Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 11-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Seekor ikan di tangan lebih berharga dari dua ekor ikan di kolam
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 52
Ahli: 0
Jumlah: 52




  Yang Masuk Ke Sini
lidah-penghunus: 2 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: siapa perempuan di sini?..Mengakulah!


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa perempuan di sini?..Mengakulah!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh siapa perempuan di sini?..Mengakulah!

wafa_qistina
Warga Rasmi
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1115
Posting: 15
Dari: Kampar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 13:48


This one for the ladies.........

Allah berfirman:

"Ketika Aku menciptakan seorang wanita, ia diharuskan untuk menjadi seorang
yang istimewa. Aku membuat bahunya cukup kuat untuk menopang dunia;
namun, harus cukup lembut untuk memberikan kenyamanan."



"Aku memberikannya kekuatan dari dalam untuk mampu melahirkan anak dan
menerima penolakan yang seringkali datang dari anak-anaknya."

"Aku memberinya kekerasan untuk membuatnya tetap tegar ketika orang-orang
lain menyerah, dan mengasuh keluarganya dengan penderitaan dan kelelahan
tanpa mengeluh."

"Aku memberinya kepekaan untuk mencintai anak-anaknya dalam setiap
keadaan, bahkan ketika anaknya bersikap sangat menyakiti hatinya."

"Aku memberinya kekuatan untuk mendukung suaminya dalam kegagalannya
dan melengkapi dengan tulang rusuk suaminya untuk melindungi hatinya."

"Aku memberinya kebijaksanaan untuk mengetahui bahawa seorang suami yang
baik takkan pernah menyakiti isterinya, tetapi kadang menguji kekuatannya
dan ketetapan hatinya untuk berada disisi suaminya tanpa ragu-ragu."

"Dan akhirnya, Aku memberinya air mata untuk dititiskan. Ini adalah khusus
miliknya untuk digunakan ketika ia diperlukan."

"Kecantikan seorang wanita bukanlah dari pakaian yang dikenakannya, susuk
yang ia tampilkan, atau bagaimana ia menyisir rambutnya. Kecantikan seorang
wanita harus dilihat dari matanya, kerana itulah pintu hatinya, tempat
dimana
cinta itu ada."

Kirimkan kepada setiap wanita yg anda kenali....
Anda akan menambah lagi harga diri ciptaan Indah, wanita!
kerana..... Setiap Wanita itu Sememangnya Dijadikan Cantik...

wanita hiasan dunia.Seindah hiasan adalah wanita solehah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_qistinaProfil   Hantar PM kepada wafa_qistina   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 13:51



ana seorang wanita... mungkin ramai yang confius ngan nama ana tapi na sememangnya wanita

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 13:51


Terima kasih utk artikel ini.. sama2 kita hayati

# Takutnya dengan tajuk.. sebaiknya gunakanlah muslimah atau wanita... nampak lebih lembut..

Ada ramai muslimah di Komuniti Muslimah



-----------------



Hargai semasa ada....

[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2004-01-24 13:52 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 13:53


Quote:

On 2004-01-24 13:51, uqu wrote:

ana seorang wanita... mungkin ramai yang confius ngan nama ana tapi na sememangnya wanita



lorh... selama ni memang ana sangka uqu ni lelaki...
salam wanita utk uqu.. jangan marah ye..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 15:15


dulu igt uqu pun laki.. he..

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

suhailah
Warga Rasmi
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2056
Posting: 8
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-01-04 16:03


assalamualaikum..................
ana pun pempuan...........memang nama dah pempuan .................terima kasih kpd org yg telah tulis artikel nie..........semoga semua kaum hawa akan menjadi seorang yg solehah
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For suhailahProfil   Hantar PM kepada suhailah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 16:46


Quote:

On 2004-01-24 13:51, Hanan wrote:

Ada ramai muslimah di Komuniti Muslimah




memang la...KM...untuk musliamh maka muslimah jer ada..hehe
Patut soalan nie tanya kat kat sana kan?

Uqu......ruapanya muslimat kalau dia muslimin ...dah lama kena tendang..dari KM. Jika Hanan ingat terus jer...dia nie Muslimat



-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

aufa_khalilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.07.2003
Ahli No: 2611
Posting: 173
Dari: Damansara

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 17:10




saya pun seorang wanita

Bookmark and Share

    


  Member Information For aufa_khalilahProfil   Hantar PM kepada aufa_khalilah   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 17:23




ye ker....sorry....mungkin ramai yang tertipu.... ....... apa-apapun salam kewanitaan dari ana buat kak Hanan....
p/s: ana ada masuk KM juga....
wassalam....

to love someone is NOTHING,
to be love by someone is SOMETHING,
to be love by someone u love is EXCITING,
to be love by ALLAH is EVERYTHING.

[ Posting ini telah di edit oleh: uqu pada 2004-01-24 17:24 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

aziqah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6390
Posting: 76
Dari: teluk intan

Perak  


posticon Posting pada: 24-01-04 21:25



ana juga seorang muslimah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aziqahProfil   Hantar PM kepada aziqah   Quote dan BalasQuote

atisolehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.11.2003
Ahli No: 5372
Posting: 270
Dari: bumi Allah

japan   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 21:46


me!me!me!me!semua orang dah tau dah...solehah....biasalah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For atisolehahProfil   Hantar PM kepada atisolehah   Pergi ke atisolehah's Website   Quote dan BalasQuote

peng_yu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 17
Posting: 120
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-01-04 21:51



assalamualaikum..

hari ni nak ngaku yg ana ni muslimah.bukan muslimin ek.salam ukhwah fillah
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For peng_yuProfil   Hantar PM kepada peng_yu   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 24-01-04 22:16


saya pun muslimah juga....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

wafa_qistina
Warga Rasmi
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1115
Posting: 15
Dari: Kampar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 23:09


assalamualaikum

SORRY KAK HANAN DAN MUSLIMAH YANG LAIN...

Sebenarnye saya tgh rush mase tulih topik bg forum ni...tapi walau aper pun..saya hrp jgn amik kesah dgn intro utk artkel nih..amiklah mana yang baik..dan jangan ambil yg tak baik... ok gitu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_qistinaProfil   Hantar PM kepada wafa_qistina   Quote dan BalasQuote

east_salju
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2003
Ahli No: 6074
Posting: 106
Dari: d bawah lindungan bayu

demrepcongo   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 23:43


ana juga.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For east_saljuProfil   Hantar PM kepada east_salju   Pergi ke east_salju's Website   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 00:10




ana juga muslimah..
salam ukhwahfillah buat semua ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 00:11


Quote:

On 2004-01-24 21:51, peng_yu wrote:

assalamualaikum..

hari ni nak ngaku yg ana ni muslimah.bukan muslimin ek.salam ukhwah fillah
wassalam


nick ni pun tak macam muslimah.. hehe
nasib ana tahu, takut kalau masuk komuniti muslimah tertendang pula..

Takpe wafa, wanita, muslimah dan perempuan tu sama sahaja.. cuma muslimah lebih lembut bunyinya..

Muslimah2 yang ramai ni jangan lupa ke komuniti msulimah ye... tu rumah special kita.. prof tak boleh masuk.. hehe

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

laylee
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.01.2004
Ahli No: 6452
Posting: 55
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 00:16


baguih nya dak qistina tu yer.insaf rasa diri.ni nak jadi wanita solehah.insya Allah... [IMG]http://[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For layleeProfil   Hantar PM kepada laylee   Quote dan BalasQuote

hanim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 160
Posting: 236
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 25-01-04 00:54



rasanya kalau nick name hanim semua komuniti kat sini tau kot ana ni muslimah..salah ukhwah fillah..dari hanim

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanimProfil   Hantar PM kepada hanim   Quote dan BalasQuote

peminat_nasyid
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1152
Posting: 136
Dari: atas bumi bawah langit

singapore  


posticon Posting pada: 25-01-04 08:48


kalau nick peminat nasyid mestilah boleh jadi muslimah atau muslimin...tapi ana muslimah yg sejati...

-----------------
~ Yg pulang pegi usahlah dirintih
doakan saja dikurnia sejahtera
apa yg diratap dgn tangis
keharuan ,leraikan hiba
pujuklah hatimu
pemergiannya
iktibar buatmu.....~


Bookmark and Share

    


  Member Information For peminat_nasyidProfil   Hantar PM kepada peminat_nasyid   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 09:20


assalamualaikum...
ana pun nak ngaku yang ana nie muslimah...tapi ana taklah pernah mengaku diri sebagai muslimin...salam ukhwah fillah untuk semua....wafa_qistina,thanks untuk artikel tue...memang menginsafkan
p/s-nasib baik ukhtie hanan tak tendang ana dari komuniti muslimah
wallahualam,wassalam

-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

sun_one
Warga Rasmi
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 6687
Posting: 16
Dari: SerambiMekah

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-01-04 18:49



saya pun budak pompuan gak..hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sun_oneProfil   Hantar PM kepada sun_one   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-01-04 18:53


Takpalah...Hanan tak kasi masuk...
....tapi nak jenguk2 boleh....tak?
...
cuma...intai2...jer.
hheehe

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

insannulkamil
Warga 2 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4978
Posting: 50
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 25-01-04 22:15



ana pun seorang muslimah jugak...tapi ada jugak orang ingatkan ana nie lelaki..orang cakap nickname ana nie selalu di gunakan oleh kaum lelaki...tapi tak apalh...asalkan ana mengaku yg ana nie seorang muslimah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For insannulkamilProfil   Hantar PM kepada insannulkamil   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 12:02


Aduh...biasa ramai org tertipu...

Ramai Muslimah yg mcm nie yer?
Oh..ya takda yg MUslimin pakai nama mcm muslimat?

Hah...cepat ngaku!!! Kalau tak sini pun boleh ngaku.....

Kalau malu.....buka sendiri...dan buat pengakuan ..yer



p/s: Tipah...Abg tertipu lagi.....

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 16:16


ana pun sama, dlm kategori yang bertuah ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

nurnisri
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.10.2003
Ahli No: 4613
Posting: 48
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-01-04 08:45


ANA MUSLIMAH GAK... SALAM UKHUWWAH FILLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurnisriProfil   Hantar PM kepada nurnisri   Quote dan BalasQuote

insan_kerdil
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1958
Posting: 64
Dari: Damansara

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 13:53


...

Ana pun muslimah juga, dulu je pernah nak jadi macam ala2 'lelaki' sikit, nasib baik la hidayah ALLAH cepat sampai, so jadilah ana muslimah sejati sampai sekarang and so on... so on....sampai inalillah/kiamat,.... and so on....


-----------------
Sebening embun,
Seputih salju,
Seikhlas hamba-Mu.
Insan kerdil di bumi sementara.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_kerdilProfil   Hantar PM kepada insan_kerdil   Pergi ke insan_kerdil's Website   Quote dan BalasQuote

nabilah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 996
Posting: 383
Dari: .:Bumi Allah:.

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 14:24



Saye pun muslimah jgk....tidak syak lagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilahProfil   Hantar PM kepada nabilah   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 15:22




Jazakallah wafa_qistina..

indah sekali pesanan yang dikirmkan...
moga tiap musliamah,wanita,gadis yang menbacanya akan menanamkan terus kata2 itu di dalam hati...

wallahualam.


-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

puteri_sya
Warga Rasmi
Menyertai: 22.01.2004
Ahli No: 6681
Posting: 10
Dari: batu pahat,johor

Johor  


posticon Posting pada: 27-01-04 15:53


saya juga seorang perempuan.doakanlah semoga wanita2 melayu kite di malaysia ni menjadi wanita solehah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_syaProfil   Hantar PM kepada puteri_sya   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 16:05




kalau ana cakap ana lelaki tentu ramai yg tak percaya, kan?

so, sudah terang lagi bersuluh yang ana ni seorang MUSLIMAH.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

daquayza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6050
Posting: 153
Dari: sp

Kedah  


posticon Posting pada: 27-01-04 16:45


ana pun......

Bookmark and Share

    


  Member Information For daquayzaProfil   Hantar PM kepada daquayza   Quote dan BalasQuote

Hizbullah_azhar
Warga Rasmi
Menyertai: 15.01.2004
Ahli No: 6483
Posting: 1
Dari: malang

indonesia  


posticon Posting pada: 27-01-04 16:54


.....saya juga perempuan..... hanya saja saya suka dengan nama hizbullah azhar, karena artinya "pasukan Allah yang pemberani" salam untuk akhwat2 yang ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hizbullah_azharProfil   Hantar PM kepada Hizbullah_azhar   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 08:19


ana muslimah gak..........syukran atas artikel nie........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 28-01-04 08:23



ERMMM...... ramai rupanya muslimah dlm komuniti nie yee...... ana pun mcm prof juga just singgah untuk melihat berapa ramai muslimah yg bertandang dlm komuniti ini....
tak sangka ramai juga ye....

:: setiaku hanya lah 3 pertama untuk mu Ya Allah kedua untuk ibubapaku dan ketiga untuk seseorang yg setia sepertiku jua :::: Menyintai bukan bererti memiliki. Memiliki bukan bermakna menakluki. :::: Kisah cinta yang sebenarnya tiada akhirnya. ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

alabrar
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6654
Posting: 39
Dari: bumi

brunei  


posticon Posting pada: 28-01-04 08:30




an pon seorang muslimah
tetapi nak tanya skit...bila masak allah berfirman spt. diatas?????

Bookmark and Share

    


  Member Information For alabrarProfil   Hantar PM kepada alabrar   Quote dan BalasQuote

mawaddah_islamiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1186
Posting: 55
Dari: pahang

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 09:42




ana pun muslimah jgk

-----------------
*JANGAN IMPIKAN PEMUDA SEHEBAT SAIDINA ALI JIKA PERIBADIMU TIDAK SEINDAH FATIMAH R.A*

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawaddah_islamiahProfil   Hantar PM kepada mawaddah_islamiah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 11:02


Antara ahli yg disaspek Muslimin..(rupanya Muslimat:

1.uqu
2.aufa_khalilah
3.peminat_nasyid
4.pena_sufi
5.sun_one
6.insanulkamil
7.insan_kerdil
8.daquayza
9.Hizbullah_azhar..

p/s: Dlm ukhwah nie ada tak Muslimin pakai nama Muslimat..?
Aduh... Musykil....???

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

NurulKhat
Warga Rasmi
Menyertai: 02.11.2003
Ahli No: 4844
Posting: 19
Dari: Shah Alam

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-01-04 11:50



ana juga muslimat...nama nurul biasa dikaitkan dengan muslimat kan...sebenarnya nama tu adalah sebahagian daripada nama penuh ana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurulKhatProfil   Hantar PM kepada NurulKhat   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-01-04 20:48


assalamualaikum...
masih seorang perempuan dan takkan bertukar kepada yg lain...
AMIN...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 01:58



ermm.. ana juga muslimah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 12:10


Quote:

On 2004-01-28 11:02, Prof_Muslim wrote:
Antara ahli yg disaspek Muslimin..(rupanya Muslimat:

1.uqu
2.aufa_khalilah
3.peminat_nasyid
4.pena_sufi
5.sun_one
6.insanulkamil
7.insan_kerdil
8.daquayza
9.Hizbullah_azhar..

p/s: Dlm ukhwah nie ada tak Muslimin pakai nama Muslimat..?
Aduh... Musykil....???

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.



assalamualiakum....

dulu ana ingat MeowHidayah tu muslimah tapi rupanya muslimin.....

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
Warga 5 Bintang
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 3377
Posting: 372
Dari: bumi waqafan Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 21:52



Prof_Muslim...
lepas nie...tak usahlah meragukan status ana di ukhwah.com
wassalam



-----------------
Mahabbah Mawaddah Lil Ukhwah Fillah

[ Posting ini telah di edit oleh: pena_sufi pada 2004-06-09 23:00 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

aisyah_nurdiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 501
Posting: 43
Dari: Gombak, Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 30-01-04 23:13


Ana pun muslimah juga...

-----------------
Keikhlasan datang dari hati yang suci....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyah_nurdiahProfil   Hantar PM kepada aisyah_nurdiah   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-02-04 02:37


assalamualaikum

mira pun muslimah juga..nama pun princess ..mustahil muslimin nak guna princess!

wassalam

-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

alannaharisya
Warga Rasmi
Menyertai: 31.01.2004
Ahli No: 6922
Posting: 6
Dari: uitm shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 01-02-04 02:40


ana juga muslimat
semoga semua muslimah menjadi muslimah sejati..insyallah

-----------------
jamiah mara lilteknologiya

Bookmark and Share

    


  Member Information For alannaharisyaProfil   Hantar PM kepada alannaharisya   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 01-02-04 05:35


me too!!!!!!1

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

ain_mardziah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6659
Posting: 188
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-02-04 21:45


assalamualaikum......
ana juga seorang wanita.
terima kasih kerana menyebarkan artikel tu.
banyak manfaatnya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_mardziahProfil   Hantar PM kepada ain_mardziah   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 03-02-04 01:54



ramainya muslimah yer....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

hani_wahida
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4146
Posting: 124
Dari: Malaysia

Kedah  


posticon Posting pada: 03-02-04 02:18




Berbahagialah Menjadi Seorang Wanita Kerana Diberi Keistimewaan Oleh ALLAH....



Bookmark and Share

    


  Member Information For hani_wahidaProfil   Hantar PM kepada hani_wahida   Pergi ke hani_wahida's Website   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 15-02-04 10:41


tak der lagi ker muslimah



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

nailofar87
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.09.2003
Ahli No: 3340
Posting: 47
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-04 23:20


me too!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailofar87Profil   Hantar PM kepada nailofar87   Quote dan BalasQuote

irsyadussolehah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4745
Posting: 36
Dari: machang,Qlate

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-03-04 23:44


ana....sememangnya...

hayatilah apa yg anda baca tadi(artikel)....
kita sbg musanna patut berbangga dan bersyukur dilahirkan sbg seorang yg dikagumi.....dan dicari.....

-----------------
someone is loving u,caring u,
thats always watching u,protecting 4 u
.......who???...ALLAH,who never faith
:) HOPETHELOVEOFALLAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For irsyadussolehahProfil   Hantar PM kepada irsyadussolehah   Pergi ke irsyadussolehah's Website   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 17-03-04 00:59




Akhirnya....jeng...jeng...jeng

Ana pun nisa' gak,samalah kita

-----------------
"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

Bookmark and Share

    


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

haff
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6251
Posting: 253
Dari: Darul Aman

malaysia  


posticon Posting pada: 17-03-04 01:03




ana muslimin..he..he..he........


P/S: sorry silap posting..

[ Posting ini telah di edit oleh: haff pada 2004-03-17 01:05 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For haffProfil   Hantar PM kepada haff   Quote dan BalasQuote

sampanburuk
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.02.2004
Ahli No: 7069
Posting: 257
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 17-03-04 01:05


Iskh Haff ni,apa masuk kat sini.anta tak nampak ke signboard No Entry kat sini.hehe..ada ke?

"::"Buat Apa Yg Kamu Perkatakan Kerana ALLAH Benci Kepada Orang Yg Memperkatakan Sesuatu Yg Tidak Ia Perbuat"::"

[ Posting ini telah di edit oleh: sampanburuk pada 2004-03-17 01:06 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For sampanburukProfil   Hantar PM kepada sampanburuk   Quote dan BalasQuote

audani83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7348
Posting: 96
Dari: parit buntar,perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 17-03-04 10:39


bersyukur kerana saya dilahirkan sebagai seorang wanita....

Bookmark and Share

    


  Member Information For audani83Profil   Hantar PM kepada audani83   Pergi ke audani83's Website   Quote dan BalasQuote

najwa_zin
Warga Rasmi
Menyertai: 15.03.2004
Ahli No: 7995
Posting: 13
Dari: bumi yg dipijak

Selangor  


posticon Posting pada: 17-03-04 15:37



erm,ana pun seronok dilahirkan sebagai seorang puteri,insyaallah cita2 ingin menjadi seorang wanita yg solehah disuatu hari nanti

Bookmark and Share

    


  Member Information For najwa_zinProfil   Hantar PM kepada najwa_zin   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-03-04 16:37


ana juga muslimah...insyaAllah untuk menjadi muslimah yang solehah...

ameeen...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

epal_85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.12.2003
Ahli No: 5703
Posting: 32
Dari: uia pj

Johor  


posticon Posting pada: 17-03-04 16:56


ana aidhan,mungkin nick ana mcm muslimin tapi ana ni muslimat sbnarny....

Bookmark and Share

    


  Member Information For epal_85Profil   Hantar PM kepada epal_85   Quote dan BalasQuote

nohara_sinchan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1132
Posting: 56
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-03-04 17:06



ana pun muslimat jugak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nohara_sinchanProfil   Hantar PM kepada nohara_sinchan   Quote dan BalasQuote

shahirah_huda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1982
Posting: 335
Dari: AS

japan  


posticon Posting pada: 20-03-04 21:13


....
Saye mak sue timah...saya mmuslimah gak..hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahirah_hudaProfil   Hantar PM kepada shahirah_huda   Quote dan BalasQuote

kalium_gurl
Warga Rasmi
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 7886
Posting: 8
Dari: BuMi TuHaN

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-04-04 00:51


kalau taknak mengaku camana????

Bookmark and Share

    


  Member Information For kalium_gurlProfil   Hantar PM kepada kalium_gurl   Quote dan BalasQuote

fairuzah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2004
Ahli No: 7304
Posting: 440
Dari: negeri sembilan

syria   avatar


posticon Posting pada: 09-04-04 05:27


YEAH...GUILTY....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fairuzahProfil   Hantar PM kepada fairuzah   Quote dan BalasQuote

cassia
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.12.2003
Ahli No: 5605
Posting: 25
Dari: aucKland

newzealand  


posticon Posting pada: 09-04-04 07:56


me too!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For cassiaProfil   Hantar PM kepada cassia   Pergi ke cassia's Website   Quote dan BalasQuote

nurilyana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4815
Posting: 142
Dari: Alor Setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 10:47



ana pun wanita jugak
"bersyukurlah kerana diciptakan olehNya sbg seorang wanita...muslimah sejati"..insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurilyanaProfil   Hantar PM kepada nurilyana   Pergi ke nurilyana's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 10:51




ana pun muslimah gak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-04-04 11:21


Prof muslimin...
eh.?!??? ....silap landing..
maaf yer...
hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-04-04 22:46




saya pun perempuan jugak...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 25-04-04 18:50


saya tak akan mengaku!
tak akan mengaku!
walaupun diugut hukum bunuh!

saya seorang lelaki!



Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-04-04 09:02


ana dilahirkan sebagai seorang insan yang bergelar.......WANITA..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-04-04 11:51




Ana muslimah gak... Salam ukhwah kepada muslimah semua... Trimas wafa... menyedarkan ana... Muslimah semua... berusahala menjadi muslimah yang solehah... key!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8296
Posting: 335
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-04-04 11:51




Ana muslimah gak... Salam ukhwah kepada muslimah semua... Trimas wafa... menyedarkan ana... Muslimah semua... berusahala menjadi muslimah yang solehah... key!!!



-----------------
Beramal kerana Allah... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 26-04-04 13:38



aiwah.. ana muslimah...
simple_shida..

speciall dedicated to all muslimah..

Di antara kekasih pilihan dihati
Punyai budi penghias diri
Wajahnya lembut biasan perkerti yang tinggi
Indahnya perhiasan dunia

Diantara diriku juga diri-mu
Hanya mengharapkan cinta yang Satu
Ku kan binakan mahligai impian-mu
Oh.. sayang ikhlaskanlah hati-mu

Malu-mu bernilai
Kata-mu berhikmah
Hati-mu tulus suci dan murni
Hanya diri yang halal
Engkau serahkan segala
Untuk mencari redha Allah

Benarlah cinta buta melalaikan
Tanpa memikirkan batas syariatnya
Semuanya itu hanya ujian didunia
Ia adalah mahar untuk kita ke syurga

Oh… Kau Permaisuri di hati-ku
Di dunia ini engkau penghibur
Menjunjung kasih amanah Ilahi
Ku pasti akan terus menyayangi
Terima kasih ucapan ku beri
Kau hadiahkan ku cahaya hati
Ku pimpin tangan-mu oh kasih meniti hari
Semoga kita dapat bersama
Sampai kepada-Nya disyurga sana

Tuhan kekalkanlah
Permaisuri hati ku
Untuk menemani dalam mengapai cinta-Mu




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

zeennieyrah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.03.2004
Ahli No: 8061
Posting: 35
Dari: sg buloh or shah alam

Selangor  


posticon Posting pada: 26-04-04 13:48


...

Ana....sudah semestinye Muslimah Sejati...InsyaALLAH....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zeennieyrahProfil   Hantar PM kepada zeennieyrah   Quote dan BalasQuote

ayuAnnisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.09.2004
Ahli No: 10900
Posting: 148
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 06-09-04 15:48


mmm..ana pun perempuan jugak...nama pun ayuannisa...sebenarnya itu nama adik ana..hehe..tp..sememangnya ana ni annisa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayuAnnisaProfil   Hantar PM kepada ayuAnnisa   Pergi ke ayuAnnisa's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_dihati
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 10470
Posting: 38
Dari: united kingdom

uk   avatar


posticon Posting pada: 06-09-04 15:57




terkejut nengok tajuknyer..ingatkan nak marahkan org pompuan..

saya pun muslimah gak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_dihatiProfil   Hantar PM kepada cahaya_dihati   Quote dan BalasQuote

hakimabdulrahman
WARGA SETIA
Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10003
Posting: 541
Dari: kawan

singapore  


posticon Posting pada: 06-09-04 17:52




ana muslimin.....tetap lelaki...eeee


oooppss untuk pompuan aje..
sorry laaah..menyibuk aje..


Bookmark and Share

    


  Member Information For hakimabdulrahmanProfil   Hantar PM kepada hakimabdulrahman   Pergi ke hakimabdulrahman's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-09-04 22:20


Quote:

On 2004-01-28 11:02, Prof_Muslim wrote:

p/s: Dlm ukhwah nie ada tak Muslimin pakai nama Muslimat..?
Aduh... Musykil....???



Ana... bukan pompuan...

Kawe kucin lanang, bukan kucin wedok...

p/s: penah dulu dpt p-msg nak ngorat... sengal betul... lama punya cerita.. tehehe...

-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...



Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

sirna_bintang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.08.2004
Ahli No: 10573
Posting: 291
Dari: cheras,KL

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-09-04 08:27


yeke meowhidayahingat muslimah juge. jgn marah ekk....
saya juga muslimah...nama pun asal dr perkataan bintang....salam ukhwah untuk semua muslimah ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirna_bintangProfil   Hantar PM kepada sirna_bintang   Pergi ke sirna_bintang's Website   Quote dan BalasQuote

aqil
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2005
Ahli No: 17966
Posting: 162
Dari: PAHANG

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-07-06 23:45


Pada 24-01-04 21:25 , aziqah posting:

!!! QUOTE !!!





:lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For aqilProfil   Hantar PM kepada aqil   Quote dan BalasQuote

masya_brywest
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2317
Posting: 107
Dari: TeLuK InTaN

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-08-06 01:05


yo.orang semestinya perempuan

Bookmark and Share

    


  Member Information For masya_brywestProfil   Hantar PM kepada masya_brywest   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 01-08-06 09:26


assalamulaikum

ana muslimah...erkk nak kena mengaku juga ke huhu :-)
[ Telah diedit oleh: sahihnor pada 01-08-06 09:27 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

Al-Aniesah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24052
Posting: 264
Dari: Bumi Allah

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 01-08-06 09:48


ana pun seorang muslimah.....
tapi bukan perempuan ye..."perempuan" tu macam perkataan kasar saja......



Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-AniesahProfil   Hantar PM kepada Al-Aniesah   Quote dan BalasQuote

NurulJannah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4136
Posting: 62
Dari: KL

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-08-06 10:10


Assalamualaikum,
Saya pun seorang muslimah. Tengok nama pun dah tau kan.,,huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurulJannahProfil   Hantar PM kepada NurulJannah   Quote dan BalasQuote

nabilpoyo
WARGA SETIA
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21141
Posting: 730
Dari: Kuantan + penang + KL + jakarta

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-08-06 12:03


ku jantan rebutan yang terhangat dipasaran....

ana lelaki....kehkeh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabilpoyoProfil   Hantar PM kepada nabilpoyo   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-08-06 12:07


salam'alaik..
saya muslimah jugak...tengok nama lah...
wasalam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-08-06 12:14


Assalamualaikum..tajuknye ganas..macam nak suruh mengaku salah saja,hehe..tapi tak apa,gimik saja tu..

Nick saya tak mnggambarkn muslimin atau muslimat..tapi dr ikon besau kat sebelah tu,mesti dah ramai yang dapat agak..:-)

Salam ukhwah dr saya untuk muslimah di ukhwah.com..semoga terus cemerlang dan gemilang :-di :-)

note:dulu nick Yahoo saya selalu saja buat orang ingat saya lelaki,sampai kena tukar sebab ramai sangat yang mengorat,hehe..


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/
[ Telah diedit oleh: setanggi_syurga83 pada 01-08-06 12:21 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

ukhtisarah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.12.2004
Ahli No: 12908
Posting: 39
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 01-08-06 12:26


hehehe..kena bagi tau juga ke muslimin ke muslimat...sudah semestinya ana muslimat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhtisarahProfil   Hantar PM kepada ukhtisarah   Quote dan BalasQuote

aqli
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.10.2005
Ahli No: 19625
Posting: 83

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-08-06 12:40


saya....
muslimah sejati..
hehhe tak lahh...saya biasa saja..
aqilah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aqliProfil   Hantar PM kepada aqli   Quote dan BalasQuote

musafirahkelana
Warga Rasmi
Menyertai: 14.07.2006
Ahli No: 25211
Posting: 14
Dari: perlis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 01-08-06 13:12


salam..
syukran wafa_qistina..kata-kata ni betul-betul masuk dalam hati ana..
dulu perempuan..sekarang ana muslimah.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For musafirahkelanaProfil   Hantar PM kepada musafirahkelana   Pergi ke musafirahkelana's Website   Quote dan BalasQuote

naqiyyah_al-sarirah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19666
Posting: 130
Dari: subang jaya

Selangor  


posticon Posting pada: 04-08-06 09:39


Assalamualaikum...saya juga seorang perempuan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For naqiyyah_al-sarirahProfil   Hantar PM kepada naqiyyah_al-sarirah   Quote dan BalasQuote

as_saufi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.06.2006
Ahli No: 24957
Posting: 28
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 04-08-06 10:10


assalamualaikum...

saya pun perempuan jugak...dah nick pun nama darwisha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For as_saufiProfil   Hantar PM kepada as_saufi   Quote dan BalasQuote

mas2ra
WARGA SETIA
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 12017
Posting: 668
Dari: bumi ALLAH Jalla Jalaluh

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 07-08-06 15:28


ana... :-di

Syukran jazilan wafa_qistina kerna sudi berkongsi sama...
wassalam :-)
[ Telah diedit oleh: mas2ra pada 07-08-06 16:20 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas2raProfil   Hantar PM kepada mas2ra   Pergi ke mas2ra's Website   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-08-06 15:53


assalamualaikum...

ana pun MUSLIMAH jugakk

:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

wan_andmawaddah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22771
Posting: 361
Dari: tanah permaisuri

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-08-06 16:12


salam..

huhuhu takutnya dengan tajuk..macam ada buat salah besar saja huhuh
erm ana pun muslimah..tapi ada juga orang ingat ana ini laki heheh

salam ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wan_andmawaddahProfil   Hantar PM kepada wan_andmawaddah   Quote dan BalasQuote

syaakiroh
Warga 1 Bintang
Menyertai: 09.02.2005
Ahli No: 14254
Posting: 22
Dari: temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-08-06 16:22


Betul cakap wan_andmawaddah,ana pun takut baca tajuk tu.sekali masuk tak ada apa pun.buat suprise betul lah.Eh,memang nama enti ada mari laki lah.
wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syaakirohProfil   Hantar PM kepada syaakiroh   Pergi ke syaakiroh's Website   Quote dan BalasQuote

Annursyam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.08.2004
Ahli No: 10824
Posting: 317
Dari: Jelapang padi

Kedah  


posticon Posting pada: 07-08-06 18:06


BIARLAH RAHSIA..:-P..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For AnnursyamProfil   Hantar PM kepada Annursyam   Pergi ke Annursyam's Website   Quote dan BalasQuote

Nana248
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.06.2004
Ahli No: 9351
Posting: 46
Dari: KL

Perak  


posticon Posting pada: 07-08-06 18:26


orang atas sya ni musti muslimah sejati.. sya.. dr nickname pun boleh tau kan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nana248Profil   Hantar PM kepada Nana248   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa perempuan di sini?..Mengakulah!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.313755 saat. Lajunya....