Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk
-- Al-Baqarah: 45

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
wyd1014: 14 hari yang lalu
haykal77: 22 hari yang lalu
Kakngah: 22 hari yang lalu
lidah-penghunus: 24 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: JK UTM


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK UTM

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh JK UTM

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 17-03-04 15:07



cuti nih buat aper????

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-03-04 19:05




macam meriah jer walaupun hujan... hmm ruginye tak dapat join. bile pulak ler nak merase JK UTM Nie... haa.. 28 nie ana dah KONVO... sahabat² UTM bile nak ikut jejak ana...

dinulhuda1422h, wadah_ummah, raudatul_raihan, fadhluljannah... kalau masih ader kat skudai tu, jom join KONVO skali...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 17-03-04 20:36


Senyum itu CUTE !!





::: I'm The Cutest !!! :::

[ Posting ini telah di edit oleh: Rabbit_cute pada 2004-03-17 20:37 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 18-03-04 16:42


cute tu SMILEEEE

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

charm_sofea
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1817
Posting: 82
Dari: jengka vs skudai

Pahang  


posticon Posting pada: 11-04-04 16:32


rabbit_cute, awat senyap ngat? takkan takde kredit kott.....missed call je ke? cane praktikal? kat ALPS ni best tau! elaun 1st dah masuk...muahahahah....

a'kum...w.b.t!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For charm_sofeaProfil   Hantar PM kepada charm_sofea   Quote dan BalasQuote

achik252
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8180
Posting: 25
Dari: pahang

bahrain  


posticon Posting pada: 19-04-04 10:24



ana pun nak join same...
tapi nampaknya dah terlepas...
ana baru jer join ukhwah nie, selama nie jadi tetamu je...
whatever pun buat la lagi jk kat utm ye...
salam ukhuwah buat warga utm...


-----------------
mengeluh kerana tidak berkasut sebagai suatu kelemahan untuk berjalan adalah sangat mengaibkan pada pandangan seseorang yang lansung tidak berkaki..

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik252Profil   Hantar PM kepada achik252   Quote dan BalasQuote

muslimah_solehah2004
Warga Rasmi
Menyertai: 19.04.2004
Ahli No: 8488
Posting: 12
Dari: UTM skudai

Kedah  


posticon Posting pada: 19-04-04 16:27


rugi betul ana...
br nak jd ahli

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_solehah2004Profil   Hantar PM kepada muslimah_solehah2004   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 22-04-04 15:29



mana nya pegi budak utm nih..senyap jer cuti nih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-04-04 17:40




cuti nih diorang cuti le kot zamani..
hang ni pon.

buat muslimah_solehah2004 dan achik252,jangan risau.
insyaallah lain kali kite buay JK yang lebih besar lagi..
harap kalian dan sahabat yang lain dapat datang
taknak le berlaku perkara cam JK kite yang lepas..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 24-04-04 09:19




sumer budak utm tgh demam cuti...
tak sempat nak jenguk ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 24-04-04 12:56


hang berdua tak cuti ker hahahaha...ker ader kat utm ....result dah kuar macam mana dapat anugerah dekan takkk


Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 11:37


sy ade kat utm.tak balik pon.
amik sem pendek same buat psm skali.
hang kat sini gak ker?
result...alhamdulillah le..

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 28-04-04 22:33


....
Kaifa halukum????
Harap antum semua sihat walafiat....



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-04-04 12:17




alop... mushi mushi... apa habaq semua warga UTM yang tak balik... tak paa... hang pa semua pulun PSM.. lepaih nie cuti panjang laa mcm ana... ekeke... jupe lagi sem depang... selamat datang UTMng.. bestnye dapat jadi student lagi... uwarghhh...!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-05-04 09:53


amboi...rancak nampak......

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 03-05-04 18:21


bila bukak sEM ?????????????

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-05-04 10:30




saye dah tanye kat MPM tu hari,klau taksilap sem baru stat 21/6.

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-05-04 15:15




haa... tanak buat JK lagi ker... mane tau sempena buka sem nie.. dinulhuda1422h... tak nak join ker kali nie...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 13-05-04 14:11


ana sokong jerr

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-05-04 09:28


...

Pastikan ahli2 JK UTM lepas aktif bila buka sem ni yer. usahakan lah sesuatu utk ramaikan ahli. Buat planning yang terbaik supaya setiap program nak anjur tu mendatangkan faedah kepada semua.Ana sokong dari belakang. Apa yang boleh di bantu ana akan tolong. So Tanggungjawab antum semua utk hidupkan ukhwah ni kat UTM. Tidak menjadi sebab untuk meneruskannya kerana permulaannya telah dilakukan. AJK yang dilantik masa JK UTM 1 baru ni, fikirkanlah sesuatu yer. Jgn biarkan ukhwah ni terkubur begitu saja. kalau kena dengan cutinya, ana boleh join JK UTM akan datang.

Wassalam.



-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

[ Posting ini telah di edit oleh: dinulhuda1422h pada 2004-05-16 09:29 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

achik252
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8180
Posting: 25
Dari: pahang

bahrain  


posticon Posting pada: 20-05-04 17:50


assalamualaikum..
antum semua join mhs tak?
kalu join leh le promote jk utm nie kat junior-junior kita..
cadangan je...
wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik252Profil   Hantar PM kepada achik252   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 28-05-04 10:12


promote jgn tak promote...
achik join mhs yek...
kolej mane?

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

suriya
Warga Rasmi
Menyertai: 09.03.2004
Ahli No: 7850
Posting: 2
Dari: Suriya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-06-04 14:17



Ana ahli baru....macamaner nak join meeting tuh...uat kat ne? Bila tarikh yang tepat untuk meeting tu? Layak ke ana nak join skali????

Bookmark and Share

    


  Member Information For suriyaProfil   Hantar PM kepada suriya   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-06-04 12:27


...

apa khabar sahabat2 UTM. sihat? ada apa-apa perkembangan terbaru ke? MHS tu ok gaklaaa cari sahabat2 yang nak join ukhwah. pepandailaaa cari ahli yer...

adik suraya....join jer...nak tahu apa2 perkembangan, seselalulaaa jengok site ni yer...semua benda diumumkan dalam site ni.

baru ni kita dah buat JK UTM utk kali pertama. program selanjutnya tu tak tahu lak ana, sebabnya dah serah tugas pada lepat. cuba tanya dia. PM dia laaa senang....

wassalam.

-----------------
Keikhlasan teramat penting dalam mengatur kehidupan yang menyakinkan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-06-04 17:42


errmm...
semua dialu-alukan untuk join...
sekarang ni tengah cuti sem kan..so takdela meting.
nanti bile sem baru bukak..insyaallah kite akan cube buat sesuatu untuk menggerakkan komuniti kita kat UTM nih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 16-06-04 16:40



ana sokong jer...semoga ukhwah anatara kita berkekalan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 16-06-04 16:40



ana sokong jer...semoga ukhwah anatara kita berkekalan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 16-06-04 16:40



ana sokong jer...semoga ukhwah anatara kita berkekalan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 12:06




selamat menyambung kembali pengajian sahabat semua...

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 14:03


mari kita semrakkan ukhwah antara kita insyaAllah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

ikebana_abadi
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 4946
Posting: 14
Dari: ganu kiter

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 14:11


selamat berjuang kembali sahabat2 ku...dah 3 bulan tak jenguk...balik cuti...praktikal..ingat bulehlah online kat umah...alamak pc kena virus...tak leh nak online langsung...dtg utm ni brulah ok balik....semoga sem nih bertambah baik dari sem2 sebelum nih......

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikebana_abadiProfil   Hantar PM kepada ikebana_abadi   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 14:19


SILA AMBIL PERHATIAN!!!!

Topik nie melarat panjang...lagipun JK UTM sebenar dah tamat...
Prof bimbang ada kekeliruan.........
Jika mahu bersembang boleh sembang dlm topik KELAB UTM dlm Forum Kelab....

Harap Maklum..sila ambil tindakan segera

[ Posting ini telah di edit oleh: Prof_Muslim pada 2004-06-22 14:20 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

dyanadia
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 987
Posting: 9
Dari: gOldEn sAnd

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-06-04 19:05




Ana baru sahaja jadi keluarga utm.baru dua minggu.daftar 12 jun ari tu...nak join jugak JK UTM skudai ni..kalau ada apa2 program..pm ana yer..

Bookmark and Share

    


  Member Information For dyanadiaProfil   Hantar PM kepada dyanadia   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-07-04 18:57


atas pandangan Prof_Muslim..forum untuk komuniti UTM dipinda kepada www.ukhwah.com
harap maklum

-----------------
ya Allah tuhan yang menjaga hati baikilah hatiku agar mazmumahku
tidak merosakkan agamaku dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

lepat
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 26.09.2003
Ahli No: 3772
Posting: 209
Dari: jawa meru

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-07-04 18:59


maaf..silap tulis
link Kelab UTM SKUDAI dalam forum

Bookmark and Share

    


  Member Information For lepatProfil   Hantar PM kepada lepat   Quote dan BalasQuote

eimi
Warga Rasmi
Menyertai: 23.10.2003
Ahli No: 4629
Posting: 18

Perak  


posticon Posting pada: 20-08-04 22:11


...
maaf la sebab tak join pun aktiviti ukhwah utm..lg pun lama gak tak join ukhwah.com nii..
nii baru join balik..
semoga ukhwah utm ni dapat merapatkan kite di utm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For eimiProfil   Hantar PM kepada eimi   Quote dan BalasQuote

laylee
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6452
Posting: 55
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-08-04 23:26


akum.kalu nak joint jk utm nak contact saper.teringin gak nak isi masa lapang dengan [erkara berfaedah.pape hal please contact 0126932476 atau email [email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For layleeProfil   Hantar PM kepada laylee   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-09-04 05:57



mari kita semua meriahkan jk utm
majlis buka pose...
klik kt cn sahaja
http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=10741&forum=7

[ Posting ini telah di edit oleh: kamal_82 pada 2004-10-01 07:08 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» JK UTM

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.121254 saat. Lajunya....