Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita tidak belajar dari kejayaan-kejayaan kita. Kita belajar dari kegagalan-kegagalan kita.
-- John Naisbitt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
umy_1510: 1 hari, 5 jam, 54 minit yang lalu


Peluang Pekerjaan
Topik: JAWATAN KOSONG : Customer Service Executive


Carian Forum

Moderator: Administrator, RuMaishaaa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Peluang Pekerjaan
    »» JAWATAN KOSONG : Customer Service Executive

Please Mendaftar To Post


Oleh JAWATAN KOSONG : Customer Service Executive

SNMA
Warga 5 Bintang
Menyertai: 08.12.2009
Ahli No: 38572
Posting: 379
Dari: SELANGOR

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 07:08


Job Vacancy

Symphony Group
Customer Service Executive
Based in Ara Damansara

Requirement
?    SPM / Diploma / Degree Holder
?    Can speak English
?    Willing to work on shift
?    Experience will be advantage, but training will be provided
?    40 positions available
?    No marketing involved

Benefit
•    PERMANENT position, not contract
•    Medical benefit – from PM Care (RM 200 monthly)
•    15++ days annual leave
•    Conducive office environment
•    Salary ranged between RM 2000 >>
•    ++Overtime allowance
•    ++Transportation allowance


Call
Shahrul 013-6032152 NOW


Bagitau kat kawan-kawan lain, nak segera ni, nak pakai ramai, yang penting boleh cakap BI, sebab kerja banyak cakap BI


-----------------
~~Wonder Mom to be~~ "Aku akan tetap melayanmu dengan baik, kerana aku tak mahu kebaikanku hilang kerana sikap burukmu itu" - ReMiNDeR -


Bookmark and Share

    


  Member Information For SNMAProfil   Hantar PM kepada SNMA   Quote dan BalasQuote

sakinah283
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26864
Posting: 260
Dari: Ampang-Bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 10:48


kalau kelulusan bukan berkaitan bidang ni, boleh ke apply.....hehe...


-----------------
"The way to love anything is to realize that it might be lost"


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinah283Profil   Hantar PM kepada sakinah283   Pergi ke sakinah283's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 12:11


Pada 22-02-10 10:48 , sakinah283 posting:

!!! QUOTE !!!

kalau kelulusan bukan berkaitan bidang ni, boleh ke apply.....hehe...


Biasanya customer service boleh apply apa-apa kelulusan pun.. macam dalam requirement kat atas, yang penting boleh cakap english..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sakinah283
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26864
Posting: 260
Dari: Ampang-Bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 18:58


Pada 22-02-10 12:11 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-02-10 10:48 , sakinah283 posting:

!!! QUOTE !!!

kalau kelulusan bukan berkaitan bidang ni, boleh ke apply.....hehe...


Biasanya customer service boleh apply apa-apa kelulusan pun.. macam dalam requirement kat atas, yang penting boleh cakap english..



iyakah....boleh try ni....hehe


-----------------
"The way to love anything is to realize that it might be lost"


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinah283Profil   Hantar PM kepada sakinah283   Pergi ke sakinah283's Website   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 21:07


saya pernah jadi customer service tm

dan position ini di mana ye?



Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

SNMA
Warga 5 Bintang
Menyertai: 08.12.2009
Ahli No: 38572
Posting: 379
Dari: SELANGOR

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 22-02-10 22:00


Ha.. u all tanyalah pada En.Shahrul tu.. Wawa tolong 4ward saja :-D Wawa ni ha, tak layak jadi 'Executive' sebab 2 tak hendak apply .. Jadi Excecutive untuk anak-anak ajerlah .. :-)


-----------------
~~Wonder Mom to be~~ "Aku akan tetap melayanmu dengan baik, kerana aku tak mahu kebaikanku hilang kerana sikap burukmu itu" - ReMiNDeR -


Bookmark and Share

    


  Member Information For SNMAProfil   Hantar PM kepada SNMA   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082836 saat. Lajunya....