Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 13-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Matinya anak muda itu bukan kerana tergelincir kakinya, tetapi kerana tergelincir lidahnya.
-- Ilham Pujangga

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 1 hari, 20 jam, 9 minit yang lalu
lidah-penghunus: 5 hari yang lalu
muslimiman: 20 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 21 hari yang lalu
nur_tinta: 27 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: kalau anda terjumpa sesuatu..,


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» kalau anda terjumpa sesuatu..,

Please Mendaftar To Post


Oleh kalau anda terjumpa sesuatu..,

habrah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.05.2010
Ahli No: 39782
Posting: 59

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-06-10 11:53


salam
kalau anda abru nak makan nasi berlauk waktu lapar sangat, tup2 terjumpa binatang yang macam menyerupai lipas.. tapi kecil lah.. apa yang anda akan buat ? terus makan? atau terus buang atau pagi minta ganti balik?

Bookmark and Share

    


  Member Information For habrahProfil   Hantar PM kepada habrah   Quote dan BalasQuote

sakinah283
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26864
Posting: 260
Dari: Ampang-Bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-06-10 12:48


salam..
better minta ganti yang baru lah...
lagipun ni hak pengguna...hehe


-----------------
"The way to love anything is to realize that it might be lost"


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinah283Profil   Hantar PM kepada sakinah283   Pergi ke sakinah283's Website   Quote dan BalasQuote

shah_hidayah86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.03.2008
Ahli No: 32774
Posting: 84
Dari: SHAH ALAM

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-06-10 15:55


ye betul...

pernah jadi pada saya..
bukan makanan, tapi minuman..
ada alien dalam teh o ais saya..
terus minta tukar yang lain..
minta menu air yang baru..sirap limau..
bukan apa, takut budak kedai tu just buang saja alien tu, tak ganti yang baru..
lain kali kena hati-hati..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_hidayah86Profil   Hantar PM kepada shah_hidayah86   Quote dan BalasQuote

habrah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.05.2010
Ahli No: 39782
Posting: 59

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-06-10 16:13


tapi masalah nya saya dah makan tadi.. saya lapar waktu itu then money pun tu saja tinggal last and dah balik bilik .. tak terasa nak p tular pula tadi sebab binatang tu macam kecik semcam saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For habrahProfil   Hantar PM kepada habrah   Quote dan BalasQuote

SiNaRaBaDi
WARGA SETIA
Menyertai: 07.02.2010
Ahli No: 39229
Posting: 621

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-06-10 17:53


Bismillah
Salam

Ciannye..dia. Pernah juga dulu masa study, balik dari kuliah masa tu lapar and then singgah beli nasi berlauk.. tiba-tiba terjumpa serangga. Lepas itu tak jadi makan dah. Minum air saja. Kebiasaanya, bila berlaku dikalangan kami students..kami pergi balik kafetaria tadi beritahu. Hak pengguna..perlu diutamakan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SiNaRaBaDiProfil   Hantar PM kepada SiNaRaBaDi   Quote dan BalasQuote

shah_hidayah86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.03.2008
Ahli No: 32774
Posting: 84
Dari: SHAH ALAM

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-06-10 18:29


ye betul saudari SiNaRaBaDi...

kami selalu menuntut hak kami...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_hidayah86Profil   Hantar PM kepada shah_hidayah86   Quote dan BalasQuote

SNMA
Warga 5 Bintang
Menyertai: 08.12.2009
Ahli No: 38572
Posting: 379
Dari: SELANGOR

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-06-10 11:14


pernah jadi, Wawa seorang yang sangat cerewet.. Wawa akan hilang selera, Just minum air untuk jadi kenyang .. Erk...loyanya...


-----------------
~~Wonder Mom to be~~ "Aku akan tetap melayanmu dengan baik, kerana aku tak mahu kebaikanku hilang kerana sikap burukmu itu" - ReMiNDeR -


Bookmark and Share

    


  Member Information For SNMAProfil   Hantar PM kepada SNMA   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-06-10 14:25


kalau habrah still lalu nak makan tak apalah..
habis makan pergi jumpa bagi warning kat tokeh kedai tu..
warning lah care baik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-06-10 23:31


Kalau keterlaluan sangat... saya minta tukar.

tapi suami saya pula jenih tak suka panjang cerita. dia akan tunjuk kat tuan kedai, tapi tak mahu ganti rugi. & tu lah last kami akan singgah kedai tu


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-06-10 19:55


Adoi gelinya, pernah jumpa rambut saja, makhluk-makhluk comel belum pernah rasanya.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

madyie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2007
Ahli No: 30270
Posting: 106
Dari: tranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-06-10 11:43


tak jadi makan,lepas itu cakap nak tukar menu sebab menu tadi dah dinodai....
lau nak touch dan go, macam tak beradap pula....

Bookmark and Share

    


  Member Information For madyieProfil   Hantar PM kepada madyie   Pergi ke madyie's Website   Quote dan BalasQuote

Fati_bumbum
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.12.2007
Ahli No: 32000
Posting: 48
Dari: ALoR Setaq

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-06-10 15:30


kalau anda terjumpa sesuatu....

seorang kawan saya pernah berkata,
' kalau kamu sedang bertarung dengan maut, hampir tenggelam sama ada dalam laut atau sungai yang arusnya deras dan dalam, hanyutlah seketul t*hi, kamu mesti akan pegang atau berpaut pada 'benda' itu.... sebab kamu dalam keadaan sangat genting, tak dapat nak berfikir dengan waras... '

kejamkah soalan kawan saya itu? hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Fati_bumbumProfil   Hantar PM kepada Fati_bumbum   Quote dan BalasQuote

jojoi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.10.2004
Ahli No: 11668
Posting: 107
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-06-10 22:49


Ngee....pernah terkena masa study dulu tapi masalahnya pinggan dah nak kosong baru muncul sesuatu tu,Bismillah Alhamdulillah saja lah...huhu


-----------------
Letakkan akal di depan,bukannya nafsu.Akal setidaknya masih boleh memandu manusia daripada nafsu yang terkadang terbiar tanpa bimbingan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For jojoiProfil   Hantar PM kepada jojoi   Quote dan BalasQuote

Awani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.10.2009
Ahli No: 37709
Posting: 256
Dari: Land Below The Wind

spain   avatar


posticon Posting pada: 09-06-10 23:05


Pada 06-06-10 15:55 , shah_hidayah86 posting:

!!! QUOTE !!!

ye betul...

pernah jadi pada saya..
bukan makanan, tapi minuman..
ada alien dalam teh o ais saya..
terus minta tukar yang lain..
minta menu air yang baru..sirap limau..
bukan apa, takut budak kedai tu just buang saja alien tu, tak ganti yang baru..
lain kali kena hati-hati..



Alien jenis apa tu ya ? macam lawak saja bunyinya :)
Better minta menu yang baru lah.


-----------------








Bookmark and Share

    


  Member Information For AwaniProfil   Hantar PM kepada Awani   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.120045 saat. Lajunya....