Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-05-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 151
Ahli: 0
Jumlah: 151




  Yang Masuk Ke Sini
nasiruddin: 24 hari yang lalu
Kang: 43 hari yang lalu
lidah-penghunus: 45 hari yang lalu
muslimin23: 53 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: KOLEJ ISLAM SULTAN ALAM SHAH KLANG


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» KOLEJ ISLAM SULTAN ALAM SHAH KLANG

Please Mendaftar To Post


Oleh KOLEJ ISLAM SULTAN ALAM SHAH KLANG

Azrul_Dehearty
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4137
Posting: 160

Perlis  


posticon Posting pada: 13-11-03 22:12


siapa bekas pelajar kisas?marilah sama-sama kita mengeratkan lagi ukhuwah yang sudah lama terjalin.nyatakan anda dari batch mana...

ana batch spm 1998.............




Bookmark and Share

    


  Member Information For Azrul_DeheartyProfil   Hantar PM kepada Azrul_Dehearty   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 14-11-03 08:49


ana baru tahun 2003 nie masuk.(form 4)


marilah kita mencari permata di bumi waqafan

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

Jundullah_Al_Asad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 623
Posting: 93
Dari: Daerah Perjuangan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-11-03 21:41


alamu'alaikum...

ukhuwwah mahabbah fiLLAH buat semua KISASians...

Ana ada kawan kat sana.. Erm.. Impian nak further ke sana form 5 next year pun ada gak.. Anyway.. Ana serah pada ALLAH je...

Walam...

[ Posting ini telah di edit oleh: Jundullah_Al_Asad pada 2003-11-16 22:11 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jundullah_Al_AsadProfil   Hantar PM kepada Jundullah_Al_Asad   Quote dan BalasQuote

aufa_khalilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.07.2003
Ahli No: 2611
Posting: 173
Dari: Damansara

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 16:21




Ana pun warga bumi waqafan.Tapi baru masuk tahun ni.Samalah dengan zero_cool.Marilah kita mencari mutiara-mutiara berharga di bumi waqafan.Salam Aidilfitri.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aufa_khalilahProfil   Hantar PM kepada aufa_khalilah   Quote dan BalasQuote

aTiEsMeoW
Warga Rasmi
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2799
Posting: 6
Dari: Malaysia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 17:00




ada jugak yer org cari...aritu atie pernah carik...tapi takde response punggg....

atie ex-KISAS tahun 1996-1997.....hehhee...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aTiEsMeoWProfil   Hantar PM kepada aTiEsMeoW   Pergi ke aTiEsMeoW's Website   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 18:40


ader jugak anak prof kat sini. mana lagi pelajar KISAS nie. ari tue nampak macam rami je yang bukak laman waeb ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 21:15



salam ukhwah buat semua ex bumi waqafan.
saya dari batch 2001.
masih segar lagi dalam ingatan wajah kisas yg dulu.adik2 nih kira untung la pasal sekarang kisas dah berubah.suasana pembelajaran pun dh semakin ceria.
saye dulu adalah batch yg merasa 'zaman perubahan' kisas.
tapi seronok sgt kalau nk dingatkan kembali zaman tu...
adik2,nanti boleh la akak suruh kirim salam kat cikgu2 kat sana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

sinarshams
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2003
Ahli No: 3491
Posting: 200
Dari: kmns

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-11-03 23:02


ana nie nak nyibuk jap..boleh tak??best tak mudir baru??ustaz rohmat b.jusoh...beliau tue..bekas mudir sekolah ana....

-----------------
ikan Di LaUt,
AsAm di DarAt,
DalaM pEriuK,
Bikin MuafAkAT.

SALAM UKHWAH FILLAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinarshamsProfil   Hantar PM kepada sinarshams   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 19-11-03 00:23




nak kata mudir baru nie best, mmg la best.
tp buat masa nie takde banyak sgt perubahan yg dilakukan.
dan mengikut pemerhatian ana, ader yg tak puas hati sbb :
1) tak leh smayang fardu kat mesjid.
2) tak leh beli cendol.
3) tak leh buat jamuan kelab,persatuan,badan khas, dan permainan coz dah ader jamuan perdana.

ader lagi la yang mudir baru buat tp tak disukai oleh para pelajar terutama pelajar muslimin sbb diorang kata tak sama ngan mudir lama.



Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 19-11-03 10:42



perkara tuh dah lama dah.sejak zaman ktrg dulu dah nak kuat kuasa kan undang2 tuh.biasanya kalau nk kuatkuasakan undang2 baru mmg la ade jer penentangan.akak dh masak sgt dah.akak dulu kp so tau la semua ragam umat kisas
tapi mungkin zero_cool kene amik yg baik nyer.mmg kalau perhatikan satu aspek jer,bengang psl takleh pi mesjid sultan sulaiman nk solat fardu tp cuba pk dari aspek lain pulak..
musolla saidina ali kan ade.kan elok jemaah sesama muslimin kat sana.waktu pun tk byk.kalau nk eratkan ukhwah dgn penduduk kg jawa,waktu solat jumaat kan boleh solat kt masjid,waktu terawih pon boleh..kan?
lagipun,yg warden (ustaz kamal still ketua warden ke?) tk kasik tu bukan ape,pasal putera sendiri tak jaga imej kolej kalau solat kat masjid.dari segi pakaian etc..etc
so jgn ler marah sgt kalau ade rules baru tuh..hehehe
sabar..sabar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 20-11-03 15:15


sabor je la

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

sinarshams
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2003
Ahli No: 3491
Posting: 200
Dari: kmns

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-11-03 10:04


beliau nie mamang tegas skit....tapi...kitaorang sayang ngat kat beliau coz..beliau selalu bagi motivasi kat kami...terutamanya pelajar2 yg ambil exam...ada sekali tue..beliau masuk kelas ana...memng best beliau bagi kata2semangat dan dorongan nak suruh kitaorang berjaya....tapi akhirnya beliau ditukarkan ke kisas..sedih rasanya....memang sedih...teringat pula amanat terakhir beliau...yg lagi sedih.kitaorang masih tak dapat mudir baru...semoga terus suscess ustaz....

-----------------
ikan Di LaUt,
AsAm di DarAt,
DalaM pEriuK,
Bikin MuafAkAT.

SALAM UKHWAH FILLAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinarshamsProfil   Hantar PM kepada sinarshams   Quote dan BalasQuote

Azrul_Dehearty
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4137
Posting: 160

Perlis  


posticon Posting pada: 21-11-03 10:27


alhamdulillah....ada juga yang posting.....dah lama ana tak gi kisas...teringat dekat cikgu-cikgu kat sana..terutamanya ustazah norhayati,ustazah salmah,ustazah zakiah...sampaikan salam ana pada mereka ye.......

" teruskan....oh teruskan...perjuangan menegak kebenaran...di dalam kebungkaman akhir zaman...selagi hayat di kandung badan....."

Bookmark and Share

    


  Member Information For Azrul_DeheartyProfil   Hantar PM kepada Azrul_Dehearty   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 24-11-03 19:18


hmmm..baru je ingat nak call cikgu2 nih waktu raye.(hari ni la tuh) in sya allah la..harap ade cikgu yg stay kat umah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 01-12-03 14:42


WBt..

Salam ukhuwwah salam persahabatan buat sahabat sahabiah yang sedang atau pernah menuntut di BUMI BERTUAH..KISAS..

Ana pun pernah blaja kat situ.. ana batch STPM 2001..Hmm.. Alhamdulillah kerana diberi peluang oleh Allah SWT untuk menuntut di Bumi Waqafan.. Pastinya pengalaman pahit manis sewaktu belajar di situ tidak akan ana lupakan sampai bila2..

Secara peribadi, ana akui KISAS adalah di antara madrasah terbaik yang pernah ana belajar. Tarbiah, guru2, ukhuwwah.. dan macam2.. Kalau kita betul2 menghayati kehidupan kita di bumi waqafan, pasti kita akan temui mutiara yang sering kita sebut2 tu.. "yang tabah pasti memiliki.."

Sama2lah kita berdoa agar KISAS akan terus dipelihara oleh Allah SWT bagi melahirkan pemimpin2 yang bertaqwa dan berilmu..

That's all
Wallahu taala a'lam

p/s :Azrul_Dehearty.. laaa..enta ni x-kisas rupanya.. patut la mcm familiar je..

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::

-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

    


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

ma_N
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3948
Posting: 85
Dari: No 49 Persiaran Temenggong,Taman Koskam,13220 Kepala Batas,Pulau Pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 01-12-03 15:08


akum...wbt...
actually saye pon anak bumi wakafan gak...spm 2002...batch yg paling dibaggakan oleh seluruh warga kisas(bukan nak bangga, all teachers said so)...batch yg telah membuat satu revolusi yg tak diduga oleh para guru...hehe kalau tak caya gi ler tanya kat cikgu2 kisas....its true....

-----------------
-=TakE iT oR LEavE iT=--=bE sErioUS oR jusT quiT=-

Bookmark and Share

    


  Member Information For ma_NProfil   Hantar PM kepada ma_N   Pergi ke ma_N's Website   Quote dan BalasQuote

hati_hamba
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 904
Posting: 7

uk   avatar


posticon Posting pada: 09-12-03 21:27


semua...

em..alhamdulilah dapat dengar citer pasal kisas..ok, saya ex-kisas..spm 2000..ex-kelas 5/8. kalu sape2 yg kenal..sila2 contact..dah jauh macam ni..rindu kat kisas... pada sumua adik2 yang baru nak belajr di kisas..good luck. jgn tension2 sangat..banyakkan sabar.bersyukur sangat sbb dpt bejalar kat kisas sbb masa sekarang ni la baru rasa betapa pentingnya semua ilmu agama yg dpt masa di kisas...duduk jauh di perantauan org..di england sekarang ni. hidup penuh ngan dugaan. tapi, alhamdulillah..segala mutiara yg dikutip digunakan sebaik2nya. so, kalu ade sesapa yg nak tau lagi pasal my experiance kat kisas or hidup kat perantauan org ni...do contact me. ok..maas salamah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hati_hambaProfil   Hantar PM kepada hati_hamba   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 11-12-03 13:12


assalamualaikum

wahh..tk sangka kak rena ade kat sini..hehehe..best la kite ramaikan forum ukhwah ni.saye pun tak sangka,byk jugak pelajar kisas kat sini..

oh yer,kpd haninuha akak nih bacth stpm 2001?sure kite nih saling kenal antara satu sama lain psl saye batch spm 2001. sape eh agaknyer..

hmm...adik Ma_N pun mungkin boleh kenal kot.tatau la tp rase cam tk kenal psl mmg tak banyak kenal jr pun

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

hati_hamba
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 904
Posting: 7

uk   avatar


posticon Posting pada: 11-12-03 21:32


adik kiyuki ni sape?? kenalkan la diri..camne boleh tau ni kak rena?? em...baru ingat nak menyamar..tapi dah ada org kenal...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hati_hambaProfil   Hantar PM kepada hati_hamba   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 11-12-03 21:37


alahai akak...

saye salwa la..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

salasium
Warga Rasmi
Menyertai: 01.12.2003
Ahli No: 5410
Posting: 1
Dari: Tennessee

usa   avatar


posticon Posting pada: 11-12-03 22:36


bec 2001 class 501

-----------------
\

Bookmark and Share

    


  Member Information For salasiumProfil   Hantar PM kepada salasium   Pergi ke salasium's Website   Quote dan BalasQuote

hati_hamba
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 904
Posting: 7

uk   avatar


posticon Posting pada: 12-12-03 03:08


ooo...adik akak ni..uwa comey...mana la kak rena nak tau..em, nanti kak rena suruh kak hajar rmasuk ukhwah.com ni. pd sape2 lagi..jom kita reramai meriahkan topik ni..ade sape2 nak citer berita terkini kisas??

Bookmark and Share

    


  Member Information For hati_hambaProfil   Hantar PM kepada hati_hamba   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 12-12-03 08:09


ramai gak yerk ex KISAS kat sini

-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

Shoff
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5443
Posting: 25
Dari: Perak

Perak  


posticon Posting pada: 12-12-03 10:29


ana lepasan spm '03.. class agama..
sedang prepare utk pkn..
wish me luck!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ShoffProfil   Hantar PM kepada Shoff   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 12-12-03 14:59


WBT..

miyuki.. lorrr..salwa ke... ni kak yati laaa..kwn kak zu.. dulu kan kita se'dorm' ?? E-04..INGAT TAK..??

Salwa mcm mana skrg..?? wah..dah pegi oversea ye.. ape pun, GOOD LUCK untuk salwa.. semoga tabah menghadapi hidup di perantauan..

wallahu taala a'lam

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::

-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

    


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 12-12-03 20:44


Lailahailallah...
subhanallah..kecik nyer dunia...!!! kat sini kite jumpe balik kak yati?

tepuk dahi saye tadi. ingatkan sape la.akak rupenyer.camner tau saye dh pi oversea?ke tgk dkt ukhwah nih?hehe.

akak skang kat uia?amik course ape?bagus la kalau macam tu.rindu kat bebudak bilik E-04 yg ceria2.

kak rena...ajak la kak hajar masuk sini.hehe

[ Posting ini telah di edit oleh: miyuki pada 2003-12-12 20:46 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

aufa_khalilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.07.2003
Ahli No: 2611
Posting: 173
Dari: Damansara

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-12-03 20:49




haah..betullah zero_cool...ramai yer budak kisas kat ukhwah ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aufa_khalilahProfil   Hantar PM kepada aufa_khalilah   Quote dan BalasQuote

hati_hamba
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 904
Posting: 7

uk   avatar


posticon Posting pada: 12-12-03 22:49


okies..nanti kak rena promote reramai kawan2 kak rena ex-kisas yg blaja kat uk ni masuk ukhwah. em...ade sesapa lagi kisas?? teringin nak dengar citer adik2 yg blaja kat kisas sekarang

Bookmark and Share

    


  Member Information For hati_hambaProfil   Hantar PM kepada hati_hamba   Quote dan BalasQuote

neptunex
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.06.2003
Ahli No: 1767
Posting: 25
Dari: bAnDaraYa IbU neGerI

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-12-03 16:37



saya pon bdak kisas gak..erm..f4 thn ni..sama ngan mesra_alam ngan zeero_cool

Bookmark and Share

    


  Member Information For neptunexProfil   Hantar PM kepada neptunex   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-12-03 16:53


maaf m'ganggu....mawar dari KIPSAS..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 15-12-03 12:46


ooow..
adik2 batch 2004 nih nama ape?mana la tau kot kenal ke.

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 15-12-03 13:02


akak miyuki nak kenal ke?

hamba bocorkan rahsia sorang je laa.
aufa_khalilah=ulfah mansurah

sorry yea aufa...

-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

Saifuddin
WARGA SETIA
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3878
Posting: 1421

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-12-03 15:46


Asssalammualaikum
Ana abang ek KIK tahun 1987. masa tu Allahyarham Ustaz Murat. Saya harap adalah batch SPM'87 yang bagi respon.nak rapatkan ukhwah semula.
Ana kelas 5 Sains 1
Nama-nama seperti Mohd Tatar,Shahrul Azam,kalau baca harap respon

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaifuddinProfil   Hantar PM kepada Saifuddin   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 17-12-03 09:11


KISAS



-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 17-12-03 13:10


inilah KISAS yang megah berdiri

-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

haninuha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 166
Posting: 148
Dari: UIA GoMBaK

Kedah  


posticon Posting pada: 17-12-03 15:40


WBT..

miyuki.. akak kat UIAM Gombak sekarang.. amik kos sains politik.. Batch akak yang study kat UIA skrg ramai la jugak.. antaranya kakMul, kak Faradila, kak ithna, kak Nurul, kak ita ermm..sape lagi ek..?? ade laa lagi 3 4 org.. muslimin.. Syaheed, helmy ngan Fazlee(mantan K/U). akak tau salwa blaja kat oversea drpd kwn2 salwa la jugak..ida (syahida sauhami..)

okla..that's all
Wallahu taala a'lam

:: PenCinTa HiBuRaN IsLaM ::

-----------------
Tuhan..Syukur kehadratMu Kerna masih mengurniakan Setitis semangat..Untuk menghadapi..
Kehidupan untuk esok hari..Demi perjuangan hakiki..Kan kugenggam keazaman ini..Takkan kubiarkan ..
Terlerai lagi..



Bookmark and Share

    


  Member Information For haninuhaProfil   Hantar PM kepada haninuha   Quote dan BalasQuote

hati_hamba
Warga Rasmi
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 904
Posting: 7

uk   avatar


posticon Posting pada: 17-12-03 20:12


ssejuk mata memandang kisas..terima kasih buat adik yg sudi attachkan gambar kisas tu..rindunyaaaa kat kisas...

Bookmark and Share

    


  Member Information For hati_hambaProfil   Hantar PM kepada hati_hamba   Quote dan BalasQuote

aufa_khalilah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.07.2003
Ahli No: 2611
Posting: 173
Dari: Damansara

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-12-03 20:28




saya juga nak inform lagi satu nama

zero cool=AZRI

Bookmark and Share

    


  Member Information For aufa_khalilahProfil   Hantar PM kepada aufa_khalilah   Quote dan BalasQuote

Azrul_Dehearty
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4137
Posting: 160

Perlis  


posticon Posting pada: 17-12-03 22:11


Alhamdulillah...dah ramai yang masuk...tapi,takde sorang pun yang ana kenal.takpelah...yang penting kita pernah belajar di sekolah yang sama.kepada ex-kisas yang berada di uia,ana cadang nak buat mass gathering.dah lama tak jumpa ex-kisas kt uia ni.sape ex-kisas yang ada kat uia tolong respon ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Azrul_DeheartyProfil   Hantar PM kepada Azrul_Dehearty   Quote dan BalasQuote

Howling_wolf
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.12.2003
Ahli No: 5759
Posting: 294
Dari: Irbid, Jordan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-12-03 22:53



HIDUP KISAS! HIDUP KISAS (saje nak tambah posting)

-----------------
logo msh

Bookmark and Share

    


  Member Information For Howling_wolfProfil   Hantar PM kepada Howling_wolf   Pergi ke Howling_wolf's Website   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 17-12-03 22:59


ceh seronok lak si howling wolf

-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 17:51


assalamualaikum..

ooo,baru la tahu.si zero_cool nih azri ker?subhanallah.akak ingat sape la td.ingat jumpa kat mirc aje.kat ukhwah pun ade jugak die rupenyer

kak yati,saye dh lama lost contact ngan akak2 especially akak usrah saye,kak muliati.sampaikan salam saye buat mereka.in sya Allah ada masa dan rezeki kite jumpe lagi

kak rena camner skang?dah abis pekse ker?heharap ok la.saye tatau UK sama ngan US atau tak tp kalo sama patut2 dh abih pekse dh skang kan?bebudak NZ ngan AUSSIE aje yg melepak skang nih

akhi saifuddin senyap aje kat darulnuman.lama tk masuk,kat sini die aktif rupenyer.ai..macam2 ragam kan

yg aufa khalifah pulak,sape nama sebenar?oh yer...kalau azrul_dehearty nk buat renioun,kat kisas tetiap taun ada rasanya.utk 3K skaligus.kisas,kik dan kim

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 18:16


camner miyuki boleh kenal hamba yerk. pelik...
salah orang kot... tak pernah lak poie MIRC nie
akak nie form beraper

-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 18:36


hamba nie batch SPM 2004

-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

miyuki
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 441
Posting: 249
Dari: Auckland

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 21:47


aik? akak lak skang nih jadi pelik.ni bukan azri yg kat channel kisas tu ker?die guna nick tawkey_karipap.somethin like dat

akak batch spm 2001...

Bookmark and Share

    


  Member Information For miyukiProfil   Hantar PM kepada miyuki   Pergi ke miyuki's Website   Quote dan BalasQuote

zero_cool
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1142
Posting: 586
Dari: TOYOME

japan   avatar


posticon Posting pada: 19-12-03 14:48


lorrr.

hamba pun tak tau nak guna mirc tue.
bab nie buter computer skit laa

-----------------
[IMG]http://www.circles99.com/elements/album/circles/00031327/00050484/signukhwah3.jpg[/IMG][IMG]http://www.geocities.com/sutajio_76/motoku.txt[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zero_coolProfil   Hantar PM kepada zero_cool   Quote dan BalasQuote

ainunnadwah
Warga Rasmi
Menyertai: 22.12.2003
Ahli No: 5886
Posting: 14
Dari: segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-12-03 23:56


..erm..ana pon student kisas gak..baru thn nie masuk..salam ukhuwah mahabbah fillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunnadwahProfil   Hantar PM kepada ainunnadwah   Quote dan BalasQuote

yatim
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4860
Posting: 22
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 11-01-04 21:03


ana pun ex kisas... batch 99

Bookmark and Share

    


  Member Information For yatimProfil   Hantar PM kepada yatim   Quote dan BalasQuote

ibtisamnajwa
Warga Rasmi
Menyertai: 20.11.2003
Ahli No: 5285
Posting: 4
Dari: malaysia

Perlis  


posticon Posting pada: 15-01-04 16:06


w.b.t.
salam perjuangan buat sume pelajar kisas samaade yang masih bermukim di bumi waqafan atau tidak..
saya ex-kisas juga batch spm 1999 dan stpm 2001..rasa macam best je dapat berinteraksi bersama kalian dalam medium ni..saya cuma nak tahu macam mana keadaan kisas di kala ini...terasa ingin melangkah kembali ke bumi barakah tu..banyak yang saya belajar di situ samade baik atau buruk..tapi bagi saya pengalaman belajar di bumi itu adalah pengalaman yang tak dapat saya luputkan dalam kotak fikiran saya ni..
haninuha,saya rase macam penah dengar je nama awak..sedap nama tu

oklah salam perkenlan buat sume..mg kalian sentiasa dibawah payung rahmat Allah ....[IMG]null[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibtisamnajwaProfil   Hantar PM kepada ibtisamnajwa   Pergi ke ibtisamnajwa's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.134094 saat. Lajunya....