Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Jika seseorang itu berjalan beriringan dengan kita,ini bermakna, dia merupakan sahabat yang sebenar.Jika seseorang itu berjalan di hadapan kita, ini bermakna dia mementingkan diri sendiri, manakala di belakang kita, ini bermakna orang itu lebih pentingkan kita daripadanya".

-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: studiosmilesnyc
Hari Ini: 0
Semalam: 3
Jumlah Ahli: 43104

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 31
Ahli: 0
Jumlah: 31




  Yang Masuk Ke Sini
studiosmilesnyc: 1 hari, 1 jam, 9 minit yang lalu
dentistinhouston: 1 hari, 3 jam, 5 minit yang lalu
ezequielvince: 1 hari, 4 jam, 26 minit yang lalu
shanejohnson: 5 hari yang lalu
wadud: 10 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu
muslimin23: 29 hari yang lalu


Jejak Nasyid
Topik: Kumpulan Nasyid USM


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Nasyid
    »» Kumpulan Nasyid USM

Please Mendaftar To Post


Oleh Kumpulan Nasyid USM

cyclohexane
Warga Rasmi
Menyertai: 08.02.2004
Ahli No: 7083
Posting: 3
Dari: mana mana pun bleh

poland  


posticon Posting pada: 18-02-04 13:17




Sekarang nie dah banyak kumpulan nasyid dari IPT... yang nie lak kumpulan nasyid dari USM.. Kalau sesiapa berminat nak tahu boleh ke laman web diorang

-Kumpulan Fairudz (www.fairudz.cjb.net)
*dengar cerita group ni banyak menang award di USM.. wallahu'alam.
-Kumpulan Irfan (website dalam proses)

yang ni semua dari USM induk.
Marilah kita sama sama sokong hiburan Islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cyclohexaneProfil   Hantar PM kepada cyclohexane   Quote dan BalasQuote

matt_fairudz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4206
Posting: 106
Dari: ~~Universiti Sains Malaysia, Penang~~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-02-04 00:07




terima kasih la cyclohexane sbb sudi promote group nasyid dari USM...






-----------------
[IMG]http://fairudz.50megs.com/header.jpg[/IMG]

[ Posting ini telah di edit oleh: matt_fairudz pada 2004-02-26 13:09 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For matt_fairudzProfil   Hantar PM kepada matt_fairudz   Quote dan BalasQuote

hani_wahida
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4146
Posting: 124
Dari: Malaysia

Kedah  


posticon Posting pada: 20-02-04 00:41




sentiasa maju ke depan....

UsM de best!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hani_wahidaProfil   Hantar PM kepada hani_wahida   Pergi ke hani_wahida's Website   Quote dan BalasQuote

e1_fairudz
Warga Rasmi
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4127
Posting: 19
Dari: .::: Bumi Allah yang Maha Kaya :::.

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-02-04 05:03





InsyaAllah 27 Februari ni, fairudz akan membuat show pada majlis Sambutan Ma'al Hijrah peringkat USm anjuran Pusat Islam USM. Majlis Bermula jam 9.00 pagi.
Fairudz akan membawa 2 buah lagu Ma'al Hijrah versi Fairudz dan Nasihat Luqmanul Hakim dengan kerja sama Dewan Budaya USM
Selain itu ade ceramah perdana,penyampaian anugerah tokoh Ma'al Hijrah dan byk lg.




::: Dijemput Hadir :::


Laman Web Fairudz

[ Posting ini telah di edit oleh: e1_fairudz pada 2004-02-26 07:48 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: e1_fairudz pada 2004-02-26 07:50 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For e1_fairudzProfil   Hantar PM kepada e1_fairudz   Pergi ke e1_fairudz's Website   Quote dan BalasQuote

ain_nazari
Warga Rasmi
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6380
Posting: 19
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-02-04 07:31


....

akak dah dengar lagu permata kasih (betul tak? tak ingatlah pula tajuknya...maaf) dan luqmanul hakim tu...masya Allah, sedap sangat...

bila fairudz nak keluarkan album?

insya Allah, kalian berpotensi untuk maju dlm arena seni nasyid ni..

sentiasalah betulkan niat...all d' best!!!

[ Posting ini telah di edit oleh: ain_nazari pada 2004-02-22 07:32 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_nazariProfil   Hantar PM kepada ain_nazari   Quote dan BalasQuote

matt_fairudz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4206
Posting: 106
Dari: ~~Universiti Sains Malaysia, Penang~~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 00:20




terima kasih atas pujian tuh...
biler ain_nazari dengar lagu tuh?

ttg album... insyaAllah kami nak buat mini album time cuti nie.. dengan bantuan USM...
doakan kejayaan kami...



-----------------
[IMG]http://fairudz.50megs.com/header.jpg[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For matt_fairudzProfil   Hantar PM kepada matt_fairudz   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 03:24




Di ucapkan..ma'at taufiq wannajah buat kumpulan Fairudz..
sama-sama memeriahkan hiburan nasyid di tanah air kita..




[ Posting ini telah di edit oleh: alfaqierah pada 2004-02-23 03:25 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 04:20



salam ukhwah buat kumpulan FAIRUDZ...
semoga antum semua mendapat kejayaan dalam bidang nasyid yang antum semua ceburi..Ana doakan semua antum semua berjaya menghasilkan album mini antum semua..Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 10:21




tahniah buat kump fairudz terutama buat kakanda matt_fairudz ...semoga berjaya menyampaikan dakwah melalui wasilah ini sekaligus mewarnai lagi bidang nasyid....
ikhlaskan niat antum!...


-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 13:47




Hmmm...Fairudz..kalai ini datang dengan pelbagai kelebihan tersendiri dengan bakat yang pelbagai disatukan membentuk satu ikatan dan membina kekuatan...Semoga Fairudz cemerlang di puncak jaya...

--------------------------------------------------------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

matt_fairudz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4206
Posting: 106
Dari: ~~Universiti Sains Malaysia, Penang~~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-04 18:26


Quote:

On 2004-02-23 10:21, pErMaIsUrI_hAtI wrote:


tahniah buat kump fairudz terutama buat kakanda matt_fairudz ...semoga berjaya menyampaikan dakwah melalui wasilah ini sekaligus mewarnai lagi bidang nasyid....
ikhlaskan niat antum!...







thanks for ya support my sis pErMaIsUrI_hAtI and also the rest of my family.....

i'm nothing without u guys...






-----------------
[IMG]http://fairudz.50megs.com/header.jpg[/IMG]

[ Posting ini telah di edit oleh: matt_fairudz pada 2004-02-23 23:49 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For matt_fairudzProfil   Hantar PM kepada matt_fairudz   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 02:54




TQ banyak-banyak kepada semua yang banyak memberi sokongan kepada kumpulan FAIRUDZ....

Mudah2an anda semua akan terus memberikan sokongan kepada seni hiburan ISLAM....




-------------

...:::TIDAK AKAN MUNCUL FAIRUDZ MELAINKAN UNTUK MENYERU KE ARAH KEBAIKAN DAN MENCEGAH KEMUNGKARAN:::...

[ Posting ini telah di edit oleh: great_teacher pada 2004-02-26 03:20 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-03-04 05:49




salam ukwah diucapkan utk ahli kump FAIRUDZ..!! ..semoga sukses slalu dlm segale bidang yg diceburi...
salam perjuangan!

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-03-04 02:22


kumpulan minat flash hehe,

p/s:jgn byk2 or file besar2 karang berat hehe..

al de best semua...


-----------------
kaze tech

[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2004-03-15 02:25 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.08.2003
Ahli No: 2858
Posting: 350
Dari: Johor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-03-04 02:37




Kumpulan Fairudz ni memang kaya ngan flash.. hehe.. tengah sonok la tuu.. menampilkan idea masing2. anyway.. Wish all of ya, Semoga Berjaya.. Teruskan Perjuangan murni kalian.

p/s: album kluar, kasi kat syah_solehah dulu ye.. heh

Bookmark and Share

    


  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

matt_fairudz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4206
Posting: 106
Dari: ~~Universiti Sains Malaysia, Penang~~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-04-04 20:20




terima kasih atas support kalian...
insyaAllah kami akan sentiasa teruskan perjuangan...


-----------------
[IMG]http://fairudz.50megs.com/header.jpg[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For matt_fairudzProfil   Hantar PM kepada matt_fairudz   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.113319 saat. Lajunya....