Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 11-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
lidah-penghunus: 3 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Teka-Teki
Topik: cikai2 saja


Carian Forum

Moderator: Administrator, nordalily
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Teka-Teki
    »» cikai2 saja

Please Mendaftar To Post


Oleh cikai2 saja

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 19-04-10 21:56


pak karim ni seorang pemandu yang sangat dasyat......asal bwak kereta saja mesti 'drift' nya.......1 hari ni pak karim nak hantar anak lelakinya yang handsome ke sekolah....dalam perjalanan kereta yang mereka naik terbabas......ad lah rakyat Malaysia yang prihatin telefon ambulan.....setelah sampai ke hospital....doktor yang nak rawat anak pak karim ni berkata "saya tak boleh rawat dia, sebab dia anak saya"...

soalannye...:siapa doktor tu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

SiNaRaBaDi
WARGA SETIA
Menyertai: 07.02.2010
Ahli No: 39229
Posting: 621

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-04-10 08:18


Pada 19-04-10 21:56 , biohazard posting:

!!! QUOTE !!!

pak karim ni seorang pemandu yang sangat dasyat......asal bwak kereta saja mesti 'drift' nya.......1 hari ni pak karim nak hantar anak lelakinya yang handsome ke sekolah....dalam perjalanan kereta yang mereka naik terbabas......ad lah rakyat Malaysia yang prihatin telefon ambulan.....setelah sampai ke hospital....doktor yang nak rawat anak pak karim ni berkata "saya tak boleh rawat dia, sebab dia anak saya"...

soalannye...:siapa doktor tu?


doktor itu isteri kepada pak karim..
hai,, soalan canggih manggih ni, pusing kepala juga nak jawab
last-last tanya ayah saja, betul ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For SiNaRaBaDiProfil   Hantar PM kepada SiNaRaBaDi   Quote dan BalasQuote

biohazard
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31483
Posting: 163
Dari: bumi

Perak  


posticon Posting pada: 20-04-10 19:35


betul 10 mrkh untuk sinarabadi!!
tapi tak aci tanya ayah...potong 10 mrkah

Bookmark and Share

    


  Member Information For biohazardProfil   Hantar PM kepada biohazard   Quote dan BalasQuote

jaleelah
Warga Rasmi
Menyertai: 13.04.2010
Ahli No: 39656
Posting: 1
Dari: serdang

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-04-10 21:21


kena baca betul-betul teka teki ni , silap-silap ingat mak pak karim pulakyg doktor

Bookmark and Share

    


  Member Information For jaleelahProfil   Hantar PM kepada jaleelah   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-12-10 16:48


apakah.. senang saja kan.. macam baca buku sekolah pulak, hahahahah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097427 saat. Lajunya....