Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tiada apa yang paling berharga di dunia ini selain dari kebahagiaan..tiada apa yang paling memilukan selain dari kesedihan
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 1 hari, 5 jam, 20 minit yang lalu
budakbesar: 7 hari yang lalu
azemi: 11 hari yang lalu
Firdaus15: 18 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 21 hari yang lalu
secureofficemovers: 22 hari yang lalu
Naqiu: 28 hari yang lalu
nawfaa79: 29 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: SALAM AIDILFITRI 2009 _1430H


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» SALAM AIDILFITRI 2009 _1430H

Please Mendaftar To Post


Oleh SALAM AIDILFITRI 2009 _1430H

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-09-09 15:51


Assalamualaikum wbrt.

Dengan berbaki lebih kurang seminggu sahaja lagi kita akan menyambut 1 Syawal, maka dengan rasa rendah diri saya Muhayati binti Abdullah @ sadiqah ingin mengucapkan Selamat Menyambut HAri Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & BAtin kepada semua warga Ukhwah.com yang mengenali nick "sadiqah" sama ada di alam maya atau di alam nyata.. :sopan:

sesungguhnya tiap manusia tidak akan terlepas dari membuat silap, begitu juga dengan diri saya ni. kalau ada yang pernah terasa, tersinggung dengan kelakuan ataupun tutur kata bicara..dengan rendah diri saya memohon ampun dan maaf. Sejujurnya dari keikhlasan hati, terlalu banyak kebaikan dan manfaat yang diperolehi sepanjang "terjebak" dalam ukhwah dan Hanan.com.

Doa dan harapan semoga ukhwah ini berpanjangan..

:welcome: :bunga: :welcome: :bunga:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-09 15:52


Awalnya sadiqah. Ada sepuluh hari lagi. Ni mesti last day online sebelum raya. Hanan punya ucapan simpan serentak dengan PM.. huhu


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-09-09 23:19


Assalamualaikum

kak sadiqah buat ucapan awal ini sebab nak balik kg ye?
nak ucap awal-awal juga lah takut tak sempat saja nanti..
Selamat Menyambut HAri Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & BAtin kembali ;-) ..takecare :bunga: :bye:

Bookmark and Share

  


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 12-09-09 00:03


a'ah..awal lagi ni... tggu2 lah sampai lepas lailatul qadr..baru lah lega..huhu.. anyway nak wish juga lah.. 'selamat bertemu laiatul qadr..' :D


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

  


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

sahabat_jr
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.06.2005
Ahli No: 16855
Posting: 40
Dari: Kg. Bandar DiRaja

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-09-09 15:20


/
Selamat Menyambut Aidilfitri 1430 H.
Ampun dan maaf kiranya terdapat perkataan dalam posting saya sebelum ini mengguris dan melukakan hati anda....


-----------------

KELAB BELIA MERDEKA : http://www.anakmorib.blogspot.com


Bookmark and Share

  


  Member Information For sahabat_jrProfil   Hantar PM kepada sahabat_jr   Pergi ke sahabat_jr's Website   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-09-09 15:24


Salam Aidilfitri juga dari saya.. lamanye Ukhwah berehat..


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

  


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 10:50


Salam Aidilfitri untuk semua warga ukhwah.com
Semoga lebaran yang bakal menjelma ini akan membarikan seribu kebahagian buat kita..:bunga:                        
                        
/


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 21:11


Assalamualaikum
:kelip: saya pun tak nak ketinggalan nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri yang bakal tiba... :roll: pejam celik dah hampir sebulan ramadhan kita lalui...harapnya dapat bertemu lagi ramadhn tahun depan...
kerana kita semua tak tau bila saat ketikanya kita akan dijemput olehNYA...

tapi apa pun raikan Syawal yang bakal menjelma ni dengan penuh kesyukuran dan kesederhanaan...


Buat rakan sekalian ;-) ..
raya nanti jemputlah bertandang ke teratak hamba ye :sopan: :bunga:

jumpa lagi :bye:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

zulmi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.02.2006
Ahli No: 22909
Posting: 134
Dari: Bandar Baru Nilai

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 14-09-09 22:22


sebelum terlambat atau kalut2 nak balik kg nanti, ana juga nak ambil kesempatan, salam aidilfitri buat semua sahabat ukhwah, salah dan silap ana selama ni, ana minta maaf banyak-banyak, yang balik kg tu, hati-hati drive, moga bersua lagi dimasa akan datang, Ramadhan kian hampir berlabuh, masa yang terbuang tanpa ibadah, tidak akan kembali lagi, moga Allah panjangkan usia kita untuk bertemu lagi Ramadhan pada tahun hadapan, jom kawan-kawan, kita kejar sale pahala sebelum menjelmanya 1 syawal nanti, insyaAllah doakan kita semua akan beroleh kemenangan, amin


-----------------
regards:
zulmi
"SAYA DOAKAN KITA SEMUA, BAHAGIA, KAYA, BERJAYA DAN DIRAHMATI SENTIASA"


Bookmark and Share

  


  Member Information For zulmiProfil   Hantar PM kepada zulmi   Pergi ke zulmi's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 06:32


Salam Aidilfitri buat semua..

Jumaat nanti kami bertolak pulang ke Ganu.. hoyey.. mana-mana kawan-kawan di Ganu, jemput lah datang ke rumah. :)

Sapa-siapa yang bekerja, jangan lupa sampul-sampul untuk si cilik.

Sapa-sapa yang masih belum tunaikan zakat..cepat-cepatlah bersihkan gaji kalian.. semoga semuanya dalam keredhaan Allah


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

  


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 11:21


Salam Aidilfitri buat semua warga ukhwah..

buat yang mengenali...andai ada terkasar bahasa, tercuit perasaan tanpa disengaja...minta diampunkan semua...


:bunga:


-----------------
Cinta dunia ibarat madu yang beracun,
cinta akhirat bagai hempedu yang mujarab.





Bookmark and Share

  


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 11:22


assalamualaikum....

Walaupun hanya tinggal bebrapa hari sahaja kita..
di dalam bulan Ramadhan ni..
ana mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa..
moga Ramadhan kali ini lebih baik dari yang sebelumnya,
insyaAllah..

di kesempatan ini, ana juga mengucapkan selamat..
menyambut Aidifitri yang bakal tiba buat semua muslimin muslimat..
moga kita bersederhana dalam menghadapinya...

pantun dari ana buat antum:

Doa dipohon anjuran Rasul,
Sejadah basah titisan mata,
Puasa berlalu Syawal menyusul,
Maaf zahir batin mohon dipinta.

wassalam


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 11:33


Pada 15-09-09 11:22 , ika2410 posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum....

Walaupun hanya tinggal bebrapa hari sahaja kita..
di dalam bulan Ramadhan ni..
ana mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa..
moga Ramadhan kali ini lebih baik dari yang sebelumnya,
insyaAllah..

di kesempatan ini, ana juga mengucapkan selamat..
menyambut Aidifitri yang bakal tiba buat semua muslimin muslimat..
moga kita bersederhana dalam menghadapinya...

pantun dari ana buat antum:

Doa dipohon anjuran Rasul,
Sejadah basah titisan mata,
Puasa berlalu Syawal menyusul,
Maaf zahir batin mohon dipinta.

wassalam



wah, lama cikgu ayu tak muncul..hehe
nak jawab pantunlah...

Puasa berlalu Syawal menyusul,
Maaf Zahir Batin mohon dpinta,
lumrah manusia sentiasa tersasul,
tiada yang sempurna melainkan DIA.. :welcome:

SALAM AIDILFITRI.. :bunga:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 11:47


Pada 15-09-09 11:33 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!



wah, lama cikgu ayu tak muncul..hehe
nak jawab pantunlah...

Puasa berlalu Syawal menyusul,
Maaf Zahir Batin mohon dpinta,
lumrah manusia sentiasa tersasul,
tiada yang sempurna melainkan DIA.. :welcome:

SALAM AIDILFITRI.. :bunga:



wah2..dah pandai jawab pantun ayu eh :kelip:

erm bolehlah diterima.. :sopan:
cuma kalau lagi sedap gini...

Puasa berlalu Syawal menyusul.
Maaf Zahir batin mohon dipinta,
lumrah manusia sentiasa tersasul,
tiada yang sempurna melainkan Maha Pencipta. :bunga:


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

  


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 12:13


/


saya,,umar khalil dan adik aku,,faezah_90 mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin,,jika terumpat,,terkata..sakitkan hati mana-mana pihak,,dan posting yang agak keterlaluan dalam ukhwah ni,,harap dimaafkan..

sekian.... :bye: :bye:

faezah90 special wish 4..

kak yati..anshu,ardani,,dll



Bookmark and Share

  


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 12:23


Wah, Abang Umar ada adik perempuanlah....Abang Umar handsome ehe...

Teman pun nak ngucapkan selamat hari raya.


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 12:31


Masih dalam proses siapkan teks ucapan Raya lagi ni.
Nak buat gambar macam depa, prof tak ada kululusan (tak pandai lah maksudnya).


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 14:54


Pada 15-09-09 12:13 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

/
saya,,umar khalil dan adik aku,,faezah_90 mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin,,jika terumpat,,terkata..sakitkan hati mana-mana pihak,,dan posting yang agak keterlaluan dalam ukhwah ni,,harap dimaafkan..

sekian.... :bye: :bye:

faezah90 special wish 4..

kak yati..anshu,ardani,,dll



uik...ada name kamek.... :-o .... 8-)


-----------------
Pinky: what are we going to do tonite Brain??
Brain: same thing that we do everynite Pinky, trying to take over the world!!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 14:56


hm...nak wish juga lah...

salam aidilfitri....maaf zahir batin...ukhwah fillah abadan abada...


-----------------
Pinky: what are we going to do tonite Brain??
Brain: same thing that we do everynite Pinky, trying to take over the world!!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 15:03


Waalaikumsalam

Saya juga ingin mengucapkan selamat menyambut AidilFitri yang mulia ini kepada semua warga Ukhwah khasnya ummimq, dan sahabat-sahabat seperjuangan. Moga kedatangan Syawal kali ini akan mengeratkan lagi ukhwah antara kita. Moga kita terus rajin beribadah di bulan-bulan hadapan.

Akhir kata ampun maaf pada semua warga Ukhwah andai anda terkasar bahasa tersilap kata. Selamat balik ke kampung halaman masing-masing. Jaga diri dan ingatlah orang yang tersayang.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aleyamaisara
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.05.2007
Ahli No: 30035
Posting: 186
Dari: skudai,johor

Sabah  


posticon Posting pada: 15-09-09 15:22


selamat menyambut hari raya...raya di perantauan ni..huhu...

ramadhan...hadirnya di nanti,perginya ditangisi...
syawal..bergembiralah atas kemenangan..
semoga madrasah ramadhan selama sebulan mampu melahirkan insan yang telah direbranding menjadi lebih baik..


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

  


  Member Information For aleyamaisaraProfil   Hantar PM kepada aleyamaisara   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 16:24


Assalamualaikum..

Tinggal ramadhan yang berbaki lagi beberapa hari ni,saya nak ucapkan kepada seluruh warga Ukhwah.com dengan ucapan Selamat hari raya,maaf zahir dan batin..

sesiapa yang balik beraya di johor tu,calling2 lah.. jemput2 datang rumah.. Raya ketiga dah balik pahang semula.. hehe.. :D



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

ibnusina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10405
Posting: 146
Dari: bumi ciptaan-NYA

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 16:51


untuk semua sahabat ukhwah..ana ucapkan selamat menyambut aidilfitri...semoga kemenangan tahun ini diraikan dengan suasana yang penuh syukur,tenang dan gembira bersama keluarga....salam aidilfitri...



**huhu sedihnya taun ni beraya di perantauan...


-----------------
Disela kesakitan yang menghantarku pada nestapa
Ku tersedar….
Hanya DIA yang masih ku punya..


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnusinaProfil   Hantar PM kepada ibnusina   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 16-09-09 09:24


Pada 15-09-09 14:56 , ANSHU posting:

!!! QUOTE !!!

hm...nak wish juga lah...

salam aidilfitri....maaf zahir batin...ukhwah fillah abadan abada...



salam aidilfitri buat semua warga ukhwah.com..
tak lupa buat niza..i miss u hehe..rajin-rajin lah mesej ehh...
kat kg saya tak boleh nak online..



Bookmark and Share

  


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-09-09 09:40


Pada 16-09-09 09:24 , ardani posting:

!!! QUOTE !!!



salam aidilfitri buat semua warga ukhwah.com..
tak lupa buat niza..i miss u hehe..rajin-rajin lah mesej ehh...
kat kg saya tak boleh nak online..


meceh husna....:malu:



-----------------
Pinky: what are we going to do tonite Brain??
Brain: same thing that we do everynite Pinky, trying to take over the world!!!


Bookmark and Share

  


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

musafirsufi
Warga Rasmi
Menyertai: 16.03.2008
Ahli No: 32917
Posting: 7
Dari: kelantan

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-09-09 10:21


assalamualaikum kepada semua warga ukhwah....



Saya..zuraidah binti Yusoff memohon maaf sekiranya terdapat kesalahan dan kesilapan sepanjag saya di ruangan ni.wallahua'lam


-----------------
"almar atul solehah khairun mina dunia wama fiha"


Bookmark and Share

  


  Member Information For musafirsufiProfil   Hantar PM kepada musafirsufi   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-09-09 12:44


assalamualaikum...salam sejahtera,salam kontak kenal mungkin ramai rakan-rakan yang baru dan tidak mengenali diri ini...

saya Haslan Hassan ingin mengucapkan selamat hari raya dan tingkatkan ibadah di penghujung ramadhan ni kepada semua warga ukhwah tidak kira yang baru dan lama

andai ada kata,perbuatan,atau apa sahaja yang tidak enak terluah dari diri ni...salam seibu kemaafan di pinta...moga di hari kemenangan ini...kegembiraan dan ketenangan terpancar di wajah-wajah kalian semua...

saya undur diri ini dengan ucapan...selamat hari raya,jaga diri,yang balik kg semoga selamat pergi dan selamat pulang...amin...


-----------------
jadikanla taman hati ini seindah taman syurga Mu,agar tidak ku berpaling mengharapkan indah fatamorgana duniaMu.


Bookmark and Share

  


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 07:22


Salam Aidilfitri buat semua warga ukhwah..

Saya juga tak mahu ketinggalan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua warga ukhwah.com juga semua umat islam yang akan menyambut lebaran akan datang..Mohon maaf zahir & batin pada semua andai ada kesilapan terutama pada yang mengenali saya..juga pada husna, wani, kak yati, kak shida..

Semoga selamat sampai ke kampung halaman..


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 08:25


Selamat Menyambut Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin...
Semoga berkekalan Ukhwah selamanya....

Ucapan ini prof tujukan kepada semua warga Ukhwah dan ini antara prof kenali sama ada bersua muka atau kenal di alam maya ini...


Pengasas : Kang
Presiden : Hanan
simple_shida
ummimq
istisafa
Khalifah & Rumaishaaa,
Naza_Firman,
trouver_99
immad
syahidatul
shayuki
Martyr
ibnuyahya
sailormoon
Owl_UM
mohamad
sadiqah
arepis
kasih_kekasih
ismi_atikah
zulmi
Along_Safa
littlemuslimah
aidilshah & darulnuman81

Sahabat Muslimin seperti :
Firdaus_Azimi, Joshuaisafahan,
izdham, zam_rizal,
brother_mon, kasihmu-amanahku,
Kaze, pokjak,
faizbukhary, Abg_Imam,
shafawi78, suhaimi_sr,
Salafian, gimmiescript,
Daeng_Jati, sirat82,
MuTTaQin, irda82,
umar_khalil, sayatetapsaya,
Asward_Afiz, musafir_alan,
Qathrunnada, al-khawarizmie,
pulu, broshahir,
fdot7, azizsaffa,
mdfakhri, Hafiz_Qiee,
isa-vr4, belalang_kampung,
izad, tumpang,
Tok_Imam, Subuhku,
syuk, aliflamra,
lang_biru, lidah_penghunus,
Riyas, Itjustme,
Muslimin23, kHaLiFaH_aLaM_MaYa,
jubah_hijau, Rhol,
syihab, Haslan,
cendana, jelapangchild,
pejuangummah, Laskar Allah,
hafeezul, Rashdin,
uwais, ustartz,
syahmushroom, Muddathsir787,
hypox, ZullGP,
mujahid007,
dan semua sahabat muslimin walaupun yang tidak prof nyatakan nickname disini…


Sahabiah Muslimat :
Hanisah, Ismi_safiza,
sampanburuk, nur_indah,
ZahRaTuL_RaiHaNaH81, saying_semuanya,
Zaira, anis_farihah,
nicezu_87, alfaqierah,
nur_islami, nur_tinta,
pencintamu, ladybirdy,
anissa_tasnim, mawarkasih,
nurkamar, Islamic_princess,
Mardiantul_HaNNan, qaulah_atrah,
nuraini, nazliahnazeer,
nawwal, nur_tinta,
rynar_abadi, redgirl,
nicepesan, MuSaFiR_SaYYaFF,
khaulah_alazwar, Ustazah_Cute,
ainul_mardiah, achik_solehah,
sesejuksalju, nur_malam99,
jasmine0981, annajah,
indah_hati84 a.k.a cikgu84, selembut_salju,
dan semua sahabat muslimat walaupun yang tidak prof nyatakan nickname disini

Salam Ukhwah & Salam Aidilfitri :bye:


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 08:53


Hebatnya database Prof.. :-o :-o Mesti terharu sahabat-sahabat ukhwah membacanya...


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 09:24


Pada 17-09-09 08:53 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

Hebatnya database Prof.. :-o :-o Mesti terharu sahabat-sahabat ukhwah membacanya...



Hehe takdalah sangat Cik Hanan, itu setakat yang ingat atau perasan.... Apapun bagi sesiapa yang tak ada nama dalam list ini atau prof tertinggal nama beritahu.. :-D Bukan lupa dan apa yang penting?

Selamat Hari Raya.... :welcome:


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 09:25


kalau semua nama2 yang prof tulis tu masih aktif sampai sekarang....taktahulah macamana meriahnyer ukhwah ini....tapi itu mustahil akan terjadi....


-----------------
khalifah Allah di muka bumi......


Bookmark and Share

  


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 11:06


.. aku disini mewakili diriku dan semua penyamun2 yang mungkin pernah menyamun, merompak, mencuri dll.. memohon ribuan kemaafan zahir dan batin.. maafkanlah kami.. :lol:.. walaupun pernah mencuri 10sen, 20sen,30sen atau bersen sen sen sekalipon,.. mencuri tetap mencuri.. yang haram tetap haram.. selamat hari raya maaf zahir dan batin..

p/s :- sebelum pulang ke kampung atau keluar beraya.. pastikan rumah anda semua dikunci dengan sebetulnya.. pastikan "handbag" anda dipakai disebelah bahu jalan.. dan pastikan tak payah lah tunjuk sangat emas2 semua tu.. ala2 kadar lah ye.. manusia ni kadang-kadang hilang pertimbangan akal bila nak duit dengan jalan yang mudah.. dan pastikan perjalanan anda semua penuh dengan pemanduan berhemah.. ingatilah insan2 tersayang.. :-D

Bookmark and Share

  


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Alisha_Mardhiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.09.2009
Ahli No: 37512
Posting: 76
Dari: Terengganu-KL-Selangor

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 12:02


Salam...
Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin buat semua kawan-kawan lama & kawan-kawan baru di sini... :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For Alisha_MardhiyahProfil   Hantar PM kepada Alisha_Mardhiyah   Pergi ke Alisha_Mardhiyah's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 12:15


Pada 17-09-09 11:06 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. aku disini mewakili diriku dan semua penyamun2 yang mungkin pernah menyamun, merompak, mencuri dll.. memohon ribuan kemaafan zahir dan batin.. maafkanlah kami.. :lol:.. walaupun pernah mencuri 10sen, 20sen,30sen atau bersen sen sen sekalipon,.. mencuri tetap mencuri.. yang haram tetap haram.. selamat hari raya maaf zahir dan batin..

p/s :- sebelum pulang ke kampung atau keluar beraya.. pastikan rumah anda semua dikunci dengan sebetulnya.. pastikan "handbag" anda dipakai disebelah bahu jalan.. dan pastikan tak payah lah tunjuk sangat emas2 semua tu.. ala2 kadar lah ye.. manusia ni kadang-kadang hilang pertimbangan akal bila nak duit dengan jalan yang mudah.. dan pastikan perjalanan anda semua penuh dengan pemanduan berhemah.. ingatilah insan2 tersayang.. :-D



penyamun yang bersantun....



Bookmark and Share

  


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 12:53


Salam AidilFitri
Maaf Zahir & Batin..:)


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 15:44


salam..
wah, sadiqah pembuka tirai ;)

prof.. rjin mu taip nama2 tu.ehehe.

nak ambil juga rongga dalam ni.
ntahkan bila boleh ketemu lagi..
pergi tak kembali.. ( untuk kes yang memang tak boleh aLive )
patah tumbuh hilang berganti.. ( sure yang tumbuh tak sama yang asal )
menongkah perjuangan yang belum selesai..



ucapan nan simple dilayarkan buat semua penghuni Ukhwah.com.
pada MT pengasas Kang.terima kasih memberi ss mengenal erti dakwah.perjuangan..

buat presiden syukran atas segala yang ditaburkan, tunjuk ajar..

khususan team events, domo arigato untuk sokongn tak pudar selama ni.selamat berjuang!!

buat ummiq, windu kat umi..lama tak berhiwar.. huhu.doakan anakandamu ni :-)

buat yang mengenali simple-shida sama ada alam maya, alam realiti.. i'm just a simple person.. :sopan:

akhir kalam.. buat tatapan semua..
" setiap perbuatan itu dimulai dengan niat.. "
renung..fikirkan.. :berfikir:


http://greencastle.wordpress.com/category/nukilan/

Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-09-09 21:32


Salam Aidilfitri buat semua warga portal, mana yang akan pulang berhati-hati dijalan raya.. jangan lupa bayar zakat firah dan sentiasa berjimat cermat..

maaf zahir dan batin..



Bookmark and Share

  


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

alongmina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.05.2006
Ahli No: 24619
Posting: 115
Dari: Bukit Mertajam/Kulim

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-09-09 00:25





-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For alongminaProfil   Hantar PM kepada alongmina   Pergi ke alongmina's Website   Quote dan BalasQuote

mawardah23
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.08.2006
Ahli No: 26067
Posting: 312
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-09-09 08:16


Assalamualaikum...

lama saya tak muncul.. di kesempatan ini memohon andai ada silap dah salah pada rakan-rakan ukhwah.. moga lebaran ini memberi makna dalam hidup kalian.. amin..

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin..


-----------------
iman itu bukan hanya harapan, ia adalah apa yang terpancar di dalam hati dan di buktikan dengan amalan


Bookmark and Share

  


  Member Information For mawardah23Profil   Hantar PM kepada mawardah23   Quote dan BalasQuote

putri_syiffa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16476
Posting: 67
Dari: Malaysia

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 18-09-09 10:07


salam...........

salam aidil fitri buat semua warga ukhwah....


-----------------
'biarlah sedikit asalkan diberkatinya,daripada banyak yang memudaratkan"


Bookmark and Share

  


  Member Information For putri_syiffaProfil   Hantar PM kepada putri_syiffa   Quote dan BalasQuote

adekuwan83
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2007
Ahli No: 31792
Posting: 189
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 18-09-09 10:08


salam lebaran buat semua warga ukhwah.com
maaf zahir batin ;-)

Bookmark and Share

  


  Member Information For adekuwan83Profil   Hantar PM kepada adekuwan83   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-09-09 11:07


Dalam kita bergembira nanti jangan lupa pada insan yang serba kekurangan, kehilangan insan tersayang dan tidak dapat meraikan AidilFitri dengan sempurna. Syukurilah nikmat yang kita nikmati dan kecapi. Andai ada rezeki yang lebih, hulur2kanlah pada mereka yang memerlukan. Moga AidilFitri akan jadi bermakna buat semua umat Islam InsyaAllah..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1305
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-09-09 14:33


Assalamualaikum.

Beberapa hari lagi kita umat Islam akan menyambut kedatangan 1 Syawal iaitu hari kemenangan untuk umat Islam setelah sebulan menjalani ibadah puasa. Di sini saya ingin mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri kepada sahabat-sahabat di ukhwah.com ini. Mudah-mudahan ibadah puasa kita selama ini diterima oleh Allah dan jangan lupa selepas ini juga kita akan 'merayakan pilihan' untuk Dun Bagan Pinang. Semoga momentum kemenangan bulan Ramadan akan berterusan pada bulan Syawal. Isya-Allah.


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar


Bookmark and Share

  


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

RijaludDeen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27105
Posting: 304
Dari: Perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-09-09 15:57


Assalamualaikum....

Waaaaaa....sedihnya xbalik raya..seorang-seorang balik...semakin sunyi..huhu

apapun...selamat hari raya kepada seluruh warga Ukhwah.com....=)

Maaf zahir & batin...


-----------------
"Put Our Trust In ALLAH"




Bookmark and Share

  


  Member Information For RijaludDeenProfil   Hantar PM kepada RijaludDeen   Pergi ke RijaludDeen's Website   Quote dan BalasQuote

myhoney
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2008
Ahli No: 33649
Posting: 1324
Dari: malaysia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 18-09-09 16:21


salam Aidil Fitri untuk semua saudaraku di ukhwah.com serta sahabat2ku di jalan Allah. Semoga Allah merahmati kita semua..

Aidilfitri adalah hari kemenangan untuk kita dan hari kegembiraan. Namun gembiranya kita masih terikat dengan syarak. Sambutlah Aidilfitri sebagaimana yang dikehendaki oleh Ilahi.Gembira menepati maksud agama, bukan gembira mengikut selera dan adat kita semata.
Usahakan untuk benar-benar menjadi muslim yang menang , bukan yang tewas.

hidupkan lailatul jaizah dengan perbanyakkan sujud, zikir dan mohon perlindungan pada Allah.Bertakbir dan bertahmid memuji Allah.Kita bimbang di saat berakhirnya tanggungjawab berpuasa dan beredarnya ramadhan, kita disibukkan dengan kerehatan dan keterujaan menyambut 1 syawal. Di saat syaitan mula dilepaskan dari belenggu dan tidak sabar-sabar untuk mengganas melepaskan dendamnya pada kita .. kita sediakan laluan yang mudah utknya.

Tangisi Ramadhan yang bakal pergi dengan doa mohon dipertemukan kembali di tahun hadapan.
Ramadhan masih ada sisa...masih ada sedikit masa untuk meratap dan merintih pada Allah yang sangat tinggi sifat belasNya.


-----------------
orang-orang yang apabila disebut nama Allah gementarlah hati-hati mereka & apabila dibacakan pada mereka ayat-ayatNya, bertambah keimanan mereka. (Al-Anfal :2)


Bookmark and Share

  


  Member Information For myhoneyProfil   Hantar PM kepada myhoney   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-09-09 10:18


Salam Aidil Fitri....Maaf zahir dan Batin
kepada semua....tak kira dimana pun anda semua berada...
ucapan di pagi 1 Syawal......

minal aidil wal faizin.....


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

  


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

ToK_iMaM
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1071
Posting: 183
Dari: ...NeGeRi $eRaMbI [email protected] ®..::iSLaM iS Da WaY oF LiFe ::..©..:: IIUM ::..

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 20-09-09 16:42


Salam.
di kesempatan yang ada ini. ana ingin mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin. harap di maafkan jika ada tersalah bahasa, mengeja, membaca dan tersilap kata dan sebagainya yang "TER" tu. harap dimaafkan dan diampunkan. kira kosong-kosong balik ye. selamat pulang ke kampung. :)


-----------------
Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak.


Bookmark and Share

  


  Member Information For ToK_iMaMProfil   Hantar PM kepada ToK_iMaM   Pergi ke ToK_iMaM's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-09-09 12:53


Salam 5 Syawal..moga dirahmati selalu.
hati-hati semasa memandu.. :welcome:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-09-09 13:34


Bismillah...

Rasanya belum terlambat lagi...

dikesempatan ruang dan peluang yang ada ini...saya, selaku seorang hamba Allah yang tidak terlepas dari membuat dosa....

mohon ampun...dan seribu kemaafan...

daripada semua warga ukhwah.com yang pernah kenal atau tidak..
kalau-kalau ada terasa hati atau terasa kurang senang dengan saya..atau tulisan saya..

saya minta maaf bebanyak...
dari hati tulus dan ikhlas....

moga Allah redha...amin..


http://ainatulsholehah.blogspot.com


-----------------
“muslimah sejati bukan dilihat dari sifat ramahnya dalam berbicara,tetapi dilihat dari sejauhmana ia bisa menjaga kehormatan dirinya dalam menutur kata”


Bookmark and Share

  


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

hajime_kindaichi
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5955
Posting: 575
Dari: Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-09-09 14:23


selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin :)

Bookmark and Share

  


  Member Information For hajime_kindaichiProfil   Hantar PM kepada hajime_kindaichi   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 11:02


Assalamualaikum

Selamat Hari Raya...
Maaf Zahir dan Batin...
Selamat berpuasa 6 di bulan Syawal...

:bye:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

hurul_inn
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.03.2008
Ahli No: 32879
Posting: 107
Dari: Darul Iman-Darul Naim-Darul Ehsan-Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-10-09 19:28


Salam'alaik.....

Rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan Salam Aidilfitri 1430H

Salam Aidilfitri buat semua sahabat ukhwah.com

Dalam kerendahan hati, ada ketinggian budi...
Dalam kemiskinan harta, ada kekayaan jiwa...
Dalam kelembutan lidah, ada juga keterlanjuran kata...
Dalam gurau senda, tentu ada KHILAF dan DOSA....

Maaf Zahir & Batin.... :bunga: :bunga: :bunga:

Bookmark and Share

  


  Member Information For hurul_innProfil   Hantar PM kepada hurul_inn   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-09 12:07


Salam buat semua warga ukhwah...hamba nak ucapkan Salam Aidilfitri khas buat saudari Kak Sadiqah dan semua famili ukhwah.com amnya. terima kasih tidak terhingga di atas segala budimu selama ini. Hanya Allah saja yang membalasnya.


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

  


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 22:02


Bismillahirrahmanirrahim...

DIkesempatan online ini, ana nak ucap "selamat Hari Raya Aidilfitri" kepada semua warga ukhwah.com.

kesempatan menjengah keruangan ukhwah yang memang berukhwah sehingga sekarang (insyaAllah....) membuatkan ana tercari-cari sahabat se (isu semasa) dahulu...

(^_^)

wassalam..... (jemput ziarah raya rumah ana)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

  


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

nailofar_hamidah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.11.2008
Ahli No: 35797
Posting: 43
Dari: jb

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-10-09 22:37


Assalamua'laikum....

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin

Maaf atas keterlanjuran bicara...atau sesiapa yang tersinggung dengan saya.maaf sangat-sangat

Wassalam.


-----------------
e-mail:[email protected]


Bookmark and Share

  


  Member Information For nailofar_hamidahProfil   Hantar PM kepada nailofar_hamidah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.171655 saat. Lajunya....