Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 11-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bukanlah kerja yang membunuh manusia, sebaliknya rasa risau, bimbang, khuatir.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
lidah-penghunus: 3 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: Utk AidilShah,Admin dan geng ukhwah...


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Utk AidilShah,Admin dan geng ukhwah...

Please Mendaftar To Post


Oleh Utk AidilShah,Admin dan geng ukhwah...

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-11-03 15:59



Assalamualaikum
saya nak mohon maaflah kalau saya ni ada tersilap cakap ke,jadi budak nakal dlm ukhwah ke...saya mohon maaf....jika ada silap yg saya lakukan..saya mohon maaf..saya ni tak perfect...jadi kalau saya silap...tegur tegurlah....utk Aidil..terima kasih kerana jadi sahabat yg baik,nasihat aidil akan saya simpan dan ikut.Begitu juga admin dan geng ukhwah........saya mohon kemaafan...terutama dlm bulan puasa ni......
mohon maaf sekali lagi...




Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 16:10


Isk... dah nak Raya ke ni... terasa dekat dah nak Raya.. ada bermaaf-maafan.... heheheh

Sama-samalah Joshua... memang terpuji sikap anda ini, memulakan meminta maaf! Tak ramai orang sanggup buat begitu.

Tahniah dan sama-sama bermaafan.

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: :: Terengganu/Selangor ::

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 16:11


Waalaikummussalam....

isk, sedih dan sayu ana dengar...ana pun nak minta maaf dari semua MT dan sahabat2 ukhwah sekalian...andai ada kata2 ana selama ini yang menyakiti hati antum semua, sejuta kemaafan ana pohonkan....

wassalam...

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 16:13


ala sedih semacam je bunyi nya... ana mohon maaf gak lah...sorry untuk segalanya

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

aidilshah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 760
Posting: 642
Dari: New Castle

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 16:13


in the name of Allah the most gracious the most merciful

akhie mengapa enta cakap cam ni, bagi ana dalam kita berforum tiada siapa yang salah cuma biasalah.. adab berforum masing-masing kena berlapang dada, kalau enta terasa dengan posting ana, ana pun naklah juga minta maaf tapi kan akhie enta perasan tak mungkin sebab enta hantar posting nilah yang menyebabkan kita boleh bersahabat.

betapa hebatnya Allah swt tuu ya.. "Ingatlah Allah Hati Kita Pasti Akan Tenang" ana hargai sebuah persahabatan ini.

"May Allah the gracious with us always"

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidilshahProfil   Hantar PM kepada aidilshah   Pergi ke aidilshah's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 16:14


waalaikumussalam wbt...

ana juga ingin memohon maaf seandainya ada terkasar bahasa dlm menegur akhi joshua (serta sahabat2 lain)... admin perlu tegas... bila sesuatu topik terlampau panas dan mengundang perbalahan, admin terpaksa mengunci topik tersebut... biasalah dlm perbincangan... masing2 berlainan pendpt... dan masing2 ingin menegakkan pendpt masing2... kadang2 tanpa disedari, mengguris perasaan sahabat kita... so, dlm berforum serta perbincangan kenalah sentiasa berfikiran terbuka... kita kena juga fikir sudut pandangan org lain... so, semoga semua sahabat dpt berforum dgn baik dan dpt menegur dgn berhikmah...



-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 16:26


assalamualaikum wbt...

memandangkan kat sini ramai yg bermaafan....
ana pun ak join jugaklah...

ana mintak maaf kpd semua ahli komuniti ni kalu tersilap cakap...eh,tersilap tulis yg maybe menyakitkan/menyinggung perasaan org lain dlm kita berforum selama nie....

p/s:nak bermaafan tak perlu tunggu raya,kan...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 20:46


Waalaikumussalam...

Di kesempatan bulan yang mulia ini, ana juga ingin memohon ribuan ampun dan maaf dari Joshua dan juga sahabat2 ukhwah.com andai selama ini, ada kata2 yang mengguris perasaan, melebur jiwa ke.. kita sama2 manusia yang lemah.. mungkin kadang2 terbawa emosi dalam perbincangan.. itu yang menyebabkan ianya semakin hot and spicy.. sama2 kita bina ukhwah yang utuh dan indah..

wassalam

Ukhwah Fillah Abadan Abada
menyemai kasih memupuk ukhwah


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 21:24


Assalamualaikum Warahmatullahi Ta'ala Wabarakatuh

Salam kemaafan buat semua warga ukhwah.com...tiada perkataan yang dapat memeberi kepuasan semua hanyalah ucapan maaf uang dapat diberi...

Disini saya mengambil peluang untuk mencelah walaupun tidak begitu penting dengan kehadiran saya....mintak maaf banyak²..kalau ada salah dan silap yang dibuat selama berada di komuniti Ukhwah.com ni...
Segala Kesulitan Amat Dikesali


Once a land always a land,
Not to sell and not to end,
Once a friend always a friend,
Not to forget never to end.
Semoga Ukhwah Lestari Selamanya...insyaALLAH




Harta yang paling berharga SABAR, Teman yang paling akrabAMAL, Pengawal peribadi yang paling waspada DIAM, Bahasa yang paling manis SENYUM, Ibadah yang paling indah KHUSYUK.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-03 12:46


assalmualaikum wrt wbt

di kesempatan ini, ana pun nak minta maaf kepada semua terutamanya kepada MT dan rakan-rakan seukhwah.com kat uia pj. maafkan ana atas segala kesalahan dan kelemahan ana.

buat rakan ukhwah.com yang lain, ana mohon maaf andai tersilap kata terlanjur bicara tatkala berforum di komuniti ukhwah ini...

salam kemaafan


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-03 12:50


assalamualaikum..

alahai.. terasa sedih ada, terasa nak raya pun ada.. ..

tak sangka dulu akhie joshua ni selalu berselisih pendapat dengan akhie aidilshah tp kini.. dah jadi sahabat pula. 1 berita gembira yg mengejutkan ana. semoga ianya berkekalan.. ameen.

erm.. Joshua, diharap anta akan terus aktif kat komuniti ni, jgn hilangkan diri begitu saja... nanti sunyilah komuniti ni tanpa "budak nakal" yg selalu muncul dengan "hot topic"..

pantun utk Joshua...:
dua tiga kucing berlari..,
mana nak sama si kucing belang,
beribu sahabat ukhwah boleh kita cari..,
tapi tak sama "budak nakal"(Joshua) ni seorang..

wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-03 00:01


waalaikumussalam...dan assalamualaikum...
ana pun nak ambik kesempatan ni untuk meminta maaf kepada semua ahli komuniti ukhwah...terutamanya kepada ekskutif2...admin..pengarah ekskutif..dll...ana tau ana ni antara ahli yang boleh dikatakan malas...sebab ana tau ana antara ahli yang terawal...tapi akhir2 ni baru nak aktif..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

al-maslul
Warga Rasmi
Menyertai: 02.11.2003
Ahli No: 4857
Posting: 6
Dari: Kelantan...

blank  


posticon Posting pada: 07-11-03 00:52


Assalamualaikum...bertenang2....jangan emosi!!

-----------------
JGN MUDAH TERPEDAYA DGN APA YG DILIHAT KERANA KEBANYAKKANNNYA...BERSIFAT KEPURA-PURAAN!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-maslulProfil   Hantar PM kepada al-maslul   Quote dan BalasQuote

pacik-huzaifah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 103
Posting: 42
Dari: Labayan.com

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-03 06:11


Yg melakukan kesilapan itu manusia
dan yg memaafkan kesilapan itu adalah kemanusiaan...

bertemu tak penah jemu..
berpisah tak kisah..

wa

-----------------
:: mendamai ombak resah ::
http://www.labayan.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For pacik-huzaifahProfil   Hantar PM kepada pacik-huzaifah   Pergi ke pacik-huzaifah's Website   Quote dan BalasQuote

Abdullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 261
Posting: 248
Dari: Malaysia

blank  


posticon Posting pada: 07-11-03 07:52


Assalamualaikum,
Alhamdulillah, salaman 'ala Rasulillah,
Indahnya bila bermaafan begini, Alhamdulillah.
Teringat sepotong kata hikmah:
"Kecantikan wanita adalah sifat malunya,
kegagahan lelaki adalah sifat pemaafnya (mudah meminta maaf dan memaafkan)"
Salam Jumaat, Salam Ramadhan... indahnya pagi ini, mungkin terasa istimewa sebab Jumaat di bulan Ramadhan.
Apa kata kita pakat pujuk Joshua...jomlah sempena Jumaat Ramadhan ni kembali bersama ukhwah...insya Allah, Abdullah yakin Joshua akan kembali bersama kita, kan Joshua?
Barakallahu lakum, barikillahumma lana fi syahri Ramadhan,
Walhamdulillah, salaman 'ala Rasulillah,
Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For AbdullahProfil   Hantar PM kepada Abdullah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.110805 saat. Lajunya....