan lebih erat lagi...
ana akan nantikan laporannya...nasib baik la jauh, kalo ana ada kt m'sia sure ana dh pegi punye..eheheh..

-----------------
"Perjuangan Ibarat Mata Rantai.. Kita Bukanlah Orang Yang Pertama Dan Kita Bukanlah Orang Yang Terakhir...Wallahua'lam"

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-04-04 08:17




TuJuH hArI LaGi




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_solehah2004
Warga Rasmi
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8488
Posting: 12
Dari: UTM skudai

Kedah  


posticon Posting pada: 23-04-04 08:29




emm minta maaf bebanyak kt semua....
ana tak dapat hadir utk mega jk kita
soryy semua....
but ana mmg mint nak g saner....
plssss 4give me

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_solehah2004Profil   Hantar PM kepada muslimah_solehah2004   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-04-04 10:03



ana nak minta maaf kt semua.....
sbb tak dpt hadir utk jk nih....
hope all of our mem tak mrh arrr....
plss forgive me....
okiess see u all akum

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-04-04 00:32


Quote:
Tinggal seminggu lagi..
Kepada yang kontinjen selangor kl yang belum beli tiket sila beli segera sebelum kehabisan..
Kontinjen kl sngor yg telah dibelikan tiket hanya :
1. Engku Salina
2. Hanan
3. Nur_indah
4. Mardianatul_Hannan
5. amirul_mukminin2x

Yang lain boleh beli tiket yg sama waktu dengan kami..(30 April, 12 mlm dan 3 Mei, 12 mlm- Transnasional-PuduRaya-Butterworth)



menghitung hari, detik demi detik... jeng jeng jeng... InSya Allah... moga selamat kami sampai ke penang... x sabo ah nak jejak ke sana... mesti seronok ek dpt tgk negeri org...

to team mega jk... jumpa di penang... InSyaAllah...

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-04-04 01:31


Quote:

muslimah_solehah2004


emm minta maaf bebanyak kt semua....
ana tak dapat hadir utk mega jk kita
soryy semua....
but ana mmg mint nak g saner....
plssss 4give me

kamal_82


ana nak minta maaf kt semua.....
sbb tak dpt hadir utk jk nih....
hope all of our mem tak mrh arrr....
plss forgive me....
okiess see u all akum




tak mengapa kepada antuma berdua...
doakan kelancaran perjalanan MEGA JK

sama²lah kita dambakan kepadaNYA
IMAN
AMAL
dan TAQWA

JOM MAI ramai²....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-04-04 01:56


ye kaie jumpa nanti yer...

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 24-04-04 07:19



Debaran semakin memuncak... nampaknya JK ini hampir menemui kita semua....
ana doakan JK ini dapat dilaksanakan dengan jayanya....


Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 24-04-04 09:15




tak sabo punye pasal kontijen bertolak awal sehari...
ekekekek...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-04-04 14:46


semoga segalanya berjalan dengan lancar....

terima kasih atas sokongan semua



-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 24-04-04 15:38




Sudah sampai ke penghujung penantian dan permulaan MEGA JK yang gilang-gemilang.

Cuma ada satu peringatan semula untuk kita bersama.

Diingatkan sekali lagi bahawa kita semua (termasuk MT dan Eksekutif) datang sebagai TETAMU atau PESERTA. Kita pergi ke program yang dimulakan dan dijayakan oleh AJK khas: alfaqierah, irda82, azzahrawi, littlemuslimah, simple_shida dan ramai lagi warga Ukhwah Utara, dengan penasihatnya ialah: Hanan

Jadi sekali diingatkan, sesiapapun, termasuk MT dan Eksekutif bahkan saya sendiri dilarang sama sekali untuk campur tangan dalam pengurusan sepanjang berlangsungnya Mega JK 2004 ini.

Mereka yang disebutkan namanya tadi telah bertungkus-lumus untuk menjayakan program Mega JK ini dari ura-ura hinggalah MENJADI KENYATAAN. Mereka ini profesional dan terlatih dalam pengurusan event. Jadi, sebarang campur tangan akan hanya merosakkan perjalanan program yang telah tersusun rapi ini dari segi kewangan, program dan sebagainya.

Sesiapa yang melanggar perintah ini akan dikenakan tindakan, so sila ambil perhatian SERIUS!



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 24-04-04 16:35


lidya_haryati
tak sabo punye pasal kontijen bertolak awal sehari...
ekekekek...

harap2 semuanya berjalan lancar ek..jumpa di terminal larkin 29 hb pkl 8 mlm ingat tau ok

wassalam

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 24-04-04 18:21



ermm..org lain countdown nak g mega jk..kiter countdown nak exam heh..selamat bermahabah la yer sesapa yg g tuh...
jgn lupa bawak kan ole2 tuk kiter..heheh


Bookmark and Share

    


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

farisHaq
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1169
Posting: 212
Dari: s. alam

kuwait   avatar


posticon Posting pada: 25-04-04 10:07



maaf den x dpt pegi....
abg kenduri hari ahad tu...

pepun selamat bertemu mesra
kirim2 kabar disini, jgn lupa liputan eksklusif dr sana

Bookmark and Share

    


  Member Information For farisHaqProfil   Hantar PM kepada farisHaq   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 25-04-04 11:55


kak wida tak dapat pi ke.....nak exam ke takpe study memolek ok...nanti eja bawakan ole2 buat akak ...hehehheheheh....balik kota bila

-----------------
akal setipis rambutnya tebalkan dengan ilmu,hati separuh kaca kuatkan dengan iman,perasaan selembut sutera hiasilah dengan akhlak............................
hadapilah&#

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-04-04 16:29


KONTINJEN SELANGOR KL

# Bertolak pagi 30 April 2004
1. heris
2. MuTTaQiN

# Bertolak Petang 30 April 2004
1. kaze

# Bertolak Malam 30 April 2004
1. Engku Salina
2. Hanan
3. Nur_indah
4. Mardianatul_Hannan
5. amirul_mukminin2x

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-04-04 17:35




Disebabkan kerana hal2 yg tertentu... ana rasa ada baiknya kontinjen dari negeri kelantan tidak menyertai Konvoi bersama2 dgn kontinjen negeri pahang dan terengganu.

Oleh itu.. kepada ahli kontinjen kelantan.. kita akan naik bas transnasional pada 30/4.. bertolak jam 9.30 mlm.. apa2 persoalan sila pm ana.
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 25-04-04 23:00



alfaqierah....dont worry....insyaAllah...diriku kan pulang ke tanah air......jumaat...huuuuuuuu..
msn !
jangan dok buat segan....nak join ka ? kutkm tengah cuti la ni noo ?
lawa poster ?
nak keja sukarela pi kontek siti norr fauziah tu..ghumah dia dekat kampung baru..dekat ja..blakang ghumah kita dulu...
hamba balik hari jumaat...
kalau sabtu pagi free...bleh bawak keta join sekali pi ambik kawan2 kita dekat jeti ok ?
menginap di NPC..kepala bataih...tau dak ? tau tau saja la...


Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 09:23


oiiiihhhh....tak berapa haghi ja lagi...
nak sabaqnya cheq nak jumpa ngan semua


EMPAT HARI LAGI

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 09:47


hahaha kat CT dia yg tidak sabaq kata kat kiter lak..sabar kat CT sabar...4 hari pejam celik pejam celik..kejap jer...ana pun tidak sabar..

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 10:29




-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 14:13



em.. ana doakan agar semua kontijen selamat sampai ke destinasi.. megajk.. dgn selamat..
kontijen dr perak..kedah.. senyap shje.. sunyi sepi..
slmt dtg ke MEGA JK.. 1-3 MEI.. 2004..
~ AHLAN WASAHLAN..~

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 14:22


.

Terima kasih Kang
uga terima kasih buat semua yang menyertai dan menyokong usaha kami.
sebagai wakil penganjur MEGA JK 2004,ana nak berceloteh sikit.
Semalam berlangsung meeting di kalangan AJK MEGA JK(kali ke berapa entah)
di USM Pulau Pinang bagi membincangkan dan mengesahkan aktiviti dan program sepanjang MEGA JK
Kehadiran: irda82,al-umari,adikbaik82,al-irshadi,azzahrawi,alfaqierah,dan simple_shida
insyaAllah raptai program akan diadakan sebelum mega jk bagi memastikan kelancaran program.

Mai semua pakat ramai2 datang Mega Jk.Kita pergi tengok keindahan utara,pergi tengok sawah padi,tengok feri...
Bagi yang belum bayar wang pendahuluan,jangan risau.
Anda boleh bayar wang penyertaan RM 75 tu semasa hari pendaftaran nanti.[rm75 berdasarkan rate 3 hari 2 malam.]contact us for more information.
Ketibaan Peserta: Secara berkontijen,akan dijemput di
Terminal Bas & Keretapi Butterworth (berhampiran jeti feri) pd 1 Mei sebanyak 2 trip (5.00 pagi dan 7.00 pagi)
Bagi anda yang sampai di luar waktu jemputan,jangan lupa hubungi pihak kami bagi urusan pengambilan.

Bagi yang nak hadir tu,jangan lupa bawa barangan keperluan peribadi,seperti berus gigi,
lampu suluh,kamera biasa atau kamera digital atau kamera handphone,atau apa-apalah yang anda rasa perlu utk kepuasan diri anda.Nak bawa teddy bear sekali pun,silakan.
Bagi yang sedang makan ubat tu,jangan lupa bawa ubat sekali.
Kalau yang rasa mabuk kenderaan,mabuk laut ke,maklumlah jalan jauh dari seluruh pelosok malaysia,bawalah limau nipis ke,halia ke...
Juga ,jangan lupa bawa pakaian untuk 3 hari program tu,seperti pakaian formal,pakaian sukan,kasut sukan dan sebagainya.Juga,tiket utk anda pulang ke tempat masing2.nanti tak boleh balik pulak.
Bawak juga duit ala kadar untuk beli belah kat utara ni,nanti balik kempunan pulak.
Apa lagi ya nak merapu di sini...
Jumpa nanti di Pulau Pinang dan Kedah!

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 14:41




tak sabar rasanya nak kesana...
tak pernah lg sampai ke utara...
pernah pi perak aje...

nak tanya sket ni...
ramai yg bertanya...
kalau nak pergi konsert nasyid shj mcm mana???
nak dptkan tiket kat mana dan nak kontek siapa???

Jumpa di MEGA JK...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 14:58


mai...mai semua jangan tak mai..
kita jumpa ghamai2....
kak sal....
pasal tiket tu nanti sy confirmkan dgn fauziah...





-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 16:13



pasal tiket.. bleh terus berhubung dgn alfaqierah..& azzahrawi.. di talian..
fauziah- 012 5671930 & zahrah 012 5690150
atau terus ke dewan sg dua.. ade kaunter jualan tiket di sana.. ahlan wasahlan...
tafaddal..konsert bermula 2 ptg.. pd 3 mei..2004..


**keamanan ..kedamaian ..keharmonian dan kasih sayang..
harapan dalam kehidupan..
setiap insan..
hulurkan bantuan..kpd yg memerlukan
perhatian dan pembelaan
belas kasihan..






[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2004-04-26 16:23 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 17:27


Quote:

On 2004-04-26 14:22, irda82 wrote:
jangan lupa bawa pakaian sukan,kasut sukan



ada aktiviti lasak ke nanti?
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 22:56


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam MEGA JK
hmm..panjangnya posting kita..dah 10 page.
ana nak buka topik baru utk up to date kesemua yg berkenaan MEGA JK.sila refer disana nanti.

Kepada yg tdk dpt menghadirkan diri..muslimah_solehah2004,kamal_82 dan akh farishaq..tak mengapalah.lain kali mungkin..terima kasih atas sokongan kepada kami.

Kepada semua peserta MEGA JK yang akan datang...bersabarlah..masa yg dinanti..akan menjelma jua..ana dan sahabat2 disini..berdebar menantikan MEGA JK..insyaAllah..moga semua urusan kehadiran dan perjalanan antum ke Pulau Pinang dipermudahkan..

kami disni menanti dengan Pintu Pagar yg terbuka..apa2 masalah sila berhubng dgn ana atau para ajk yg lain.

Perhatian:
sila rujuk topik baru,ana akan masukkan semuanya disana..yg terkini!

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

msn83235502
Warga Rasmi
Menyertai: 23.04.2004
Ahli No: 8593
Posting: 10
Dari: Oklahoma City, OK USA

usa  


posticon Posting pada: 29-04-04 02:47


brother mon..
kalau ada masalah pengangkutan.. boleh call msn...
skrang dah boleh keluar keta...

mon balik nanti sudi sudikanlah melawat saya...
skrang tgh keja kat kedai runcit kat Taman Koskam tu.. ala.. port biasa.. sblah kedai CD...
jumaat saya off.. ada Friday Night Fever (FNF) kat S.Petani.. bebudak bikers ajak turun..

Bookmark and Share

    


  Member Information For msn83235502Profil   Hantar PM kepada msn83235502   Pergi ke msn83235502's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-05-04 16:42


tanpa disedari dah hampir sebulan MEGA JK berlalu...

rindu pada kalian semua

Moga ada pertemuan lain antara kita



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» MEGA JK 2004

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.155954 saat. Lajunya....