Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 05-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Aku bersama sangkaan hambaKu padaKu, jika sangkaannya baik maka baiklah baginya, dan jika sangkaannya buruk maka buruklah baginya.
-- Hadis Qudsi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 11 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 12 hari yang lalu
nur_tinta: 18 hari yang lalu
kasih_kekasih: 34 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: betul ke?????


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» betul ke?????

Please Mendaftar To Post


Oleh betul ke?????

teratai_ikien
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 30855
Posting: 21
Dari: batu pahat

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 12:00


teratai nak tanya betul ke lelaki ini perlukan perempua sebagai smagat dia ek???? kepada kaum adam jawabla sebagai naluri seorang lelaki .... :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For teratai_ikienProfil   Hantar PM kepada teratai_ikien   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 12:11


ada yang perlu.

ada yang tak perlu.

ada lelaki yang jenis garang dan panas baran. tapi merasakan memerlukan sokongan dari seorang wanita tersayang.

ada lelaki yang jenis lembut dan penyabar. tapi tak perlu sokongan dan semangat dari seorang wanita tersayang.

p/s : this is from my point of view only. dari pandangan sendiri terhadap kaum adam ni. hoho


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Mulya
WARGA SETIA
Menyertai: 10.09.2007
Ahli No: 31000
Posting: 1015
Dari: SELANGOR DARUL EHSAN

indonesia  


posticon Posting pada: 06-02-09 12:13


Pada 06-02-09 12:00 , teratai_ikien posting:

!!! QUOTE !!!

teratai nak tanya betul ke lelaki ini perlukan perempua sebagai smagat dia ek???? kepada kaum adam jawabla sebagai naluri seorang lelaki .... :sopan:
bukan untuk semangat lah..."nabi adam dapat hawa sebab sunyi kat syurga"(wallau'alam)..
dulu ramai juga yang kata.."saya nak gf agar semangat sekolah.."saya kata..tipu saja..semangat ke sekolah adalah..semangat study menurun..


-----------------
ya allah terimalah hidup matiku untukmu.."ya allah..izinkanlah aku mati untukMU..hamba mohon dengan sangat ya allah.."kuatkanlah aku dan berikanlah kesabaran


Bookmark and Share

    


  Member Information For MulyaProfil   Hantar PM kepada Mulya   Pergi ke Mulya's Website   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 06-02-09 12:31


Ha... mulya, jawapan jujur kamu apa ..?? ahahhaha :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 12:38


mungkin juga agaknya..1 contoh lah, kalau lelaki ni merokok, dapat pasangan yang tak suka rokok, dia akan berusaha berhenti merokok supaya dapat puaskan hati pasangannya..mungkin sebelum ni dia pernah try tapi tak ada siapa yang push dia, so dia buat tak kisah saja lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

nur_kasih511
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.03.2008
Ahli No: 32942
Posting: 108
Dari: MaRanG, GaNuUu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 13:07


Pada 06-02-09 12:38 , ardani posting:

!!! QUOTE !!!

mungkin juga agaknya..1 contoh lah, kalau lelaki ni merokok, dapat pasangan yang tak suka rokok, dia akan berusaha berhenti merokok supaya dapat puaskan hati pasangannya..mungkin sebelum ni dia pernah try tapi tak ada siapa yang push dia, so dia buat tak kisah saja lah...


sokong2....terjadi kat along saya sendiri...berkesan... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kasih511Profil   Hantar PM kepada nur_kasih511   Quote dan BalasQuote

ANSHU
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2009
Ahli No: 36822
Posting: 342
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 14:36


hm...ada betulnye agaknya....heeee:P
adam dan hawa saling memerlukan...biasa lah tu....:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ANSHUProfil   Hantar PM kepada ANSHU   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 19:25


Pada 06-02-09 14:36 , ANSHU posting:

!!! QUOTE !!!

hm...ada betulnye agaknya....heeee:P
adam dan hawa saling memerlukan...biasa lah tu....:-)



:lol: saya pun rasa macam tu lah anshu..adam dah hawa satu padanan yang cukup lengkap..rasa2nye lah.. :-P


-----------------
** Keep your friends close,
    And your enemies closer**


Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

jebat_86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.10.2008
Ahli No: 35674
Posting: 121

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 22:41


rasanya bukan sebagai semangat tapi...more to pendamping..peneman..pasal kalau contoh rokok tu, itu bukan semangat..dia bhenti mrokok sebab nak juga hati pasangan..bukan pasal dia betul-betul brsemangat nak bhenti..tapi boleh terima lah smngat tu.. sebab nabi adam a.a kat syurga dulu xbsemangat saja tapi bila ada hawa..happy saja..terus bersemangat..:D

Ada peneman = semangat
tak ada peneman = xsemangat

tapi kalau lelaki yang ada pneman tapi xsemangat ada juga..
manenye nak semangat kalau asyik berleter saja..hehe..:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For jebat_86Profil   Hantar PM kepada jebat_86   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-02-09 23:57


salamun alaik...

hmm ye kut..kan ada pepatah yang mngatakan "behind every man have a woman" cuba tengok setiap pemimpin dunia yang hebat.ada pendamping yang setia disisinya iaitu isteri.. :-) :bunga:


-----------------
masih ku di dalam pencarian abadi..yang belum pasti kutemui jika mendamba cinta selain Illahi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

swordofdeen
WARGA SETIA
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1307
Posting: 632
Dari: Somewhere on this earth

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-02-09 01:25


Pada 06-02-09 12:00 , teratai_ikien posting:

!!! QUOTE !!!

teratai nak tanya betul ke lelaki ini perlukan perempua sebagai smagat dia ek???? kepada kaum adam jawabla sebagai naluri seorang lelaki .... :sopan:


So, teratai, perempuan perlu lelaki tak? boleh jawab?

Jawapan:___________

Bookmark and Share

    


  Member Information For swordofdeenProfil   Hantar PM kepada swordofdeen   Pergi ke swordofdeen's Website   Quote dan BalasQuote

kayu_Manis86
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.11.2008
Ahli No: 35876
Posting: 65
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 07-02-09 10:45


Fitrah Allah menjadikan segala sesuatu itu berpasang-pasangan.. hebat dan kuat seorang lelaki tetap memerlukan lemah lembut seorang wanita dan begitulah sebaliknya.. Tak usah lah dipertikakikan keperluannya..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kayu_Manis86Profil   Hantar PM kepada kayu_Manis86   Quote dan BalasQuote

teratai_ikien
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 30855
Posting: 21
Dari: batu pahat

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-02-09 12:43


mmm bagi terataila kan perempuan memang perlukan seorang lelaki sebagai pebimbing mereka .....

Bookmark and Share

    


  Member Information For teratai_ikienProfil   Hantar PM kepada teratai_ikien   Quote dan BalasQuote

nadia_khalit
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.06.2008
Ahli No: 33692
Posting: 163
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-02-09 12:54


Pada 12-02-09 12:43 , teratai_ikien posting:

!!! QUOTE !!!

mmm bagi terataila kan perempuan memang perlukan seorang lelaki sebagai pebimbing mereka .....


betul tu..tapi nak cari yang boleh jadi pembimbing tu yang payah...hahaha
takper2,tak ada bf tak mengapa..yang penting ada bezfren yang boleh bimbing ok apa..heheheh


-----------------
Setiap yang berlaku ada hikmahnyer..Fikirkanlah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_khalitProfil   Hantar PM kepada nadia_khalit   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 12-02-09 13:20


Pada 07-02-09 10:45 , kayu_Manis86 posting:

!!! QUOTE !!!

Fitrah Allah menjadikan segala sesuatu itu berpasang-pasangan.. hebat dan kuat seorang lelaki tetap memerlukan lemah lembut seorang wanita dan begitulah sebaliknya.. Tak usah lah dipertikaikan keperluannya..:-)


:sopan: :bunga:


-----------------
http://www.dapatwang.com/?id=laila82


Bookmark and Share

    


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

PuteraAlamMaya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.01.2009
Ahli No: 36871
Posting: 51
Dari: KL

Johor  


posticon Posting pada: 12-02-09 14:14


Ada masanya perempuan ni bagi semangat pada lelaki dalam kehidupan....
yang mana faham situasi & keadaan si lelaki...
Kasihnya tulus ikhlas & tidak berpura2...

& ada masanya perempuan ni makin menyesakkan & makin membuntukan lagi keadaan kebuntuan yang sedia ada dengan karenah moody tak bertempat & kata2nya yang menyinggung perasaan.

Para lelaki pernah rasa tak bilamana diri tengah dalam kekusutan dengan pelbagai masalah itu ini lepas itu ditambahkan lagi dengan karenah & sikap negatif para perempuan ni yang tidak memahami...
Tekanan perasaan tak? hehe.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For PuteraAlamMayaProfil   Hantar PM kepada PuteraAlamMaya   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 12-02-09 15:16


Pada 06-02-09 12:11 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

ada lelaki yang jenis garang dan panas baran. tapi merasakan memerlukan sokongan dari seorang wanita tersayang.



shye, sapa yang garang & panas baran tu? hehehe... gurau-gurau saja ye shye. jangan marah... :-D

persoalan ini, saya rasa lain org lain lah caranya. ada setengah laki tu independent, tak perlu sokongan mana-mana perempuan untuk menaikkan semangat dia....dan juga sebaliknya.

tapi saya rasa, org perempuan ni sedikit sebanyak akan mempengaruhi juga pasangan mereka. so, org perempuan kena lah jadi supportive sikit dengan suami mereka. kalau kita bagi sokongan, of course suami pun suka dan bertambah semangat dalam membuat sesuatu.

Wallahua'lam...

p/s: pernah ada pengalaman sebegini. hoho...



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-02-09 16:13


oooiittt.. mujur saya perasan posting syira ni..

haha. garang dan panas baran tu, ayah saya agaknya... :sopan: :P


p/s: ni sejak bila tiru saya 'hoho-hoho' ni? huhuhu


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-02-09 16:17


Bagi saya maybe perlu agaknya..ada kawan-kawan saya yang perempuan kalau putus cinta ke, ada masalah ke, semua tanya den...minta semangat dan pendapat..huhuh.. walhal saya ni bukannya kaunselor, hanyalah gomen serbant...huhh

p/s : kaunselorkah aku? `hoho`... hihih

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-10-09 13:02


:-D den tahu akasia ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-10-09 14:23


pada saya tak perlu, saya ada cara tersendiri untuk naikkan semangat..


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 22-10-09 14:26


Pada 06-02-09 12:00 , teratai_ikien posting:

!!! QUOTE !!!

teratai nak tanya betul ke lelaki ini perlukan perempua sebagai smagat dia ek???? kepada kaum adam jawabla sebagai naluri seorang lelaki .... :sopan:
memang betul, bagi saya dr dulu sampai dah kawin pun masih perlukan kata semangat dr seorang perempuan bgelar ibu. dan sekarang bertambah lagi seorang perempuan bgelar isteri yang selalu mmberi semangat

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 00:11


tengok lagu bidadari dan pemaisuri... lagu untuk isteri...
betul-betul... untuk isteri... kejayaan lelaki mesti ada perempuan disisinya....

macam tu juga perempuan, ada perkara diluar batasan perempuan,,
perempuan pun sama....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

ibnusina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10405
Posting: 146
Dari: bumi ciptaan-NYA

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-10-09 08:14


depend pada lelaki tu...kadang-kadang kita (tak kira laki atau perempuan) need something / someone yang boleh memotivasikan kita untuk bergerak. kita perlukan seseorang yang boleh memberi pendapat dan semangat jika kita sedang jatuh..kalau kita jatuh seorang-seorang..pahitnya kita rasa seorang-seorang..tanpa teman di sisi..sakit juga tu..tapi bila kita ada teman,kita boleh berbicara dan meluahkan kepahitan tu pada teman kita..sekurang2nya ringan sikit beban tu...so tak salah dikatakan memang lelaki perlukan wanita untuk menguatkan semangatnya..wanita ni kan lembut..bersifat keibuan..perasaan memahami itu lebih dirasai oleh wanita...jadi lebih mudah pada seseorang lelaki untuk berbincang dan minta pendapat dengan kaum wanita....


-----------------
Disela kesakitan yang menghantarku pada nestapa
Ku tersedar….
Hanya DIA yang masih ku punya..


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnusinaProfil   Hantar PM kepada ibnusina   Quote dan BalasQuote

aqil
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.08.2005
Ahli No: 17966
Posting: 162
Dari: PAHANG

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-10-09 01:15


macam-macam pendapat ahli ukhwah ye
sebnarnya lelaki dan perempuan saling memerlukan

Bookmark and Share

    


  Member Information For aqilProfil   Hantar PM kepada aqil   Quote dan BalasQuote

wildan85
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2009
Ahli No: 37649
Posting: 493
Dari: selangor

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 30-10-09 02:50


Pada 30-10-09 01:15 , aqil posting:

!!! QUOTE !!!

macam-macam pendapat ahli ukhwah ye
sebnarnya lelaki dan perempuan saling memerlukan

betul..betul..betul...

perigi perlukan timba or timba yang perlukan perigi..?hhmmm..

mana-mana lah...nak perigi perlukan timbe pun betul..nak timba perlukan perigi pun betul jugak...

saling memerlukan..saling menguatkan...


-----------------
Hai orang-orang yang beriman, peliharalah dirimu dan keluargamu dari api neraka yang bahan bakarnya adalah manusia dan batu; penjaganya malaikat-malaikat yang


Bookmark and Share

    


  Member Information For wildan85Profil   Hantar PM kepada wildan85   Pergi ke wildan85's Website   Quote dan BalasQuote

wildan85
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2009
Ahli No: 37649
Posting: 493
Dari: selangor

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 30-10-09 02:50


Pada 30-10-09 01:15 , aqil posting:

!!! QUOTE !!!

macam-macam pendapat ahli ukhwah ye
sebnarnya lelaki dan perempuan saling memerlukan

betul..betul..betul...

perigi perlukan timba or timba yang perlukan perigi..?hhmmm..

mana-mana lah...nak perigi perlukan timbe pun betul..nak timba perlukan perigi pun betul jugak...

saling memerlukan..saling menguatkan...


-----------------
Hai orang-orang yang beriman, peliharalah dirimu dan keluargamu dari api neraka yang bahan bakarnya adalah manusia dan batu; penjaganya malaikat-malaikat yang


Bookmark and Share

    


  Member Information For wildan85Profil   Hantar PM kepada wildan85   Pergi ke wildan85's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-09 09:09


Banyak nya tajuk betul ke. Tolong gunakan tajuk yang lebih tepat, ringkas dan padat ye. Terima kasih daun keladi..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 05-11-09 12:53


Pada 06-02-09 12:00 , teratai_ikien posting:

!!! QUOTE !!!

teratai nak tanya betul ke lelaki ini perlukan perempua sebagai smagat dia ek???? kepada kaum adam jawabla sebagai naluri seorang lelaki .... :sopan:


Tak perlu.. Lelaki perlu berdikari sendiri..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-09 13:31


Pada 30-10-09 02:50 , wildan85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-09 01:15 , aqil posting:

!!! QUOTE !!!

macam-macam pendapat ahli ukhwah ye
sebnarnya lelaki dan perempuan saling memerlukan

betul..betul..betul...

perigi perlukan timba or timba yang perlukan perigi..?hhmmm..

mana-mana lah...nak perigi perlukan timbe pun betul..nak timba perlukan perigi pun betul jugak...

saling memerlukan..saling menguatkan...



yang memang saya setuju....hehehehe


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.136616 saat. Lajunya....