Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak hidup dek puji; tidak mati dek keji
-- SMNA (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 46
Ahli: 0
Jumlah: 46




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 1 hari, 6 jam, 42 minit yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: kelab abang ngah & kak ngah


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» kelab abang ngah & kak ngah

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh kelab abang ngah & kak ngah

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-02-04 22:52





xkan xde sorg pn ahli kelab ni yg posting kot? x patut la camtu.....tgk dlm posting jejak ukhwah bukan main ramai lagi. posting la...ek
kalau xnak posting.....posto pun jadi la.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-02-04 13:06




kesian kat kasihmu-amanahku yang tak der sorangpun reply
saya kalau nak dikira tak dipanggil abg ngah. saya anak kedua daripada 4 beradik. tapi anak saudara panggil saya ayah ngah. kira samalah tu yer. okla. sekian.

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 22-02-04 13:09



Rasa mcm dah ada Club for ANGAh nie......
anyway ana pun anak kedua dari 4 adik beradik...
ana adalah anak lelaki yg nakkal...... pertama Kakak..... dan yg lain lelaki...
ana selalu membuli kakak ana dan adik ana maklumlah paling nakkal
(KAZE bila nak belanja makan?)

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

chihiro
Warga Rasmi
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7216
Posting: 10
Dari: perut mak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-02-04 15:14




nk join gakla..org pon angah jgk

Bookmark and Share

    


  Member Information For chihiroProfil   Hantar PM kepada chihiro   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 14:25


salam mawarkasih......khas dr kakngah...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

syamieza
Warga Rasmi
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2468
Posting: 17

Sabah  


posticon Posting pada: 23-02-04 15:05



saya pun nak join sama la sap saya ni pun anak yang kedua from 4 beradik....

Bookmark and Share

    


  Member Information For syamiezaProfil   Hantar PM kepada syamieza   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 23-02-04 20:44


assalammulaikum ...
ana pun kalau ikut kan boleh jugak di panggil angah sebab ana anak kedua darpada empat beradik .tapi dikalangan adik -beradik dan family terdekat ana diaorg panggil ana adik ..
waalahulam ..
wassalam

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 25-02-04 16:13


mmg la dah ada sebelum ni...tapi itu dlm jejak ukhwah. skg ni dlm kelab ukhwah...kn berbeza tu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

azura_anakmami
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.11.2003
Ahli No: 5177
Posting: 26
Dari: Kuala Kurau,Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 18:14




Zura pun angah,anak saudara pngey mak ngah belah bapa,kalau belah umi pangey mak su..sbb zura anak bongsu dari 2 org adik beradik...kira zura ada dua pangkat le mak ngah dan mak su..hikk .. salam ukhwah abg-2 ngah dan akak-2 ngah adik-2 ngah

Bookmark and Share

    


  Member Information For azura_anakmamiProfil   Hantar PM kepada azura_anakmami   Pergi ke azura_anakmami's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-02-04 18:21



Saya pun KakNgah..
salam harmonis buat kak ngah dan abg ngah yang lain..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 28-02-04 14:37





di sini disenaraikan ahli2 kelab angah:

1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
syah_apium

patut ada 9, tp mana sorg lg ek? hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 29-02-04 00:16




Patutla ana rasa macam penah posting dlm kelab angah ni.rupanya lain landing.

Okla,ana angah gaks,2 drp 4.
Salam Ukhwah

-----------------
"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

Bookmark and Share

    


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

ayna_deeya
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2004
Ahli No: 6152
Posting: 1
Dari: bumi

iran  


posticon Posting pada: 29-02-04 02:05




rupanya something missing..
kasihmu_amanahku tak bagitau pun prihal awak..
hhehh

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayna_deeyaProfil   Hantar PM kepada ayna_deeya   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 29-02-04 02:35


nak bagitau gak ke? 2nd of 5. ada apa2 soalan lg ke? jap nak update senarai ahli....

1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya


kalau sesapa kenal angah2 yg lain, ajak la diorg masuk sini.



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 29-02-04 03:05


special nampak no. dia.awat tak letak ana kat no 7? ana suka no tu. ni cadangan la kan. Apa kata angah2 sume ni letak sekali tarikh lahir kat sini.Ana tau la dah ada org posting tarikh lahir..tapi sbgi bonus la kat sini. apakata kasihmu-amanahku?.setuju ke tak?

-----------------
"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

Bookmark and Share

    


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 29-02-04 03:16


bole gak tp kna ikut suara majoriti. kalau ramai setuju....boleh ler. nape? nak bagi hadiah ke? kalau ada hadiah....ok je. tp apa2 pun ana xleh buat keputusan sbb ana bukan pengarah kelab ni. x tau la sapa sebenarnya in charge? nanti la nak cari tuan pengarah dulu. ana pi survey jap.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 29-02-04 09:16


takde la sampai nak kasi hadiah....saja jer nak tau. Baru ukhwah mantap eehh bukan anta ke yg posting?takkan tak leh kot...memang kena tanya pengarah dulu ker?ana tak tau la pulak.

-----------------
"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

Bookmark and Share

    


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

Salman_Alfarisi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5667
Posting: 122

Selangor  


posticon Posting pada: 29-02-04 11:22


akum... saye angah gak... anak ke 2 dari 4 adik beradik... ramai pulak angah2 kat sini yg ader 4 adik beradik ek... kene bukak satu lagi club ni... club 4 orang adik beradik.. bday saye 2 april 1983... no 2 lagi... memang no 2 tu biasa bagi saya... anak kedua.. lahir 2 haribulan... dan banyak lagila... hmm bleh buat club lagi... club suke no 2... haha... berapa banyak club daaa... salam ukhuwah sumer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Salman_AlfarisiProfil   Hantar PM kepada Salman_Alfarisi   Pergi ke Salman_Alfarisi's Website   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 12:30


, saya kak ngah...ada adik2 ramai kat bwh.. .

kewajipan kita lebih daripada masa yg kita ada "Imam Hassan al-Banna"

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 29-02-04 13:18


senarai terkini:

1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya
12)amirah
13)Salman_Alfarisi

sekian utk makluman.

****************************************
akum... saye angah gak... anak ke 2 dari 4 adik beradik... ramai pulak angah2 kat sini yg ader 4 adik beradik ek... kene bukak satu lagi club ni... club 4 orang adik beradik.. bday saye 2 april 1983... no 2 lagi... memang no 2 tu biasa bagi saya... anak kedua.. lahir 2 haribulan... dan banyak lagila... hmm bleh buat club lagi... club suke no 2... haha... berapa banyak club daaa... salam ukhuwah sumer...

******************************************

rasanya x boleh kot sbb sesuai. apa2 pun tanya kt prof muslim. dia lebih arif.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

anaf23
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2004
Ahli No: 7626
Posting: 14
Dari: johor negeriku..

Johor  


posticon Posting pada: 29-02-04 13:18



salam perkenalan wat angah2 semua.. elok gak cdgn smpnburuk tue..

Bookmark and Share

    


  Member Information For anaf23Profil   Hantar PM kepada anaf23   Quote dan BalasQuote

anaf23
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2004
Ahli No: 7626
Posting: 14
Dari: johor negeriku..

Johor  


posticon Posting pada: 29-02-04 13:20


saya pun suka no 2..coz bzday sy pun mula ngan no 2..tggl bbrp ari lg nak masuk....

Bookmark and Share

    


  Member Information For anaf23Profil   Hantar PM kepada anaf23   Quote dan BalasQuote

dhuha
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6741
Posting: 28
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 14:38



salam ukhwah utk sumer Abg Ngah dan Kak Ngah...saye pun kira Angah gak...anak ke 2 dr 7 beradik...bahagia sangat ngan diaorg...
utk Anaf23..selamat hari lahir ek nanti...ingat,bakal 21 bukan 12...moga dibwh payungan ilahi selalu...

-----------------
di mana bumi dipijak,di situ iman dan islam dijunjung.islam tu indah,kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For dhuhaProfil   Hantar PM kepada dhuha   Pergi ke dhuha's Website   Quote dan BalasQuote

anaf23
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2004
Ahli No: 7626
Posting: 14
Dari: johor negeriku..

Johor  


posticon Posting pada: 29-02-04 15:01



mekasih dhuha...sama la kt..sy pun anak ke2 dari 7...seronok kan ramai adik bradik nie..lg2 ngan adik yg bongsu..coz dia br 2 thn..tu yg best..

Bookmark and Share

    


  Member Information For anaf23Profil   Hantar PM kepada anaf23   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 29-02-04 15:19


assalamualaikum..

i'm the second of 5 siblings...
tapi tak penah org panggil kak ngah @ angah @ apa2 yg bererti anak kedua....
xcept for my late aunty...

salam ukhuwwah buat semua..[*]null

-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 16:55




err.. ana ni bukan anak yg ke-2 lahir.. tp tak tahuler kenapa ada sahabat ukhwah tu suruh gak ana jadi ahli kelab ni adeh..deh.. pening eden

oppss.. tapi skrg ni ana dikira anak yg ke-2 jugak sbbnya abang atas ana dah meninggal dunia. jadinya kalau dikira skrg.. ana ni anak ke-2 daripada 8 org.. atau yg sebenarnya, anak yg ke-3 daripada 9 org.

apa2pun, sbb dah masuk ke sini, izinkanlah ana mendaftar utk mnjadi ahli kelab ni.. err, boleh ke idak wahai kasihmu-amanahku? Bolehlah yea.. bolehlah... ahaksss..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

izdihar_insyirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4238
Posting: 32
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 29-02-04 19:08




saya pun nak join ahli kelab abg ngah dan kak ngah ni.saya anak ke 2 dari 6 org adik-beradik.
salam ukhwah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdihar_insyirahProfil   Hantar PM kepada izdihar_insyirah   Pergi ke izdihar_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

dg_meow
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5669
Posting: 42
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-02-04 19:10




saya anak kedua dari 4 org adik beradik. tp saya tak suka org panggil saya kak ngah

Bookmark and Share

    


  Member Information For dg_meowProfil   Hantar PM kepada dg_meow   Quote dan BalasQuote

neomicrocute
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7081
Posting: 23
Dari: sabak bernam,selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 29-02-04 20:38


...ana pun team sama antum semua....ana abang ngah....anyway....ana baru 19 tahun daaa.....wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For neomicrocuteProfil   Hantar PM kepada neomicrocute   Pergi ke neomicrocute's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 29-02-04 21:40


makin ramai yg support kelab ini. senarai terkini:

1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya
12)amirah
13)Salman_Alfarisi
14)neomicrocute
15)dg_meow
16)izdihar_insyirah
17)Al-FaQiHaH
1darul_numan81
19)anaf23
20)dhuha


ramai gak yer yg dh mula beri perhatian pada kelab ni. harap2 bole jadi kelab yg 'hot' sbb ada lg yg belum berkesempatan posting & surfing dlm komuniti ni. bayangkan...sblm ni, cuma ada x sampai 10 org. skg dh menjangkau 20 org. berbaloi saya PM rakan2 yg merupakan abg ngah & kak ngah dlm ukhwah.com

darul_numan81

aik......takkan marah lak. apa2 pun selamat datang ke kelab angah ni. memang kalau ikutkan enti xleh join kelab ni, tp kalau nak join....bayar yuran ler. hehehehe gurau jer.

anaf23....apa cadangan sampanburuk yg enta setuju sgt tu? ingat....kena tanya pendapat majoriti.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 29-02-04 22:52




Saya pun angah gak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 11:02




ana nak daftar diri ni kasihmu-amanahku..
ana anak kedua dari 6.. tapi ummi ngan ayah ana tak panggil ana angah..

dorang panggil adik.. cuma adik2 ngan sepupu2 yang comel2 tu je yang panggil kakngah..

p/s: majulah abgngah2 & kakngah2 &adikngah2 serta tokngah2 dan nekngah2 dan semua yang ader ngah.... tuk malaysia...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mentarihidup
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.12.2003
Ahli No: 6012
Posting: 48
Dari: BUMI TUHAN

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-03-04 11:24



nak daftar gak ni...ana pun angah darii 4 bersaudara......salam ukhwah utk sumer.....

-----------------
Kau terangi jlnku menuju syurgaMu
Dan kau tunjuki dengan hidayahmu
Hanyalah padaMu kuhadapkan diri
Mohon keampunan........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mentarihidupProfil   Hantar PM kepada mentarihidup   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-03-04 11:27


itu dia ahli ke 21 & 22 kelab angah. makin ramai pulak....x sangka. tahniah utk diri sendiri sbb berani mengaku sbg angah ramai yg merujuk berkenaan cadangan2 kpd ana. sebetulnya ana bukan la pengarah kelab ni. pengarah kelab ngah ni aina_nasuha tp dia x muncul2 lg la. mungkin dia ada urusan lain yg lebih mustahak. so, angah2 semua ada apa2 cadangan utk kelab ni? angah ni kan tergolong dlm kategori org yg bijak

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-03-04 11:36


aik........tetiba je muncul ahli ke 23. apa2 pun welcome to da club. buat la mcm harta sendiri ye. nampaknya lbh ramai kak ngah dpd abg ngah. mana lg abg ngah ni........wake up man. ke mmg anak kedua, lbh ramai pompuan dpd lelaki.

****************************************

ana cuma x di panggil angah oleh abg ana saja sbb dia panggil ana.......adik. kdg2 org yg dengar camtu mesti gelak punya memandangkan diorg tau bawah ana ada lg 3 org adik. mcm ler ana ni sorg je adik dia. hehehehe.....dunia, dunia.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

anaf23
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2004
Ahli No: 7626
Posting: 14
Dari: johor negeriku..

Johor  


posticon Posting pada: 01-03-04 19:10



maafla kasihmu amanahku..ana sekadar setuju jer ngan cdgn sampanburuk tu spy gtau gak tarikh lahir..at least,leh la ana tau apa pangkat diorg ngan ana..akk,abg,[email protected] klu tak sesuai ana x kesah pun..

salam ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anaf23Profil   Hantar PM kepada anaf23   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 02-03-04 21:06


apa pendapat angah2 lain ttg cadangan anaf23 tu? setuju ke x?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

farisHaq
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1169
Posting: 212
Dari: s. alam

kuwait   avatar


posticon Posting pada: 02-03-04 21:51




saya juga x nak ketinggalan... x dpt PM pun
ke-2 dr 7 adik-bradik
DOB 140179
yg sy ingat dulu dlm kelas biasa la dpt no2
sy x pernah dipanggil angah plak dlm kuarga, panggil nama jer.

Bookmark and Share

    


  Member Information For farisHaqProfil   Hantar PM kepada farisHaq   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-03-04 10:19


ye ke x dpt PM. tp dh masuk ni.....kira ok la. tau pulak nak cari ek. ada informer ke? anaf23 & farisHaq adalah ahli ke 24 & 25. tahniah kpd anda.

isteri hamparan dunia, suami langit penerangnya;
isteri ladang tanaman, suamilah pemagarnya;
isteri bagai kejora, suami menjadi purnama;
jika isteri beri hempedu, suami tabah menelannya.

[ Posting ini telah di edit oleh: kasihmu-amanahku pada 2004-03-03 10:21 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

mujahidah83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.02.2004
Ahli No: 7321
Posting: 38
Dari: Ardul Kinanah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 22:36




Banyaknyer yg anak 2 dr 4... ana pon same gak.. 2 dr 4.... sulung kakak...bawah ana dua2 adik laki... tp stakat ni x der lg la yg panggil ana angah/kakngah/dikngah.... x lekat panggilan tu... kakak jer diorang pggl.... tp kalo mak/ayah sedare pggl ana adik... x tahu lah sbb aper...

mungkin nnt ada anak sedare kot baru lekat laqob tu..makngah... hehe.. tp kakak x kawen lg ler...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah83Profil   Hantar PM kepada mujahidah83   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 06-03-04 23:34


kasihmu-amanahku anta tersilap kira la,anaf23 dah jadi ahli yg ke-19.cuba anta check balik. farisHaq ahli ke-24 dan mujahidah83 ni barulah ahli yg ke-25.

p/s:Ana cuma betulkan mana yg silap,jgn marah.

-----------------
"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

Bookmark and Share

    


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

bulan_bintang
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 396
Posting: 144
Dari: cyberjaya-the intelligent city

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-03-04 23:39




nak jugak jadik ahli "kak ngah" ! ana anak ke 2 dr 4 beradik...mmg suke sgt ngan no 2 coz banyak peristiwa start no 2..eheheh..salam ukhwah wat angah-angah smuaa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bulan_bintangProfil   Hantar PM kepada bulan_bintang   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-03-04 16:33


thanx pada sampanburuk sbb betulkan statement saya. bagus juga ada assistant x rasmi ni, cukup bulan ambik gaji ye.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 18:06




ana sokong jugak usul sampan buruk yang disokong oleh anaf23.. (ceh, macam mengundi pulak..)

alhamdulillah, ana selamat dilahirkan pada 12 jun 1984..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-03-04 19:24


bole mintak tolong sket x? sesiapa yg berkesempatan tu, tolong ana update senarai angah2 kat sini. bukan apa, saja nak memalaskan diri. lgpn, nak bagi angah2 yg lain bergerak sket. baru la dinamakan angah sejati.

ttg cadangan anaf23 & sampanburuk tu, rasanya xde halangan kot sbb dh ada org lain yg menyokong. selain tu, ada cadangan yg lain x?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-03-04 21:50



bakal kak ngah jugak...
insyaAllah...

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-03-04 11:01


senarai terkini:

1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya
12)amirah
13)Salman_Alfarisi
14)neomicrocute
15)dg_meow
16)izdihar_insyirah
17)Al-FaQiHaH
1darul_numan81
19)anaf23
20)dhuha
21)i_shahdamaii
22)ismi_atikah
23)mentarihidup
24)farisHaq
25)mujahidah83
26)bulan_bintang
27)ismi_safiza

ada lagi yg rasa dirinya angah,masuk la sini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

perantausepi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4762
Posting: 258
Dari: bumi bersejarah

Selangor  


posticon Posting pada: 08-03-04 11:13




hmmm... nampaknya dah ramai jadi ahli... ana pun nak jadi ahli gak la... jadi dengan rasminya ana isytiharkan bahawa ana adalah angah... abg ngah... anak kedua dari tiga saudara...

Bookmark and Share

    


  Member Information For perantausepiProfil   Hantar PM kepada perantausepi   Quote dan BalasQuote

wardah84
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 125
Posting: 22
Dari: kelate @ perak @ pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 08-03-04 22:50


assalamualaikum...

ana pun nak join sama...
ok..ana anak ke-2 daripada 6
adik beradik 3 psg
lahir pd 2 November 1984
ana pun suka sangat no 2 ni...
keluarga xpanggil ana angah..
suka jugak kalau org pggl kite angah/kak Ngah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah84Profil   Hantar PM kepada wardah84   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-03-04 14:04


terkini lagi dikemaskini:

1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya
12)amirah
13)Salman_Alfarisi
14)neomicrocute
15)dg_meow
16)izdihar_insyirah
17)Al-FaQiHaH
1darul_numan81
19)anaf23
20)dhuha
21)i_shahdamaii
22)ismi_atikah
23)mentarihidup
24)farisHaq
25)mujahidah83
26)bulan_bintang
27)ismi_safiza
2perantausepi
29)wardah84

ramainya angah kat sini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-03-04 11:21



ana pun angah jugak...kak ngah..
anak kedua dari 4 org adik beradik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

syamieza
Warga Rasmi
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2468
Posting: 17

Sabah  


posticon Posting pada: 14-03-04 17:25



wah...tak sangka ye ramai lak 'angah2' yang bagi sambutan!heh2!bagus tu...satu perkembangan yang positif!apa lagi...marilah kita sama2 meramaikan kelab Angah ni ...aramai tih!!!!!!
em..di sini, saya nak gtau besday saya...manala tau ade sape2 yang sama tarikh lahir dgn saya,kan?bolehla selebret besday together2!heh2!
saya lahir 22 April 1985.cantik sangat no tu..dahla anak kedua dari 4 beradik.lahir pun 22/4.lagi unik bila 2 + 2 =4 maka, jadilah ia 22hb 4..heh2!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syamiezaProfil   Hantar PM kepada syamieza   Quote dan BalasQuote

nique_hanna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5934
Posting: 141
Dari: darul takzim.

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-03-04 21:05


Assalammualaikum.......
rugi rasanyer tak join kelab abg ngah & kak ngah ni...saya pun anak ke-2 juga dari 3 org saudara...
salam ukhwah ya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nique_hannaProfil   Hantar PM kepada nique_hanna   Quote dan BalasQuote

tinta_musafir
Warga Rasmi
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7744
Posting: 14
Dari: Brunei Darussalam

brunei  


posticon Posting pada: 14-03-04 22:49


Assalamu'alaikum warahmatullah
buat semua abg ngah dan kak ngah di sana

Hehe...ramainyeeeee......
tapi tak ada pula abg long nye...
hehe...sebab tak ada abg long jadi biar saya jadi abg long...
bolehlah...sebab saya anak sulung

*Ok, sebenarnya saya ke sini saje nak tahu apa seronoknya, pengalaman manisnya (pengalaman pahit tak payah, tak usahlah dikenang) jadi abg ngah dan kak ngah? boleh tak cerita sikit

Maaflah kalau menganggu ruangan ini...

Salam ukhwah salam persaudaraan dari saya musafir di laman 'Ukhwah'

-----------------
"Rendahkanlah dirimu serendah mutiara di lautan, sedang ilmumu tinggikanlah setinggi bintang di langit" (Mutiara hikmah dari Imam al-Ghaalle)

Bookmark and Share

    


  Member Information For tinta_musafirProfil   Hantar PM kepada tinta_musafir   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-03-04 01:35





Assalamu'alaikum warahmatullah
buat semua abg ngah dan kak ngah di sana

Hehe...ramainyeeeee......
tapi tak ada pula abg long nye...
hehe...sebab tak ada abg long jadi biar saya jadi abg long...
bolehlah...sebab saya anak sulung

*Ok, sebenarnya saya ke sini saje nak tahu apa seronoknya, pengalaman manisnya (pengalaman pahit tak payah, tak usahlah dikenang) jadi abg ngah dan kak ngah? boleh tak cerita sikit

*****************************************

apa pulak xde kelab utk abg long? cuba cari dlm forum kelab2 ukhwah.

*****************************************

1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya
12)amirah
13)Salman_Alfarisi
14)neomicrocute
15)dg_meow
16)izdihar_insyirah
17)Al-FaQiHaH
1darul_numan81
19)anaf23
20)dhuha
21)i_shahdamaii
22)ismi_atikah
23)mentarihidup
24)farisHaq
25)mujahidah83
26)bulan_bintang
27)ismi_safiza
2perantausepi
29)wardah84
30)zahratul_ikhwan
31)nique_hanna



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

nur_hanillah
Warga Rasmi
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1511
Posting: 20

Johor  


posticon Posting pada: 15-03-04 23:40




can i be the 32nd person? sori ler lambat balas this topik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_hanillahProfil   Hantar PM kepada nur_hanillah   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 16-03-04 00:44


xper...keahlian sentiasa dibuka.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

yana_danilia
Warga Rasmi
Menyertai: 19.09.2003
Ahli No: 3642
Posting: 15
Dari: Bahau,n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-03-04 16:06


saya pun nak join gak...
kak ngah gak..anak kedua dari 4 orang...
ok


Bookmark and Share

    


  Member Information For yana_daniliaProfil   Hantar PM kepada yana_danilia   Quote dan BalasQuote

zura04
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.11.2003
Ahli No: 5325
Posting: 56

Kedah  


posticon Posting pada: 19-03-04 01:10



ha..TQ kasihku-amanahku coz pm ana pasal kelab nie..cari punya cari.baru jumpa..penat la gak.. ok..anyway ana anak ke-2 dr 6 org adik beradik.first abg,saya,3 adik pompuan dan last laki..ok.harap ramai lagi la angah yg join kelab nie yerk.InsyALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For zura04Profil   Hantar PM kepada zura04   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 19-03-04 15:39




1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya
12)amirah
13)Salman_Alfarisi
14)neomicrocute
15)dg_meow
16)izdihar_insyirah
17)Al-FaQiHaH
1darul_numan81
19)anaf23
20)dhuha
21)i_shahdamaii
22)ismi_atikah
23)mentarihidup
24)farisHaq
25)mujahidah83
26)bulan_bintang
27)ismi_safiza
2perantausepi
29)wardah84
30)zahratul_ikhwan
31)nique_hanna
32)tinta_musafir
33)nur_hanillah
34)yana_danilia
35)zura04


aduh....letih gak nak senaraikan ahli yg makin ramai ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

aizamazia
Warga Rasmi
Menyertai: 09.12.2003
Ahli No: 5567
Posting: 8
Dari: penang Island

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 31-03-04 13:47


,
he..he...he
ana pun angah jugak
anak ke 2 dari 3 adik beradik
mak ayah panggil angah
adik panggil kakngah
tapi kesian jugak jadi anak tengah ni sebab kena pakai barang2 2nd hand punyer....sedih betul!


Bookmark and Share

    


  Member Information For aizamaziaProfil   Hantar PM kepada aizamazia   Quote dan BalasQuote

masjid_biru
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 504
Posting: 36
Dari: shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 01-04-04 01:11


assalamualaikum..
adik beradik panggil
abg nagh...
sy pun anak no dua...salam ukhwah semua.

Bookmark and Share

    


  Member Information For masjid_biruProfil   Hantar PM kepada masjid_biru   Quote dan BalasQuote

syamieza
Warga Rasmi
Menyertai: 20.07.2003
Ahli No: 2468
Posting: 17

Sabah  


posticon Posting pada: 02-04-04 14:38




1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya
12)amirah
13)Salman_Alfarisi
14)neomicrocute
15)dg_meow
16)izdihar_insyirah
17)Al-FaQiHaH
1darul_numan81
19)anaf23
20)dhuha
21)i_shahdamaii
22)ismi_atikah
23)mentarihidup
24)farisHaq
25)mujahidah83
26)bulan_bintang
27)ismi_safiza
2perantausepi
29)wardah84
30)zahratul_ikhwan
31)nique_hanna
32)tinta_musafir
33)nur_hanillah
34)yana_danilia
35)zura04
36)aizamazia
37)masjid_biru



Bookmark and Share

    


  Member Information For syamiezaProfil   Hantar PM kepada syamieza   Quote dan BalasQuote

intifada
Warga Rasmi
Menyertai: 24.02.2004
Ahli No: 7500
Posting: 7
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-04-04 11:03


..

wa..cam best jer ....key,kiter ni kak ngah gak dr 6 adik-beradik.... hmm..k,salam ukhawah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For intifadaProfil   Hantar PM kepada intifada   Quote dan BalasQuote

budak_kembar
Warga Rasmi
Menyertai: 02.01.2004
Ahli No: 6171
Posting: 14

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-04-04 19:51




saya pon kalau nak kira blh panggil kak ngah tp sbb saya ada kembar,kembar saya tu dipanggil abg ngah n sy tak dipanggil kak ngah sbb mak kata saya ni anak pompuan pertama dlm family....
tp blh je kalau sapa2 nk panggil kak ngah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For budak_kembarProfil   Hantar PM kepada budak_kembar   Pergi ke budak_kembar's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-04-04 22:11


tq 2 syamieza coz tolong update senarai nama ahli kelab sewaktu ketiadaan saya. skg ni ada probs ngn pc's monitor. i'll be back actively a.s.a.p

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 13-04-04 12:03



saya pong di kategorikan sbg angah..anak kedua dr2 badek..
tp takde sesape pong yg panggil saya ngan nama timangan angah

Bookmark and Share

    


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-04-04 01:43




wah, berkembang dengan pesat nampaknya kelab kasihmu_amanahku... chayo' angah² semalaysia...

erm, tinta_musafir ni mmg nak kene... dah nama nyer kelab abgngah & kakngah.. mmg la takde abglong.. tu dah jadi kelab lain pulak dah..


meh ana nak tolong citerkan pengalaman ana sbg anak kedua...
same je.. tapi macam ana, adik beradik ramai, jadi rasa tanggungjawab pd adik2 tuh masih menebal... agaknyer lebih kurang sama kot dgn yg sulung...

bila dah besa nih, rasa best pulak lahir antara yg terawal.. sebabnyer, boleh berbakti pd ummi ayah awal²... dah boleh menyemai bakti maser ummi ayah ana masih sehat wal'afiat lg.. tu la untungnyer.. tp tinta_musafir lg awalkn.. maklumla anak sulung..

kalo dari segi yang lain tuh, same je kot.. mungkin dari kuasa mengarah tuh lebih sket la tuk yg bawah².. maklumla.. konon cam dah besa sgt la..

saje je nak kongsi....

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-05-04 11:42



ana pun kak ngah...
tapi tak pernah dipanggil kak ngah...
wassalam

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

nadia_is
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1432
Posting: 236
Dari: awang-awangan

jordan  


posticon Posting pada: 03-05-04 13:25


assalamualaikum, semua angah....

firstly, sorila kasihmu-amanahku sbb lambat join sini...walaupun ada dpt PM tu..hehe..ekceli, ana dah lama x jenguk ukhwah ni..

oklah..ana dengan rasminye..ecce...mendaftarkan diri dalam kelab nih...harap terima seadanya..kat rumah, dipanggil kak ngah.... anak ke-2 drpd 8

salam ukhwah buat angah's club...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_isProfil   Hantar PM kepada nadia_is   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-05-04 13:55




nie ana tolong up-date senarai ahli kelab angah

1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya
12)amirah
13)Salman_Alfarisi
14)neomicrocute
15)dg_meow
16)izdihar_insyirah
17)Al-FaQiHaH
1darul_numan81
19)anaf23
20)dhuha
21)i_shahdamaii
22)ismi_atikah
23)mentarihidup
24)farisHaq
25)mujahidah83
26)bulan_bintang
27)ismi_safiza
2perantausepi
29)wardah84
30)zahratul_ikhwan
31)nique_hanna
32)tinta_musafir
33)nur_hanillah
34)yana_danilia
35)zura04
36)aizamazia
37)masjid_biru
3pena_sufi
39)intifada
40)budak_kembar
41)wida_widi
42)nadia_is

******************************************
rasanya nie je yang dapat ana senaraikan...
asiff jiddan kalau ada yang tertinggal...
wallahualam,wassalam
******************************************

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

mujahidah83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.02.2004
Ahli No: 7321
Posting: 38
Dari: Ardul Kinanah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-05-04 17:03




Nak tanya pendapat angah2 semua... btol ker org kata anak kedua ni 'angin' skit?... ada pula yg mengatakan kita ni laser skit... tp baik, umpama 'dialah racun,dialah penawar....' sejauh mana kebenarannya?... angah2 semua setuju x dgn dakwaan tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah83Profil   Hantar PM kepada mujahidah83   Quote dan BalasQuote

anaf23
Warga Rasmi
Menyertai: 29.02.2004
Ahli No: 7626
Posting: 14
Dari: johor negeriku..

Johor  


posticon Posting pada: 12-05-04 15:39






maybe ada kebenarannya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For anaf23Profil   Hantar PM kepada anaf23   Quote dan BalasQuote

tinta_musafir
Warga Rasmi
Menyertai: 04.03.2004
Ahli No: 7744
Posting: 14
Dari: Brunei Darussalam

brunei  


posticon Posting pada: 13-05-04 20:09


Assalamu'alaikum warahmatullah...
buat semua abg ngah & kak ngah yg ada kat laman 'Uklhwah' ni

Dah lama saya tak masuk laman ni. Kira-kira dekat sebulan sebab peperiksaan akhir. Kelmarin baru habis periksa & sekarang baru mula cuti panjang (kat tanah air sini). Hmm.....'Tutup buka-tutup buka' laman ni, tau-tau dah ramai juga warga 'Ukhwah' ni yg dah ikut ahli 'abg ngah & kak ngah'.

Bagi yg telah menceritakan keseronokkan menjadi abg ngah & kak ngah kat sini terutamanya 'ismi_atikah' terima kasih. Tapi...dah dekat 40 lebih ahli 'abg ngah & kak ngah' ni baru seorang yg cerita, tak kan tak boleh kongsi cerita dgn kita anak yg sulung, ceritalah pengalaman yg menyeronokan menjadi abg ngah & kak ngah ni(cerita yg tak baik tak payah, korang boleh sembunyikan sama abg ngah & kak ngah yg lain)

Nak bagi nasihat dan teguran buat kita (anak sulung) pun tak apa, dialu-alukan. Biar 'yg baik jadi ikutan, yg buruk jadi sempadan'.

Apa-apapun terima kasih kat sahabat semua kerana setakat ni tak ada yg marah saya jalan-jalan kat forum 'abg ngah & kak ngah' ni.

Jalan-jalan cari pengalaman...

Buat bekalan bagi kami (tak kira siapa) agar menjadi abg/kak yg sulung yg walaupun tak sempurna sekurang-kurangnya dapat memperbaiki diri (dari kaca mata adik-adiknya) demi keharmonian keluarga bersama

Salam persahabatan dari saya musafir di laman 'Ukhwah'

P/s-Khas buat sahabat syamieza & pena_sufi. Di sini ada sedikit pembetulan dlm senarai ahli kelab 'abg ngah & kak ngah' yg sahabat buat iaitu ahli no 32 tu saya rasa takpe kalau dikeluarkan dari senarai ahlinya sebab orang yg no 32 tu tak ada abg & kakak...kan dia anak yg sulung

Segala kesilapan tersebut dtgnya dari diri no.32 tu sendiri, maaf...

"Rendahkanlah dirimu serendah mutiara di lautan, sedang ilmumu tinggikanlah setinggi bintang di langit" (Mutiara hikmah dari Imam al-Ghaalle)

[ Posting ini telah di edit oleh: tinta_musafir pada 2004-05-13 20:11 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For tinta_musafirProfil   Hantar PM kepada tinta_musafir   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 13-05-04 20:26


assalammulaikum ...ramai jugak yer ahli ukhwah yang bergelar angah atau lebih mudah anak kedua kot ..tapi kan ade kawan saye tu abg dia anak ketiga tapi di panggil abg ngah ,,,tu macam mane cite plak tu ?? waalahulam

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 31-05-04 11:15




ehmm...perhatian semua!! memandangkan ahli kelab ni dh mencecah ke angka 40, x kan xde cadangan utk memeriahkan lagi kelab angah ni? y not buat satu portal utk angah atau masing2 bgtau la bila birthday anda (mungkin bole sama2 meraikan atau setidaknya ucapan hari lahir). sebarang cadangan & idea, harap dapat dikongsi bersama.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 31-05-04 11:15




ehmm...perhatian semua!! memandangkan ahli kelab ni dh mencecah ke angka 40, x kan xde cadangan utk memeriahkan lagi kelab angah ni? y not buat satu portal utk angah atau masing2 bgtau la bila birthday anda (mungkin bole sama2 meraikan atau setidaknya ucapan hari lahir). sebarang cadangan & idea, harap dapat dikongsi bersama.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Mardianatul_HaNNaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 71
Posting: 80
Dari: Subang Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-05-04 12:32


... alamak t'lambat registerla .. ana pun kak ngah jugak.. salam utk kak ngah dan abg ngah semua. wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For Mardianatul_HaNNaNProfil   Hantar PM kepada Mardianatul_HaNNaN   Pergi ke Mardianatul_HaNNaN's Website   Quote dan BalasQuote

izdihar_insyirah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4238
Posting: 32
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 31-05-04 12:54




saya pun kakngah jugak,anak ke 2 drp 6 org adik-beradik,tapi seorang dah meninggal dunia,tinggal 5.ala kulli hal,apa program utk kelab abg ngah dan kak ngah ni?
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdihar_insyirahProfil   Hantar PM kepada izdihar_insyirah   Pergi ke izdihar_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-06-04 02:31





sbb tu ler saya membuka ruang utk ahli2 kelab memberi pendapat & idea bagi mewujudkan sebarang program yg berkaitan dgn kelab ni. x semestinya dibuat sebagaimana mega jk atau jk yg lain. buat permulaan, cukup sekadar di dalam ukhwah.com ini sahaja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 01-06-04 11:04


assalamualaikum..
hmm..nak wat ape yer??
ana pun kekeringan idea..
kalau aktiviti paling bes, mestilaa outdoor aktivity..
tapi mesti tak semua boleh hadir kan....

-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-06-04 13:39




mmg pun....ish, nak wat ape ek?bukan setakat kekeringan idea. dah sampai tahap kering kontang & gersang mcm pdg pasir.apa cite ukhti al faqihah skg ni?dh further study kat oversea ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

sedamai_ukhwah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4699
Posting: 47
Dari: Serambi Mekah KELANTAN

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-06-04 13:53






ana pun kak ngah juga .ana ana ke-5 drpd 8 adik beradik.tentu antum semua keliru kenapa ana dipanggil kak ngah sedangkan ana anak-5.
begini....ana mempunyai 5 adik perempuan dan ana anak ke-3 drpd 5adik perempuan dan ini lah gelaran ana.

salam ukhwah untuk semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For sedamai_ukhwahProfil   Hantar PM kepada sedamai_ukhwah   Pergi ke sedamai_ukhwah's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-06-04 02:02





ada ke abg ngah atau kak ngah yg rajin update senarai nama ahli? nampaknya ada beberapa orang yg kerap buat senarai terkini. macam ni baru la kelab ni leh bersaing ngn kelab2 lain.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 03-06-04 04:05


Quote:

On 2004-06-01 13:39, kasihmu-amanahku wrote:


mmg pun....ish, nak wat ape ek?bukan setakat kekeringan idea. dah sampai tahap kering kontang & gersang mcm pdg pasir.apa cite ukhti al faqihah skg ni?dh further study kat oversea ke?



kesiannye dengar...
tapi kira okey la...kat pdg pasir pun ada oasis.. at least ade gak air sket2...

insyaAllah tahun depan ana akan ke sana. skarang ni masih buat persediaan..
doakan ana berjaya..

-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 03-06-04 04:10


assalamualaikum..
nak tolong updatekan jugakla...


1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya
12)amirah
13)Salman_Alfarisi
14)neomicrocute
15)dg_meow
16)izdihar_insyirah
17)Al-FaQiHaH
1darul_numan81
19)anaf23
20)dhuha
21)i_shahdamaii
22)ismi_atikah
23)mentarihidup
24)farisHaq
25)mujahidah83
26)bulan_bintang
27)ismi_safiza
2perantausepi
29)wardah84
30)zahratul_ikhwan
31)nique_hanna
32)tinta_musafir
33)nur_hanillah
34)yana_danilia
35)zura04
36)aizamazia
37)masjid_biru
38 )pena_sufi
39)intifada
40)budak_kembar
41)wida_widi
42)nadia_is
43)Mardianatul_HaNNaN
44)izdihar_insyirah
45)sedamai_ukhwah

kalu ader tertinggal tuh harap maaf ye...

-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 03-06-04 18:55




waaah.......rajin ye kak ngah kat sini. siap tolong abg ngah kasihmu-amanahku update lagi. mmg 1st class ler. hehehe.....ni bkn bodek tau. satu perkara yg abg ngah nak war warkan di sini. rasanya benda ni penting sgt & dh diulang beberapa kali oleh kang,kak sal,kak hanan & exec ukhwah.buat masa ni ukhwah sgt2 perlukan sumbangan setiap ahli utk mendapatkan server baru. x byk...rm1 bg setiap ahli (nk bg lebih pn boleh,ikut kemampuan) abg ngah rasa, masa surf ukhwah ni...x secepat dulu sbb ahli yg bertambah ramai. emm...harap2 x sampai ke tahap overload. tu aje pesanan abg ngah & diharap abg ngah dan kak ngah yg lain ambil perhatian.ish......ada yg kata angah ni kuat berleter,abg ngah ni kuat berleter ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-06-04 19:36


jeng..jeng..miss_arin muncul utk meramaikan lagi team angah..
saya pun angah jugak..best kan jadi angah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

Zuhairi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.01.2004
Ahli No: 6256
Posting: 106
Dari: Selayang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-06-04 15:55




ana pon angah gak, dari 5 beradik.. salam ukhwah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZuhairiProfil   Hantar PM kepada Zuhairi   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 07-06-04 14:52


hmm...takde masalah untuk sumbangkan rm1 tu..tapi macam mane nak bagi ye???

angah kuat berleter??
ermm..yer kot..adik² n kwn² saya slalu kate saya kuat berleter...hehe..kawan² saya yg angah pun agak suke berleter... tapi bukan berleter kosong..untuk kebaikan org lain juga...betul tak kasihmu-amanahku??



-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-06-04 17:43



betul tue...eh anti tanya kasihmu-amanahku...ana plak yang jawab...

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-06-04 17:55





nie ana tolong up-datekan lagi...walaupun baru je up-date...nie kes terlebih rajin

1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya
12)amirah
13)Salman_Alfarisi
14)neomicrocute
15)dg_meow
16)izdihar_insyirah
17)Al-FaQiHaH
1darul_numan81
19)anaf23
20)dhuha
21)i_shahdamaii
22)ismi_atikah
23)mentarihidup
24)farisHaq
25)mujahidah83
26)bulan_bintang
27)ismi_safiza
2perantausepi
29)wardah84
30)zahratul_ikhwan
31)nique_hanna
32)sedamai_ukhwah
33)nur_hanillah
34)yana_danilia
35)zura04
36)aizamazia
37)masjid_biru
38 )pena_sufi
39)intifada
40)budak_kembar
41)wida_widi
42)nadia_is
43)Mardianatul_HaNNaN
44)izdihar_insyirah
45)Zuhairi
46)miss_arin

Quote:
Al-FaQiHaH wrote:
hmm...takde masalah untuk sumbangkan rm1 tu..tapi macam mane nak bagi ye???



ana rasa...anti jelah yang pungut...sesuai sangat...nie cadangan ana je
wallahualam,wassalam

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

balkis
Warga Rasmi
Menyertai: 22.02.2004
Ahli No: 7477
Posting: 6
Dari: sabak bernam

Selangor  


posticon Posting pada: 07-06-04 18:37


assalamualaikum..

dahsyat gak angah2 kat ukhwah nie siap ada kelab lg tue.. saya angah gak tp lebih di kenali dgn panggilan kakak dlm adik beradik..
salam pertemuan buat angah2 semua..

Bookmark and Share

    


  Member Information For balkisProfil   Hantar PM kepada balkis   Pergi ke balkis's Website   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 08-06-04 00:59


Quote:

On 2004-06-07 17:55, pena_sufi wrote:

ana rasa...anti jelah yang pungut...sesuai sangat...nie cadangan ana je
wallahualam,wassalam

-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..



aikk..kenapa ana lak??aisehh...

-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

daquayza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6050
Posting: 153
Dari: sp

Kedah  


posticon Posting pada: 08-06-04 01:55



ana pun kak ngah jugak... 2 dari 6..

Bookmark and Share

    


  Member Information For daquayzaProfil   Hantar PM kepada daquayza   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 08-06-04 16:58


nie ana tolong up-datekan lagi...walaupun baru je up-date...

1)Hanan
2)azura_anakmami
3)ummu_qistina
4)syamieza
5)mawarkasih
6)chihiro
7)pLatipus
kasihmu-amanahku
9)syah_apium
10)sampanburuk
11)ayna_deeya
12)amirah
13)Salman_Alfarisi
14)neomicrocute
15)dg_meow
16)izdihar_insyirah
17)Al-FaQiHaH
1darul_numan81
19)anaf23
20)dhuha
21)i_shahdamaii
22)ismi_atikah
23)mentarihidup
24)farisHaq
25)mujahidah83
26)bulan_bintang
27)ismi_safiza
2perantausepi
29)wardah84
30)zahratul_ikhwan
31)nique_hanna
32)sedamai_ukhwah
33)nur_hanillah
34)yana_danilia
35)zura04
36)aizamazia
37)masjid_biru
38 )pena_sufi
39)intifada
40)budak_kembar
41)wida_widi
42)nadia_is
43)Mardianatul_HaNNaN
44)izdihar_insyirah
45)Zuhairi
46)miss_arin
47)balkis
4daquayza

-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-06-04 22:57




nak kutip ke? x payah la...kirim je singgit tu kat kak sal. cuba minta address kat kak sal.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-06-04 01:30



baiklah...ikut kata presiden

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

Al-FaQiHaH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3191
Posting: 157
Dari: UK

uk  


posticon Posting pada: 10-06-04 01:49


baik boss!!!

-----------------
KaSiH iTu iBaRaT MuTiaRa..HaDiaH DaRi ALLaH YaNg EsA..GiLaPLaH iA DeNgaN iMaN DaN TaQWa.. SiNaRNyA KaN BeRCaHaYa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-FaQiHaHProfil   Hantar PM kepada Al-FaQiHaH   Quote dan BalasQuote

iman7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8907
Posting: 265
Dari: Gunung Ledang

hong_kong   avatar


posticon Posting pada: 23-06-04 18:42



ese abg ngah yg baik

Bookmark and Share

    


  Member Information For iman7Profil   Hantar PM kepada iman7   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» kelab abang ngah & kak ngah

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.198581 saat. Lajunya....