Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa yang dilihat, dimakan, didengar akan jadi sebahagian daripada diri kita
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 25 hari yang lalu
ronniefinancehome: 36 hari yang lalu
MTMKi: 46 hari yang lalu
usop79: 47 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: saya anas, Student kuim.


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» saya anas, Student kuim.

Please Mendaftar To Post


Oleh saya anas, Student kuim.

zamieli
Warga Rasmi
Menyertai: 03.03.2004
Ahli No: 7703
Posting: 2
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 03-03-04 13:12


Terima kasihlah pasal saudara perkenalkan kepada saya laman web ni, melalui webni saya akan dapat bertukar tukar idea dengan mahasiswa dari pelbagai Universiti dan ia dapat meluaskan pemikiran saya. Terima kasih

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamieliProfil   Hantar PM kepada zamieli   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-03-04 21:18



eh......awk ni student KUIM......
ana pun student KUIM juga.
kenapa tak joint kat laman KUIM.....kat sana ramai member dr KUIm....
sal;am ukhwah fillah minni.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

rizaldo
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.11.2003
Ahli No: 5294
Posting: 29
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-03-04 12:07


woiii....ooo, dah pandai yerk ko anas...ha...skit pon tak ucap time kasih kat aku coz tolong register kan ko...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rizaldoProfil   Hantar PM kepada rizaldo   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-03-04 10:08




zamieli..salam ukwah dari ana..student KUKTEM.. slmt dtg ke komuniti ukhwah! . kalau nak byk lagi info psl univesti2 lain, boleh la pegi ke portal bicarasiswa...

slm ukhwah juga buat ain_mardziah & izaldo.

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_widad
Warga Rasmi
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8193
Posting: 9
Dari: kb

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-04-04 00:36



ni je ke stdnt kuim kat sini? anas ni x-mml ke? just asking.
em, ain_mardziah ni ambik kos apa kat kuim?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_widadProfil   Hantar PM kepada nur_widad   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-06-04 18:01






salam ukhwah juga buat achik solehah.achik ni org kedah kan.....

ana ambil kos pentadbiran ekonomi muamalat
nur widad ,...bljr kat mana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081342 saat. Lajunya....