Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Naikkan layar anda sekaki, anda akan mendapat angin sepuluh kaki
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tonghuan
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43136

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 77
Ahli: 0
Jumlah: 77




  Yang Masuk Ke Sini
tonghuan: 12 jam, 51 minit yang lalu
khairoo84: 1 hari, 2 jam, 2 minit yang lalu
wyd1014: 3 hari yang lalu
lidah-penghunus: 6 hari yang lalu
muslimiman: 21 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu
nur_tinta: 28 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: paling sayang???


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» paling sayang???

Please Mendaftar To Post


Oleh paling sayang???

perantausepi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4762
Posting: 258
Dari: bumi bersejarah

Selangor  


posticon Posting pada: 18-11-03 13:25




siapekah insan yang paling anda sayang?

Bookmark and Share

    


  Member Information For perantausepiProfil   Hantar PM kepada perantausepi   Quote dan BalasQuote

Firdaus_Azimi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 288
Posting: 1705
Dari: menara condong

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 15:27


mmmm..
saya sayang mak saya..
saya sayang mak saya..
saya sayang mak saya..
saya sayang abah saya..
sayang semua ahli keluarga..
sayang kepada dia..(jeng jeng jeng)
tapi yg paling saya sayang adalah NABI MUHAMMAD SAW.

p/s..org sayang awk....

-----------------
Cintailah ALLAH sepenuh jiwa.
Sayangilah rasul setulus budi.
Kasihkanlah ibu bapa seikhlas hati
rindukan syurga firdaus sejujur rasa

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus_AzimiProfil   Hantar PM kepada Firdaus_Azimi   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 15:34


topik mcm ni pun ada ke???
amboi2 zimi...
bkn main lagi no...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

Firdaus_Azimi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 288
Posting: 1705
Dari: menara condong

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 15:40


Quote:

On 2003-11-18 15:34, Engku_Salina wrote:
topik mcm ni pun ada ke???
amboi2 zimi...
bkn main lagi no...



-----------------
Cintailah ALLAH sepenuh jiwa.
Sayangilah rasul setulus budi.
Kasihkanlah ibu bapa seikhlas hati
rindukan syurga firdaus sejujur rasa



hehhe...
layan2 perasaan kejab...
jgn marah yek...
hehhe..

p/s..dia tu..still ? lagi...


-----------------
Cintailah ALLAH sepenuh jiwa.
Sayangilah rasul setulus budi.
Kasihkanlah ibu bapa seikhlas hati
rindukan syurga firdaus sejujur rasa

Bookmark and Share

    


  Member Information For Firdaus_AzimiProfil   Hantar PM kepada Firdaus_Azimi   Quote dan BalasQuote

Qudwah_hasanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 121
Posting: 211

Sarawak  


posticon Posting pada: 18-11-03 16:09


cintailah sesiapa sahaja yang kamu suka...tetapi ingat....kamu pasti akan meninggalkannya suatu hari kelak....

-----------------
TIDAK AKAN KAMU MERASA GUNDAH WALAUPUN SEKALI JIKA KAMU TAHU APA YANG DICARI...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Qudwah_hasanahProfil   Hantar PM kepada Qudwah_hasanah   Quote dan BalasQuote

mohm3
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 784
Posting: 216
Dari: malaysia

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 18-11-03 16:20




sayang dan bercinta berlainan. kita menyayangi ulama kerana ilmunya. kita menyayangi keluarga kita kerana mmbesarkan kita. kita wajib menyintai dan menyayangi Rasul SAW kerana baginda merupakan kekasih Allah, utusan Allah kepada kita umat akhir zaman..

cinta sesama manusia itulah sementara.chehh..

-----------------
akal yang hidup itu sentiasa berfikir, hati yang hidup sentiasa berzikir, nafsu yang hidup sentiasa merangsang ke arah kebaikan dan badan yang hi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohm3Profil   Hantar PM kepada mohm3   Pergi ke mohm3's Website   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-11-03 08:23


hehehe...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

ida01
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 217
Posting: 90
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor  


posticon Posting pada: 19-11-03 08:34


semua manusi ku sayangg..

-----------------
http://www.ukhwah.com/images/motivasi.gif

Bookmark and Share

    


  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

ain_filzah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3416
Posting: 207
Dari: bumi rantauan

brazil  


posticon Posting pada: 19-11-03 10:03


ain sayang semua orang yang sayang ain!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ain_filzahProfil   Hantar PM kepada ain_filzah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 19-11-03 10:36



tak ada yang sayang ukhwah.com ke? hehehe
sayanglah pada semua..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nor_5348
Warga Rasmi
Menyertai: 19.11.2003
Ahli No: 5239
Posting: 3

Sarawak  


posticon Posting pada: 19-11-03 11:38


paling sayang pada yang satu

Bookmark and Share

    


  Member Information For nor_5348Profil   Hantar PM kepada nor_5348   Quote dan BalasQuote

liss
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 3923
Posting: 85
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 19-11-03 11:51




ana sayang semuanya......

Bookmark and Share

    


  Member Information For lissProfil   Hantar PM kepada liss   Quote dan BalasQuote

cool_gurlz
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.11.2003
Ahli No: 5126
Posting: 61
Dari: jay bee

Johor  


posticon Posting pada: 19-11-03 14:27


yangana paling sayang ...

umi + abuya & abuya + umi ana..

sayang giler !!!!


Bookmark and Share

    


  Member Information For cool_gurlzProfil   Hantar PM kepada cool_gurlz   Pergi ke cool_gurlz's Website   Quote dan BalasQuote

Martyr
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.10.2003
Ahli No: 4810
Posting: 1097
Dari: Hujung Sana

yemen  


posticon Posting pada: 19-11-03 14:33



1-Allah swt
2-Rasul saw
3-keluarga
4-teman hidpu
5-muslimin dan muslimat

tapi no 3 dan 4 tu selalu berubah kejap naik kejap turun tangga...

-----------------



    


  Member Information For MartyrProfil   Hantar PM kepada Martyr   Pergi ke Martyr's Website   Quote dan BalasQuote

nur_syatif
Warga Rasmi
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 427
Posting: 11
Dari: Pulau Pinang/Perak

Perak  


posticon Posting pada: 19-11-03 14:47




Hmm.. Nur sayang siapa?

Wassalam.

-----------------
^NuR_sYaTiF^
^Id_NuR^
^ShIfA_gIrL^

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_syatifProfil   Hantar PM kepada nur_syatif   Quote dan BalasQuote

Jackie_uniten7
WARGA SETIA
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3664
Posting: 1845
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 19-11-03 15:05


Saya sayangkan diri saya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jackie_uniten7Profil   Hantar PM kepada Jackie_uniten7   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 20-11-03 12:58


Sayang....sayang Allah
Sayang....sayang nabi
Sayang....sayang ayah
Sayang ...sayang ibu
Sayang adik akak
Sayang semuanya


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

i_shahdamaii
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 931
Posting: 243
Dari: iium,gombak

egypt  


posticon Posting pada: 20-11-03 13:20


yang saya sayang...listed below:

first stage: ALLAH swt
second:RASULULLAH saw
third:mak abah
fourth:adik,abang,dan sekalian keturunan saya
fifth:"dia"...?
last but not least...kawan2 saya yang tersayang tak kira siapa saja la...kat ukhwah dan semua.

Hargailah kasis sayang yang saya beri tu ye!

Bookmark and Share

    


  Member Information For i_shahdamaiiProfil   Hantar PM kepada i_shahdamaii   Quote dan BalasQuote

Hafiz_Qiee
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 785
Posting: 762
Dari: Serdang, Selangor

Kedah  


posticon Posting pada: 20-11-03 14:15




Topic macam ni pun ade eh..dasyat..ini topic yang menarik..



-----------------
Hanya diri ku dan Allah s.w.t.. yang mengetahui segalanya.. itu lah kehidupan .. dicelah lautan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Hafiz_QieeProfil   Hantar PM kepada Hafiz_Qiee   Pergi ke Hafiz_Qiee's Website   Quote dan BalasQuote

perantausepi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4762
Posting: 258
Dari: bumi bersejarah

Selangor  


posticon Posting pada: 20-11-03 14:28


bukan ape saje je suka2.... walau sape pun yang kita sayang...kita mestilah letakkan kasih sayang kita itu kepada ALLAH SWT dan RASULULLAH SAW terlebih dahulu.... itulah sebenar-benar kasih sayang....kemudian ibu bapa dan seterusnya diri sendiri dan orang lain....bukankah begitu???

Bookmark and Share

    


  Member Information For perantausepiProfil   Hantar PM kepada perantausepi   Quote dan BalasQuote

ayuazar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.07.2003
Ahli No: 2390
Posting: 171
Dari: kuala lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 21:39


...
Saya sayang semua org yg sayangkan saya...teruatamanya mak saya..!!!

p/s cintai la sekadarnya kerana kelak mgk kita akan membencinya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayuazarProfil   Hantar PM kepada ayuazar   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 22:21



hmm...ana sayang Allah...sayang keluarga...sayang kawan2...sayang AHLI KOMUNITI UKHWAH... ..sayang semua la..terutama kat sesiapa yang sayang kan ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 20-11-03 23:38



sayang allah,
sayang nabi,
sayang ibu,
sayang keluarga,
sayang kak eja,
sayang mawar,
sayangsemuanya...............



Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

SyaS
Warga Rasmi
Menyertai: 17.11.2003
Ahli No: 5196
Posting: 4
Dari: Tangkak

Johor  


posticon Posting pada: 22-11-03 02:15


padeer dayer sumer sayer syg tau!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyaSProfil   Hantar PM kepada SyaS   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-11-03 02:25


sayang pada yg ber'hak' disayang

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

perantausepi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4762
Posting: 258
Dari: bumi bersejarah

Selangor  


posticon Posting pada: 22-11-03 09:16


betul cakap enta tu kaze... ana sokong 100%... carilah kasih sayang yang hakiki...

Bookmark and Share

    


  Member Information For perantausepiProfil   Hantar PM kepada perantausepi   Quote dan BalasQuote

Aswan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 929
Posting: 25
Dari: Muka Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-03 09:50


Paling Sayang....

Selain Dia yg mencipta dan Nabi Pesuruhnya kita menyayangi makhluk yg bernama manusia yg telah dijadikan allah sebagai sebahagian drpd hidup kita di dunia ini....

so yg paling saya syg dah tentu :
1. Ibu , Ayah & Adik Beradik
2. Keluarga Terdekat
3. Keluarga Angkat
4. Sahabat Sejati
5. Someone special... Insan bernama perempuan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AswanProfil   Hantar PM kepada Aswan   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: » Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM «
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-11-03 13:19


Ana sayang sape eh

>
>>
>>>
>>
>

Ana pun sokong kaze gak. Sayanglah sesiapa yg patut & berhak disayangi
[sayangilah seseorang sekadarnya kerana mungkin pada satu hari kita akan membencinya pula...]

^_^' I'm A HeArtBroKenkiD
[bertemu dan berpisah kerana Allah]

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

nurul_cahaya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.08.2003
Ahli No: 3157
Posting: 97
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 22-11-03 14:40


cinta kepada Allah
cinta kepada Rasul
cinta kepada Ibubapa
cinta kepada Ummah
cinta kepada Kecemerlangan

p/s:cinta sayang..lebih kureng kot...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_cahayaProfil   Hantar PM kepada nurul_cahaya   Pergi ke nurul_cahaya's Website   Quote dan BalasQuote

ummuhabibah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2064
Posting: 45

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-11-03 15:07


sayang sayang Allah
sayang-sayang nabi
sayang ibubapa
sayang pada guru
sayang semuanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummuhabibahProfil   Hantar PM kepada ummuhabibah   Pergi ke ummuhabibah's Website   Quote dan BalasQuote

maestroZ
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3414
Posting: 98
Dari: UIA PJ

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-11-03 15:23


saya sayang ramai woo. sumer org keliling saya saya sayang. sayang 'adek' saya x salah kan sayang adik angkat? jgn risau, bkn opposite gender. hihihi.

-----------------
Kulari ke hutan kemudian menyanyiku, kulari ke pantai kemudian teriakku...Sepi, sepi dan sendiri aku benci.

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestroZProfil   Hantar PM kepada maestroZ   Pergi ke maestroZ's Website   Quote dan BalasQuote

salina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2003
Ahli No: 4443
Posting: 45
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 22-11-03 15:31



bagi saya ,saya lebih menyayangi diri saya sendiri daripada orang lain.bila kita sayangkan diri kita ,kita akan menjaga segala tingkahlaku kita dan tidak akan membiarkan diri dibelenggu dengan sebarang kemungkaran....

Bookmark and Share

    


  Member Information For salinaProfil   Hantar PM kepada salina   Quote dan BalasQuote

Jaydie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2450
Posting: 122
Dari: Wangsa Maju

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 22-11-03 15:40


ya betul tu.

Kalau kita tak sayangkan diri kita sendiri, macamana orang lain nak sayang kat kita.

Sayangilah orang yang menyayangi kita. Hargailah kasih sayang yang diberikan. Jangan mempersia-siakan kasih sayang yang anda dapat.

Saya sayang awak semua kerana Allah Ta'ala. Awak sayang saya tak?



Bookmark and Share

    


  Member Information For JaydieProfil   Hantar PM kepada Jaydie   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.08.2003
Ahli No: 2858
Posting: 350
Dari: Johor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-11-03 02:06


insan yang paling syah_solehah sayang .... mama,mama,mama,abah....
keluarga...si dia dan sahabat yang menyayangi diri ini...

p/s: cintaku hanya padaMu yang satu

Bookmark and Share

    


  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

shah_sobriyanie
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2003
Ahli No: 3221
Posting: 1509
Dari: Kuala Lumpur

Perak  


posticon Posting pada: 23-11-03 02:19



kasihi saudara2 kita sepertimana kita mengasihi diri kita sendiri.....
itukan peasanan rasulullah...


Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_sobriyanieProfil   Hantar PM kepada shah_sobriyanie   Quote dan BalasQuote

nohara_sinchan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1132
Posting: 56
Dari: kl

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-11-03 23:57



cinta utk allah
sayang utk rasul
kasihkan saudara



Bookmark and Share

    


  Member Information For nohara_sinchanProfil   Hantar PM kepada nohara_sinchan   Quote dan BalasQuote

espiranza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 935
Posting: 192
Dari: negara akhirat kekal abadi

zambia   avatar


posticon Posting pada: 24-11-03 14:38


saya sayang..slain yg mmg patut disayangi..sy saayang juga kat tammy, comel, simba, snowy, moja, cherry, rocky, kenit jr, tomtom, skuishy, junior, mokmok, latlat, kontot, feather..ahaks merangkap 3 kucing dan 12 anak kucing..uhuhuu..ehehe..wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For espiranzaProfil   Hantar PM kepada espiranza   Quote dan BalasQuote

sedamai_ukhwah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.10.2003
Ahli No: 4699
Posting: 47
Dari: Serambi Mekah KELANTAN

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-11-03 14:23




ana sayang semua saudara islam tak kira muslim atau muslimat..

"sesungguhnya orang mukmin itu bersaudara"

.............

manis bicara indah tutur kata,
manis senyuman pengikat ukhwah,
hati yang manis bercahaya,
kemanisan iman terasa.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sedamai_ukhwahProfil   Hantar PM kepada sedamai_ukhwah   Pergi ke sedamai_ukhwah's Website   Quote dan BalasQuote

eiriz_sakura
Warga Rasmi
Menyertai: 16.11.2003
Ahli No: 5159
Posting: 9
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 30-11-03 12:01


pada ana buat masa sekarang ni....
1.ALLAH S.W.T
2.Nabi Muhammad S.A.W.
3.Mak & abah
4.Adik-beradik
5.sahabati
6. and all my cats..

Bookmark and Share

    


  Member Information For eiriz_sakuraProfil   Hantar PM kepada eiriz_sakura   Quote dan BalasQuote

sheikhLUTHFI
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3412
Posting: 173
Dari: 'AQaBA,jORDAN

jordan  


posticon Posting pada: 01-12-03 10:56




ramai yg ana sayang ..paling sayang DIRI ANA .....

-----------------
CINTAKU hanya milik ALLAH
KASIHKU hanya milik yg berhak

Bookmark and Share

    


  Member Information For sheikhLUTHFIProfil   Hantar PM kepada sheikhLUTHFI   Quote dan BalasQuote

salina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2003
Ahli No: 4443
Posting: 45
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 01-12-03 14:01




bagi saya,saya lebih menyayangi diri saya sendiri.bila saya sayangkan diri saya,saya tak akan buat sesuatu pekara yang [email protected] diri saya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For salinaProfil   Hantar PM kepada salina   Quote dan BalasQuote

faizbukharyy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 15
Posting: 179
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-09-04 16:00


asssalamualaikum ..

barang siapa yg menyayangi akan disayangi ... barang siapa yg mengasihi akan dikasihi"

sekian

wsalam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizbukharyyProfil   Hantar PM kepada faizbukharyy   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-09-04 18:51




(mari ramai2 kite menyanyi...)heheh

satu-satu saya sayang Allah,
dua-dua sayang Rasulullah,
tiga-tiga sayang ibu ayah,
satu dua tiga sayang semuanye.... (ulang 2x)




Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

itsjustme
WARGA SETIA
Menyertai: 22.08.2004
Ahli No: 10665
Posting: 790
Dari: Cheras KL

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-09-04 22:10


ana sayang semua sekali....

-----------------
Umarete kara shinu made zutto narai thuzukete kudasai

Bookmark and Share

    


  Member Information For itsjustmeProfil   Hantar PM kepada itsjustme   Quote dan BalasQuote

atiqah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.11.2003
Ahli No: 5116
Posting: 40
Dari: pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 22-10-04 13:26



Pertama,kita mesti sayang dan cinta kepada Allah,lepas tu Rasullullah saw,keluarga dan semua muslimin dan muslimat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For atiqahProfil   Hantar PM kepada atiqah   Quote dan BalasQuote

penuntut_ilmu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1110
Posting: 180
Dari: Gedung Ilmu

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 22-10-04 14:26



AKU CINTAKAN KAMU DAN DIA...


-----------------
.::TERHORMAT DALAM DIAM::.
.::BERANI DALAM SEGAN::.
.::TENANG DALAM RAHSIA::.


Bookmark and Share

    


  Member Information For penuntut_ilmuProfil   Hantar PM kepada penuntut_ilmu   Pergi ke penuntut_ilmu's Website   Quote dan BalasQuote

suhaimi_sr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2004
Ahli No: 9901
Posting: 1256
Dari: Sg Buloh, Selangor ada

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-10-04 14:36


Insan yg paling saya sayang ialah Rasulullah SAW.

-----------------
Menjual & Membeli Dinar dan Jongkong Emas/Perak Mengikut Harga Pasaran Antarabangsa. Layari www.hatiemas999.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For suhaimi_srProfil   Hantar PM kepada suhaimi_sr   Pergi ke suhaimi_sr's Website   Quote dan BalasQuote

angel_dust1412
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6745
Posting: 99
Dari: Kuala Lumpur

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 22-10-04 15:56




Ana sayang Allah
Ana sayang family ana
Ana sayang kawan baik ana, h4zie
Ana sayang ukhwah.com
Ana sayang hanan.com.my
Ana sayang bantal ana
Ana sayang katil ana
ana sayang... erm... sayang..
banyak lagilah

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For angel_dust1412Profil   Hantar PM kepada angel_dust1412   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.175514 saat. Lajunya....