Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-06-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak semua yang kita mahu boleh didapat. Jika Allah tidak memberi sekarang, ia akan ditunda atau diganti yang lebih baik.
-- Dari Drama Kiamat Sudah Dekat

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 20
Ahli: 0
Jumlah: 20




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 25 hari yang lalu
izdham: 34 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 44 hari yang lalu


Cadangan Aktiviti
Topik: aktiviti forward logo sms


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Cadangan Aktiviti
    »» aktiviti forward logo sms

Please Mendaftar To Post


Oleh aktiviti forward logo sms

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-11-03 22:48




sya ada cadangan tp aktiviti ni bukan bercorak aktiviti luar mcm sebelum ni.

aktiviti send or forward logo sms ukhwah.com.
rasanya semua boleh terlibat yg penting hp nokia yg support logo & punya kredit semestinya

antara logo tersebut:





buat masa ni sya telah send kpd bbrpa kawan yg rapat kat k-ukhwah ni.

so apa pendapat anda, terutama admin/MT k-ukhwah?

cadangan saya begini, seorang forward seorang, lebih lagi bagus.
so siapa yg nak, PM & bg no tel kat orang yg last skali posting dlm topic (yg akan dibuat).

::secara tidak langsung ia dapat meluaskan lagi publisiti k-ukhwah:: tq

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 01:20


Well kaze,

Mantap.. memang mantap... Comel jer.. Tapi, kalau boleh diselitkan 'ukhwah.com' mesti lagi mantap kan.. Lagi cepat tersebar nama Komuniti ni?

Newayz, mana dapat tu? Real.. memang real. Pandai enta buat. Chow you kaze!!

p/s: Sokong usaha kaze dari depan dan belakang..

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

kasihmu-amanahku
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4140
Posting: 709
Dari: rahsia

PulauPinang  


posticon Posting pada: 20-11-03 01:30


menarik tu.......bile agaknye nk wat lagu tema utk ukhwah? leh jadikan ringtone, mesti ramai yg nak. tambah2 klu masa online kt ukhwah ni, ade lagu tema tu. rase cambest lak........hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasihmu-amanahkuProfil   Hantar PM kepada kasihmu-amanahku   Quote dan BalasQuote

Administrator

Menyertai: 12.05.2003
Ahli No: 3
Posting: 267

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 01:36


Sokong, memang sokong idea kreatif KAZE!

Ermm... Kaze, kalau sudi, tambahlah URL www.ukhwah.com

Tahniah!!!

Inilah contoh budaya warga Ukhwah yang sedang berusaha untuk merealisasikan budaya, "Komuniti Milik Kita". Tanpa perlu disuruh, tanpa perlu diberi modal, semuanya dibuat sendiri atas kesedaran untuk membentuk budaya, "KOMUNITI MILIK KITA"

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For AdministratorProfil   Hantar PM kepada Administrator   Pergi ke Administrator's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 01:44


tq

rasanya logo ni semua boleh buat, yg penting ada 'data cable'. boleh beli kat low yat plaza, harga ikut jenis hp nokia anda, tp mmg bawah RM 60.

mcm yg sya pakai for 3310, RM 30 je & software dia bg free

dlm software mcm² ada, taip sms, buat logo, buat ringtone (tp mesti source lagu brformat midi (*.mid)

:: sya rasa www. tu xyah la sbb jika ukhwah.com pun kita dah boleh open website k-ukhwah, kan. tp tgk la sya akn bg contoh 2-3 lg, tq)

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 20-11-03 11:51


siapa nak hantar untuk saya? Tapi tak pandai la pulak nak hantar kat orang...tak pernah explore!

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 12:05





Bagus tu... kaze hantarlah pada ana... boleh ana sebar2kan lagi..
sahabat2 yang lain pun boleh hasilkan kekreatifan masing2..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 14:42




boleh, mcmana nak hantar, bg la no tel



-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Awekzz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4682
Posting: 142
Dari: Kota Kinabalu <> Kuantan

Sabah  


posticon Posting pada: 20-11-03 14:54





Syabas kaze!!
Tima Kasih bebanyak pasal sudah fwd sama sya!!

p/s: MANTAPkan lagi KEBOLEHAN ko kaze!! chayyoo......



-----------------
"YA RABB! Semanis-manis pemberianMu dalam kalbuku ialah perasaan harapku terhadapMu dan seenak-enak perkataan pada lidahku ialah memujiMu, sedang yang paling aku rindukan ialah saat berjumpa denganMu.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For AwekzzProfil   Hantar PM kepada Awekzz   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 14:58


Quote:

On 2003-11-20 14:42, kaze wrote:


boleh, mcmana nak hantar, bg la no tel



-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama



Prof cadang kalau sesiapa nak...?
silalah pm kat Kaze....supaya dia dapat antar ....

Takyah dedahkan nombor Handset Anda di sini...


Harap Maklum

p/s: Pesanan dari Penaja...

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 15:03



ana nak jugak...logo tuh tapi design lain xde ke?


Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 15:16


antara yg terbaru
(tak tahu nak disign mcmana, idea kering ooo ni jela yg dapek di pikir kan, ada cadangan bg la contoh or buat dlm photoshop dulu ke (size width=72, Height=28, Mode-Bitmap, Resolution=25.375)
pastu send kat sya by emel, [email protected], nanti sya masukkan dlm hp, tq)

1


2


3

4

5

6

siapa yg PM sya tu mlm ni sya boleh hantar
sya limit 10 PM terawal saje, pastu sya akan bagi nick yg dah dapat, so yg lain boleh PM pulak mereka ek
tq

'carilah hidayah Allah'
| kaze |


:: I Love My Holy Land :: ya Allah bantulah kami ::


[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2003-11-20 15:25 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 15:22




tahniah!!!
akak suka yg no 5 tu...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 20-11-03 16:01



heheheh senang je buat tu, janji ada software n cable ke hp...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 16:16


Quote:

On 2003-11-20 16:01, izdham wrote:

heheheh senang je buat tu, janji ada software n cable ke hp...



Idzham.. bolehlah anta pun buatkan..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 20-11-03 23:35


Quote:

On 2003-11-20 16:16, Hanan wrote:
[quote]
On 2003-11-20 16:01, izdham wrote:

heheheh senang je buat tu, janji ada software n cable ke hp...



Idzham.. bolehlah anta pun buatkan..
[/quote] insya Allah nanti saya cuba buat kan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-11-03 00:09




Then.. cepat.. siapa2 bermurah hati fwd to me okey ..

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-11-03 03:27


Logo SMS ukhwah: (final update, kot )

1 2

3 4

5 6

7 logo operator 8 logo operator

9 10

11 12

13

berikut adalah senarai nickname yg telah di forward.

Mazz = 6
Awekzz = 6
Achik_Soleha = 6
Engku Salina = 5
Hanan = 1
Putera_Manis = 5
nawra_albahira = 5

:: Sesiapa yg nak logo sms yg bernombor sama ngan yg telah dapat, boleh PM mereka ::

no logo sms lain boleh PM sya, tq

Quote:
heheheh senang je buat tu, janji ada software n cable ke hp...


a'ah senang, siapa ada buat link la kat sini, nak tgk gak, takkan sya je yg buat

siapa nak buat logo sms utk keguanaan sendiri or nak forward kat kawan², senang je yg penting ada 'cable data' & software, tp biasanya beli je cable data, software pun bg sama. cuba cari kat kedai² jual HP. tq

'carilah hidayah Allah'
| kaze |


:: I Love My Holy Land :: ya Allah bantulah kami ::


[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2003-11-21 03:34 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

peng_yu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 17
Posting: 120
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-11-03 22:04


as;kum..
kalau nak pm dorang...nak msg ikut mana..mana no.hp korang?


Bookmark and Share

    


  Member Information For peng_yuProfil   Hantar PM kepada peng_yu   Quote dan BalasQuote

putera_manis
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 22
Posting: 593
Dari: Segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-03 00:02


hantarlah private mesej dulu kat kitorang.....beserta dengan no handphone korang....pastu baru kita hantar.....

-----------------

MAta BErtENTanG,kAn tIMBul kaSIH SAyanG....
HAti berTEMU HatI,KAn laHIr rASa kaSIh.....
BiLA dAHI BERtemu SEjaDah,BAruKAN teRAsA KeBESaraN iLAhi...
KetENAngan Jua DiPerolehi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_manisProfil   Hantar PM kepada putera_manis   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-11-03 11:39



ana nak yang nombor 10 tuh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-11-03 15:41




Guna infrared senang lagi tak?
Ana ada software logo manager tu. Tapi utk nokia je la. notebook ana dah hancur (tgh kumpul duit beli baru), nanti boleh la ana tolong² sekali (kalau antum izinkan laa...)

Bagus la cadangan kaze,, congratz. semoga berjaya..

logo sms ni... operator logo ke picture msg?
free of charge eh? i mean, kita dpt free, nanti kita guna credit kita hantar kat orang lain la. kira modal free la.. heheh,, gitu ka?

ok.. ok.. trimas & wassalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

mazz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.11.2003
Ahli No: 5156
Posting: 54
Dari: Parit Buntar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-11-03 16:16




memang mazz salah sorang yang dah dapat..tapi mazz dapat yang no. 5, bukan no. 6..hehe kaze dah pening nie...
ok..sape2 nak yg no. 5 tu bagi je no.h/s nanti mazz fwdkan...k..

-----------------
---------------
Allah with us

[img]http://www.cutecats.com/modules/My_eGallery/gallery/orange/Fysh.bmp[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mazzProfil   Hantar PM kepada mazz   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-11-03 18:48


HeArtBroKenkiD
Quote:
logo sms ni... operator logo ke picture msg?
free of charge eh? i mean, kita dpt free, nanti kita guna credit kita hantar kat orang lain la. kira modal free la.. heheh,, gitu ka?



yg operator tu ada 2 je, yg kecik tula
yg lain smua pic msg

kira free la, start dari sya yg kuar kredit sikit
xla semua sya kene nak bg rasanya nak limit 20 org kot, ni dah 14 so ada 6 lagi.

so nanti nick yg dah saya send tu & no sms logo, sya akan letakkan, so siapa nak boleh mintak kat mereka, jika mereka nak bagi la (xda kredit, xtahu)

so ini yg terlatest

Mazz = 5 (betul dah)
Awekzz = 6
Achik_Soleha = 6
Engku Salina = 5
Hanan = 1
Putera_Manis = 5
nawra_albahira = 5
nurkamar = 10



'carilah hidayah Allah'
| kaze |


:: slm ramadhan | slm raya | maaf zahir & batin ye, kpd semua ahli komuniti ukhwah ::


[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2003-11-23 03:21 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 23-11-03 06:25


nak yang no lima kaze...tapi handset ade problem la...sejak tiba kat kelantan dari semalam takde coverage...isk...nak msg kak engku nak minta no 5 tu pon takleh...kenape ek ngan 013 kat kelate? angin je nak tuka no...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

kakciknah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3875
Posting: 165
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-11-03 10:48



ana nak jugak....minat jugak logo camni..cara niii blh sebarkan lebih luas lagi komuniti ukhwah kita niii..oklah ana harap sangat kaze send kata saya niii no.tel ana..013-9233085
ana tunggu tau....syukran jazilan...ana minat no.5..ilaliqaa'

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakciknahProfil   Hantar PM kepada kakciknah   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 23-11-03 13:37


ini ada beberapa rekaan saya




"http://www.ukhwah.com/images/signizdham.gif">

APA PUN YG TERJADI HIDUP MESTI DI TERUSKAN


[ Posting ini telah di edit oleh: izdham pada 2003-11-23 13:42 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-11-03 14:32




waa, tahniah le kaze... dah lama akak x online, masuk2 ari ni tgk macam2 dah akak terlepas... Alhamdulillah, akak pon dah dapat pic msg rekaan izdham tu.. time kasih byk2 la no... hemm, macam ni rasa lebih semangat ngan ukhwah.. ade je ahli yg komited.. bagus!!! teruskan komitmen anda...

-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-11-03 16:14




tq izdham, lawa.
ada sapa lagi yg dah buat boleh la link kan logo tu kat sini, tq semua

list penerima terbaru

Mazz = 5
Awekzz = 6
Achik_Soleha = 6
Engku Salina = 5
Hanan = 1
Putera_Manis = 5
nawra_albahira = 5
nurkamar = 10
safa_indah = 5


-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

kyo_kusanagi_x
Warga Rasmi
Menyertai: 23.11.2003
Ahli No: 5355
Posting: 2

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-11-03 16:25


kaze, aku nak yang no. 1 tu laaa.
My number nanti aku hantar kat e-mail kau ye.

Bookmark and Share

    


  Member Information For kyo_kusanagi_xProfil   Hantar PM kepada kyo_kusanagi_x   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 23-11-03 22:47


sapa2 yg berminat kat logo yg saya buat pm saya kalau yang kaze buat pm kaze atau pm kat nama2 yg diberikan tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-11-03 23:42



tadi ana dapat picture mesej dari alfaqierah.. logo ukhwah versi raya.. cantik.. katanya irda82 buat.. kalau irda82 sudi, postinglah kat sini..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

zubaidah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.10.2003
Ahli No: 4059
Posting: 280
Dari: TerenGGanu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-11-03 09:43


kat sini boleh tak ana nak kasi satu cadangan.harap jangan marah ye...apa kata kalau ukhwah .com buat pelekat ukhwah dan jual kpd ahli2 atau sesiapa yg nak.di samping itu ukhwah dapatlah promot kat yg belum ahli.kita bolehlah tampal kat kereta,van ,ataupun lori kalau boleh.WASSALAM...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zubaidahProfil   Hantar PM kepada zubaidah   Pergi ke zubaidah's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 24-11-03 11:59


Quote:

On 2003-11-24 09:43, zubaidah wrote:
kat sini boleh tak ana nak kasi satu cadangan.harap jangan marah ye...apa kata kalau ukhwah .com buat pelekat ukhwah dan jual kpd ahli2 atau sesiapa yg nak.di samping itu ukhwah dapatlah promot kat yg belum ahli.kita bolehlah tampal kat kereta,van ,ataupun lori kalau boleh.WASSALAM...


satu idea yang bagus, boleh cari duit juga. sy pun ada terpikir perkara tu dan dah ada beberapa design utk produk ukhwah. Insya Allah Tahun depan ada di pasaran

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-11-03 14:56


Assalamualaikum
hmm..2,3 logo ana buat tu,ana tak sempat nak tukar jadi gambar.nantilah ana masukan.erm...siapa nak versi raya?tapi,yang ni versi edit tau.
______________________
1.
2.


-----------
IKLAN:
1-Bersama merealisasikan :::(( MEGA JK UTARA 2004 )):::
Topik di:
Komuniti Ukhwah » Forum » Pengumuman Aktiviti » :::(( M E G A J K 2 0 0 4 )):::


[ Posting ini telah di edit oleh: irda82 pada 2003-11-25 01:18 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

sitimutiah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1141
Posting: 40
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-11-03 03:02


assalamualaikum....bestnye tengok logo2 tu....
xder sape nak bagi kat siti ker....atau camner nak dptkannyer.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitimutiahProfil   Hantar PM kepada sitimutiah   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 26-11-03 18:34


Quote:

On 2003-11-26 03:02, sitimutiah wrote:
assalamualaikum....bestnye tengok logo2 tu....
xder sape nak bagi kat siti ker....atau camner nak dptkannyer.....



nak dapa kan logo tu siti kena PM kat pencipta logo tu, sertakan nom phone....

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 27-11-03 03:08




kalau dah femes satu malaysia nanti..boleh la kaze iklankan kat semua akhbar tempatan....biaq semua orang boleh download....



Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-11-03 16:30


Quote:
boleh la kaze iklankan kat semua akhbar tempatan



cdgn awal nak buat ala² cam tu
buat yg org boleh download direct, & profit tu bg kat tabung ukhwah.com.. em.. tp masih trcari² mcmana nak buat, em.. buat masa ni ada tgk kt http://www.azrulalwi.com ada buat bisnes download sms, tp masih tak paham, & then logo² tu macam kita tak boleh update je ngan kita punya design hehe ...rasanye la

ada sape tahu or penah buat bisnes sms download ni... citer sikit... & klu jadi boleh buat utk ukhwah.com punya income.. kan

sbb betul gak kata budihost (dlm posting dia)
kita perlu byk sumber utk income ukhwah.com, setelah kita ada server nanti, utk maintenance dll

::wluapapun, kaze yakin setelah ada server byk benda boleh buat utk ukhwah.com kan, web hosting, web aplication, dll. & boleh buat team utk itu.. kan Mr Kang ::

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-11-03 21:43




Sesapa yang nak logo no 10 yang kaze buat, bolehlah pm no hp pada ana.

terima kasih kaze. lawa logo tu

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-11-03 22:52


Quote:

On 2003-11-27 16:30, kaze wrote:
kita perlu byk sumber utk income ukhwah.com, setelah kita ada server nanti, utk maintenance dll



memang kita perlukan kewangan yang kukuh.. kalau ada sahabat2 yang mahir dalam apa jua bidang boleh cepatkan usaha pembelian server serta kita juga sedang mengumpul modal.. sama2 kita jayakan..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

MuSaFiR_SaYYaFF
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 905
Posting: 572
Dari: Daerah Perjuangan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 29-11-03 23:10


Alhamdlillah.. Dah dapat dah pic msg yg akhi irda buat tu.. Fuh.. cantik.. Memang cantik.. Paling berkenan yg tu lah..

Er? esok2 ni kalau buat yang baru, hantarlah pada ana. esok2 ni ana dah nak balik asrama. Then, masa utk join ukhwah ni agak terhad. Jadi, siapa2 yg dah ada num ana tu.. rekaan baru,terus hantar pada beta ya.. Terima Kasih..

p/s: Irda82. mengancam laa.. cun habbbiss.

-----------------
Genggam bara api, biar sampai jadi abu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuSaFiR_SaYYaFFProfil   Hantar PM kepada MuSaFiR_SaYYaFF   Pergi ke MuSaFiR_SaYYaFF's Website   Quote dan BalasQuote

sitimutiah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1141
Posting: 40
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-11-03 00:32


.......
xder sape nak hantar pd siti ker??
kalau nak minta pd tuan yang empunya..kesian pulak..yer la..kaze dah hantar pd siapa yg minta dulu.....habis pulak duit kaze nnt..xgitu kaze......
apapun tahniah buat kaze n irda.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitimutiahProfil   Hantar PM kepada sitimutiah   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-11-03 02:22




tak dapat lagi ek... knpa tak bgtahu
pm la, bg no HP & logo no brapa, nanti sya bg,
kesian ctmtiah...



-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

kakciknah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3875
Posting: 165
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-11-03 11:50


alhamdulialh ana dah terima logo...nombor lima....saper yg nak ana boleh forwardkan..bagilah no.tel anda ...okalh bersamalah kembagkan komuniti ukhwah kita,,insyallah

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakciknahProfil   Hantar PM kepada kakciknah   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-11-03 12:26


Quote:

On 2003-11-23 13:37, izdham wrote:




ana pun dah dapat tapi special edition punya... sama mcm design kat atas ni cuma diganti dengan nick ana sendiri... darul_numan81. terima kasih kepada pereka logo tersebut.. nanti boleh ana minta lagi yea

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 358
Posting: 542
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis  


posticon Posting pada: 30-11-03 12:28




Amboi...lawanya....
Hmm...nak mintak jugak la nanti kat sahabat-sahabat semua....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_nabila
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 55
Posting: 394
Dari: Serikembangan/putrajaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-12-03 08:49


iskh..iskh..hebatnya..pandainyeeee.....

-----------------
HidUp Ini InDah Jika
segaLAnYa kErAnA ALLAH!!!

http://img75.photobucket.com/albums/v229/irda82/ainul3.jpg

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_nabilaProfil   Hantar PM kepada ainul_nabila   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-03 11:31


Quote:

On 2003-11-30 12:26, darul_numan81 wrote:

ana pun dah dapat tapi special edition punya... sama mcm design kat atas ni cuma diganti dengan nick ana sendiri... darul_numan81. terima kasih kepada pereka logo tersebut.. nanti boleh ana minta lagi yea



ana pun nak juga.. nama ana sendiri...
idzham.. hantarlah kat ana juga,,



-----------------



Hargai semasa ada....

[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2003-12-01 11:32 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kens2005
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 715
Posting: 647
Dari: Kyoto

japan   avatar


posticon Posting pada: 02-12-03 08:26


huhu ^_^x lawa....best best!!

-----------------
:: Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For kens2005Profil   Hantar PM kepada kens2005   Pergi ke kens2005's Website   Quote dan BalasQuote

putera_manis
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 22
Posting: 593
Dari: Segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-03 12:43


siap ada special edition....tak leh jadi nie....putera pun nak jugak.....bolehlah...

-----------------

MAta BErtENTanG,kAn tIMBul kaSIH SAyanG....
HAti berTEMU HatI,KAn laHIr rASa kaSIh.....
BiLA dAHI BERtemu SEjaDah,BAruKAN teRAsA KeBESaraN iLAhi...
KetENAngan Jua DiPerolehi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_manisProfil   Hantar PM kepada putera_manis   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-12-03 13:58


izdham, bglah yg special edition tu...
editlah nama Kang tu tukar jd Engku Salina...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-12-03 14:21




errr... kepada sesiapa yg dah ada logo ukhwah dlm h/pon dia... mudah je kalau nak tukar nick yg sedia ada tu kepada nick sendiri asalkan mempunyai imaginasi yg tinggi cubalah edit..

p/s: ada seorang sahabat ukhwah dah berjaya menukar nick ana kepada nick beliau sendiri dengan hanya edit pada picture msg tersebut.
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

UsTaZaH_CuTe
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 962
Posting: 389
Dari: siNtOk

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-03 01:11


waa....ana nak jugak...sesapa...bagilah kat ana satu..hehe...ana nak yg ada nama tu...bukannya xnak edit, masalahnya ana hp nokia 3310...hehe...

-----------------
"NaFsU MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr rUpAnYa...AkaL MenGatAkaN WaNiTa CaNtIk aTaS DaSaR ILmUnYa...dAn HaTi MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr AKHLAKNYA..

Bookmark and Share

    


  Member Information For UsTaZaH_CuTeProfil   Hantar PM kepada UsTaZaH_CuTe   Pergi ke UsTaZaH_CuTe's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-12-03 01:22


boleh buat kan, tp krdit tinggl sikit

nanti dah topup sya list kan nama² yg nak ek,....

::tunggu gaji la nampak nyer..., ke ada nak support ceh.... ::

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 03-12-03 02:49


Ehem.....
Namaku... namaku... wowwww (dalam keadaan hesteria)

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-12-03 12:07


Quote:

On 2003-12-02 14:21, darul_numan81 wrote:


errr... kepada sesiapa yg dah ada logo ukhwah dlm h/pon dia... mudah je kalau nak tukar nick yg sedia ada tu kepada nick sendiri asalkan mempunyai imaginasi yg tinggi cubalah edit..

p/s: ada seorang sahabat ukhwah dah berjaya menukar nick ana kepada nick beliau sendiri dengan hanya edit pada picture msg tersebut.
wassalam



masalahnya tak pandai nak guna edit picture tu... dah malas nak godek hp.. kak alin editkanlah pastu send kat Hanan.. bolehlaaaaaaaa.

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-12-03 13:48


Quote:

On 2003-12-03 12:07, Hanan wrote:
masalahnya tak pandai nak guna edit picture tu... dah malas nak godek hp.. kak alin editkanlah pastu send kat Hanan.. bolehlaaaaaaaa.


hanan... ana dah buatkan.. erm, pm ana yea utk bagi no.pon..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

scarlet
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 253
Posting: 102
Dari: kajang

Selangor  


posticon Posting pada: 04-12-03 15:26


Alhamdulillah saya dh dpt yg no 10 tu.. dari nurkamar.. Thanks byk2.. Hanya Allah membalas kebaikan awak..

Kalau nk saya sent kan, pm la no. hp kat saya.. tapi mayB lmbt sket dpt saya bg sbb saya tak de kredit dh!!hi3
Tapi..saya dh edit sikit pd pic tu.. Sikit je..

Wassalam



Bookmark and Share

    


  Member Information For scarletProfil   Hantar PM kepada scarlet   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 13:12


Quote:
ana pun dah dapat tapi special edition punya... sama mcm design kat atas ni cuma diganti dengan nick ana sendiri... darul_numan81. terima kasih kepada pereka logo tersebut.. nanti boleh ana minta lagi yea


eleh, alinnnn... eksen sungguh awak ye... akak pon dapat le cik alin... tapi rasanye 'pendesign' tu dah tuko design nye... dia letak nick akak sebelah kanan, pic sebelah kiri... ehehe, jgn jeles... anyway, time kacih byk2 ye kepada pengirim dan pendesign yg sungguh x misteri itu... hehe...

p/s: hanan ngan sal dah dapat blom?? akak leh nak send, tp nick akak le... nak tuko nick hanan xleh kot... bukan ape, nanti edit2, x cantik plak... maklum le, kite bukan designernye...


-----------------
"ukhwah PENGGERAK DAKWAH..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 13:43


kalau nama sebelah kanan lebih cantikkan...
nak jugak!!!
mana tukang design ni...
cepat le hantar...
sibuk benor ya...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

akuzakie
WARGA SETIA
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1623
Posting: 448
Dari: Muar Tanah Air T'Cinta

Johor  


posticon Posting pada: 05-12-03 20:37






Errmm.. sape nak logo ukhwah.com yg berwarna(utk hp colour) boleh create sendiri dlm [email protected] akaun... so, pengguna HP colour screen yg ber'GPRS dan ber'MMS'... apalagi.... aktifkan GPRS dan MMS anda... baru gempak... boleh YM guna WAP ajer...

p/s: sajer berkongsi maklumat....

Bookmark and Share

    


  Member Information For akuzakieProfil   Hantar PM kepada akuzakie   Pergi ke akuzakie's Website   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 05-12-03 21:40


Quote:

On 2003-12-01 11:31, Hanan wrote:
[quote]
On 2003-11-30 12:26, darul_numan81 wrote:

ana pun dah dapat tapi special edition punya... sama mcm design kat atas ni cuma diganti dengan nick ana sendiri... darul_numan81. terima kasih kepada pereka logo tersebut.. nanti boleh ana minta lagi yea



ana pun nak juga.. nama ana sendiri...
idzham.. hantarlah kat ana juga,,



[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2003-12-01 11:32 ]
[/quote] nak hantar tu boleh tapi kasilah nom phone baru bleh hantar....klu tak nak hantar ke mana? esok (sabtu 6/12/03) last saya send logo yg mempunyai nick name, sapa nak pasti kan jgn terlambat . lepas pada tu tunggu raya haji plak nanti...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-12-03 16:27


syukran jazilan izdham...
dah dpt dah logo special edition tu...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-12-03 00:18




kaze..ana nak no 12..agak agak boleh tak hantar..jauh ni..mesir jika boleh..ni no ana

sms : +20106154390

-----------------
akal yang hidup itu sentiasa berfikir, hati yang hidup sentiasa berzikir, nafsu yang hidup sentiasa merangsang ke arah kebaikan dan badan yang hi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

pejuangummah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2092
Posting: 178
Dari: Kota Bharu,Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-12-03 17:36


salam alaik..ana sokong apa yang dicadangkan..harap2 apa yang diimpikan akan menjadi kenyataan.Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For pejuangummahProfil   Hantar PM kepada pejuangummah   Quote dan BalasQuote

peng_yu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 17
Posting: 120
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 22-12-03 16:57


Quote:

On 2003-11-30 12:26, darul_numan81 wrote:
[quote]
On 2003-11-23 13:37, izdham wrote:




ana pun dah dapat tapi special edition punya... sama mcm design kat atas ni cuma diganti dengan nick ana sendiri... darul_numan81. terima kasih kepada pereka logo tersebut.. nanti boleh ana minta lagi yea

-----------------
membangun menurut islam
TeReNggAnU DaRuL IMaN
[/quote]


[ Posting ini telah di edit oleh: peng_yu pada 2003-12-22 16:59 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For peng_yuProfil   Hantar PM kepada peng_yu   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-03 17:46




nampaknya ramai yg berminat nak special edition punya. klau utk ni ana boleh tolong create kan.. tp lebih baik minta kat pereka yg bertauliah macam kaze, izdham..

p/s: yg dah minta kat ana tu, jgn risau nnti ana tolong buatkan...
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

adeq_shiFa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 410
Posting: 315
Dari: BuMi

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 30-12-03 00:04


Quote:

On 2003-11-26 03:02, sitimutiah wrote:
assalamualaikum....bestnye tengok logo2 tu....
xder sape nak bagi kat siti ker....atau camner nak dptkannyer.....



kalau org singapura disini nak logo mcm mane ek?
saya pon nak jgk..

-----------------
« Allah knows what's the best for us » ^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq_shiFaProfil   Hantar PM kepada adeq_shiFa   Quote dan BalasQuote

syurga_ik
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 309
Posting: 195
Dari: Australia

australia  


posticon Posting pada: 01-01-04 23:35


saye nak jgk..kalo adeq_syifa dpt, paskan la kat saye ye...kalo sudi.. ana pon dari s'pore...

-----------------
salam ukhwwah wa mahabbah fillah lakum

Bookmark and Share

    


  Member Information For syurga_ikProfil   Hantar PM kepada syurga_ik   Quote dan BalasQuote

hanim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 160
Posting: 236
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 03-01-04 21:16


errmmm....ana pun nak jugak......

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanimProfil   Hantar PM kepada hanim   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 05-01-04 15:41


Quote:

On 2003-12-22 17:46, darul_numan81 wrote:


nampaknya ramai yg berminat nak special edition punya. klau utk ni ana boleh tolong create kan.. tp lebih baik minta kat pereka yg bertauliah macam kaze, izdham..

p/s: yg dah minta kat ana tu, jgn risau nnti ana tolong buatkan...
wassalam


bagus lah alin at least sapa2 yg nak tu boleh minta kat alin... bagi yg minta dgn saya tapi belum dapat lagi, insya Allah raya cina ni akan dapat

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

khaulah_alazwar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 927
Posting: 638
Dari: ::The Garden of Knowledge and Virtue::

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-01-04 21:47


warahmatullah....

ana dah dapat dah satu dari nawwal tapi nanti nak lagi...sekarang inbox pic msg dah full

-----------------
"Tidak ada apa yang lebih manis dalam kehidupan ini melainkan apabila kita berjaya memperolehi kemanisan IMAN dan CINTA ILAHI"

Bookmark and Share

    


  Member Information For khaulah_alazwarProfil   Hantar PM kepada khaulah_alazwar   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.154499 saat. Lajunya....