Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 07-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bangkai akan menarik pemakan bangkai, tong sampah akan menarik sampah. Kebaikan akan menarik kebaikan; keburukan akan menarik keburukan
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 29 hari yang lalu
izdham: 38 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 48 hari yang lalu


Jejak Kerjaya
Topik: Peluang perniagaan yang perlu direbuti


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafiz_along_83
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Kerjaya
    »» Peluang perniagaan yang perlu direbuti

Please Mendaftar To Post


Oleh Peluang perniagaan yang perlu direbuti

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-01-04 23:21


assalamualaikum

perkabar semua?

disini saya ingin mewar-warkan peluang perniagaan dalam syarikat mlm iaitu NutriFocus yang perlu direbuti oleh semua.
caranya begitu mudah hanya bermodalkan RM175 untuk seumur hidup dan memperkenalkan kepada 2 orang sahaja. komisen akan dibayar kepada anda tiap2 minggu.
untuk keterangan lanjut sila hubungi

syahrizal abdullah

013-6356697


jangan sia2kan peluang keemasan ini


sekian

-----------------
ukhwah itu indah bila dihubungkan melalui silaturrahim

layari http://ibnusyah.blogspot.


    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

PrePAID
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3876
Posting: 130
Dari: Bukit Beruntung, Rawang

Kedah  


posticon Posting pada: 27-01-04 09:35




Boleh tak jumpa prepaid nak tau dan juga berkongsi idea ngan syah_apium utk mencari dana utk ukhwah.com

Wassalam 03-5544 4851(awang)

Bookmark and Share

    


  Member Information For PrePAIDProfil   Hantar PM kepada PrePAID   Pergi ke PrePAID's Website   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-01-04 12:41




maafla lambat reply
boleh tak der halangan
hujung minggu
tempat tu terpulangla tapi area klla
hubungi saya ok
sekian wassalam

-----------------
ukhwah itu indah bila dihubungkan melalui silaturrahim

layari http://ibnusyah.blogspot.


    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

Sahrin
Warga Rasmi
Menyertai: 14.10.2003
Ahli No: 4357
Posting: 11

blank  


posticon Posting pada: 03-02-04 23:30


Mesti rebut

-----------------
PlatinumAura.Com

Bookmark and Share

    


  Member Information For SahrinProfil   Hantar PM kepada Sahrin   Pergi ke Sahrin's Website   Quote dan BalasQuote

PrePAID
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3876
Posting: 130
Dari: Bukit Beruntung, Rawang

Kedah  


posticon Posting pada: 06-02-04 11:50




Kita jumpa jerk esok sabtu kat KL centrel bab kan ada meeting kat sana nanti jam 3 ptg. PrePAID akan mengadiri meeting itu nanti...

Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For PrePAIDProfil   Hantar PM kepada PrePAID   Pergi ke PrePAID's Website   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 11:06




maafla kepada smua
buat pengetahuan semua saya ni jarang online sebab 2 payah nak jumpa kalau ckp melalui msg ni,
coz kene pegi cc dulu
senang kalau send jer msg ke no hs saya 013-6356697
harap semua faham


Bookmark and Share

    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.08.2003
Ahli No: 2858
Posting: 350
Dari: Johor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-02-04 01:49



Wahh.. syah_apium... sumanya enta masuk ya...
Ana masuk Bionutric.. ermm macam sama ja sistemnya kan?? Produk Bionutric ni dah lama popular... Ramai pelajar kampus sertai..Bagi yang berminat dengan Bionutric, meh la masuk.. nak tengok laman web dia?? Bionutric

kalau nak tau lebih lanjut atau tak paham apa2... hubungi ana di [email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.098503 saat. Lajunya....