Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Makin lama kita fikirkan sesuatu, makin malas kita nak buat sesuatu

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 52
Ahli: 0
Jumlah: 52




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 6 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 16 hari yang lalu
eme86: 17 hari yang lalu
sunan-faqih: 22 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Kelab Ustaz Azhar


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab Ustaz Azhar

Please Mendaftar To Post


Oleh Kelab Ustaz Azhar

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-12-08 22:46


tak tau dah ada ke belom tajuk ni...
saya tak jumpa,so saya buat lah...


siapa yang pernah dengar???
saya peminat lah jugak,jadi makin semangt pula nak dengar pasal agama Kalau ustaz azhar yang bagi ceramah..
alhamdulillah saya baru sekali berpeluang ikut serta ceramah agama ustaz azhar..walaupun asal terang,tapi dapat serta cramah kat pahang....

memang power lah.........
sempoi


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 01-01-09 00:19


memang seorang ustaz yang sempoi...kelakar habis, tapi pengisian nya tetapi ada...

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-01-09 09:01


Salam. Ustaz Azhar yang mana satu ni? Ustaz Azhar Idrus ke atau (Dr.) Ustaz Azhar Mulkan?


-----------------
zwani.com myspace graphic comments


Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-01-09 22:40


ustaz azhar idrus....
ustaz yang paling sempoi...
tapi pekat lah bahasa terang dia...
org luar tak tau paham ke tak

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

are_dik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2004
Ahli No: 12567
Posting: 93
Dari: student

Perak   avatar


posticon Posting pada: 03-01-09 00:21


ustaz Azhar mana?saya pun ada ustaz Azhar juger masa time sek main dulu..takkan ada kelab agaknya...hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_dikProfil   Hantar PM kepada are_dik   Pergi ke are_dik's Website   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 03-01-09 00:36


salam saya first dengar kat you tube...best ustaz ni...kate2nye penuh pengisian...banyak sirinye kat youtube saya da dengar

Bookmark and Share

    


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-01-09 11:47


sahabat-sahabat boleh search kat youtube ataupon portal2 lain...

ni group friendster:http://www.friendster.com/group/tabmain.php?gid=1494170

ni blog : ge:     www.digitalmukmin.com/

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-01-09 11:57


kat sini tak ramai ek yang suka dengar ceramah ustaz azhar?????
kat u saya,ramai yang suka....
lwak jugak

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-11-09 21:12


biasanya budak-budak u ni suka dengar ceramah ustaz azhar kan?


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-11-09 21:31


ustaz azhar bagus..penyampaiannya senang d fahami dan menyengat d hati..


-----------------
"kullu amm waentum bikhair".

Allah didahulukan Nabi Muhammad menjadi ikutan..


Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-11-09 16:42


ye,
tarikan tu ada...buat muda mudi tertarik...


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

ukhtizahra91
Warga Rasmi
Menyertai: 26.10.2009
Ahli No: 37838
Posting: 6
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-11-09 20:55


salam.ana memang suka sangat dengan ceramah beliau.dalam laptop ana banyak sangat ceramah beliau.sangat berkesan.ana teringin sangat nak jumpa beliau dan menghadiri ceramah beliau.sesiapa ada info pasal beliau tolong bagitahu ana ye.syukran.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhtizahra91Profil   Hantar PM kepada ukhtizahra91   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-11-09 21:01


emm...sekarang ada kat pasir gudang..lama tak pergi..dulu selalu pergi,lepas itu lepak dengan group mereka pas cramah..biasa ustaz tak ada....dia biasa bagi cramah 4 minggu sbln...dah ada jdual tetap kat mana-mana...
ukhtizahra91 duduk area mana?
Kalau kat k terang,ladang,bukit kecil,gelong bilal lah dekat...


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

syed
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 29.10.2003
Ahli No: 4767
Posting: 1804
Dari: Ardhullahi Wasi'atun

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 16:35


yang sedap bila dia dok cerita tentang tok imam yang jahil..naik sakit perut gelak..


-----------------
"kullu amm waentum bikhair".

Allah didahulukan Nabi Muhammad menjadi ikutan..


Bookmark and Share

    


  Member Information For syedProfil   Hantar PM kepada syed   Pergi ke syed's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 22:39


rindu nak ikut cramah ustaz azhar.....lama tak dengar lah.....balik akmpung kena follow ini


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

hyuga_neiji
Warga Rasmi
Menyertai: 05.01.2010
Ahli No: 38940
Posting: 2
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-01-10 16:59


memang best ceramah dia
rugi siapa yang tak dengr

Bookmark and Share

    


  Member Information For hyuga_neijiProfil   Hantar PM kepada hyuga_neiji   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-01-10 08:18


ustaz azhar idrus ye..
di hari itu abang ipar pasang dalam kereta...
lawak pula ceramah ustaz ni..
tapi yang ana xthn dengar loghat ustaz tu..
pening ana nak faham mula-mula..
tapi buat-buat faham jeqlah..
abang ipar memang faham sebab dia orang pahang..
confirm dia faham..


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

ridhuan-ajmain
Warga 1 Bintang
Menyertai: 30.10.2009
Ahli No: 37967
Posting: 26
Dari: Dari ALLAH Kita Datang & kepada ALLAH Jua Kita Akan D Kembalikan, untuk D Hisab segala Kerja buat

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-01-10 08:39


I LOVE U SO MUCH....
AL- FADHiL Ustaz AZHAR iDRUS

From : Murid Ustaz D aLam Maya

Bookmark and Share

    


  Member Information For ridhuan-ajmainProfil   Hantar PM kepada ridhuan-ajmain   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-03-10 12:44


ustaz azhar minat ambil gambar..gambar-gambar yang dia ambil pun cantik...sesiapa yang minat pasal kamera,boleh lah join ustaz azhar..yang saya tahu,dia akan keluar outing...macam nak ambil gambar..sesiapa boleh ikut lah agaknya


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

melo_sakura
Warga Rasmi
Menyertai: 15.03.2010
Ahli No: 39482
Posting: 7

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-03-10 18:27


salam.kat rumah penuh dengan cd ustaz ni tapi yang ori saja..
tapi yang kesalnya ada pihak yang tak boleh terima apa yang ustaz nak sampaikan siap bidas balik ustaz lagi..
..isk3..sedih betul

Bookmark and Share

    


  Member Information For melo_sakuraProfil   Hantar PM kepada melo_sakura   Quote dan BalasQuote

pakdo_wee
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.03.2010
Ahli No: 39476
Posting: 21

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-03-10 18:46


sesiapa yang ingin mendegar dan mendownload pengajian dr ustaz azhar dan ustaz2 yang lain lagi,,sila click disini..http://www.mymaktabaty.com/



Bookmark and Share

    


  Member Information For pakdo_weeProfil   Hantar PM kepada pakdo_wee   Quote dan BalasQuote

itqaan_muslim
Warga 5 Bintang
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25573
Posting: 353
Dari: tronoh

Kelantan  


posticon Posting pada: 16-03-10 19:16


kat sini pun boleh juga....

http://www.ustazazhar.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For itqaan_muslimProfil   Hantar PM kepada itqaan_muslim   Pergi ke itqaan_muslim's Website   Quote dan BalasQuote

nordalily

Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14076
Posting: 178
Dari: sg buloh

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-03-10 20:06


salam ukhwah,

terima kasih ye info yang diberikan.... best ceramah ustaz azhar.... :D

senyum sokmo deh..... :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For nordalilyProfil   Hantar PM kepada nordalily   Pergi ke nordalily's Website   Quote dan BalasQuote

limah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.10.2009
Ahli No: 37835
Posting: 149

blank   avatar


posticon Posting pada: 17-03-10 08:38


Assalamualaikum semua top sungguh ustaz azhar ni ya. macam ustaz ismail kamuslah. akak belum pernah dengar lagi tapi nanti lunch time boleh dengar kat web site yang u all beri.

bagus juga ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

NurArisha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.03.2005
Ahli No: 15005
Posting: 278
Dari: Wangsa Maju, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-03-10 23:08


:) saya 1st time dengar ceramah dia..tahun lepas. penyampaian bersahaja dia dan tak skema..dengar memang tak mengantuk.., dan mudah faham..


-----------------
Assalalualaikum..
Kejujuran adalah sebahagian dari insan yang cintakan Allah s.w.t.


Bookmark and Share

    


  Member Information For NurArishaProfil   Hantar PM kepada NurArisha   Pergi ke NurArisha's Website   Quote dan BalasQuote

pakdo_wee
Warga 1 Bintang
Menyertai: 13.03.2010
Ahli No: 39476
Posting: 21

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-03-10 23:26


Pada 17-03-10 23:08 , NurArisha posting:

!!! QUOTE !!!

:) saya 1st time dengar ceramah dia..tahun lepas. penyampaian bersahaja dia dan tak skema..dengar memang tak mengantuk.., dan mudah faham..



betul-betul tu..1st time dengar ceramah ustaz azhar..mesti nak dengar lagi... :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For pakdo_weeProfil   Hantar PM kepada pakdo_wee   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-03-10 12:35


Pada 16-03-10 18:27 , melo_sakura posting:

!!! QUOTE !!!

salam.kat rumah penuh dengan cd ustaz ni tapi yang ori saja..
tapi yang kesalnya ada pihak yang tak boleh terima apa yang ustaz nak sampaikan siap bidas balik ustaz lagi..
..isk3..sedih betul


ada ke?siapa?
ori itu..bagus-bagus.....


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

acok_86
WARGA SETIA
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25020
Posting: 565
Dari: tawau,SABAH BAH

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-03-10 18:28


boleh paham sikit-sikit..tapi memang lawak bah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For acok_86Profil   Hantar PM kepada acok_86   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-03-10 17:14


ala,time org gelak,gelak saja Kalau tak paham..huhuhuhu


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

ikhwan_islam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.02.2009
Ahli No: 37043
Posting: 360
Dari: KUIS Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-10 17:34


pernah tengok..tapi macam ustz2 biasa saja..main sampai2kn saja dr buku. kadang ada juga yang brtentangan dengan sunnah dalam buku tu, tapi disampaikan juga..

manusia tak lepas dr brbuat salah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwan_islamProfil   Hantar PM kepada ikhwan_islam   Quote dan BalasQuote

acok_86
WARGA SETIA
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25020
Posting: 565
Dari: tawau,SABAH BAH

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-03-10 23:30


Pada 24-03-10 17:34 , ikhwan_islam posting:

!!! QUOTE !!!

pernah tengok..tapi macam ustz2 biasa saja..main sampai2kn saja dr buku. kadang ada juga yang brtentangan dengan sunnah dalam buku tu, tapi disampaikan juga..

manusia tak lepas dr brbuat salah.


1. apa yang bertentangan dengan sunnah tu??

2. apa yang saudara cuba sampaikan dengan sifat ustaz azhar yang menyampaikan sesuatu yang bertentangan dengan sunnah??

Bookmark and Share

    


  Member Information For acok_86Profil   Hantar PM kepada acok_86   Quote dan BalasQuote

ikhwan_islam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.02.2009
Ahli No: 37043
Posting: 360
Dari: KUIS Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-10 23:35


ustaz tu bagus..cukup bagus..

manusia tak lepas dr brbuat salah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwan_islamProfil   Hantar PM kepada ikhwan_islam   Quote dan BalasQuote

acok_86
WARGA SETIA
Menyertai: 29.06.2006
Ahli No: 25020
Posting: 565
Dari: tawau,SABAH BAH

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-03-10 00:54


kadang-kadang manusia suka menegur orang lain sesuatu yang dia tidak suka, tetapi dia tidak sedar bahawa dia juga melakukan perkara yang dia tidak suka itu..

untuk renungan kita bersama,,acok_86
tawau sabah bah..semoga ulama seperti ustaz azhar terus tabah berjuang di medan kuliah2..

Bookmark and Share

    


  Member Information For acok_86Profil   Hantar PM kepada acok_86   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-03-10 13:48


Pada 24-03-10 23:30 , acok_86 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-03-10 17:34 , ikhwan_islam posting:

!!! QUOTE !!!

pernah tengok..tapi macam ustz2 biasa saja..main sampai2kn saja dr buku. kadang ada juga yang brtentangan dengan sunnah dalam buku tu, tapi disampaikan juga..

manusia tak lepas dr brbuat salah.


1. apa yang bertentangan dengan sunnah tu??

2. apa yang saudara cuba sampaikan dengan sifat ustaz azhar yang menyampaikan sesuatu yang bertentangan dengan sunnah??


apa yang awak maksudkan dari bertentangan dengan sunnah?
boleh beritahu fakta yang mana?


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

ikhwan_islam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.02.2009
Ahli No: 37043
Posting: 360
Dari: KUIS Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-03-10 14:06


saya pernah dengar apa yang ustaz tu sampaikn.
saya dah lupa, kalau tak silap tentang talkin di atas kubur."wallahu'alam"

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwan_islamProfil   Hantar PM kepada ikhwan_islam   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-04-10 12:02


apa yang dia ckpkan...dan boleh bagitahu video mana...nanti saya tnyakn ustaz tu melalui kawan saya


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.13789 saat. Lajunya....