Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesungguhnya kebajikan itu memberi cahaya kepada hati, kemurahan rezeki, kekuatan jasad dan disayangi oleh makhluk yang lain. Manakala kejahatan pula boleh menggelapkan rupa, menggelapkan hati, melemahkan tubuh, sempit rezeki dan makhluk lain mengutuknya
-- Ibnu Abbas

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 27
Ahli: 0
Jumlah: 27




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 25 hari yang lalu
izdham: 34 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 44 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: Laporan JK Bowling Ukhwah.com 2004


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Laporan JK Bowling Ukhwah.com 2004

Please Mendaftar To Post


Oleh Laporan JK Bowling Ukhwah.com 2004

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 17:52




Pertama sekali kita memanjatkan kesyukuran kepada Allaah s.w.t dan juga selawat kepada junjungan besar kepada nabi Muhammad s.a.w, kerana limpah Rahmat-Nya...alhamadulillah....Program JK Bowling dapat dilaksanakan..dengan hati yg gembira..dan puas hati....hehe

Terima kasih kepada ajak dan juga semua yg terbabit serta sokongan MT...Prof sebagai wakil ajk JK Bowl...ini..utk kali pertama...
Sedikit berlaku perubahan tentatif..pada hari itu.

JK Bowling Ukhwah.com 2004

Ahad ( 15/02/2004 )
bersamaan 24 Zulhijjah 1424


9.45 pg..di Restoran Shaheera menunggu ketibaan ahli

10.00
Berkumpul di kedai berhampiran Pertama sebelah KFC..

11.00
Berkumpul di Pertama Bowl...
Pendaftaran oleh G-Mie dan Aidilshah..

Taklimat oleh Pengerusi Majlis...oleh Aidilshah

Ucapan alu-aluan oleh Pengarah JK oleh Prof_Muslim

Ta`aruf oleh semua ahli...
12.05 tgh hari Tazkirah berasingan Muslimin di surau..( sebab tak muat )nak ajak muslimat tak dapat.

1.30 ptg Solat Berjemaah....

2.00 Pembahagian kumpulan ( hanya muslimin bertanding ).
Kumpulan 1 : Mujahid ( Seremban, Azhar & Amirul )
Kumpulan 2 : Martyr ( G-Mie, Rezairee,Hasrul )
Kumpulan 3 : Mukminin ( Martyr, Aidilshah, Sunan )
Kumpulan 4 : Muslim ( Platipus, Adam, Mujahid )
Kumpulan 5 : Faqih ( Tuffah, Prof, Heris )

( Muslimat pasukan penyokong sahaja )
Diketuai oleh Hanan bersama hanis78, nice_pesan, nur_indah, mujahidah84.

4.00 ptg Pertandingan tamat.
Penyampaian hadiah oleh wakil MT iaitu Pengarah Eksekutif, Kang dan juga Pengarah KM, Hanan.
[b]Juara : Kump.Mujahid
N. Juara : Martyr
Ketiga : Muslim


4.30 ptg Sambutan makan dan potong kek ...wakil ahli Jan dan Feb..iaitu Platipus & Sunan-faqih

5.00 ptg Majlis bergambar dan bersurai...


Senarai kehadiran..ialah:
1.Prof_Muslim
2.Gimmiescript dan 2 kawan
3.Aidilshah
4.Seremban
5.Platipus
6.Heris
7.Tuffah
8.Mujahid83
9.Martyr
10.sunan-faqih
11.Hasrul
13.Amirul_Mukminin2x
14.Hanan
15.nice_pesan
16.ainulhusaini dan suami
17.hanis78
18.nur_indah
19.mujahidah_84

Tetamu istimewa....Kang
Ada sahabat yg singgah jenguk sebagai sokongan khalifah & sahabat_sejati..
serta insan_kalam


Serta semua sahabat/sahabiah ukhwah.....
Terima kasih semua...Prof love you all...!!

Apapun sekian laporan ringkas....
dari Pengarah JK Bowling....2004

p/s: Saksikan koleksi gambar aktiviti sepanjang JK Bowling di pertama ....serta aksi2 hebat pemain..ukhwah....



[ Posting ini telah di edit oleh: Prof_Muslim pada 2004-02-19 13:00 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 18:15




SYABAS!!TAHNIAH!!CONGRATULATIONS!!MABRUK!! diucapkan kepada semua yang hadir especially para AJK JK BOWLING 5000..
Tahniah juga kepada Juara, Naib Juara & tempat ke-3...boleh masuk Olimpik la pasni ek..

Insya Allah..bersama-sama lah memeriahkan lagi segala JK dan program-program lain pasni.. Sokongan padu untuk UKHWAH.COM!!!

sekian...
wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

gimmiescript
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3198
Posting: 205
Dari: Hokkaido

japan  


posticon Posting pada: 16-02-04 22:27


Quote:

On 2004-02-16 17:52, Prof_Muslim wrote:


Pertama sekali kita memanjatkan kesyukuran kepada Allaah s.w.t dan juga selawat kepada junjungan besar kepada nabi Muhammad s.a.w, kerana limpah Rahmat-Nya...alhamadulillah....Program JK Bowling dapat dilaksanakan..dengan hati yg gembira..dan puas hati....hehe

Terima kasih kepada ajak dan juga semua yg terbabit serta sokongan MT...Prof sebagai wakil ajk JK Bowl...ini..utk kali pertama...
Sedikit berlaku perubahan tentatif..pada hari itu.

JK Bowling Ukhwah.com 2004

Ahad ( 15/02/2004 )
bersamaan 24 Zulhijjah 1424


9.45 pg..di Restoran Shaheera menunggu ketibaan ahli

10.00
Berkumpul di kedai berhampiran Pertama sebelah KFC..

11.00
Berkumpul di Pertama Bowl...
Pendaftaran oleh G-Mie dan Aidilshah..

Taklimat oleh Pengerusi Majlis...oleh Aidilshah

Ucapan alu-aluan oleh Pengarah JK oleh Prof_Muslim

Ta`aruf oleh semua ahli...
12.05 tgh hari Tazkirah berasingan Muslimin di surau..( sebab tak muat )nak ajak muslimat tak dapat.

1.30 ptg Solat Berjemaah....

2.00 Pembahagian kumpulan ( hanya muslimin bertanding ).
Kumpulan 1 : Mujahid ( Seremban, Azhar & Amirul )
Kumpulan 2 : Martyr ( G-Mie, Rezairee,Hasrul )
Kumpulan 3 : ( Martyr, Aidilshah, Suhan )
Kumpulan 4 : Muslim ( Platipus, Adam, Mujahid )
Kumpulan 5 : Faqih ( Tuffah, Prof, Heris )

( Muslimat pasukan penyokong sahaja )
Diketuai oleh Hanan bersama hanis78, nice_pesan, nur_indah, mujahidah84.

4.00 ptg Pertandingan tamat.
Penyampaian hadiah oleh wakil MT iaitu Pengarah Eksekutif, Kang dan juga Pengarah KM, Hanan.
[b]Juara : Kump.Mujahid
N. Juara : Martyr
Ketiga : Muslim


4.30 ptg Sambutan makan dan potong kek ...wakil ahli Jan dan Feb..iaitu Platipus & Sunan-faqih

5.00 ptg Majlis bergambar dan bersurai...


Senarai kehadiran..ialah:
1.Prof_Muslim
2.Gimmiescript dan 2 kawan
3.Aidilshah
4.Seremban
5.Platipus
6.Heris
7.Tuffah
8.Mujahid83
9.MArtyr
10.sunan-faqih
11.Hasrul
13.Amirul_Mukminin2x
14.Hanan
15.nice_pesan
16.ainulhusaini dan suami
17.hanis78
18.nur_indah

Tetamu istimewa....Kang
Ada sahabat yg singgah jenguk sebagai sokongan khalifah....


Apapun sekian laporan ringkas....
dari Pengarah JK Bowling....2004

p/s: Saksikan koleksi gambar aktiviti sepanjang JK Bowling di pertama ....serta aksi2 hebat pemain..ukhwah....

[ Posting ini telah di edit oleh: Prof_Muslim pada 2004-02-16 18:54 ]



Jgn lupa pada sahabat sejati, dia pun turut sertai menyokong masa JK bowling tue ... gambar dah letak ker belum ?

-----------------
:: hankitae ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For gimmiescriptProfil   Hantar PM kepada gimmiescript   Pergi ke gimmiescript's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 01:22


Untuk tatapan ssemua jumlah jatuhan pin oleh setiap pemain......mengikut kategori individu

1.Prof_Muslim ............................106 pin
2.Gimmiescript............................201 pin
3.Aidilshah .................................218 pin
4.Seremban ...............................249 pin
5.Platipus ...................................207 pin
6.Heris .......................................135 pin
7.Tuffah .....................................208 pin
8.Mujahid83 ................................228 pin
9.Martyr......................................164 pin
10.sunan-faqih.............................158 pin
11.Hasrul ....................................220 pin
13.Amirul_Mukminin2x .................274 pin
14.azhar .....................................274 pin
15.rezairee..................................235 pin

Sekian laporan dari bilik berita..hehehe

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 17-02-04 08:01





Ermm.. syukran Prof_Muslim dgn laporan yg telah prof berikan.....
nie ana rasa prof perlukan sedikit pembetulan
nama pada senarai yg hadir ada tambahan ana check balik ada yg tertinggal.....
Kalau tak silap prof tertinggal [B]Mujahidah84[B]....

**Tak sangka kumpulan ana hari tu dapat tempat ke-3..... Best betul apabila dapat mengalahkan Team Faqih dan Bro aidilshah..... Bila nak lawan lagi?



Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 08:53


akhirnya keluar gak laporan yg ditunggu2...
uwaaa!!! sedihnya tak dpt sama2 memeriahkan majlis...
tak dpt nak tunjuk skill main bowling...
isk... takde sorg pun wakil muslimah....
kalau akak main, pasti jadi juara... hehehe...
time korang tgh JK tu akak dlm bas from KT to KL...
dlm bas tu teringat kat korang...

tak sangka amirul & the gang pandai main...
jatuhan pin tertinggi...
tahniah!!!

dengar2 cerita Kang jadi juara longkang...
betul ke???



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 09:33


in the name of Allah the most gracious the most merciful

alhamdulillah dan tahniah! kerana berjaya menjayakan JK Bowling kali ni walaupun last minute dah nak cancell dah tapi akhirnya berkat pertolongan dari ilahi berjaya juga seperti apa yang dirancangkan.

platipus enta nak fight yer.. insyaAllah untuk JK Bowling yang akan datang masing-masing kena bentuk team sendiri barulah ada fight! hehehee.. tapikan lane tempat ana tuu ada masalahlah.. patutlah tak pernah strike! apa2 pun ana ucapkan syabas pada group ana kerana berusaha dengan dengan sebaik yang mungkin syabas!

martyr macam mana dengan jari enta tuu dah elok ker.. ehhehehe insyaAllah tahun depan cuba lagi untuk akh sunan-faqih tahniah kerana sekurang-kurangnya enta dah dapat strike! dengan sekali baling jer dah strike.. ni kira kalah shalin zulkifli err enta kena asah skill enta tuu..

wassalam dan tahniah untuk semua team! bravo!bravo!bravo!bravo!bravo!bravo!bravo!bravo!.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 17-02-04 09:33






Quote:
dengar2 cerita Kang jadi juara longkang...
betul ke???





mungkin betul kot...... tapi time JK hari tu kang gelak sakan......

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 17-02-04 10:54


ha..kuar pong..

tahniah ek..berjaya gak jk bowling nih dilaksanakan...dan tahniah gak buat pemain2..
kak ei ngan hanan sori yer..tak dpt join..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 11:05


Quote:

On 2004-02-17 08:53, Engku_Salina wrote:

dengar2 cerita Kang jadi juara longkang...
betul ke???



-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m



hehe...betul kak Sal..Kang cakap...."menjatuhkan maruah!! " (ana tau jugak perkembangan JK tu walaupun tak hadir...cewah!! )

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

    


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 11:52


Terima kasih Platipus dan G-MIe..
Prof dah perbetulkan semual....laporan itu..

Terima kash semua....

Kak Sal jgn bersedih....lain kali kita buat lagi..yer?
Prof minta pada MT sebagai wakil....
sudah sedaya upaya nak challege anak buah.....
Masa KAng datang abis hilang concetrate..
psl Kang asyik gelak..jer..





Terima kasih kepada amirul kerana tumapangkan Prof ke Terminal Bus.....

Siapa yg berminat nak join sebarang kelab...silalah ke link di bawah ini...-
Senarai kelab - kelab dlm Ukhwah

[ Posting ini telah di edit oleh: Prof_Muslim pada 2004-02-17 13:50 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

abu_luqman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.08.2003
Ahli No: 2853
Posting: 121
Dari: Kajang

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 14:44


,

Best baca berita JK boling nih. Sayang tak dpt hadir. Tahniah kepada semua pemenang.

Prof, score tu utk berapa game?

Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_luqmanProfil   Hantar PM kepada abu_luqman   Pergi ke abu_luqman's Website   Quote dan BalasQuote

Martyr
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4810
Posting: 1097
Dari: Hujung Sana

yemen  


posticon Posting pada: 17-02-04 15:08


.. apa pun ribuan kemaafan utk kepada aidilshah kerana gagal menyumbang mata utk membantu team menjadi juara...takpe len kali tak dpt tempat no.3 juara pun jadilah ....
sebut pasal tangan.. hari ni bukan shj jari.. tapi satu badan sakit.. adus... seksanye main bowling... ingat senang jer... rupanya payah... nak solat pun susah... tangan tak leh bengkok... kaki sakit.. nak sujud payah.... ... nampak nye len kali kena streching dulu dan practices 2 3 kali sebelum main... ler nampak nyer... tapi best gak.. bila nak habis tuu.. sebab berjaya gak strike sekali dan tuned nyer dah kena... .. takpe len kali dpt turkey laks....

Bookmark and Share

    


  Member Information For MartyrProfil   Hantar PM kepada Martyr   Pergi ke Martyr's Website   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 15:16


in the name of Allah the most gracious the most merciful

ehehehehee... enta ni martyr yer semoga berjaya nanti kita akan buktikan tahun depan yang kita pasti akan berjaya.

takbir! takbir! takbir! takbir! takbir! takbir!

Allahu Akbar!.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 16:00


Quote:

On 2004-02-17 14:44, abu_luqman wrote:
,

Best baca berita JK boling nih. Sayang tak dpt hadir. Tahniah kepada semua pemenang.

Prof, score tu utk berapa game?





Bestkan..baru baca belum main...hauahauaha
Sama2 .....kaunselor bagi ucapan tahniah....

Kami buat dua game.....sahaja.....tapi ok juga ada cabaran baru...best..juga...
Prof teringat main guli kat kampung...hehe

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

insan_kalam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2802
Posting: 104
Dari: batu pahat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 17:42


...


ana ada datang juga...tapi tak ambil bahgiaan hanya nmpak dr jauh...



Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_kalamProfil   Hantar PM kepada insan_kalam   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 18:31


Quote:

On 2004-02-17 17:42, insan_kalam wrote:
...


ana ada datang juga...tapi tak ambil bahgiaan hanya nmpak dr jauh...







Ye ke ..MAsya-Allah..
kenapa anta pergi jumpa ana..
Prof memang nak jumpa semua ajk JK tue..
lagipun kita belum kenal..
Apapun ...Prof ucapkan terima kasih atas sokongan anta.itu. Bila ..anta datang..?

Hish...insan_kalam...kenapa anta tak join sekali..biarlah tak main pun...
Prof sedih tau....

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 21:49


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam buat semua pelapor JK Bowling
alhamdulillah..berlangsung dgn gembira nampaknya..

tahniah buat AJK dan semua yg hadir pd hari tu.Walaupun ana tak pegi,tp semangat bila melihatkan kesungguhan Prof,Akh aidilshah dll berbincang time meeting di kl central hari tu.'Ala kulli hal..semuanya berlangsung dgn baik.

Yang pasti ukhwah.com telah mencungkil bakat main bowling dikalangan peserta Tahniah..Moga ianya berterusan.Nampak kemungkinan ada perlawanan yg ke-2 tu,masing2 semangat bersukan!

Moga terus berjaya.
Sama-sama kita majukan komuniti milik bersama.

illalliqa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

farisHaq
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1169
Posting: 212
Dari: s. alam

kuwait   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 22:25


maaf x dpt hadir memberi sokongan.
terima kasih kpd yg jd wakil januariaan yer..
hmm ader juara longkang

Bookmark and Share

    


  Member Information For farisHaqProfil   Hantar PM kepada farisHaq   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 23:09




Alhamdulillah, dapay gak akak hadir jk bowling ari tu walaupon lewat skit sampai kat pertama bowls tu... ape pon syukran pada pengarah jk bowling kite, prof muslim yg datang jauh2 tu, dan siap buat report lagik... jugak utk aidilshah yg secara on the spot jadik mc and ad hoc ari tu.. kalo x, kelam kabut gak...

seronok gak ek tgk org main bowling ni... 1st time akak masuk tempat org main bowling, slalu tgk shalin zulkifli je dalam tv... ari tu dapat la tgk ahli2 komuniti yg ada gaya ala2 pro skit2.. hehehehe... yg paling pro for sure lah mr pengarah eksekutif kita... kang razzi... juara longkang 2x berturut2... kekekekekke... ampun boss.... teman bergurau aje ek...

cik sal, macam mane la muslimat nak main.. dah le lima kerat je yg ade, x terlarat plak tu nak angkat bola bowling tu... silap2 hayun bola, dengan kita2 skali masuk longkang... juara longkang berganda2 nanti... hehehehe...

acara paling best jugak mestilah acara makan2... hope sume kenyang la ari tu... maklumlah, pemain2 pro kita tu sumenye lupa pasal makan bila dah dapat pegang bola bowling tu... dah petang baru makan... huish, dasat gak penangan bowling ni ek... opss, ari tu akak lupa plak nak wish 2 org birthday boy yg sambut besday... Azlan (pLatipus) dan sunan_faqih.... dan jugak utk org budiman yg sumbangkan kek dari jauh... cik alin(darul_numan) kite... x hadir pon, tapi kek hijau tetap dikirim... hepi belated besday yg ke 23 ye alin...

lastly, thanks pada yg sudi hadir dan yg main bowling tu.. sampai sakit2 tangan ye sume... kami muslimat yg jadik penyokong ni tukang tengok je la.... "majulah sukan untuk Ukhwah"....

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 23:47




Terima kasih sokongan juga kepada alfaqierah...dan farishaq...yg tidak dapat hadir...

Apapun kira jamuan sambutan hari lahir juga khusus buat mereka yg tidak hadir..
kira Prof wakil makan utk korang yer..hehe-

Nur_indah, terima kasih..juga hadir dan sudi..ururskan makan ..sebab ajk uruskan makanan pun dah lupa...nak mkana ..
Ialah bila dah pegang bola.....dah tak ingat apa...
hehehe....



-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 18-02-04 05:49




tahniah ana ucapkan pada semua yg terlibat dalam menjayakan JK ni..
ana teringat kat korang masa tu, tp apakan daya pengorbanan harus dilakukan demi masa depan..
insyaALLAH bila ana balik nanti harap boleh turut sama memeriahkan lagi mana2 JK...
x sangka ramai jugak yg berbakat kan..eheh. syabas pada kumpulan yg menang..
k.kaei pun ada? blajo2 le pikul buah kelapa dulu ekk..eheh gurau je.
semoga JK lepas ni akan ada pertambahan bilangan ahli yg hadir..amiin.

-----------------
"Perjuangan Ibarat Mata Rantai.. Kita Bukanlah Orang Yang Pertama Dan Kita Bukanlah Orang Yang Terakhir...Wallahua'lam"

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 18-02-04 07:50




Terima kasih nur_indah and disini ana terlupa nak ucapkan terima kasih kepada org yg telah menyumbang kek iaitu darul_numan81
dan InsyaAllah kalau dipanjangkan umur ana rasa boleh kite buat lagikan?
Semoga antum berbahagia dan mana gambar JK BOWLING tu takde ke? or tak siap lagi


Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-02-04 11:56




Alhamdulillah, akhirnya JK Bowling yang dirancang sejak pertengahan tahun lepas telah pun berjaya diadakan selepas dua tiga kali ditunda.
Walaupun kehadiran tak berapa ramai, tapi komitmen dari semua untuk hadir amat mengharukan terutama pengarah program kita prof yang berulang dr kuantan.

Wakil dari Januarians tak ada yang hadir, ana nak tawarkan diri tapi prof tak bagi.. Wakil dari Februarians pula hanya 2 orang.. selamat hari lahir buat platipus dan sunan...

Erm.. ana tak berpeluang untuk angkat bola tu.. hanya mampu menggelek sahaja.. ana rasa bola tu lagi berat dari ana.. tak sanggup nak anggkat...

Apapun tahniah kepada yang menang dan kalah dan yang menonton sahaja.. hehe

Ana nampak banyak kamera hari tu.. hantalah utk tatapan bersama.. Kak Engku dah jeles tuh.. hehe

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-02-04 12:01


Quote:

On 2004-02-18 11:56, Hanan wrote:
Wakil dari Januarians tak ada yang hadir, ana nak tawarkan diri tapi prof tak bagi.. Wakil dari Februarians pula hanya 2 orang.. selamat hari lahir buat platipus dan sunan...

Erm.. ana tak berpeluang untuk angkat bola tu.. hanya mampu menggelek sahaja.. ana rasa bola tu lagi berat dari ana.. tak sanggup nak anggkat...

wassalam



La..mana Prof tak bagi asyik dia jer..jadi wakil...maknaya..tiap2 bulan celebrate kat dia...
aih
Itupun Sunan ...senyap jer.. bila tanya baru tahu ada sorang lagi...kalau tak sorang jer..wakil iaiatu PLatipus.

Prof dah ajak Hanan main ..tapi dia yg tak nak....
kalau ada bola palstik ...daj kasi dah....takpun tolak ngan tangan slow2 ..hehe

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-02-04 12:49




antara AJK yang tidak hadir: irda82

Maaf,sekali lagi maaf.ana ada kelas.Minggu depan dah mula final exam.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 12:11


Quote:

On 2004-02-18 12:49, irda82 wrote:


antara AJK yang tidak hadir: irda82

Maaf,sekali lagi maaf.ana ada kelas.Minggu depan dah mula final exam.





Tak mengapalah Irda82..
sebelum nie sokongan anta Prof juga hargai..
KAlau ada ajk yg tidak hadir..
Prof nak buat camner..kita semua hanya mampu merancang kan?Allaah juga penentunya..

Oh..ya exam jawab bebaik yer..
biar lulus..yer..? Prof doakan...Amin


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

heris
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 388
Posting: 250
Dari: bumi Allah

yemen  


posticon Posting pada: 19-02-04 12:44


prof...nasib malang menimpa kita erk..ekkek, kumpulan kita cepat habis..hehehe..apapun best gak..tangan anta dah ok ker..?

Bookmark and Share

    


  Member Information For herisProfil   Hantar PM kepada heris   Pergi ke heris's Website   Quote dan BalasQuote

sunan-faqih
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2338
Posting: 366
Dari: ::Hulu Klang, Selangor::

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 12:47


warahmatullahi wabarakatuh...

Alhamdulillah..JK Bowling yang berlangsung amat jaya sekali walaupun pada awalnya dihimpit kebimbangan dek respon yang dikit..Tahniah utk Prof (jauh datangnye ) dan semua AJK yang terlibat.

Ana bersyukur kerana diizinkan-Nya online sehari sebelum JK berlangsung dan dimaklumkan bahawa tempat dah berubah..syukur sangat2 kerana perubahan tempat ni mmg memudahkan ana utk menghadiri JK sukan ni , kalau buat kat tempat asal...entah sampai ke manala ana..hehe..,

Ana sampai lebih kurang jam 10.45 pg dan terus dalam kepinga-pingaan mencari Pertama Bowl di mana letaknya...mengikut kata hati bisikan nurani sampai juga ana..AlhamduliLLah. Kepingaan ana masih ada dek mencari ahli2 Ukhwah, mujur kak mujahidah_84 perasan kehadiran ana, dan kalau tak silap ana yang ada pada detik itu lebih kurang 6 orang

Alhamdulillah...ana gembira dgn jayanya JK Bowling 2004 ini...

Quote:

On 2004-02-16 17:52, Prof_Muslim wrote:

2.00 Pembahagian kumpulan ( hanya muslimin bertanding ).
Kumpulan 1 : Mujahid ( Seremban, Azhar & Amirul )
Kumpulan 2 : Martyr ( G-Mie, Rezairee,Hasrul )
Kumpulan 3 : ( Martyr, Aidilshah, Suhan )
Kumpulan 4 : Muslim ( Platipus, Adam, Mujahid )
Kumpulan 5 : Faqih ( Tuffah, Prof, Heris )


Prof, team ana, Kumpulan 3 tu namanya Mukminin...lupa ek ...satu lagu mcmana nick ana jadi suhan tu, ana pun terkejut bila tengok pada skrin hari tu.....nasib baik tak jadi suhana...

Quote:

On 2004-02-17 09:33, aidilshah wrote:

martyr macam mana dengan jari enta tuu dah elok ker.. ehhehehe insyaAllah tahun depan cuba lagi untuk akh sunan-faqih tahniah kerana sekurang-kurangnya enta dah dapat strike! dengan sekali baling jer dah strike.. ni kira kalah shalin zulkifli err enta kena asah skill enta tuu..



Kesian akh kita tu, bersemangat sampai sakit2 tangan (lapornya sampai satu badan sakit..) Syukran juga buat akh aidilshah atas tunjuk ajar anta jugak, ana boleh strike..AlhamduliLLah merasa gak la strike walaupun dua kali je..maklumla mula2 takut gak nak baling bola tu...bukan apa takut terlepas ke belakang..nasib baik tak terjadi, kalau tak....hehe ...Rupanya bola tu ada banyak jenis beratnya, kalau ambik yang berat >12, alamatnya melongkangla... maklumla kita ni org masih hijau lagi bab2 Bowling ni..

Quote:

On 2004-02-18 11:56, Hanan wrote:

Wakil dari Januarians tak ada yang hadir, ana nak tawarkan diri tapi prof tak bagi.. Wakil dari Februarians pula hanya 2 orang.. selamat hari lahir buat pLatipus dan sunan...

.......Ana nampak banyak kamera hari tu.. hantalah utk tatapan bersama.. Kak Engku dah jeles tuh.. hehe

wassalam


Sebenarnya Januarians dan Februarians ada wakil masing2, ana wakil Januarians, 22 Januari 1985 (kak Hanan ngan Prof tak caya tu smpai minta IC ), dan akh pLatipus pula wakil Februarians, 04 Februari 1981....tapi mungkin dek kebisingan lantunan bola bowling, Prof dan yang lain2 ingat ana ni Februarians jugak...jenuh ana nak perbetulkan..apakan daya 'suara' lantunan bola lagi kuat . Sayangnya kak khaulah ana tak dapat turut serta biarpun dah terserempak pagi tu kat pasar sebelum ana berangkat, katanya dia tak dapat pergi...takpela kak, ana potong dan makan kek utk akak lah yea..

Quote:

Ta`aruf oleh semua ahli...
12.05 tgh hari Tazkirah berasingan Muslimin di surau..( sebab tak muat )nak ajak muslimat tak dapat.


Satu perkara menarik yang ada pada JK kali ni...tidak ada pada JK2 lain pada analah ialah, sessi Taaruf lanjutan (sesama Muslimin sebelum bertazkirah). Hal ini kerana taaruf kali ni amat mendalam dan amat berkesan terutamanya pabila masing2 dapat berkongsi pengalaman dan pengetahuan yang ada (ana dapat ilmu baru rasanya..Alhamdulillah)...mungkin kerana kondisi tempat yang menyenangkan dan kejelasan vokal untuk didengari..moga2 dapat diaplikasikan untuk JK2 yang lain...Insya Allah...

'Ala kulli hal, Alhamdulillah....JK Bowling 2004 ini berjaya juga dilangsungkan, dan moga2 ini menjadi pemangkin kepada JK sukan yang lain cumanya komitmen dan keterlibatan ahli2 amatlah penting....Syukran Jazilan ukhra to those who are involved directly or indirectly in this JK...

Ilalliqa' Wa Ma'assalamah

[ Posting ini telah di edit oleh: sunan-faqih pada 2004-02-19 12:52 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For sunan-faqihProfil   Hantar PM kepada sunan-faqih   Pergi ke sunan-faqih's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 12:55


isk....
Maaf semua.....
Terima kasih sekali kat Sunan..
ari tue....G-Mie dan ramai lagi tegur...
psl Prof asyik salah taip..

Nok buat guaner....Prof lepas balik..masih jari sakit2 (ibu jari)..aduhla...
Maybe psl tula..asyik silap taip..hehe sori..
ok Prof dkan perbetulkan lagi....


Gambar belum lagi ada kan?


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

amirul_mukminin2x
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3783
Posting: 68
Dari: Toronto

canada  


posticon Posting pada: 25-02-04 23:21




Alhamdulillah...... Maaflah Lama Ana x Online, Syukur Kepada-NYA Program Kita Berjalan Dgn Lancar Walaupun Saat² Diakhir Banyak Perubahan Berlaku.

Ttg Menang Atau Kalah Bukanlah Tujuan Utama. Tapi Apa Yg Penting Kumpulan Kami "Juara!".

Apapun Ucapan Tahniah Buat Semua Yg Hadir & Yg Terlibat Secara Langsung/x Langsung. Buat Kak Sal Jgn Bersedih Lagi. Terima Kasih Kami Ucapkan Krn Mengingati Kami Wlpn Dlm Bus. Tq Very Much. Alhamdulillah....

Terima Kasih Kepada Ahli Kumpulan Ana Diatas Sokongan Moral Yg Diberi, Aidilshah Krn Memberi Sedikit Petua Utk Strike & Menyediakan Kami Lane Bowling. Alhamdulillah. Syukran

Insya-ALLAH Kalau Diizinkan-NYA Kita Jumpa Di Lain Kejohanan.

Ucapan Terakhir Buat Jurulatih Yg Byk Berjasa "Kang" Atas Tunjuk Ajar selama Ini , Juara Milik Kita Bersama.! Hidup Kang..

Wassalam!

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirul_mukminin2xProfil   Hantar PM kepada amirul_mukminin2x   Pergi ke amirul_mukminin2x's Website   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 01:14



tahniha kepada badan pelaksana dan semua !!!
bukan senang nak menjayakan prog mcm ni...
moga ada yang kedua pulak...ok ?

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 12:40


Quote:

On 2004-02-25 23:21, amirul_mukminin2x wrote:

Ucapan Terakhir Buat Jurulatih Yg Byk Berjasa "Kang" Atas Tunjuk Ajar selama Ini , Juara Milik Kita Bersama.! Hidup Kang..

Wassalam!



Bila masa Kang jadi couch team anta...yer?
Takpa..tunggu cabaran akan datang dari Prof hehee
Tunggggguuuuuuu!!!

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 12:41


Quote:

On 2004-02-26 01:14, BrotherMon wrote:

tahniha kepada badan pelaksana dan semua !!!
bukan senang nak menjayakan prog mcm ni...
moga ada yang kedua pulak...ok ?





Terima kasih.....Insya-Allaah..akan dibuat sekali lagi dengan perancangan lebih abik..Amin

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 26-02-04 12:58



ukss..... amirul bila masa hang online nie....???
and bila masa Kang jadi coach hangpa?
konpius la cek nie..... ermm....
agaknya bila gambar nak siap ekk?
and sesiapa yg bawa kamera hari tu mana gambar nyaa????

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Tuffah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.02.2004
Ahli No: 6997
Posting: 56
Dari: Giant

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-02-04 14:57



Sronok gak aritu dpt kenal sahabat2 baru ari tu, sumer best2...

yg tak best nye lane boling tu burukle tu le punce kekalahan team ana - biasa main lane lawa2... hehe

Slamat berukhwah, semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For TuffahProfil   Hantar PM kepada Tuffah   Pergi ke Tuffah's Website   Quote dan BalasQuote

gimmiescript
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3198
Posting: 205
Dari: Hokkaido

japan  


posticon Posting pada: 26-02-04 17:33


Quote:

On 2004-02-26 12:58, pLatipus wrote:

ukss..... amirul bila masa hang online nie....???
and bila masa Kang jadi coach hangpa?
konpius la cek nie..... ermm....
agaknya bila gambar nak siap ekk?
and sesiapa yg bawa kamera hari tu mana gambar nyaa????



Hmmm tak sabar nak tengok gambar tengah ber aksi nie ..

-----------------
:: hankitae ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For gimmiescriptProfil   Hantar PM kepada gimmiescript   Pergi ke gimmiescript's Website   Quote dan BalasQuote

amirul_mukminin2x
Warga 2 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3783
Posting: 68
Dari: Toronto

canada  


posticon Posting pada: 29-02-04 04:41




Alhamdulillah, Barulah Kini Terbukti Bakat Semulajadi "Kang" Sebagai Jurulatih Yg Berwibawa. Sebagai Seorang Jurulatih Kang Telah Menjadikan Kumpulan Ana Juara Bowling Buat Julung Kalinya. Insya-ALLAH Ana Akan Pertahankan Kejuaraan Ini Bagi Menjaga Nama Baik Jurulatih Ana.

Buat Semua Pemain² Baru & Yg Telah Dikecewakan, Teruskan Usaha Antum Semua Kerana Kejayaan Mungkin Akan Tiba Selepas 10 @ 20 Tahun Lagi. Itupun Kalau Antum Bernasib Baik Diterima Menjadi Anak Murid Ke-2 "Kang".

Terima Kasih Sekali Lagi Kerana Memberi Sokongan Dlm Menjayakan JK Bowling.
Terima Kasih Pada Semua Wartawan Yg Dtg Utk Mengambil Gambar "Skill²" Semasa Pertandingan Berlangsung Juga Bagi Memberi Sokongan Moral.

Maaflah Sekiranya Kata² Ana Menyinggung Perasaan Mana² Pihak, Sama Ada Sengaja Atau Disengajakan.
Jangan Marah Okey - "Nanti Kena Jual"

* Buat Semua Teman - Jagalah Solat Mu!

Ana Sayang Antum Semua. Bila Agaknya Kita Berjumpa Lagi.

Wassalam!


Bookmark and Share

    


  Member Information For amirul_mukminin2xProfil   Hantar PM kepada amirul_mukminin2x   Pergi ke amirul_mukminin2x's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 13-04-04 08:03


..... dan salam sejahtera kepada semua


Ermm...... Perhatian! ana nak tanya sikit... kemana perginya gambar-gambar yg ditangkap waktu JK BOWLING dulu ek?
dah lama menunggu tetapi masih tiada lagi.... kepada sesiapa yg ada simpan seketul dua gambar tu posting la kat sini atau boleh terus hantar ke e-mail ana..... [email protected] atau [email protected]....
sekian
Wassalam...

binalah cinta baerlandaskan keimanan dan ketaqwaan hormatilah wanita kerana wanita itu teman kepada lelaki, sayangilah mereka





Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.13883 saat. Lajunya....