Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Ibnu al-Qayyim al-Jauziyah pernah berkata: Tidak dimungkiri bahawa hati itu dapat berkarat seperti berkaratnya besi dan perak. Alat yang dapat membersihkan hati berkarat adalah zikir. Zikir dapat membersihkan hati berkarat sehingga dapat berubah menjadi bening seperti cermin yang bersih. Apabila seseorang meninggalkan zikir, hatinya akan berkarat. Dan apabila ia berzikir, hatinya akan bersih.
--

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tonghuan
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43136

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
tonghuan: 11 jam, 35 minit yang lalu
khairoo84: 1 hari, 47 minit yang lalu
wyd1014: 3 hari yang lalu
lidah-penghunus: 6 hari yang lalu
muslimiman: 21 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu
nur_tinta: 28 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Pukul Berapakah anda Paling Lewat yang Terlewat untuk anda ke pejabat??


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Pukul Berapakah anda Paling Lewat yang Terlewat untuk anda ke pejabat??

Please Mendaftar To Post


Oleh Pukul Berapakah anda Paling Lewat yang Terlewat untuk anda ke pejabat??

cikgu_azhar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.12.2009
Ahli No: 38867
Posting: 180
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-07-10 11:58


Assalamualaikum
kita semua pekerja dan akan jadi pekerja suatu hari nanti(bagi yang masih belajar lah)...setiap hari kita pergi kerja...ada atau tidak hari yang anda lewat tiba ke pejabat?? pukul berapa? dan apa alasan anda?
atau ada antum yang tidak pernah lewat..tepat saja sampai...macam saya 7.45 adalah yang palin lewat saya sampai sekolah...perut meragam...;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu_azharProfil   Hantar PM kepada cikgu_azhar   Quote dan BalasQuote

Nu_uL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.05.2010
Ahli No: 39911
Posting: 128
Dari: Kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 21-07-10 21:13


7.35 cikgu......
keluar rumah dah lewat...jalan pulak sesak...sampai sekolah murid2 dah beratur perhimpunan..nasib baik guru besar tak hadir hari tu...fuh...selamat...!!!


-----------------
Jaga Diri,Hiasi Peribadi


Bookmark and Share

    


  Member Information For Nu_uLProfil   Hantar PM kepada Nu_uL   Quote dan BalasQuote

cikgu_azhar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.12.2009
Ahli No: 38867
Posting: 180
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-07-10 11:47


hehehe...memang rasa nak sorok muka betul masa tu kan...tapi bila kena time phimpunan mingguan...kena awal...hari-hari lain tak kisah sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu_azharProfil   Hantar PM kepada cikgu_azhar   Quote dan BalasQuote

Awani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.10.2009
Ahli No: 37709
Posting: 256
Dari: Land Below The Wind

spain   avatar


posticon Posting pada: 23-07-10 16:55


In 6.40 balik 4.00

Habis kerja balik lah :)


-----------------








Bookmark and Share

    


  Member Information For AwaniProfil   Hantar PM kepada Awani   Quote dan BalasQuote

RijaludDeen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27105
Posting: 305
Dari: Perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-07-10 18:13


Assalamualaikum...

Alhamdulillah, sejak jadi cikgu ni, tak pernah lagi punch card merah...biasanya 7.19/7.20am dah sampai sekolah..hehe


-----------------
"Put Our Trust In ALLAH"




Bookmark and Share

    


  Member Information For RijaludDeenProfil   Hantar PM kepada RijaludDeen   Pergi ke RijaludDeen's Website   Quote dan BalasQuote

Nu_uL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.05.2010
Ahli No: 39911
Posting: 128
Dari: Kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 24-07-10 12:57


Pada 22-07-10 11:47 , cikgu_azhar posting:

!!! QUOTE !!!

hehehe...memang rasa nak sorok muka betul masa tu kan...tapi bila kena time phimpunan mingguan...kena awal...hari-hari lain tak kisah sangat...


masalahnya sekolah tu hari2 perhimpunan lah cikgu...Ahad perhimpunan besar warga sekolah...hari lain murid2 saja beratur...yang pastinya hari2 lah perhimpunan...alahai...

:roll: :roll: :roll: :roll: :terliur:


-----------------
Jaga Diri,Hiasi Peribadi


Bookmark and Share

    


  Member Information For Nu_uLProfil   Hantar PM kepada Nu_uL   Quote dan BalasQuote

RijaludDeen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27105
Posting: 305
Dari: Perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-07-10 17:51


Pada 24-07-10 12:57 , Nu_uL posting:

masalahnya sekolah tu hari2 perhimpunan lah cikgu...Ahad perhimpunan besar warga sekolah...hari lain murid2 saja beratur...yang pastinya hari2 lah perhimpunan...alahai...

:roll: :roll: :roll: :roll: :terliur:




Aik? sekolah apa yang sampai hari ahad pun sekolah? ke kat pantai timur? hehe


-----------------
"Put Our Trust In ALLAH"




Bookmark and Share

    


  Member Information For RijaludDeenProfil   Hantar PM kepada RijaludDeen   Pergi ke RijaludDeen's Website   Quote dan BalasQuote

Nu_uL
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.05.2010
Ahli No: 39911
Posting: 128
Dari: Kangar

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 24-07-10 22:14


Pada 24-07-10 17:51 , RijaludDeen posting:

!!! QUOTE !!!



Aik? sekolah apa yang sampai hari ahad pun sekolah? ke kat pantai timur? hehe



ha'a...pantai timur...
ganu kita....

:kelip:


-----------------
Jaga Diri,Hiasi Peribadi


Bookmark and Share

    


  Member Information For Nu_uLProfil   Hantar PM kepada Nu_uL   Quote dan BalasQuote

hati_suci83
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.12.2008
Ahli No: 36571
Posting: 52
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-07-10 22:25


sejak jadi cikgu dan mengajar di sabah ini...pergi kerja kena awal..paling lewat pun 6.55pg...balik paling awal pun jam 2.00ptg

Bookmark and Share

    


  Member Information For hati_suci83Profil   Hantar PM kepada hati_suci83   Quote dan BalasQuote

cikgu_azhar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.12.2009
Ahli No: 38867
Posting: 180
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-07-10 07:56


oooo..itu cikgu bertugas saja yang handle....pada masa phimpunan harian....lain sekolah lain caranya....lain GB nya....sekolah saya lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu_azharProfil   Hantar PM kepada cikgu_azhar   Quote dan BalasQuote

cikgu_azhar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.12.2009
Ahli No: 38867
Posting: 180
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-07-10 12:11


sabah awal...pukul 6ptg sama 7ptg kat semenanjung....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu_azharProfil   Hantar PM kepada cikgu_azhar   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.101367 saat. Lajunya....