Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup . Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
wyd1014: 14 hari yang lalu
haykal77: 22 hari yang lalu
Kakngah: 22 hari yang lalu
lidah-penghunus: 24 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: Malam Amal Ukhwah kawasan tengah


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Malam Amal Ukhwah kawasan tengah

Please Mendaftar To Post


Oleh Malam Amal Ukhwah kawasan tengah

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 12:12


Assalamualaikum..

Pihak pengurusan Komuniti telah bercadang untuk mengadakan Malam Amal Ukhwah bagi mengumpul dana untuk pembelian server, tabung penyelenggaraan komuniti dan juga kebajikan ahli..

Berikut adalah butir ringkas mengenai program ini.

Pengarah : dzu_alhannan
AJK :
thinker
hub_addin
ahli ukhwah UKM
Tempat : Dewan DECTAR UKM
Tarikh : Mei/JUn 2004


sesiapa yang berminat dan boleh memberi komitmen untuk menjadi ajk bolehlah memberi nama pada dzu_alhannan secepat mungkin.. Pelajar UKM amatlah dialu2kan serta mereka yang tinggal berhampiran..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 10-11-03 12:31


Assalamualaikum
salam ikhlas penuh ukhuwwah

Time kasih pd hanan yg buka topic ni.
setakat ni saya baru dtp contact 2 org drp UKM iaitu raudhahasanah ngan thinker.

mungkin org2 ukm lain ramai yg masih di kampung sbb semester di ukm akan start Disember/ lepas raye dan susah agaknye nak access i'net kat kg.

so, harapnye pd mana2 lg warga UKM dlam ukhwah ni sudi2 kan la tolong menjayakan malam amal ni ek. antar nama pd saya dgn no.contact skali. InsyaAllah kita try arrange meeting after raye ni...

wassalam

-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-11-03 12:36


waalaikumussalam wbt...

moga program ni dpt dilaksanakan dgn jayanya... dan moga semua ahli dpt memberi kerjasama utk merealisasikan program ini... kalau AJK perlukan bantuan, just inform kat sini ok... kpd ahli2 lain yg mahu turut sama membantu, offerkanlah diri utk jadi AJK...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 10-11-03 12:48


Assalamualaikum
salam ikhlas penuh ukhuwwah

sorry la bukak offer kat org2 ukm je.
Di alu-alukan mana2 ukhwah members di sekitar bangi, UPM, UNITEN, MMU, KYPM, MFI dll sama ada student atau yg bekerja atau tinggal bangi area ni utk jadi ajk.

boleh pm saya utk beri nama dan no. contact

wassalam

-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 16:23


Assalamu'alaikum.........

Malam Amal Ukhwah......... semoga barisan ajk yg terlibat dapat melaksanakan dengan jayanya program ni... dan harapannye moga ramai yg sudi memberi komitmen nanti... InsyaAllah......



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 18:19


assalamualaikum..

kalau dah dapat kumpulkan ajk.. aturkanlah satu meeting pertama ye.. insyaAllah kalau tak ada aral pihak MT akan turut sama dalam meeting tersebut..

kepada semua ahli yang berminat.. cepatlah menawarkan diri jadi ajk..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 11-11-03 22:00


Assalamualaikum
salam ikhlas penuh ukhuwwah

Senarai ukhwah members yg dah sukarela menjadik ajk setakat ini :
1. raudhahasanah
2. thinker (takdpt contact lg)
3. hub_addin (pun lum dpt contact)
4. kaze
5. Qurratul_ain

Harap2 ramai lg la sukarelawan dan sukarelawati lain yg nak tolong ye. kabar2kanlah pd sahabat2 lain...

wassalam

-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 22:57



Alhamdulillah.. ada pun sahabat2 ukhwah yang bersedia membantu

dzu.. kalau ada masalah, call la hanan.. kalau nak tengok contoh kertas kerja JK Mega .. tapi rasa ajk tu semua dah mantap2.. moga berjaya..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-03 06:17


Antara perkara2 yang perlu diberi perhatian :

-kerjasama
-permit KDN
-Lesen polis
-Keselamatan – polis/ pasukan rela
-Tempat – dewan/ pusat membeli belah / padang
-Promotion – media massa/ cetak
-Banner – permit
-Kaunter tiket


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-11-03 00:37



Antara student UKM lain di ukhwah.com

1. asma
2. NadzMy7
3. Husna183
4. Permata_hati
5. assyamsufi
6. niknurhannan
7. manis_pemanis
8. hanann82
9. GenG-BaNgI

#cuba dzu PM sahabat2 ni.. sekiranya berminat nak menjadi ajk..


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 17-11-03 01:14



salam ikhlas penuh ukhuwwah

Terima kasih kat hanan dan raudhahasanah yang bantu trace ahli2 ukhwah ukm lain. tp setakat ni tak sempat lg nak pm diorang, cbuk skit seminggu ni. ini pun baru blk dari pahang ada prog. dan akan sambung travel ke johor bharu lak esok hingga rabu urusan tesis.

insyaAllah akan saya usahakan contact ahli2 tu. ataupun kalu bleh raudhahasanah ist akak utk pm dan inform diorang dulu invite jadik ajk. sbb susah skit nak access i'net kat JB kena masuk cc lak dan takut tak sempat.

apa2 pun terima kasih, dan saya tgh usaha utk dapatkan proposal konsert nasyid di ukm yg pernah dianjurkan oleh ISIUKM dan pesta konvo sebelum ni.
hanan savekan proposal JK mega tu kat saya ye, karang saya contact kalu nak ambil.

walam

-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

MohdZakri
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4163
Posting: 76
Dari: Bandar Baru Bangi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-11-03 10:26


InsyaAllah, ana cuba tolong sekadar termampu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MohdZakriProfil   Hantar PM kepada MohdZakri   Pergi ke MohdZakri's Website   Quote dan BalasQuote

hub_addin
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 19
Posting: 73
Dari: Perak No.1

Perak  


posticon Posting pada: 18-11-03 15:32




terkejut gak ana dapat msg dari dzu alhanan. ana ingatkan tersalah org. maafla sebab dah lama ana tak masuk ukwah.

insyaAllah, kalau ada apa2 yang boleh ditolong, ana cuba tolong la. cuma ana nak tau setakat ni macam mana perkembangan gerak kerja yang telah dibuat?

wallahua'alam...moga segalanya berjalan lancar

-----------------
"Laailaahaillallah (tiada Tuhan melainkan Allah)...
kerananya kita hidup...
kerananya kita mati...
pada jalannya kita berjuang...
dan dengan kalimah ini juga kita akan bertemu Allah."

Bookmark and Share

    


  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 21-11-03 10:28



salam ikhlas penuh ukhuwwah

thanxz a lot raudhahasanah coz bantu akak utk trace ahli2 ukhwah. sempat ke tak pm diorang. kalu dah ada yg respond boleh tak listkan nama2 diorang utk nak tengok berapa yg dah dpt kita kumpulkan.

utk pertemuan lepas raya nanti, boleh tak saya cadangkan kalu kita buat weekdays minggu kedua Disember. sbb 1st week tu student ukm sibuk register kan. saya cadang nak buat weekdays sbb setiap weekend disember tu ada kenduri kahwin kawan yg nak dihadiri.

tapi ini terpulanglah jugak pada suara ramai. kalu majoriti tak boleh weekdays, buat weekend pun tak pe. so, camne ngan MT ukhwah, kalu buat weekdays boleh datang ke? masa mungkin lepas asar atau lepas maghrib.

wallahu a'lam

-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-11-03 23:00


nama kaze tak da pun


-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-03 23:05



Alhamdulillah. dah makin ramai sahabat yang bersedia untuk menjayakan Malam Amal Ukhwah nanti..
kaze pun nak jadi ajk.... bagus.. bagus.. terima kasih untuk semua yang sudi...

Nanti informla kalau nak buat meeting pertama.. kalau MT Ukhwah tak ada aral masa tu, kami akan cuba turun sama..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nurhasanah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4476
Posting: 25
Dari: Bumi Allah

Johor  


posticon Posting pada: 28-11-03 17:49




kak raudhahasanah,

kalau ada apa2 tolong contact no saya ye..tak payah pm kat saya sebab kat kampus saya jarang gi cc
InsyaAllah...membantu sekadar daya

-----------------
"Sesungguhnya peluang untuk bertugas mengembangkan DAKWAH adalah taufiq dari ALLAH. ALLAHLAH yg memudahkannya bagi siapa yang didapati BAIK HATINYA. Tugas itu adalah satu PENGHORMATAN yg dikurniakan ALLAH kepada seorang pendakwah, bukannya BEBANAN"


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhasanahProfil   Hantar PM kepada nurhasanah   Quote dan BalasQuote

nurhasanah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 4476
Posting: 25
Dari: Bumi Allah

Johor  


posticon Posting pada: 29-11-03 09:17




maaf, baru terbaca kat jejak ukhwah(mahasiswa) yg raudhahasanah nie 1 year..sorry hasanah nie akaklah yek..terbalik plak..esok nak balik ukm dah

ok kalau ada apa2 contact akak ye

-----------------
"Sesungguhnya peluang untuk bertugas mengembangkan DAKWAH adalah taufiq dari ALLAH. ALLAHLAH yg memudahkannya bagi siapa yang didapati BAIK HATINYA. Tugas itu adalah satu PENGHORMATAN yg dikurniakan ALLAH kepada seorang pendakwah, bukannya BEBANAN"


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhasanahProfil   Hantar PM kepada nurhasanah   Quote dan BalasQuote

syahirah
Warga Rasmi
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 3898
Posting: 11
Dari: selangor

Johor  


posticon Posting pada: 03-12-03 10:32


assalamualaikum...

Insya- Allah ,ana pun boleh bantu utk program ni .. Setakat mana yang termampu , ana akan cuba bantu .. Kesian tengok pengarah yang terkejar - kejar dengan tesisnye .



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahProfil   Hantar PM kepada syahirah   Quote dan BalasQuote

hafhizah_al-juhaidah
Warga Rasmi
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3454
Posting: 4
Dari: ulu kinta,ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 04-12-03 15:38


assalamualaikum..ana berminat nak join. lagipun ana ni student ukm. dah mula ke sebarang perbincangan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafhizah_al-juhaidahProfil   Hantar PM kepada hafhizah_al-juhaidah   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 04-12-03 16:33


Asalamualaikum
Salam ikhlas penuh ukhuwwah

Selamat hari raye pada semua, maaf lambat respon sbb banyak sgt aral-aral yg melintang di tgh jalan.. he he
terima kasih pada semua yg berminat nak tolong, kesanggupan anda semua utk menolong amat dihargai.
so, sebelum kuih raya kita semua out of stock apa kata kita buat perjumpaan/ meeting utk bincang basic plan program ni. saya cadangkan weekend minggu dpn iaitu
tarikh : 14 (ahad) disember (sbb sabtu keje kan)
masa: 2 p.m
tempat: bilik seminar siswazah, fak.peng.Islam

so, dijemput mt ukhwah, semua ajk atau sesiapa yg berminat utk datang. agenda...next posting boleh tak, skrang tak sempat nak lama2, yg pasti agenda makan2 kuih raya mesti ada..air pulak raudhahasanah buat ..boleh hehe.(raudhahasanah karang kita bcng offline ye he he)

tarikh dan masa ni dibuka utk perbincangan, sila respon...

wassalam

-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 04-12-03 16:38




latest.. senarai ajk malam amal ukhwah kawasan tengah :
pengarah : dzu_alhannan
AJK :
1. kaze
2. MohdZakri
3. hub_addin
4. thinker
5. anamuslim83
6. nurhasanah
7. raudhahasanah
8. nurul276
9. silenttears
10. syahirah
11.hafhizah_al-juhaidah
12.Qurratul_ain


-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-12-03 16:50


erm... saya dan Hanan ada meeting tgh hari tu...
tak tahu lg boleh pergi atau tak...
kalau pergi pun lewat sikitlah...
nantilah saya bincang balik dgn Hanan...
semoga meeting berjln dgn lancar...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 12-12-03 12:38



Salam ikhlas penuh ukhuwwah

maaf lama menghilang kerana terikat dgn kekangan masa dan urusan2 lain yg perlu didahulukan. actually, nak ucap terima kasih pada semua sahabat2 ukhwah yg respon dan setuju nak tolong.

ok ni saya nak mohon maaf sbb tarikh MEETING yang dijadualkan sblm ni pada ahad 14 disember terpaksa di tunda sebagaimana berikut
tarikh : 17 DISEMBER 2003
HARI : RABU
MASA : 8.00 MALAM (utk beri peluang pd sahabat yg kerja utk hadir skali)
TEMPAT ; sama ada bilik seminar FPI atau bilik kuliah FSSK (akan diconfirmkan kemudian)

penundaan tarikh ni sbb ramai yg tak dpt hadir hari ahad tu termasuklah saya sendiri. harap maklum pada sahabat semua, dan tolong respon jika ada masalah.
di jemput juga pada MT ukhwah agar dapat menghadirkan diri jika berkelapangan.

harap maklum
wassalam

-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-12-03 07:07


selamat muncul kembali..

area dlm ukm ni tak tahu sgt.. kat ner tu..?

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 00:41


Laporan Mesyuarat Pertama JK Malam Amal Ukhwah Kawasan Tengah

tempat : UKM
masa : 8.00 mlm
tarikh : 17 Dec 2003

kehadiran

1. dzu_alhannan
2. raudhahasanah
3. cahayahati
4. mohdzakri
5. kaze

Isi Mesyuarat

Cadangan:-

tarikh : dlm minggu ke 3 or 4 bulan Julai 2004 (ahad mlm isnin)
tempat : Dectar Tun Abdul Razak
kerjasama : Ikatan Study Islam [isiukm]

program :
1. persembahan nasyid
2. pentomen/sajak
3. cabutan bertuah
4. kutipan derma/pelancaran tabung ukhwah.com
*tambahan: JK Kawasan Tengah: sebelum Program

publisiti : kerjasama dgn sekolah

- cadangan² ini akan dirujuk kepada MT ukhwah.com oleh pengarah, dzu_alhannan.

- mesyuarat seterusnya akan dimaklumkan oleh pengarah program.

__________________________

Ringkasan Perjalan Mesyuarat

- kedatangan ahli : 8.00 pm
- sesi ta'ruf
- perbincangan : cadangan/idea, pecahanan tugasan dll
- hal berbangkit
- penutup
- sesi makan biskut raya, 'bekalan' dr Rawang
- sesi 'sembang², topics: piliharaya campus, PC rosak, 'merisik' aktiviti dll
- bersurai : 9.15 pm

tq to raudhahasanah, biskut raya.. nak lagi!
tq to mohdzaki sb sama² nak datang
tq to all
__________________________

:: penambahan Laporan Mesyurat ini amat digalakkan ::



-----------------
kaze tech

[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2003-12-18 00:42 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 13:29



Alhamdulillah, mesyuarat pertama telah berjaya dijalankan.. semoga tiada sebarang masalah dan segalanya dapat dijalankan dengan baik.. ameeen...

maaf juga sebab tak dapat menghadirkan diri.. maklumlah tgh2 minggu susah sikit nak datang...
apapun kalau ada sebarang masalah informlah ye..

utk program ini, insyaAllah ana akan pantau.. sebarang info lain sila rujuk info di Kepada semua penganjur program untuk makluman semasa...

wassalam



-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_hati
Warga Rasmi
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4502
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 27-12-03 10:32




kaze awak salah tulis nickname saya. n saya ler bdk rawang bkn raudahasanah.salah lagi..

UKHUWAH FILLAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatiProfil   Hantar PM kepada cahaya_hati   Quote dan BalasQuote

cahaya_hati
Warga Rasmi
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4502
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 02-01-04 10:01




raudhahasanah btl ke hset hilang?caner ble hilang n bile?lame x jumpe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatiProfil   Hantar PM kepada cahaya_hati   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 03-01-04 15:57




maaf lama tak jenguk ukhwah, account i'net trouble, ini pun guna account kawan. so far, tak banyak yg sempat proceed slps 1st meeting ituhari. sbnrnya saya perlu bincang dgn pihak ukhwah utk bincang program, tp blum sempat lg setakat ni. insyaAllah, seminggu dua lg saya lapang skit kot.

anyway, harap ajk semua jgn patah semangat lg. zakri lak camne ngan misi merisik ISIUKM? ada apa2 perkembangan menarik ke?boleh la kongsi sekali.

sorry to hear, raudhahasanah, hilang hset lak ye. sabar lah ye, ni no akak..0129767433

penyertaan utk menjadi ajk masih dibuka...pada yg di area BANGI, UKM, SERDANG, UPM, KISDAR, KYPM, MFI dll. anda sume dijemput dan dialu-alukan utk berganding bahu merealisasikan malam amal ini...
moga perancangan ini diberkati Allah

wassalam


-----------------
Perjalanan dunia yang panjang ini ada Pengaturnya,
mengapa dipendekkan dengan angan yang membuang masa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-01-04 23:19



pada sesiapa yang berhajat nak jadi ajk sila PM kak dzualhannan segera..

erm.. bilalah dapat jumpa yer.. sekarang ni memang agak buzy sikit dengan assignment..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-01-04 16:34




Ana nak bertanya, akh kaze setiausaha untuk Malam Amal Ukhwah Kawasan Tengah ni ke?

Nanti s/u serahkan kepada ana segala laporan mesyuarat ye. Ana nak kumpulkan laporan aktiviti oleh ahli komuniti ni....

Serahkan kepada alamat email [email protected].

Terima kasih

Teruskan usaha kalian...


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-01-04 19:10


kaze bukan SU littlemslimh... bg laporan tu sbb kaze selalu online..

em.. rasanya perlantikkan SU xbuat lagi kan dzu_alhanan, ke ada dah?..

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 08-01-04 15:22




actually, meeting hari tu tak setup organisasi lagi. cuma perbincangan awal shj. lg pun tak ramai aritu.

apa kata..kaze tolong 4ward kan je laporan ringkas tu. time kacih...

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

silenttears
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3529
Posting: 27
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 23-01-04 11:43




kak dzu, bile nak wat mesy kali ke-2.sbb nak dpt kelulusan bknnya senang.mkn masa gak.so?
sy minta maaf sbb ari 2 x dtg.mmg ada hal.dah ada kertas kerja atau belum?

Bookmark and Share

    


  Member Information For silenttearsProfil   Hantar PM kepada silenttears   Quote dan BalasQuote

PutraAjmal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 807
Posting: 87
Dari: Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-02-04 11:30


Putra Ajmal berminat nak jadi AJK, so..macam mana? detalkanlah..Putra Ajmal duk UPM je..

Bookmark and Share

    


  Member Information For PutraAjmalProfil   Hantar PM kepada PutraAjmal   Pergi ke PutraAjmal's Website   Quote dan BalasQuote

dzu_alhannan
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1858
Posting: 63
Dari: Bangi VALLEY

Johor  


posticon Posting pada: 09-02-04 22:29


semua...

sorry...lama stop.
thanks putra ajmal coz bminat nak joint, maklumat ringkas boleh rujuk posting sblum ni...

nak tanya sahabat semua bila free nak jumpa kejap utk mting ringkas..kalu bleh sblum exam. utk follow up perbicangan yg sblum ni n buat perancangan kerja seterusnya.

harap zakri dah bincang ngan isiukm utk jountventure. emmm weekend ni free tak sume???
kalu bleh jumpa kejap weekend ni boleh. harap dibincangkan

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For dzu_alhannanProfil   Hantar PM kepada dzu_alhannan   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-02-04 00:34


bleh..
kaze free.. sabtu petang, start 2.30
ahad mlm je free

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_hati
Warga Rasmi
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4502
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 09-03-04 10:57




kak dzu, em..saya nak minyak maaf pasal dah lama tak join. so apa perkembangan terbaru gerak kerja malam amal? bila kak dzu nak buat meeting lagi? InsyaALLAH saya sedia membantu.contact saya kalo akak perlukan bantuan..

UKHUWWAH FILLAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatiProfil   Hantar PM kepada cahaya_hati   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.151023 saat. Lajunya....