Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
We can't change the past, but we can change the future.
-- Anonymous

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tonghuan
Hari Ini: 0
Semalam: 1
Jumlah Ahli: 43136

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 54
Ahli: 0
Jumlah: 54




  Yang Masuk Ke Sini
tonghuan: 12 jam, 3 minit yang lalu
khairoo84: 1 hari, 1 jam, 15 minit yang lalu
wyd1014: 3 hari yang lalu
lidah-penghunus: 6 hari yang lalu
muslimiman: 21 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 22 hari yang lalu
nur_tinta: 28 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Kongsi Impian Anda...


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Kongsi Impian Anda...

Please Mendaftar To Post


Oleh Kongsi Impian Anda...

syift
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.12.2008
Ahli No: 36558
Posting: 49
Dari: Diatas Bumi yang Nyata....

Perak  


posticon Posting pada: 24-02-09 16:11


setiap org pasti ada impian sendiri dan mesti nak impian yang diimpi menjadi realiti..

ana pun ada juga..

impian ana..

*berjaya dunia akhirat
*dapat berjihad di jalan ALLAH
*semoga hidup ana sekeluarga sentiasa diredhai dan dirahmati ALLAH..

Amin...
:kelip:

:bunga: :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For syiftProfil   Hantar PM kepada syift   Pergi ke syift's Website   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-02-09 16:45


Ehem..baiti jannti...Jadi anak solehah..bahagia dunia akhirat..ni pun kira impian kan..kan..kan :-D


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

adekuwan83
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.11.2007
Ahli No: 31792
Posting: 189
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 24-02-09 17:25


Pada 24-02-09 16:11 , syift posting:

!!! QUOTE !!!

setiap org pasti ada impian sendiri dan mesti nak impian yang diimpi menjadi realiti..

ana pun ada juga..

impian ana..

*berjaya dunia akhirat
*dapat berjihad di jalan ALLAH
*semoga hidup ana sekeluarga sentiasa diredhai dan dirahmati ALLAH..

Amin...
:kelip:

:bunga: :bunga:


impianku bakal terlaksana.. InsyaAllah... amin.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For adekuwan83Profil   Hantar PM kepada adekuwan83   Quote dan BalasQuote

imannoraina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.08.2004
Ahli No: 10752
Posting: 226
Dari: Bumi ALLAH

Kedah  


posticon Posting pada: 24-02-09 17:35


-menjadi insan yang bertaqwa di jalan Allah
-menjadi isteri yang solehah (entah bila pun tak tau) :lol:
-berjaya didunia dan akhirat..

insyaALLAH..


-----------------
Tiada yang lebih bahagia dan bernilai selain mendapat keberkatan dan keredhaan ALLAH S.W.T


Bookmark and Share

    


  Member Information For imannorainaProfil   Hantar PM kepada imannoraina   Quote dan BalasQuote

_norlidahashim_
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34749
Posting: 105
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-02-09 17:38


nak pergi makkah dengan ma, abah dan suami...hmm sama ada jalani umrah atau pun naik haji....
tapi, entah bila...DOAKAN SAYA...


-----------------
Terima kasih Allah untuk segalanya


Bookmark and Share

    


  Member Information For _norlidahashim_Profil   Hantar PM kepada _norlidahashim_   Quote dan BalasQuote

Nur_Din
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2008
Ahli No: 33163
Posting: 81
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-02-09 19:22


Assalamualaikum
saya pun nak kongsi impian..
jadi hamba Allah yang betaqwa..(Insya Allah)
jadi anak yang solehah..(berbakti kat mama dan abah)
kuasai ilmu dunia dan akhirat..(nak didik anak bangsa)
jadi isteri yang solehah..(buat insan tersayang..)
:malu:
jadi ibu yang mithali..(Insya Allah..) :malu:

amin...


-----------------
Jalan kebahagian ada di depanmu. Carilah ia dalam lautan ilmu, amal soleh, dan akhlak yang mulia. Semoga rahmat dan keberkatan dari ALLAH mengiri


Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_DinProfil   Hantar PM kepada Nur_Din   Quote dan BalasQuote

silverwings
Warga Rasmi
Menyertai: 21.12.2008
Ahli No: 36433
Posting: 11
Dari: Tumpat, Kelantan.

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-02-09 22:19


salam...
impian saya pulak
1. nak jadi orang yang kuat iman, jadi mukmin sejati.
2. nak balas balik jasa mak ayah.
3. saya benci sampah. sangat 1000x. selalu terbayangkan yang saya akan buka syarikat kitar semula. huhu. tapi cita-cita utama saya nak jadi doktor.

InsyaAllah akan tercapai kerana saya akan berusaha bersungguh-sungguh.

Bookmark and Share

    


  Member Information For silverwingsProfil   Hantar PM kepada silverwings   Pergi ke silverwings's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-11-09 18:06


nak jadikan impian suatu kenyataan bukan hanya omongan kosong tanpa usaha yang jitu.. moga sahabat-sahabat semua dapat merealisasikan impian semua.. begitu juga harapan mak ayah kita.. yang mana mahukan anak2nya bahagia dunia akhirat.. berjaya dunia dan juga di akhirat.. :)



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 14-11-09 18:20


jadi anak solehah... kumpul duit dengan tenaga sendiri, nak bawa ibu dan abah pergi mekkah


-----------------
Setiap yang hidup pasti akan pergi.. Sentiasa lah bermuhasabah diri setiap hari


Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

aiNa85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.11.2009
Ahli No: 38304
Posting: 94
Dari: negeri jelapang padi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-12-09 09:08


impian saya...

* nak dapat kerja tetap
* nak bahagiakan ayah dengan mak

:kelip:


-----------------
-PermataAyahBonda-


Bookmark and Share

    


  Member Information For aiNa85Profil   Hantar PM kepada aiNa85   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 07-12-09 15:21


impian saya nak jadi ahli perniagaan berjaya dan juga berjaya di akhirat...


-----------------
http://biarbetulblog.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

cahaya_hearty
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2009
Ahli No: 36619
Posting: 72
Dari: nEgeri adAt pErpatih

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-12-09 14:39


impian saya..

> nak jadi hamba Allah yang sentiasa istiqamah menjalankan perintahNya..
> mendapat tempat di syurga yang abadi...huhu

Ameen...


-----------------
Bangkitlah kembali...
Tabahkan hatimu..
Lembutkan hatimu..
Moga jiwamu lunak mendekati Allah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_heartyProfil   Hantar PM kepada cahaya_hearty   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-12-09 17:41


nak lihat umat Islam negara ni kembali kuat dan bersatu-padu.....
tanpa memikirkan kepentingan politik, nafsu, pangkat, harta dan nama.....


-----------------
::: Bersama Membangunkan Ummah :::


Bookmark and Share

    


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-12-09 17:55


impianku.....
mencurahkan bakti dan keringat pada anak bangsa...moga dapat mendidik anak bangsa menjadi insan yang berguna kepada agama,bangsa & negara..insyaAllah...


-----------------
"Jadilah manusia luar biasa,gah jiwanya,kental imannya,tertib solatnya & al-Quran juadah....."


Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

shah_hidayah86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.03.2008
Ahli No: 32774
Posting: 84
Dari: SHAH ALAM

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-12-09 20:13


Impianku....

nak futher masters,walimah sebelim 30 tahun, hantar parents pergi Mekah...InsyALLAH.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_hidayah86Profil   Hantar PM kepada shah_hidayah86   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.117211 saat. Lajunya....