Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda berhasrat untuk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut.
-- ummimq (Kaunselor)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 3 hari yang lalu
wyd1014: 11 hari yang lalu
haykal77: 19 hari yang lalu
Kakngah: 19 hari yang lalu
lidah-penghunus: 21 hari yang lalu


Tugas Hari Ini
Topik: sirih pulang ke gagang.....


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Tugas Hari Ini
    »» sirih pulang ke gagang.....

Please Mendaftar To Post


Oleh sirih pulang ke gagang.....

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 10:46


assalamualaikum...

hari ni ana nak ke sekolah lama... lama tak jumpa cikgu2 kat sana... nak amik sjil spm sekali... nanti dibuang pulak... kalau cemerlang tak pe jugak...

kengkawan mcm mana... tak gi sekolah lama ker... jgn nanti kita digelar kacang lupakan kulit sudah ler....



Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 34
Posting: 242
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 10:56


waalaikumussalam w.b.t....

aper nama sek lama doktor_kampung tu??oo..nak pegi ambik sijil spm yer..spm thn bila tu??isk....byk lak tanya nih..
erm..saya sijil spm dah ambik dah..baru jer habis matriks,terus gi sek ngan kawan2 ambik sijil spm..dah lama tak pegi,tup tup bila pegi,kenalah serbu ngan adik2..
aa..hari ni saya ada reunion ngan kawan2 lama..tapi sedih arr tak leh pi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

doktor_kampung
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 505
Posting: 436
Dari: jelapang, ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 02:55


sekolah lama ana kat klang... skolah cabuk jer...



Bookmark and Share

    


  Member Information For doktor_kampungProfil   Hantar PM kepada doktor_kampung   Quote dan BalasQuote

simba
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 184
Posting: 251
Dari: BAnGi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 03:15


Assalamulaikum..

erm,sekolah lame ade bnykla..tadika perpaduan padang tembak,SRK Sultan Abdul Aziz,SM Raja Muda MUsa,teluk intan..Mrsm perlis..semua dah lawat balik,amik sijil periksa..cume satu je,tadika belom lagi..tak tau ape dah jadi pada tadika tu..ade ke idak..Teringat Cikgu Rohani guru tadika yang selalu menjagaku..he he

Bookmark and Share

    


  Member Information For simbaProfil   Hantar PM kepada simba   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: :: Terengganu/Selangor ::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-05-03 12:23


Assalamualaikum....


isk...bestnyer semua gi skolah lama...ana tak tahu lagi bila nak gi balik....mungkin 8 tahun lagi kot...sbb batch ana nak buat reunion kat sana 8 tahun lagi...isk..tak sabar nak tengok kekawan ana ngan suami/isteri diorang beserta anak-anaknya yg comel...ikikikki

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

amad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 64
Posting: 147
Dari: Cleveland

usa  


posticon Posting pada: 22-05-03 15:50


me too..it's been long time since i left my school...miss my teachers very much! i'm planning of giving them a visit next year..mintak2 tadak halangn...amin..

[ Posting ini telah di edit oleh: amad pada 2003-05-22 15:51 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For amadProfil   Hantar PM kepada amad   Pergi ke amad's Website   Quote dan BalasQuote

azzahrawi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 33
Posting: 307
Dari: pulau mutiara

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-05-03 16:06


assalamuaalikum..

ish.ish.ish... sedihnya citer pasal sek...

saya rindukan sek lama saya.. maahad mahmud alor setar.. sangkar emas yg tak ternilai... sedih betul.. rindu pada cikgu-cikgu, teman-teman, adik-adik serta senior-senior kat sana..
moga-moga suatu hari nanti saya dapat pulang semula ke sana .insyaallah...

'ala kullihal, di sanalah tempat bagi saya mengenal erti kehidupan yg sebenar dan di sana jugak saya belajar ttg segala-galanya...
satu lagi yg tak dilupakan adik-adik di DArul Quran Sg. BAru Gunung, Kedah.. kenangan bersama adik-adik kat sana cukup best.....

-----------------
believe, persist and archive

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrawiProfil   Hantar PM kepada azzahrawi   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-11-03 14:38


kalau ana...ana akan pegi sekolah lama ana tu....lagi2 kalau sekolah tu ada sukan ke..hari keluarga ke...apa2 la..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

aimanwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 307
Posting: 151
Dari: Mansurah_Mesir

PulauPinang  


posticon Posting pada: 06-02-04 01:18



alhamdulillah sempat jugak ke majlis sukan sekolah lama di Stadium Negeri BAtu Kawan PEnang.
rasa cam nak ambil bahagian je dalam acara sukan..
maklum ler teringat waktu masa 'muda-muda' dulu.

insyaALLAH kalau boleh nak menginap di asrama sekolah..namun apakan daya ada saja rintangan,dugaan dan aral melintang..

namun ana akan kenang hingga ke akhir hayat sekolah yang banyak meninggalkan pahit manis suka duka dalam menimba ilmu...


Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanwanProfil   Hantar PM kepada aimanwan   Pergi ke aimanwan's Website   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 06-02-04 08:56




rindu la jugak nak pegi sekolah lama... dulu kali terakhir pegi sbb buat program motivasi untuk adik2 sekolah...pastu, dah tak pegi dahh...malu la pulak...

namun, untuk kacang lupakan kulit, mungkin ana tak wat mcmtu kot...

kat situ ana dapat ilmu...membesar...eee...tak dapat dilupakan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-04 09:31




dah lama sangat tinggalkan sekolah.. kalau nak pergi pun cikgu yang mengajar dah berhenti pun.. sedih tak dapat jumpa lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 16-02-04 22:29


assalammulaikum...
bukan tak nak pergi sekolah lama ..tapi keadan dan masa yang tidak diizin kan ..insya allah kl dapat balik malaysia tahun ini insya allah nak jugak pergi semula ..waalahualam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.099399 saat. Lajunya....