Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 11-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
lidah-penghunus: 3 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Siapa dari USM kampus kesihatan?


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Siapa dari USM kampus kesihatan?

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa dari USM kampus kesihatan?

budakbarubelajar
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6396
Posting: 16

Melaka  


posticon Posting pada: 22-01-04 15:45


ana tau ramai bebudak usm kampus kesihatan yang join ukhwah.com.... tp kalu boleh ana mau tau sape dier...

Bookmark and Share

    


  Member Information For budakbarubelajarProfil   Hantar PM kepada budakbarubelajar   Quote dan BalasQuote

miza
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.01.2004
Ahli No: 6484
Posting: 67
Dari: kelantan bandaraya islam

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 09:48


aala ana pun nak kenal gak...
budak usm kampus kesihatan nih.
ana ada hajat gak nak ke san lepas ni....
bolehla kowang kasi tip.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizaProfil   Hantar PM kepada miza   Quote dan BalasQuote

budakbarubelajar
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6396
Posting: 16

Melaka  


posticon Posting pada: 25-01-04 16:22


uiks takde pun bdk usm kampus kesihatan kat sini...erm....miza sekolah lagi atau saje je nak dtg kat sini?

Bookmark and Share

    


  Member Information For budakbarubelajarProfil   Hantar PM kepada budakbarubelajar   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 16:09


saya!!!!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 10:05




USM Kampus Kesihatan? ok.. sila laporkan diri di sini.. bagus jugak kalau ada ramai student kampus kesihatan yg join portal komuniti ukhwah ni, apa salah eratkan silaturrahim sesama kita.

buat budakbarubelajar dan amirah.. boleh bagitau kos yg diambil?

sepanjang ana join portal ni, ramai student usm kampus kesihatan yg dah ana kenal antaranya...

*AZIDA(std.PPSK 1st yr),
*azygos(medic 2nd yr),
*ladyberz (medic 1st yr),
*nouna(PPSK 2nd yr),
*masako(PPSK 2nd yr)
*dr_nailofar81(medic 4th yr)
*annuar (PPSK 2nd yr)

***ke mana anda semua menghilang?
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

budakbarubelajar
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6396
Posting: 16

Melaka  


posticon Posting pada: 27-01-04 15:25


so ade 10 owang la bdk USMKK kat ukhwah ni....buat setakat ni la..erm.....oooo kak lin...heee.....sy bdk PPSK1....kak lin knl sgt dgn sy ni....=P moga makin ramai lagi bebdk USMKK join ukhwah ni....kan elok kumpul ramai2 bncg bnda berfaedah...takkan nak baca buku tebal2 je...heee....

Bookmark and Share

    


  Member Information For budakbarubelajarProfil   Hantar PM kepada budakbarubelajar   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-01-04 15:53


Quote:

On 2004-01-27 15:25, budakbarubelajar wrote:
erm.....oooo kak lin...heee.....sy bdk PPSK1....kak lin knl sgt dgn sy ni....


rerasanya dah dpt agak yg mana 1 ni.. almaklumler budak PPSK bukannya ramai sgt lebih2 lagi yg suka main ping pong (hobi kat profile ).

apa2pun.. selamat dtg ke portal komuniti ukhwah buat akhie budakbarubelajar... Jom bersama2 kita memeriahkan portal komuniti ukhwah..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-01-04 14:51


ana insyaAllah ppsk final year.

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

Dr_nailofar81
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 628
Posting: 38
Dari: shah alam

china  


posticon Posting pada: 01-02-04 14:53


semua.
darul nu'man, saya bkn medic 4th year tp dental 4th year.
salam ukhwah utk semua.
in'Allah,if ada perkara yg kita boleh bncgkn,bak kata budakbarubelajar, kita boleh kongsi kt sini kan.lbh2 lagi kita dh ada wireless internet skrg. c u!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Dr_nailofar81Profil   Hantar PM kepada Dr_nailofar81   Quote dan BalasQuote

budakbarubelajar
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6396
Posting: 16

Melaka  


posticon Posting pada: 02-02-04 15:46


assalamualaikum..
ooo Dr_nailofar81 ni doc gigi rupenye...
ermmm ntah2 sy kenal kot!!
amacam best jd doc gigi?
sy ade masalah la doc gigi...
apsal umo sy da 22 tapi gigi molar ke3 sy empat2 btg lum tumbuh lagi ni?
sy ada masalah ke doc?
haaaa...sila jwp!! =P


Bookmark and Share

    


  Member Information For budakbarubelajarProfil   Hantar PM kepada budakbarubelajar   Quote dan BalasQuote

Dr_nailofar81
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 628
Posting: 38
Dari: shah alam

china  


posticon Posting pada: 18-02-04 01:38


, yap budakbarubelajar
akak dental 4th year.kenal ke? anta/ti couurse n thn brp?
psl gigi molar ke3 or lbh dikenali sbg gigi bongsu, if x silap akak,kita ada pelbgi variasi,setgh org ada, setgh org xde.setgh org tumbuh cepat n some erupt late.insya Allah xde prob.
but,if nak confirm the diagnosis,kita ambil x-ray oral cavity.so,anta/ti if nak confirm nti hubungi akak ok.akak dental 4th year yg muka mcm cina tp,mmg btl pun.nti tanya akak darul nu'man ok.c u!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Dr_nailofar81Profil   Hantar PM kepada Dr_nailofar81   Quote dan BalasQuote

budakbarubelajar
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6396
Posting: 16

Melaka  


posticon Posting pada: 22-02-04 12:46


ermm....ade ke yg muka cam cina?
nnti sy cari la....mls la nak g klinik gigi....
tak pernah pegi pun.....masa kecik2 cabut sendiri je gigi ni...jgn marah....kalau awk bg nama btl awk mungkin sy knl awk ni...=) doc gigi kan ciput je kat sini....=P

Bookmark and Share

    


  Member Information For budakbarubelajarProfil   Hantar PM kepada budakbarubelajar   Quote dan BalasQuote

amylela
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5447
Posting: 54
Dari: malaysia

jordan  


posticon Posting pada: 05-03-04 10:37


ana pun dari usm kampus kesihatan...............ppsk

Bookmark and Share

    


  Member Information For amylelaProfil   Hantar PM kepada amylela   Pergi ke amylela's Website   Quote dan BalasQuote

arpyz
Warga Rasmi
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2814
Posting: 5
Dari: newcastle

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-03-04 10:53


saya bukan dari kampus 2.hahahaha!

Bookmark and Share

    


  Member Information For arpyzProfil   Hantar PM kepada arpyz   Quote dan BalasQuote

amirah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1533
Posting: 185
Dari: Malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-03-04 21:44


, naper tak ramai student usm kampus kesihatan ni???mungkin masih tak ramai lg yang join ukhwah...apa pun, semoga bertambah lg sahabat2 usm kk masuk sini.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For amirahProfil   Hantar PM kepada amirah   Quote dan BalasQuote

samirah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5227
Posting: 384
Dari: depan PC

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-04-04 15:01



eh,tak perasan lk ada posting forum budak usmkk..saya pun dari usmkk..salam ukhwah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For samirahProfil   Hantar PM kepada samirah   Pergi ke samirah's Website   Quote dan BalasQuote

budakbarubelajar
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6396
Posting: 16

Melaka  


posticon Posting pada: 06-05-04 02:36


alhamdulillah.....
bertambah gak tetamu yg masuk forum usmkk ni....bgs2.....teruskan usaha murni ni....ermmm lamanye cuti ni....3bln....berat ana dah naik 4kg...=P

Bookmark and Share

    


  Member Information For budakbarubelajarProfil   Hantar PM kepada budakbarubelajar   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-05-04 19:32




ana bukan dari kampus kubang kerian...tapi bekas sekolah kubang kerian 1....bleh join ker....




Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

raihan2004
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6388
Posting: 375
Dari: kedah

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 12:46



Ana pun student Health Campus jg.Ana medic 2nd yr.Sebenarnya ramai sahabat ana yg join comunity ni tp mungkin mereka tak tau posting ni ada,jd tak ramaile yg msk posting niii...

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihan2004Profil   Hantar PM kepada raihan2004   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-04 14:22




PENGUMUMAN:

kepada semua pelajar USM Kampus Kesihatan yang ingin mendapatkan Buku Mutiara Warisan... boleh dapatkan terus daripada ana sendiri. Buku tersebut berharga RM5 sahaja. Just cari ana di PPSK (technologist). Cepat... sebelum kehabisan stok.

Pembelian ini juga tanda anda menyokong Komuniti Ukhwah. so, apalagi...tunjukkanlah sokongan anda.
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

budakbarubelajar
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6396
Posting: 16

Melaka  


posticon Posting pada: 18-07-05 15:56


Assalamualaikum..
hmmm...orientasi desa untuk junior baru masuk ada ke tak?
takpatut lah kalau tak ada..
setakat ni saya tak knl seorang pun lagi junior 1st year...
mereka langsung tak senyum or bagi salam bila jumpa...
terok lah kalau macam ni...=(

Bookmark and Share

    


  Member Information For budakbarubelajarProfil   Hantar PM kepada budakbarubelajar   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 18-07-05 19:22


saya..tapi bukan student USM kampus kesihatan,selalu melawat ke sana saja.. :lol: :lol: :lol:


-----------------
-biar orang mengatakan kebaikan kita bukan mengutuk kejahatan yang kita lakukan -


Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

Ghufranallah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.06.2005
Ahli No: 16894
Posting: 351
Dari: padang pasir

luxembourg   avatar


posticon Posting pada: 18-07-05 19:46


saya dari USMPP...bukan dari USMKK...tak apa ek..

Bookmark and Share

    


  Member Information For GhufranallahProfil   Hantar PM kepada Ghufranallah   Quote dan BalasQuote

fizamil
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.01.2005
Ahli No: 13800
Posting: 126

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-07-05 00:41


apela Ghufranallah..ni untuk USMKK...
nanti Ghufranallah buatla forum untuk USMPP...sure ramai yang join.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For fizamilProfil   Hantar PM kepada fizamil   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102606 saat. Lajunya....