Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 45
Ahli: 0
Jumlah: 45




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 4 hari yang lalu


Copy & Paste
Topik: Kucing cute


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» Kucing cute

Please Mendaftar To Post


Oleh Kucing cute

syedzai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.04.2010
Ahli No: 39679
Posting: 77
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-05-10 21:12


Gambar-gambar kucing yang cute di sini: http://syedzai.blogspot.com/2010/05/cute-cats.html

Gambar no 2 best... tapi gambar lain pun best juga...


-----------------
Visit my blog: http://syedzai.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syedzaiProfil   Hantar PM kepada syedzai   Pergi ke syedzai's Website   Quote dan BalasQuote

mulukhiyyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.08.2008
Ahli No: 34681
Posting: 82

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 31-05-10 08:19


salam...
cantik gambar kucing2 tu,boleh beli dan pelihara,tapi kucing2 lah ni banyak yang hilang sebab ada ke benar org yang mendatang ni makan kucing?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mulukhiyyahProfil   Hantar PM kepada mulukhiyyah   Quote dan BalasQuote

madyie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2007
Ahli No: 30270
Posting: 106
Dari: tranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-05-10 22:44


salam nak respon petikan mulukhiyyah...anjing liar pun menjadi hidangan sesetengah mereka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For madyieProfil   Hantar PM kepada madyie   Pergi ke madyie's Website   Quote dan BalasQuote

Awani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.10.2009
Ahli No: 37709
Posting: 256
Dari: Land Below The Wind

spain   avatar


posticon Posting pada: 01-06-10 13:48


Pada 31-05-10 22:44 , madyie posting:

!!! QUOTE !!!

salam nak respon petikan mulukhiyyah...anjing liar pun menjadi hidangan sesetengah mereka...


Waalaikumsalam

Siapakah gerangan yang saudara maksudkan itu? kasihan kat kucing tu kan :-(


-----------------








Bookmark and Share

    


  Member Information For AwaniProfil   Hantar PM kepada Awani   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 01-06-10 15:47


Tak faham apa yang ditulis..saya ni peminat fanatik kucing..pantang nampak kucing comel, siap berhenti pagi tangkap..hehe..bawa kereta pun boleh saja berhenti tapi jalan, dah tak peduli semua..:)


-----------------
a href="http://ukhwah.com/viewtopic.php?topic=33878&forum=59&#f461745">


Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

usop79
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.07.2004
Ahli No: 9983
Posting: 171
Dari: Kedah - Teluk Intan - Muar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-06-10 14:27


merupakan binatang peliharaan yang sungguh comel dan kadang mencuit hati...


-----------------
http://senikatalagu.blogspot.com/
http://selokamelayu.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For usop79Profil   Hantar PM kepada usop79   Pergi ke usop79's Website   Quote dan BalasQuote

achuyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14384
Posting: 138
Dari: qlate

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-06-10 15:02


ye betul telatahnya memang mencuit hati


-----------------
achuyah..someone is still innocent untill has a proven guilty...


Bookmark and Share

    


  Member Information For achuyahProfil   Hantar PM kepada achuyah   Quote dan BalasQuote

Awani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.10.2009
Ahli No: 37709
Posting: 256
Dari: Land Below The Wind

spain   avatar


posticon Posting pada: 02-06-10 15:49


Pada 02-06-10 15:02 , achuyah posting:

!!! QUOTE !!!

ye betul telatahnya memang mencuit hati



Betul. Ana suka kawan dengan kucing sebab kucing ni memang boleh mengembirakan jiwa manusia :-)


-----------------








Bookmark and Share

    


  Member Information For AwaniProfil   Hantar PM kepada Awani   Quote dan BalasQuote

syedzai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.04.2010
Ahli No: 39679
Posting: 77
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-06-10 15:00


Pada 02-06-10 15:49 , Awani posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-06-10 15:02 , achuyah posting:

!!! QUOTE !!!

ye betul telatahnya memang mencuit hati



Betul. Ana suka kawan dengan kucing sebab kucing ni memang boleh mengembirakan jiwa manusia :-)



Assalamualaikum,

Maaf ye, nak betulkan sikit. Maksud Awani, rasanya kucing menjadi asbab (penyebab) yang boleh menggembirakan jiwa manusia kan?? Bukannya kucing yang boleh menggembirakan manusia sebab kegembiraan tu datang daripada Allah SWT, bukannya kucing kan...

Sekadar peringatan kita bersama.. jangan marah ye...


-----------------
Visit my blog: http://syedzai.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syedzaiProfil   Hantar PM kepada syedzai   Pergi ke syedzai's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.114627 saat. Lajunya....