Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-11-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya.
-- al-Baqarah: 286

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: lizawati2302
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43141

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
lizawati2302: 1 hari, 5 jam, 7 minit yang lalu
Kang: 1 hari, 10 jam, 8 minit yang lalu
sahabat_sejati: 7 hari yang lalu
sadiqah: 11 hari yang lalu
eme86: 15 hari yang lalu
al_hafizahgirl: 19 hari yang lalu
nice_pesan: 22 hari yang lalu
umy_1510: 27 hari yang lalu


Lintas Langsung Semasa
Topik: Keputusan STPM 2009 Khamis depan 25 Februari 2010


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafiz_along_83
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Lintas Langsung Semasa
    »» Keputusan STPM 2009 Khamis depan 25 Februari 2010

Please Mendaftar To Post


Oleh Keputusan STPM 2009 Khamis depan 25 Februari 2010

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-02-10 08:49


Keputusan peperiksaan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) 2009 akan diumumkan pada 25 Februari ini.

Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM), dalam satu kenyataan di Kuala Lumpur hari ini, berkata calon boleh mendapatkan keputusan mereka di sekolah masing-masing mulai jam 12 tengah hari, manakala calon persendirian akan memperolehinya melalui pos.


Calon juga boleh menyemak keputusan mereka melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) dengan menaip STPM dan hantar ke 36363, atau menaip STPM Result dan hantar ke 15888.

Keputusan juga boleh diperolehi dengan melayari laman web MPM di http://www.mpm.edu.my mulai 12 tengah hari pada tarikh itu.

Satu sidang media mengenai analisis keputusan peperiksaan akan diadakan jam 11.30 pagi pada tarikh sama di pejabat MPM, Persiaran 1, Bandar Baru Selayang, Batu Caves, Selangor.

Tahun lalu, 52,348 calon menduduki peperiksaan STPM.

Daripada jumlah itu, 47,260 orang atau 90.28 peratus adalah calon sekolah kerajaan, 1,747 (3.34 peratus) calon sekolah swasta dan 3,241 (6.38 peratus) calon persendirian.

- Bernama


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-02-10 14:30


SPM pulak bilanya?

biasanya result spm keluar dulu baru result stpm..
tak silap saya lah..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor  


posticon Posting pada: 23-02-10 15:02


Pada 23-02-10 14:30 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

SPM pulak bilanya?

biasanya result spm keluar dulu baru result stpm..
tak silap saya lah..



Nak tanya soalan yang sama juga.. result SPM bila keluar, ada adik seorang ambil SPM tahun lepas. tahun ni pun ada seorang lagi.

**Moga dapat kelulusan yang cemerlang untuk pengambil exam STPM.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-02-10 17:16


waa..berdebarnye.macam saya pula yang ambil stpm.huhu.

moga sahabat baik saya memperolehi keputusan yang cemerlang.ameen.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-02-10 19:07


menunggu juga keputusan adik yang mengharapkan abang dia ni mengisi permohonan masuk U ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor  


posticon Posting pada: 23-02-10 19:13


Pada 23-02-10 19:07 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

menunggu juga keputusan adik yang mengharapkan abang dia ni mengisi permohonan masuk U ....


yelah sya_ryn..teringat pula iklan : saya kan abang.. :kelip:
memang adik-adik selalu manja dengan abang or kakaknya..
walaupun dah besar panjang tapi tak independent lagi..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-02-10 19:21


Pada 23-02-10 19:13 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-02-10 19:07 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

menunggu juga keputusan adik yang mengharapkan abang dia ni mengisi permohonan masuk U ....


yelah sya_ryn..teringat pula iklan : saya kan abang.. :kelip:
memang adik-adik selalu manja dengan abang or kakaknya..
walaupun dah besar panjang tapi tak independent lagi..

tu lah pasal,,,sejak beberapa hari ni adik tu selalu tanya da isi ke tak UPU, kemaskini....biasalah tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

sakinah283
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26864
Posting: 260
Dari: Ampang-Bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-02-10 20:56


emm...moga sukses semuanya ya.....
jom sama-sama masuk U....!!!!
hehe


-----------------
"The way to love anything is to realize that it might be lost"


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinah283Profil   Hantar PM kepada sakinah283   Pergi ke sakinah283's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-03-10 12:26


Pada 23-02-10 17:16 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

waa..berdebarnye.macam saya pula yang ambil stpm.huhu.

moga sahabat baik saya memperolehi keputusan yang cemerlang.ameen.



alhamdulillah sahabat saya dapat 3.67...tapi dia macam tak berapa ok sangat dengan result tu.macam frust sikit.huhu.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-10 19:04


Pada 01-03-10 12:26 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-02-10 17:16 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

waa..berdebarnye.macam saya pula yang ambil stpm.huhu.

moga sahabat baik saya memperolehi keputusan yang cemerlang.ameen.



alhamdulillah sahabat saya dapat 3.67...tapi dia macam tak berapa ok sangat dengan result tu.macam frust sikit.huhu.

ok lah tu. adik saya pula bolehlah..tak tinggi macam kawan anda..atas 3.00 juga,,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

wafa_503
Warga 1 Bintang
Menyertai: 31.12.2009
Ahli No: 38899
Posting: 32
Dari: Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-03-10 21:18


Err..bila agaknya result SPM keluar ye?? Ada sesiapa yang boleh jawab tak..?? :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_503Profil   Hantar PM kepada wafa_503   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 01-03-10 21:51


erm..nak tanya..sekarang kat slip stpm da ada tulis pointer ke? masa saya awal 2000 an dulu pun digunakan sistem baru dengan mengambil kira pointer masa apply upu...tapi kami kira senrdi sebab tak tercatat dalam slpi tu...


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-03-10 22:57


Pada 01-03-10 21:51 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

erm..nak tanya..sekarang kat slip stpm da ada tulis pointer ke? masa saya awal 2000 an dulu pun digunakan sistem baru dengan mengambil kira pointer masa apply upu...tapi kami kira senrdi sebab tak tercatat dalam slpi tu...

tak ada..sekadar letak gred saja macam A, A-...so kira sndirila agaknya PNGK tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 05-03-10 22:54


oo... sama lah masa saya dulu tahun awal 2000 an.. :D


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-03-10 15:15


good luck lah kat antum yang ambk STPM dan SPM ye.


-----------------
BERTEMU DAN BERPISAH ADALAH KETENTUAN ALLAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089263 saat. Lajunya....