Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika tiada kereta kuda, naiklah kuda; jika tiada kuda, lebih baik berjalan kaki

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 11 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 12 hari yang lalu
nur_tinta: 18 hari yang lalu
kasih_kekasih: 34 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: .: 25th years old :.


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» .: 25th years old :.

Please Mendaftar To Post


Oleh .: 25th years old :.

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 26-09-09 23:51


salam alaik..

orang kata..umur 25 tahun adalah umur yang ideal..erm..ideal bagaimana ek?

maybe org beranggapan dikala ini org tu da berkerjaya stabil..ekonomi pun ok..kehidupan pun da ok..ada halatuju dan so on lah..apa, da tua?? oh..no..no..no..muda lagi apa..

dan...kat sini..apakata kita declare sapa umur dia 25 tahun..ha..jangan tipu kata sweet 17..huk.huk..huk..perasan tol..hahaha...
:-P


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

risya_liyana
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.12.2005
Ahli No: 21575
Posting: 52
Dari: utara

malaysia  


posticon Posting pada: 27-09-09 08:18


salam...

nak tumpang lalu..hehe

tapi saya belum umur 25 lagi..masih muda..huhu :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For risya_liyanaProfil   Hantar PM kepada risya_liyana   Quote dan BalasQuote

ilham_muslim
Warga Rasmi
Menyertai: 23.08.2004
Ahli No: 10683
Posting: 5
Dari: klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-09-09 08:33


Salam...
rasa-rasa saya rumur 25 belum ideal lagi...yang paling sesuai dalam umur 26-27 lagi ideal agaknya...sebab, biasanya selepas selesai proses menuntut ilmu dan menjengah ke alam pekerjaan dalam lingkungan 22-23 tahun (tak termasuk yang sambung ambil Master /phd/degree)

ambil masa juga sebenarnya untuk betul-betul stabil..paling kurang pun dalam 3-4 tahun juga..ye lah kan, banyak benda yang nak kena ambil kira contohnya nak bantu ibu bapa / adik-adik / kereta ;) dan etc....

sekadar pandangan....hehehe :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilham_muslimProfil   Hantar PM kepada ilham_muslim   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-09-09 09:15


assalamualaikum
rasanya 25 tu tahap pemikiran dah ideal, walaupun terdapat perkara lain masih tak stabil, contohnya kerjaya
sudah boleh menerima perubahan dalam hidup dan bersedia untuk menggalas tanggungjawab.....sebab tu lah ramai org kawin pada masa umur 25...


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-09-09 10:55


Hmm 25 tahun? Dah suku abad rupanya saya..
Dari segi kehidupan,kerjaya.. tak ada lah stabil mana pun.. biasa saja..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-09-09 11:28


Pada 28-09-09 10:55 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Hmm 25 tahun? Dah suku abad rupanya saya..
Dari segi kehidupan,kerjaya.. tak ada lah stabil mana pun.. biasa saja..



hah the iron lady is talking, everybody silence please...hehe

so dah boleh menerima realiti hidup semasa bermakna sudah menunjukkan kematangan dalam pemikiran.....that is what 25 is all about.....

nah :bunga: sebagai tanda 'you're officially 25 years old dan ready for everything'...............

:lol:


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 30-09-09 21:51


Pada 28-09-09 11:28 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!



nah :bunga: sebagai tanda 'you're officially 25 years old dan ready for everything'...............

:lol:




anyone want accept that rose? i dont think that im ready 4 everythg..rasa macam muda lagi..hohoho.. :-P


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-09-09 22:38


Pada 30-09-09 21:51 , syemarly posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-09-09 11:28 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!



nah :bunga: sebagai tanda 'you're officially 25 years old dan ready for everything'...............

:lol:




anyone want accept that rose? i dont think that im ready 4 everythg..rasa macam muda lagi..hohoho.. :-P



nak terima ambil lah
tak paksa pun...............

:sopan:


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-09 07:13


kalau ikut kalendar masihi saya still 24 lagi.....
tapi kalau ikut kalendar hijrah saya dah 25 tahun....
genap 25 tahun pada tanggal 6 Syawal 1430H yang lepas....huhu


-----------------
::: Bersama Membangunkan Ummah :::


Bookmark and Share

    


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-10-09 07:34


tumpang lalu saja.. :oops: saya baru 24 tahun lah..ikut tarikh lahir baru 23 tahun..bulan 11 baru masuk 24..kira 23 lah ye..baru terasa muda sikit lah.. :-D :sopan: ;-) tak boleh nak join lagi..saja lalu nak tengok kemeriahan ahli ukhwah berumur 25 tahun posting kat topik ni.. :-P :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

minnie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16491
Posting: 122
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-10-09 16:41


salam..
saya pun dah 25 tahun 6 bulan yang lalu..hehe..tapi kadang-kadang terasa macam dah tua sangat..mungkin sebab ramai kawan-kawan dah kawin agaknya..huhu..yang penting kita sentiasa bersyukur dengan nikmat Allah kan kawan-kawan,dsamping memperbaiki amalan seharian..


-----------------
bersama meninggikan martabat ISLAM


Bookmark and Share

    


  Member Information For minnieProfil   Hantar PM kepada minnie   Quote dan BalasQuote

Putri_Cahaya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24825
Posting: 335

malaysia  


posticon Posting pada: 01-10-09 20:06


rasa macam tak sabar saja nak tunggu umur 25.. hihi :D


-----------------
I'm a million different people from one day to the next..


Bookmark and Share

    


  Member Information For Putri_CahayaProfil   Hantar PM kepada Putri_Cahaya   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-10-09 20:22


Pada 01-10-09 20:06 , Putri_Cahaya posting:

!!! QUOTE !!!

rasa macam tak sabar saja nak tunggu umur 25.. hihi :D



kenapa tak sabar?da nak kawin ye...hehe :-D


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

irashahirah
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19675
Posting: 407
Dari: jay bee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 09:02


Salam...

Tahun ini saya masuk 25 tahun bulan 12....
rasa umur ini macam dah tua... tapi mindanya macam masih tak matang2 lagi saja..
hehehhehee..

Bookmark and Share

    


  Member Information For irashahirahProfil   Hantar PM kepada irashahirah   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 09:05


Pada 02-10-09 09:02 , irashahirah posting:

!!! QUOTE !!!

Salam...

Tahun ini saya masuk 25 tahun bulan 12....
rasa umur ini macam dah tua... tapi mindanya macam masih tak matang2 lagi saja..
hehehhehee..


eh irashahirah nak nak masuk 26 dah...:lol:

selamat2.....

tak apa.....perbanyakkan interaksi dengan org ramai...
banyakkan ke majlis ilmu ke.....insya Allah bukan saja ilmu....dapat macam-macam dapat

:lol:


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 14:09


25 tu hanyalah angka saja..

tapi pengalaman hidup tu yang buatkan seseorang tu matang ataupun tidak..
sesetengah orang suka bersikap matang..
sesetengahnya pula suka bersikap kebudak-budakkan..

ikut pada keselesaan dan situasi..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 15:18


Pada 02-10-09 14:09 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

25 tu hanyalah angka saja..

tapi pengalaman hidup tu yang buatkan seseorang tu matang ataupun tidak..
sesetengah orang suka bersikap matang..
sesetengahnya pula suka bersikap kebudak-budakkan..

ikut pada keselesaan dan situasi..




tu lah pasal... its depend on persekitarannya... kadang-kadang anatara dua org yang sebaya pun boleh nampak beza dr sudut kematangan..ada yang macam childish sikit..ada yang macam lagak org lama..erm..saya pula pernah kawan-kawan kata saya ni jenis 'happy'..tak ada masalah dalam hidup...kononnya saya tak ada pun cerita ada apa-apa probs...tak ada masalah yang dihadapi...pasal kerja lah..pasal duit lah..pasal life ke..pasal fmily ke.. compare dengan mereka macam-macam fikir... erm...ikutkan kata mereka tu tak lah berapa betul..semua org ada probs memasing..hanya sama ada pandai manage or semakin sakit jiwa memikir...lagi-lagi pula Takkanlah probs kita nak cerita kat org kan..huhu... (sumtimes malaz fikir sampai pening otak..agaknya tu lah punca saya agak sikap/sifat childish sikit-sikit...huhu) :-P


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 15:21


Pada 02-10-09 14:09 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

25 tu hanyalah angka saja..

tapi pengalaman hidup tu yang buatkan seseorang tu matang ataupun tidak..
sesetengah orang suka bersikap matang..
sesetengahnya pula suka bersikap kebudak-budakkan..

ikut pada keselesaan dan situasi..



betul tu kak, ada yang umur muda lagi tapi dah matang dalam berfikir dan ada yang dah nak jadi bapa orang pun masih juga dengan perangai macam budak hingusan.... :-D


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 17:35


salam

25 tahun dah aku rupanya. hehe.kawan-kawan sekolah dulu dah ada yang kerja dan kawin. Aku juga inilah yang masih belajar...hehe..bila lagi nak kerja dan kawin ni?? rahsia


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

irashahirah
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19675
Posting: 407
Dari: jay bee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-09 09:50


Pada 02-10-09 09:05 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-10-09 09:02 , irashahirah posting:

!!! QUOTE !!!

Salam...

Tahun ini saya masuk 25 tahun bulan 12....
rasa umur ini macam dah tua... tapi mindanya macam masih tak matang2 lagi saja..
hehehhehee..


eh irashahirah nak nak masuk 26 dah...:lol:

selamat2.....

tak apa.....perbanyakkan interaksi dengan org ramai...
banyakkan ke majlis ilmu ke.....insya Allah bukan saja ilmu....dapat macam-macam dapat

:lol:



:sopan: tu lah tahun depan dah masuk 26 tahun.. memang dah betul-betul melangkah ke alam dewasa tu.. kadang-kadang duduk fikir balik, betul ke "aku" ini dah 25 tahun... masa kecil-kecil tengok akak2 sepupu yang 25 tahun matured betul.... bila umur sendiri dah 25 tahun rasa macam biasa.. hehehheheeee.. mungkin sebab belum kahwin agaknya... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For irashahirahProfil   Hantar PM kepada irashahirah   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-10-09 10:09


jangan riso irashahirah...
lebah bukan seekor...heheheh
ada cuma tak nampak lagi...


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

nailofar_hamidah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.11.2008
Ahli No: 35797
Posting: 43
Dari: jb

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-10-09 10:33


Alhamdulillah...dah sampai umur saya 25thn 3bln ...hari :) tapi banyak lagi yang kena perbaiki...hidup adalah perjalanan untuk belajar...


-----------------
e-mail:[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For nailofar_hamidahProfil   Hantar PM kepada nailofar_hamidah   Quote dan BalasQuote

alam_kubur24
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.11.2008
Ahli No: 35967
Posting: 36

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 10:11


salam ukhwah semua...alam_kubur kembali lagi...hhehehehehe..umur dah 25 tahun...rasa-rasa belum stabil lagi....banyak utang2 dan keinginan belom tercapai...tapi nak kata matang lehh lah sikit...yang penting semakin taun semakin meningkat umur kita...menjadikan kita lebih matang dan kuat untuk menjadi umat manusia yang cemerlang di dunia dan akhirat...salam rindu untuk semua warga ukhwah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For alam_kubur24Profil   Hantar PM kepada alam_kubur24   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 12:14


Pada 04-10-09 10:11 , alam_kubur24 posting:

!!! QUOTE !!!

salam ukhwah semua...alam_kubur kembali lagi...hhehehehehe..umur dah 25 tahun...rasa-rasa belum stabil lagi....banyak utang2 dan keinginan belom tercapai....



hehe.. alam_kubur24 kena tambah 1 untuk sama dengan umur...huhu...


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

irashahirah
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19675
Posting: 407
Dari: jay bee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 20:04


Pada 03-10-09 10:09 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

jangan riso irashahirah...
lebah bukan seekor...heheheh
ada cuma tak nampak lagi...



salam encik walid...

lebah bukan seekor??
mstila.. tak kan lah seekor saja kan..

ku tak faham statement kamu ini...

:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For irashahirahProfil   Hantar PM kepada irashahirah   Quote dan BalasQuote

hafieza25
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.11.2009
Ahli No: 38215
Posting: 133
Dari: USJ

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-09 09:55


Pada 27-09-09 09:15 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum
rasanya 25 tu tahap pemikiran dah ideal, walaupun terdapat perkara lain masih tak stabil, contohnya kerjaya
sudah boleh menerima perubahan dalam hidup dan bersedia untuk menggalas tanggungjawab.....sebab tu lah ramai org kawin pada masa umur 25...



Sokong2...umur 25 ini dalam kerjaya kebyakannya ramai yang baru nak up...saya pun baru saja kawin & da bersedia nak menggalas tanggungjawab&terima perubahan walaupun org ingat baru umur 23..hik..hik...umur 25 ramai maintain muda lagie..kan..kan.. :-D


-----------------
Fieza


Bookmark and Share

    


  Member Information For hafieza25Profil   Hantar PM kepada hafieza25   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-11-09 10:27


16 hari lagi maka berakhirlah sesi 25 tahun umur ku...
dah nak join kelab 26 pula selepas ini...hehehe..
muda?
of course lah... hehe


-----------------
the key is ignorance to negativity..


Bookmark and Share

    


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

Saudagar_Senja
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.04.2007
Ahli No: 29585
Posting: 58
Dari: Malaysia

Pahang  


posticon Posting pada: 12-11-09 11:40


salam...
stabil??emm..tak lagi agaknya ni.. dah masuk 26 pun baru terkulat2 nak habis belajar..hajat nak sambung lagi belajar ... agak-agaknya bila nak kawin ye? kerja pun tak lagi..tak apa..yang bagusnya member ramai lagi ingat ana muda lagi..tak mengapa teruskan niat nak jadi ibnu sabil lagi..chaiyok2!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Saudagar_SenjaProfil   Hantar PM kepada Saudagar_Senja   Quote dan BalasQuote

Saudagar_Senja
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.04.2007
Ahli No: 29585
Posting: 58
Dari: Malaysia

Pahang  


posticon Posting pada: 12-11-09 11:48


tak silap ana bukan life start going with 40 ke? hu3x..jangan risau andai tak ada jodoh ana ni, kat akhirat esok pun ada bidadari tunggu ye! yosh! sentiasa berfikiran positif!..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Saudagar_SenjaProfil   Hantar PM kepada Saudagar_Senja   Quote dan BalasQuote

raudhah84
WARGA SETIA
Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10521
Posting: 483
Dari: bumi Allah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-09 11:51


assalamualaikum..

alhamdulillah..
dah 25thn..
by next year dah masuk 26..
sekarang ni saya dan suami tengah tunggu kelahiran anak sulung kami..
insyaAllah awal januari tahun depan..
doakan moga kami dikurniakan anak yang soleh dan solehah..
:-)


-----------------
sekali kaki melangkah di jalan ALLAH..jangan undur..biar masa berganti..aqidah jangan mati..biar zaman berubah..keyakinan pada ALLAH jangan goyah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For raudhah84Profil   Hantar PM kepada raudhah84   Pergi ke raudhah84's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-11-09 15:30


Pada 12-11-09 11:51 , raudhah84 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..

alhamdulillah..
dah 25thn..
by next year dah masuk 26..
sekarang ni saya dan suami tengah tunggu kelahiran anak sulung kami..
insyaAllah awal januari tahun depan..
doakan moga kami dikurniakan anak yang soleh dan solehah..
:-)



alhamdulillah.. moga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.. :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.120564 saat. Lajunya....