Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perbezaan antara orang yang berjaya dengan orang yang gagal terletak pada rohaninya. Apa yang difikir menentukan apa yang akan dicapai.
-- Hamka

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 11 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 12 hari yang lalu
nur_tinta: 18 hari yang lalu
kasih_kekasih: 34 hari yang lalu


Copy & Paste
Topik: Blood Type Attitude


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» Blood Type Attitude

Please Mendaftar To Post


Oleh Blood Type Attitude

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 25-11-09 15:27


Assalamualaikum

Jom tengok anda jenis Darah Apa dan bagaimana peribadi anda ketika situasi berikut.

ABOUT DRIVING

/

ABOUT EAT

/

ABOUT GOSSIP

/


ABOUT HANG THE PAINT

/


ABOUT INSTRUCTION

/


ABOUT ONLINE

/


ABOUT SPACE


/

ABOUT STUDY

/

ABOUT UNIQUE

/


ABOUT WEIRD


/

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-11-09 19:40


hehehehe betul ke kajian ini hhehehehehe..ana jenis darah o hehehehehe


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-11-09 09:27


Saya berdarah B.. macam tak sama saja sesetengah kartun itu..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-11-09 13:35


Ana darah jenis O... ada 1 saja yang same...yang hal bawa kereta tu~ yang lain semua tak same...haha~


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 26-11-09 15:09


Aku Darah B jugak.. Kesimpulan nya..

Pasal Drive - bolehlah ada sama ada tak..(sama suka music..tak sama ngorat awek..ahahaha)

Pasal Makan - Sama (makan just makan..ahahha)

Pasal Gossip - Of course (memang tak join gossip2 ini..ahahha)

Pasal Gantung Gambar - Sama (tak kesah lah senget ke tak..janji gantung)

Pasal Arahan - Tak Sama (aku jenis ikut arahan saja)

Pasal Space - betul juga agaknya (Duduk tengah sajalah yang best..)

Pasal Study - betul jugak (aku suka start dr susah dulu)

Pasal Unique - betul juga, (tak sedap cakap saja terus tak payah nak cover2..ahaha)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-11-09 15:18


pasal weird tak ada pula ulasan..huhu..

ilustrasi seperti manga jepun...memang melucukan..
disamping watak2 karakter dia..A, AB, B dan O...
saya berdarah Oooo... :D
adalah sama jugak..


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 28-11-09 10:51


huh..saya AB..refer pada kartun tu most of these macam sama saja dengan saya.. lagipula hamoir semuanya menzairkan yang darah AB ni bersikap negatif...huh..tak pecaya3x! :D


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

nie_nadia
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8745
Posting: 133
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-11-09 01:03


kelakar lah. saya berdarah AB tapi bab study tu saya setuju agaknya. susah sunguh nak bagi tumpuan, mata cepat saja nak pejam kalau nak study ni. huhuhu... bab makanan tu betul juga agaknya. tapi saya compain dalam hati saja. kalau space tu, hehehe...betul lah agaknya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nie_nadiaProfil   Hantar PM kepada nie_nadia   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.10755 saat. Lajunya....