Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah SWT memberikan kita dua telinga, dua mata, satu mulut dan otak di tengah antaranya, mesti bersebab. Dengar dan lihat kanan kiri, timbang dengan otak.
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 1 hari, 2 jam, 33 minit yang lalu
nabilah: 1 hari, 2 jam, 38 minit yang lalu
aye: 2 hari yang lalu
tereturubuzu: 11 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: HAPPY BIRTHDAY KAK KHAULAH!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» HAPPY BIRTHDAY KAK KHAULAH!!

Please Mendaftar To Post


Oleh HAPPY BIRTHDAY KAK KHAULAH!!

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-01-04 16:32




Salam ceria sentiasa diucapkan khas buat kak
khaulah_alazwar nun jauh di maincamp....

Ila Ukhti,

SELAMAT HARI LAHIR @ HAPPY BIRTHDAY @ SANAH HILWA(sanah hilwa ni dalam bahasa Arab...tapi tak tau la betul ke tidak...kalau salah tolong betulkan...especially for those who expert in Arabic)..
MOGA DIRIMU SENTIASA DI BAWAH RAHMAT ILAHI & SUKSES SENTIASA...

*ingat-ingatlah kat kami...adik-adik ukhwah di UIAPJ yang nakal-nakal ni...hehe

sekian..
wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

  


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-01-04 17:04




Hari ni besday khaulah ke???
samalah dgn pyan saujana...
semlm besday akhta durrani...
kelmarin besday siti nurhaliza...
kelmarin dulu besday afiza_ahmad...
wah!!! ramainya yg sambut besday bulan Januari ni...
taknak buat sambutan ke???

Selamat Hari Lahir buat Khaulah_Alazwar...
apa ya nama sebenar???
lupa lak... sbb asyik panggil nickname aje...
hehehe... jgn marah ya khaulah...
semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur...
kalau nak hadiah, dtglah jumpa akak...
susahlah nak jumpa khaulah...
asyik bz aje kat UIA tu...
Jk Bowling ni dtg tak???



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

  


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-01-04 17:33


::~~~happy birthday for you~~~::

Semoga panjang umur murah rezeki buat kak khaulah....

Semoga iman dan kematangan kak meningkat seiring bertambahnya usia kak...



ewah! cik nawwal kita ni, awai dia nooo.....

nama sebenar kak khaulah kan..... ehehehe biar kak khaulah sendiri yang umumkan... leh dak???

ilalliqa'



-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

  


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-01-04 18:23




Selamat Hari Lahir kak_khaulah...semoga rahmat Allah sentiasa melimpah ke atsa dirimu...
mudah2an segala impian tercapai...insyaAllah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-01-04 01:35


..masa 1st tgk nick igt muslimin.. muslimah rupanya..

wluapapun slmt mengingati hari lahir khaulah





Bookmark and Share

  


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Afiza_Ahmad
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.11.2003
Ahli No: 5031
Posting: 53
Dari: Ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-01-04 20:52


Selamat HAri Lahir Khaulah..( pipi bulat ) Kang yg bagi gelaran tu jgn marah.. Moga hidup sentiasa diberkati Allah selalu..

Bookmark and Share

  


  Member Information For Afiza_AhmadProfil   Hantar PM kepada Afiza_Ahmad   Pergi ke Afiza_Ahmad's Website   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 14-01-04 21:52


hrmm...hoo ni lg satu gelaran bulat ek..

oklah khaulah..wida pun nak mengucapkan selamat hari lahir buat khaulah ..walaupun usia dh meningkat..tp org nya..masih comei..

selamat hari lahir ye khaulah.

Bookmark and Share

  


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

sunan-faqih
Warga 5 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2338
Posting: 366
Dari: ::Hulu Klang, Selangor::

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-01-04 22:11


:: SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KELAHIRAN KE-21 ::



Salam Ukhuwwwah FiLLah buat akak khaulah_alazwar yang menyambut Ulang Tahun Kelahiran ke-21 semalam 13hb Januari 2004

Seperti yang akak cakap, bertuahlah mereka yang lahir di awal tahun kerana menjadi lebih matang berbanding orang lain...betul tak akak?

Quote:
*ingat-ingatlah kat kami...adik-adik ukhwah di UIAPJ yang nakal-nakal ni...hehe


Hmm..betul kata ukhti kita tu akak...ingt2lah kami sentiasa...tapi ana tak masuklah kategori nakal tu...yang lain le..

Ana tujukan lagu Selamat Hari Lahir daripada Saujana untuk akak...

Ma'assalamah Wa Ilalliqa'
Ma'assalamah ilalliqa'

Insan merangkak mencari erti persahabatan,
disepak, disilat, hati terkoyak emosi tersiat...
agar mengerti maksud tersirat Ikatan Ukhwah penuh makna berselirat



[ Posting ini telah di edit oleh: sunan-faqih pada 2004-01-18 10:55 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For sunan-faqihProfil   Hantar PM kepada sunan-faqih   Pergi ke sunan-faqih's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 14-01-04 22:19


Selamat Hari Lahir untuk Cik Editor kita: Khaulah pipi bulat....
Semoga sentiasa diberkati Allah SWT sepanjang perjalanan hidup ini.

Selamat Hari Lahir!!

[ Posting ini telah di edit oleh: Kang pada 2004-01-14 22:20 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

hanim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 160
Posting: 236
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 15-01-04 00:34


hepy besday dan semoga diberkati Allah...



Bookmark and Share

  


  Member Information For hanimProfil   Hantar PM kepada hanim   Quote dan BalasQuote

mawarputih
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 146
Posting: 283
Dari: Bangsar, K.Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-01-04 09:57


Akh kaze, mcm mana akh boleh ingat yang nick kak khaulah nie nick seorang rijal...?? Kalau akhi nak tau, Khaulah al-Azwar adalah salah seorang sahabiah Rasulullah... srikandi Islam tue...

Untuk kakakku... kak khaulah....:

HANIAN BI YAUMIL MILAD YA UKHTI.....

Alhamdulillah... bertambah lagi usia akak. Moga ada keberkatan disisiNya.

Rindu sungguh pada akak dan segala kenangan yang dicipta bersama. Dan rindu juga pada cubitan akak yang selalu singgah di pipi ana nie.... Hehehe...

Lepas nie, birthday siapa pula yer...???? Ehem.. ehem...

"/images/signmawarputih.gif">


[ Posting ini telah di edit oleh: mawarputih pada 2004-01-15 10:01 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-01-04 10:02


Happy birthday khaulah..
sorrylah lambat wish
tak ingat tarikh2 dah selain tarikh assignment dan test..

semoga mencapai impian danberjaya dalam hidup..

# happy belated besday fizah.. lupa gak..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-01-04 10:18




selamat menyambut hari lahir.. khaulah..

semoga diberkati usia dan amalan...

Bookmark and Share

  


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

mawardah_solehah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1155
Posting: 100
Dari: Kuantan,Pahang Darul Mukmin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-01-04 13:04


SELAMAT HARI LAHIR KAK KHAIRANI...

Semoga dirimu sentiasa dirahmati Ilahi.. disamping teman2 yg disayangi...

SEMOGA PANJANG UMUR.. MURAH REZEKI.. DIPERCEPATKAN JODOH..



-----------------
"Hati ini milik Allah..
Diciptakan oleh Allah...
     Hanya untuk mencintai Allah.."



Bookmark and Share

  


  Member Information For mawardah_solehah85Profil   Hantar PM kepada mawardah_solehah85   Pergi ke mawardah_solehah85's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-01-04 17:13




happy belated besady ye [email protected](pipi bulat ke???).... yg ke 21 ek??? ehehehe... dah makin meningkat umo nih...

sanah hilwah ya jamilah!!!....

semoga berjaya dunia dan akhirat.... dan meningkatnya usia seiring dgn kematangan akal fikiran... insyaAllah...

p/s: jgn lupakan daku...miss u!!! ehehehe...

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-01-04 18:05



selamat hari lahir juga ana ucapkan..semoga berbahagia didunia dan diakhirat...

Bookmark and Share

  


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-01-04 18:49




Selamat Hari LAhir.......maaf jika lambat...

nak hadiah tak?
hehe......

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

farisHaq
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1169
Posting: 212
Dari: s. alam

kuwait   avatar


posticon Posting pada: 18-01-04 10:44


slamat hari lahir juga.....
teruskan komitmen yg mantap...

Bookmark and Share

  


  Member Information For farisHaqProfil   Hantar PM kepada farisHaq   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 18-01-04 23:54



Selamat Hari Lahir!!
Maaf laa nooo terlambat....
Apa pun moga berjaya dunia akhirat...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

AdAwiAh_1210
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 649
Posting: 120
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 16:11




Selamat hari lahir buat sahabatku...Khaulah...
semoga diberkati dan diredhai sentiasa...
kirimlah kad bila dah smpai masanya nnti yer...


Bookmark and Share

  


  Member Information For AdAwiAh_1210Profil   Hantar PM kepada AdAwiAh_1210   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 16:25


Wa'laikumussalam warahmatullahiwabarakatuh....

Syukran jazilan kathiran jiddan atas ingatan sahabat dan sahabiah semua....

Ana minta maaf sebab tak sempat nak pantau dalam ni...hari Birthday pun ana hampir terlupa...sekarang sibuk dengan exam dan program disini...bagi yang sibuk la

meh nak jawab satu-satu

nawwal syukran jazilan kerana atas ucapan...nampaknya adik orang first ...barakallahhufik...akak selalu je ingat korang dik.... Saling ingat kerana Allah Insya Allah...

kak Engku Salina...syukran jazilan juga atas ucapan akak...dah tue rupanya ana ya...tapi rasa muda je bile bersama dengan akak Akak lupa nama ana ye....laba's...nickname tu pun ok... nak hadiah!!!!!...JK Bowling tu ana tak pasti lagi akak...masih dalam delema...

littlemuslimah...hai cik adik comey...lama tak jumpakan...miscall pun dah tak de lagi sekarang... syukran...amboi...dah hebat adik sorang ni ye...

achik_solehah...thanks....

kaze...ana muslimat....syukran jazilan

kak Afiza_Ahmad..amboi akak...pipi bulat la pulak...nak kena sungguh kang ni... comey tingkap akak tu...design baru ke? panjang betul angan2 akak ye ...kenduri jgn lupa jemput ye...

Bunga matahari???apa tandanya tu?

wida_widi...terima kasih lasebab wish dekat kita...kita ingat awak dah lupa kita..lame kita tak jumpakan...rindula dekat awak...
comey tu Allah yang bagi la wak....Asysyukru 'alalqalil....

SUBHANALLAH......Adik Sunan.....jamill jiddan...congratulation dik...dah jadi eksekutif dah adik akak ni ye... akak baru perasan....betulla tu dik..adik pun kena jadi lebih matang...tak berapa hari lagi...birthday adik pulak... SEMOGA ALLAH BERKATI KEHIDUPAN KITA SAMADA YANG LEPAS DAN YANG AKAN DATANG..INSYA ALLAH ...yela...sunan tak nakal...yang nakalnya Husaini akak gurau je dik...

syukran atas ucapan dan nasyid yang adik wishkan untuk akak...

Terima Kasih buat kang-PENGARAH BESO ukhwah.com...kang ni tak habis-habis usik ana ye... tak pe...ana belajar...ada lori ada bas...ada kari kita balas...

Thanks hanim

Adikku mawarputih...akak pun rindu nt dik...ooo rindu cubitan akak ye... sabar ye...nanti jumpa akak cubit... ...betul tu dik..kenangan indah sepanjang bersama adik...dan adik-adik yang lain...sukar nak dicipta semula...

Thanks coz wish untuk akak...salam kenangan dari akak

Terima kasih kak hanan..sama je situasi kita sekarang akak...Redhakanlah hati kita menerimanya..

istisafa..syukran

mawardah_solehah85 syukran atas ucapan adik tu...amboi....yang terakhir tu tak payahla dik...nun jauh disana dik... adik dulu kot...

Akak!!!!!!!!pipi bulat lagi... but anyway...thanks kak nur_indah atas doa akak tu...

Sayang akak nak HADIAH....

Terima kasih aza...

Syukran Akh Prof_Muslim....ha...tengah tunggu hadiah dari akhi la ni...

Thanks akh farishaq....

Terima kasih buat kakak kesayangan...kak hajidah_aiman... Rindunya dekat akak...bila kita boleh jumpe ye?

Wassalam....


Semaikan Ukhuwwah Fillah antara kita...
Smile always

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 16:31


Quote:
Selamat hari lahir buat sahabatku...Khaulah...
semoga diberkati dan diredhai sentiasa...
kirimlah kad bila dah smpai masanya nnti yer...



kad apa tu mek yah???
sapa dulu ya...
mungkin mek yah kot...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

  


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

MeowHidayah
WARGA SETIA
Menyertai: 30.07.2003
Ahli No: 2702
Posting: 1171
Dari: Di bawah kerajaan langit

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 16:36


Mek Yah??

tehehe...

p/s: Mek Sal... pastu Mek Hanan... pastu Mek Yah... pastu Mek Wah... pastu... Mek Dah... pastu.. ape2 laa...

-----------------
Ke arah memantapkan 'Aqeedah Tauhid... mendidik JIWA HAMBA...



Bookmark and Share

  


  Member Information For MeowHidayahProfil   Hantar PM kepada MeowHidayah   Pergi ke MeowHidayah's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 17:00


wah wah wah !!!

panjangnya kak khaulah menjawab......

bila erk nak jumpa? dah lama sangat tak jumpa akak...

nak tunggu setahun lagilah kalau nak jumpa balik.. jumpa kat main camp.... ehehe insya-Allah.

semoga semua tanggungjawab yang akak pegang kat MC tu terlaksana dengan jayanya dan mendapat pertolongan Allah...

Quote:
miscall pun dah tak de lagi sekarang... syukran...amboi...dah hebat adik sorang ni ye...


bukannya tak miscall tu tandanya lupa, kak... cuma sibuk sikitla dengan kerja-kerja kat uiapj ni... lagi pun, hp rosak la ni....

ok lah erk kak mek yah... ehehe
jumpa lagi


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

  


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-01-04 22:57


ye lah..panjang dia...jawab.......

Prof ingat mungkin dia mabil masa 30 minit na k siapkan taip semua it...setiap post dia jawab....

Hah...nampaknya Prof cari hadiahla....dia tunggu...
takpa...Prof akan bagi.....hehe

Wassalam

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

nawwal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 448
Posting: 509
Dari: .:Garden of Knowledge and Virtue:.

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-01-04 10:22




Awwalan....tak sangka..thowilun jiddan kak khaulah jawab...lenguh jugak menaip tu...tp takpe..kak khaulah kan S/U kehormat masa JK UIAPJ dulu...

Akak....ana ke orang first yang wish??wah....terharu rasa..bangga pun [email protected]@TAKABBUR takdela....sifat mazmumah tu...akak bz ek kat sana?takpela...insya Allah kita jumpa satu masa nanti..hmm..

Sahabatku yang cool sokmo..cik little..
ana pun windu dah kat anti sbb tak dpt nak miscall anti...bila nak OK hp tu??tak bolehla nak 'serang' anti.....huhu...kita masuk maincamp sama2...OK?Boleh jumpa kak Khaulah & others kat sana...insya Allah...

Hmm....ramai jugak sahabat sahabiah ana yang lahir bulan 1 ni...hmm..tunggu plak saper lepas ni..hehe...

sekian..
wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq m

Bookmark and Share

  


  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-01-04 17:10


warhmatullah

kad ape ye??ntah...ana pun tak tahu???Betulla kata kak Sal...awak dulu la Adawiah..a.k.a Mek yah

Biasalah dik little...soalan mesti dijawab... kalau tak jawab...tak dapat full markla .Rasanya macam tu kot...memang susah kita nak jumpa...wal hal bukannya jauh pun...adik2 datang la sini .Syukran atas doa adik tu...moga berkat doa adik...akak najah disini...

Tak pe dik...akak faham...kita semua sama-sama sibuk....Insya Allah...moga Allah membantu dan memudahkan tugas kita bersama...

Akh Prof....ana jawab tak sampai 30 minuts pun...kejap je... .Nak kasi hadiah ke?....tolong doa untuk ana pun, ana dah cukur hargai...tapi kalau nak bagi pun ana tak kisah ..Orang memberi...kita menerima



adik nawwal...adik org pertama wish dalam ukhwah la ..tapi yang pertama wish adalah pada jam 12.04 a.m 13/1/2004 ...siape itu??? ...panjang sangat ke akak jawab?..akak jawab exam lagi panjang la kalau macam tu...sebab masa diperuntukkan 1 jam setengah Pandaila nt bodek akak ye...akak tahu...itu memang keje nawwal akak gurau je dik...Bz la jugak...tapi baru semalam habis satu program...tinggal lagi 3-4 lagi untuk sem ni...
Insya Allah...kalau ada masa kita jumpa ye...paling kurang dalam MIMPI

sMiLe AlWaYs.....


Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-01-04 17:48




HAPPY BELATED BIRTHDAY..berapa kali nak wish yer??

cuma pesanan dr muslimah kepada muslimah :

Potensi yang Tuhan anugerahkan kepada manusia termasuk wanita sungguh luar biasa.
1. Potensi kekuatan akal
2. Potensi Kekuatan Nafsu
3. Potensi Kekuatan roh

Seimbangkan dan gunakan kekuatan yg ada utk kemajuan diri..bila dikatakan memperjuangkan nasib kaum wanita maka erti sebenarnya adalah memperjuangkan untuk membinakekuatan roh kaum wanita, kerana Allah tidak akan merubah nasib satu kaum jika kaum itu tidak merubah apa yang ada dalam dirinya, iaitu rohnya. Bila roh
seorang wanita telah subur dengan rasa bertuhan dan rasa kehambaan maka itulah yang akan menyelamatkan kaum wanita.Setinggi manapun
kemajuan yang dicapai, harga diri seorang wanita akantetap terjaga.
Akhlak mulia akan senantiasa menjadi pakaian diri

JAGA DIRI..JGN NAKAL..

[ Posting ini telah di edit oleh: RuMaishaaa pada 2004-01-21 17:49 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

sye
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1728
Posting: 27
Dari: pj

Kedah  


posticon Posting pada: 21-01-04 18:00



SELAMAT HARI LAHIR KAK KHAULAH,semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezki dan ditetapkan iman...(emm..dah tue ye,banyak2 la buat amal ibadat)

Bookmark and Share

  


  Member Information For syeProfil   Hantar PM kepada sye   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-01-04 17:26


Syukran jazilan kak RuMaishaa atas pesanan yang akak kasi...syukran juga buat sye dah tue akak ni

Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-01-04 13:43



selamat hari lahir dari akak... sori lamabat coz akak x tau... nak hadiah jumpa hujung sem ni kat kulim... he.he.....
semoga dimurahkan rezeki dan panjang umur...

Bookmark and Share

  


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

AdAwiAh_1210
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 649
Posting: 120
Dari: Kuala Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-02-04 13:03


Quote:
kad ape ye??ntah...ana pun tak tahu???Betulla kata kak Sal...awak dulu la Adawiah..a.k.a Mek yah



hihi kad apa yer?...tak taulah...
faham2 je laa bila dah meningkat usia tu..
kak sal dulu, pastu khaulah..pastu bla..bla..
pastu baru yah hihi

[ Posting ini telah di edit oleh: AdAwiAh_1210 pada 2004-02-03 13:05 ]

Bookmark and Share

  


  Member Information For AdAwiAh_1210Profil   Hantar PM kepada AdAwiAh_1210   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-04 17:53


Syukran kak hasnida....doakan untuk ana pun dah cukup kak

hai mek Yah awak dulu la...ana orang terakhir dalam senarai nt

Bookmark and Share

  


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.136294 saat. Lajunya....