Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika tiada kereta kuda, naiklah kuda; jika tiada kuda, lebih baik berjalan kaki

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 37
Ahli: 0
Jumlah: 37




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 1 hari, 4 jam, 13 minit yang lalu
budakbesar: 7 hari yang lalu
azemi: 11 hari yang lalu
Firdaus15: 18 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 21 hari yang lalu
secureofficemovers: 22 hari yang lalu
Naqiu: 28 hari yang lalu
nawfaa79: 29 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: Salam Ramadhan 1430H


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Salam Ramadhan 1430H

Please Mendaftar To Post


Oleh Salam Ramadhan 1430H

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-08-09 15:21


Assalamualaikum

Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak buat semua warga Ukhwah.com. Mari bersama kita memanfaatkan bulan ini dengan ibadah. Moga bulan ini akan menjadi bulan latihan untuk kita meneruskan ibadah di bulan-bulan lain.

Selamat berpuasa dan beribadah dari ukhwah.com


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-08-09 18:31


Assalamualaikum


Selamat Berpuasa di bulan Ramadhan buat semua warga Ukhwah.com terutama Kang, Hanan, Khalifah, Rumaishaa, Sadiqah, Simple Shida, Umar, Azrul dan lain-lain lagi...


Allahu Akbar...!!!!!

Alhamdulillah..Ukhwah telah kembali


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 29-08-09 18:33


Assalamualaikum,

salam Ramadhan buat semua warga ukhwah.com yang dikasihi dan dirindui..
alhamdulillah bersua juga kita semua kembali di sini..

selamat berforum dengan penuh berhemah..

p/s: alhamdulillah da pulih da kembali ukhwah.com :p

Bookmark and Share

  


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1812
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-08-09 22:02


SaLam RamaDhan untuk Semua Warga Ukhwah.com...:bunga:

/


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

amira_aqilah
WARGA SETIA
Menyertai: 28.11.2005
Ahli No: 20523
Posting: 900
Dari: planet bumi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-08-09 06:34


semoga segalanya sentiasa dirahmati dan diberkati olehNya..
manfaatkan sepenuhnya ramadan kareem..setahun hanya ada sekali saja.

Bookmark and Share

  


  Member Information For amira_aqilahProfil   Hantar PM kepada amira_aqilah   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-08-09 12:48


salam ramadhan juga buat semua warga ukhwah..
setahun hanya sekali..manfaat kan lah bulan ini dengan ibadah..


-----------------
"Hari ini adalah realiti impian kelmarin, impian hari ini adalah reliti besok hari..."


Bookmark and Share

  


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-08-09 17:27


salam ramadhan kareem..
( jawab Allahu Akram :-D

ALhamdulillah... Ukhwah.com kembali di pentas alam cyber.
syukur & thank to Allah... also to MT yang bertungkus-lumus
untuk menghidupkan serta mengembalikan Portal kesayangan semua..
semua dok tunggu.. bila Ukhwah.com dibuke?

berkat bulan Ramadhan.. ;-)
wishes to all sahabat Ukhwah.com.
team MT, events Ukhwah.com dan semua ahli & pelayar ukhwah.com. mohon ampun maaf min simple-shida :-( :malu:






-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

  


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

qing_er
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.01.2004
Ahli No: 6711
Posting: 45
Dari: Pontian,Johor D.Takzim

Johor   avatar


posticon Posting pada: 30-08-09 17:34


Salam Ramadhan..baru tau ukhwah.com dah boleh on semula sebab nampak kak shida publish kat YM... Alhamdulillah...

Bookmark and Share

  


  Member Information For qing_erProfil   Hantar PM kepada qing_er   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-08-09 08:18


Salam Ramadhan.
So? bila nak buat iftar ini?


-----------------
Wahai orang2 beriman, berselawatlah ke atas nabi muhammad....
Arahan hanya kepada orang yang beriman


Bookmark and Share

  


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

nur_kesucian
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16988
Posting: 68
Dari: uKm bAnGi

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-08-09 08:31


Assalamualaikum

salam tautan ukhwah...

selamat menyambut bulan ramadhan buat semua warga ukhwah.c0m... :welcome:

m0ga sama-sama mempertgktkn amalan d bulan penuh berkat ini...

kal0 ada iftar ukhwah.c0m, first time saya j0in ini... :sopan:

mesti s0n0k kann... ;-)

salam perjuangan.... :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
Image Hosted by ImageShack.us



Bookmark and Share

  


  Member Information For nur_kesucianProfil   Hantar PM kepada nur_kesucian   Pergi ke nur_kesucian's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 31-08-09 09:13


salam ramadhan kepada semua warga ukhwah.com.
manfaatkan sebaiknya.. :welcome:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

  


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-08-09 09:16


salam ramadhan untuk warga ukhwah dari cik awan........


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

  


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-08-09 09:45


Alhamdulillah..

Salam Ramadhan Kareem.

Manfaatkan masa Ramadhan ini untuk tingkatkan amalan diri. Lupakan hasad dengki kerana kita hanya abdi di muka bumi.

Manfaatkan juga apa yang ada (bak kata Hanan) sebelum hilang dari kaca mata lagi..


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

  


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3081
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 31-08-09 10:36


Salam Ramadhan untuk semua warga ukhwah.com...



Bookmark and Share

  


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

ibnuyahya

Menyertai: 15.10.2004
Ahli No: 11874
Posting: 574
Dari: Ampang, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-09 11:34


Salam Ramadhan juga :)


-----------------
Programming notes esp. PHP
Web Zaujah (muslimah_johor)


Bookmark and Share

  


  Member Information For ibnuyahyaProfil   Hantar PM kepada ibnuyahya   Pergi ke ibnuyahya's Website   Quote dan BalasQuote

Along_Safa
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 180
Posting: 348
Dari: tilamhotel.com

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-09 12:09


Salam Ramadan dan Selamat Berpuasa buat semua warga Ukhwah.Com.


-----------------
Mountain View


Bookmark and Share

  


  Member Information For Along_SafaProfil   Hantar PM kepada Along_Safa   Pergi ke Along_Safa's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-08-09 16:00


Subhanallah, Alhamdulillah, Allahu Akbar!
Selamat kembali wahai Ramadhan yang dirindui
Setelah lama terseksa selama 11 bulan
Akhirnya kau muncul untuk menyelamatkan daku
Aku bersyukur kerana dapat menemuimu kembali

Salam Ramadhan 1430 H


-----------------
zwani.com myspace graphic comments


Bookmark and Share

  


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

saidatul_aisyah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.07.2008
Ahli No: 33897
Posting: 34
Dari: Bidor

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-08-09 16:10


alhamdulillah ukhwah.com welcome back
indahnya Allah menjalinkan ukhwah biar pun hanya di alam maya.

Bookmark and Share

  


  Member Information For saidatul_aisyahProfil   Hantar PM kepada saidatul_aisyah   Pergi ke saidatul_aisyah's Website   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-08-09 17:34


Selamat beronline semula di ukhwah.com

Salam Ramadhan buat semua warga ukhwah.com esp kak shida, cs, uk dan also sahabatku azemi yang pastinyer puasa tahun ni jauh berbeza dari tahun2 yang lepas kan kan...hehehe
:lol:


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

  


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-09-09 09:11


Salam Ramadhan Kareem..

Selamat menjalani ibadah di bulan ramadhan mulia buat semua warga ukhwah. com



Bookmark and Share

  


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-09-09 09:33


Syukur alhamdulillah...bertemu jua ramadhan kali ini dan ukhwah.com kembali semula setelah berbulan2 menunggu.

Selamat Menjalani Ibadah Puasa buat semua umat Islam.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

  


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-09-09 10:05


selamat berpuasa.. kelip kelip mata dah pertengahan Ramadhan..


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

  


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-09-09 10:13


SALAM RAMADHAN BUAT WARGA UKHWAH.COM KEMBALI..

10 Pertama Sudah Berlalu untuk dapat Rahmat Allah..
bermula 10 pertengahan untuk dapat keampunan Allah..





a


-----------------




Bookmark and Share

  


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

adekuwan83
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2007
Ahli No: 31792
Posting: 189
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 01-09-09 10:16


salam Ramadhan juga :welcome:

Bookmark and Share

  


  Member Information For adekuwan83Profil   Hantar PM kepada adekuwan83   Quote dan BalasQuote

nurul_syifa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.09.2008
Ahli No: 34884
Posting: 66
Dari: bumi Ilahi

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-09-09 01:13


Salam Ramadhan jua buat semua warga Ukhwah. Moga Ramadhan ini menjadikan kita insan yang lebih baik dari sebelumnya.


-----------------
“Sesungguhnya rahmat Allah sangat dekat kepada orang-orang yang berbuat baik” (Al A’raf:56)


Bookmark and Share

  


  Member Information For nurul_syifaProfil   Hantar PM kepada nurul_syifa   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-09 12:17


Lambat pulak...thehee..

Salam ramadhan untuk semua warga ukhwah....


-----------------
Cinta dunia ibarat madu yang beracun,
cinta akhirat bagai hempedu yang mujarab.





Bookmark and Share

  


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

NaZa_FirmaN

Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9138
Posting: 491
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-09-09 21:11


Assalamualaikum

salam ramadhan karim buat sahabat seukhwah semua...
rindu rasanya,setelah sekian lama baru berpeluang melayari portal ukhwah.

Time ramadhan ni teringat kembali telatah2 kang,hanan,kak su,hanisah,faryzan,kak kaie dan lain-lain waktu kita sama-sama buka puasa di kl sentral...apakan daya itu semua masa lalu..
alangkah seronok jika berpeluang melalui detik2 itu.. :-(

:berfikir: takpe2...insyaallah jika diizinkan..kita semua akan berkumpul dalam 1 majlis yang bakal saya anjurkan lepas raya nanti.heheeh :kelip:

semoga jumpa lagi... :bye:

kenang daku dalam hati mu... :bunga: :bye:

~ ukhwah itu indah,bila bertemu dan berpisah kerana allah~

(terkenang saat2 makan sate bersama di morib :roll: .first time Mr Kang belanja) :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

  


  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

hurul_inn
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.03.2008
Ahli No: 32879
Posting: 107
Dari: Darul Iman-Darul Naim-Darul Ehsan-Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-09-09 21:29


Assalamualaikum .... :bunga:

Salam Ramadhan Mubarak buat semua warga Ukhwah.com...
Semoga Ramadhan yang masih tinggal beberapa hari ini kita manfaatkan sepenuhnya dengan segala amal kebajikan....
Tingkatkan amal di 10 hari terakhir..bukan ganjaran pahala yang dijadikan sasaran tetapi maghfirah, mardhiah dan rahmat Allah yang didambakan...Semoga segala amal kita mendapat nilaian ibadah di sisi Allah taala....

Rabbi, redhaMu puncak impian kami..

Bookmark and Share

  


  Member Information For hurul_innProfil   Hantar PM kepada hurul_inn   Quote dan BalasQuote

nice_pesan
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 619
Posting: 126
Dari: cheras...

Perak  


posticon Posting pada: 11-09-09 00:27


assalamualaikum... rindunya kat ukhwah... salam ramadhan buat semua warga ukhwah ....


-----------------
try to be nice, smart, fun & helpful...


Bookmark and Share

  


  Member Information For nice_pesanProfil   Hantar PM kepada nice_pesan   Quote dan BalasQuote

myhoney
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2008
Ahli No: 33649
Posting: 1324
Dari: malaysia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-09-09 13:23


salam Ramadhan untuk warga ukhwah.com...errr terutama untuk beberapa nama yang masih saya ingat...simple shida, hanan, rumaishaa, ibnumusa, sirat82, wuzaraa,rashdin, FM, ghazi, daeng jati dll.....semoga semuanya diberkati.

Ramadhan yang tersisa beberapa hari lagi semoga dapat disi dengan perkara-perkara yang menyampaikan kita kepada redha Ilahi.

perbanyakkan sujud kepada Allah dan berdoa untuk dapat menjadi hambaNya yang tersenarai menerima anugerah LailatulQadar...InsyaAllah


-----------------
orang-orang yang apabila disebut nama Allah gementarlah hati-hati mereka & apabila dibacakan pada mereka ayat-ayatNya, bertambah keimanan mereka. (Al-Anfal :2)


Bookmark and Share

  


  Member Information For myhoneyProfil   Hantar PM kepada myhoney   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-09 14:30


Pada 10-09-09 21:11 , NaZa_FirmaN posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

salam ramadhan karim buat sahabat seukhwah semua...
rindu rasanya,setelah sekian lama baru berpeluang melayari portal ukhwah.

Time ramadhan ni teringat kembali telatah2 kang,hanan,kak su,hanisah,faryzan,kak kaie dan lain-lain waktu kita sama-sama buka puasa di kl sentral...apakan daya itu semua masa lalu..
alangkah seronok jika berpeluang melalui detik2 itu.. :-(

:berfikir: takpe2...insyaallah jika diizinkan..kita semua akan berkumpul dalam 1 majlis yang bakal saya anjurkan lepas raya nanti.heheeh :kelip:

semoga jumpa lagi... :bye:

kenang daku dalam hati mu... :bunga: :bye:

~ ukhwah itu indah,bila bertemu dan berpisah kerana allah~

(terkenang saat2 makan sate bersama di morib :roll: .first time Mr Kang belanja) :sopan:



Kalau umi teringin nak makan sate morib lagi turunlah kl.. boleh kita pergi lagi.. :kelip:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

  


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

lidah-penghunus
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 407
Posting: 1305
Dari: Parlimen Kapar, Dun Meru.

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-09 14:36


Assalamualaikum.

sedar tak sedar rupanya ukhwah.com dah kembali beroperasi. lama saya tak jenguk ke sini. apapun alhamdulillah. selamat berpuasa kepada semua warga uhwah, semoga kita bertemu lailatul qadr


-----------------
Hunusan lidah itu lebih berbisa daripada hunusan keris sang pendekar


Bookmark and Share

  


  Member Information For lidah-penghunusProfil   Hantar PM kepada lidah-penghunus   Pergi ke lidah-penghunus's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-09-09 23:56


Ramadhan semakin hendak meninggalkan kita. Sedar tidak sedar puasa kita sudah 2/3 bulan. rasa macam sekejap saja tahun ini.

Hmm.. lidah_penghunus baru kelihatan. Salam Raikan Ramadhan
Oh..ya Naza_Firman hendak buat majlis makan lagi....tak ada masalah boleh datang tapi kali ini tidak terlajak ke kawasan kubur lagi dah...hehe


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-09-09 07:49


Ramadhan semakin menghitung hari untuk tinggalkan kita. Bukanlah prof seperti sahabat nabi yang bertaqwa yang gembira dengan rahmat berkat Ramadhan.
Tetapi prof rasa macam berharap dipanjangkan lagi tempoh Ramadhan walaupun bukanlah berdaya nak puasa selalu...
Teringat rangkap lagu nyanyian Mambai bersama Raihan :

"Ku Mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna,
......."

p/s: Pengalaman bulan Ramadhan kali ini memang berbeza buatku..


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama


Bookmark and Share

  


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.137852 saat. Lajunya....