Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang yang berada di puncak gunung itu tidak diletakkan di situ, sebaliknya mendaki dari bawah
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 13 jam, 7 minit yang lalu
lidah-penghunus: 3 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Peluang Pekerjaan
Topik: Kerja Sambilan


Carian Forum

Moderator: Administrator, RuMaishaaa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Peluang Pekerjaan
    »» Kerja Sambilan

Please Mendaftar To Post


Oleh Kerja Sambilan

pewaris_negeri86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.11.2006
Ahli No: 27427
Posting: 116
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 13:04


Sesiapa yang berminat kerja sambilan 'Edar Flyer' sila sms "Flyer Nama Alamat" ke 016 3482482 atau email ke [email protected].


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For pewaris_negeri86Profil   Hantar PM kepada pewaris_negeri86   Pergi ke pewaris_negeri86's Website   Quote dan BalasQuote

akil78
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.01.2009
Ahli No: 36927
Posting: 209
Dari: selangor, malaysia

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-02-09 14:30


boleh ana tau ini bisnes apa
boleh terang dengan lebih lanjut..
apa kelebihannya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For akil78Profil   Hantar PM kepada akil78   Pergi ke akil78's Website   Quote dan BalasQuote

Mercury
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36416
Posting: 83

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-02-09 11:13


tu lah.. boleh bagi lebih detail pasal kerja nia?

Bookmark and Share

    


  Member Information For MercuryProfil   Hantar PM kepada Mercury   Pergi ke Mercury's Website   Quote dan BalasQuote

Mercury
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2008
Ahli No: 36416
Posting: 83

Johor   avatar


posticon Posting pada: 17-02-09 11:13


tu lah.. boleh bagi lebih detail pasal kerja nia?

Bookmark and Share

    


  Member Information For MercuryProfil   Hantar PM kepada Mercury   Pergi ke Mercury's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-01-10 16:50


saya pun buat part time..macam-macam...diversified source of income..janji halal..now tengah sediakan project merangkap proposal paper untuk satu syarikat yang nak memohon grant dari pada MOSTI. pening juga tapi lumayan, apapun siapa ada kerja dengan MOSTI kat sini?


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 12-01-10 17:40


Menarik Ryzul. Masih di Dayabumi? Berapa caj untuk project paper mohon grant?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 11:13


Pada 12-01-10 17:40 , Kang posting:

!!! QUOTE !!!

Menarik Ryzul. Masih di Dayabumi? Berapa caj untuk project paper mohon grant?



masih disana tapi pergi merata-rata..

bergantung kepada
kesusahan untuk aquire fund tu, danaspek teknikalnya..contoh macam-macam kena submit dan provide...penyediaan kertas kerjanya..masa yang diambil...
juga bergantung kepada jumlah grant yang dipohon tu..

apa pun saya bukan "orang tengah" yang biasa suap orang sana sini, ini bukan kerja saya. kita pergi pada saluran yang betul "no under cover or under table"..


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 12:36


pewaris tu tak reply pun??

adakah bisnes yang meragukan??

:-)


-----------------
SENYUMLAH SELALU.. SENYUM ITU SEDEKAH.. :-)


Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

simple_NAH
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.08.2006
Ahli No: 26007
Posting: 77
Dari: shah alam

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 13:49


pewaris tak jawab pun..saya berminat ni


-----------------
Kalau hanya memikirkan "Apa kata orang..." bila pula masa nak mengenengahkan, "Apa kata saya..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For simple_NAHProfil   Hantar PM kepada simple_NAH   Quote dan BalasQuote

hafiz_along_83

Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3139
Posting: 772
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 13:52


itulah masalahnya.. dia mulakan tajuk forum, ajak orang buat itu ini, lepas itu menghilangkan diri.. tak pun dia tengah sibuk edar flyers tu agaknya.. tu yang tak dapat online..

:-)


-----------------
SENYUMLAH SELALU.. SENYUM ITU SEDEKAH.. :-)


Bookmark and Share

    


  Member Information For hafiz_along_83Profil   Hantar PM kepada hafiz_along_83   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 13-01-10 19:34


Pada 13-01-10 11:13 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-01-10 17:40 , Kang posting:

!!! QUOTE !!!

Menarik Ryzul. Masih di Dayabumi? Berapa caj untuk project paper mohon grant?



masih disana tapi pergi merata-rata..

bergantung kepada
kesusahan untuk aquire fund tu, danaspek teknikalnya..contoh macam-macam kena submit dan provide...penyediaan kertas kerjanya..masa yang diambil...
juga bergantung kepada jumlah grant yang dipohon tu..

apa pun saya bukan "orang tengah" yang biasa suap orang sana sini, ini bukan kerja saya. kita pergi pada saluran yang betul "no under cover or under table"..



(wawa menyampuk)

OoO..abang Zulman tak habaq pun dengan Wawa ye.. Hm..
Eh..eh! Kang kan dah kaya? nak buat part time juga ke..?? Hihi :-p


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

FAZIMY
Warga Rasmi
Menyertai: 16.02.2010
Ahli No: 39291
Posting: 10
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-02-10 17:02


Saya ingin mengambil kesempatan di sini, untuk memperkenalkan satu-satunya MLM yang patuh syariah. Produknya adalah buku-buku terbitan Telaga Biru. Penulis-penulisnya terdiri dari Dato' Ismail Kamus, Dr. haji. Fadzillah Kamsah, Irfan Khairi, Ustazah Siti Norba'payah, Ustaz Zahazan dan lain-lain.
Dengan modal RM90, tuan/puan boleh memiliki kedai online seperti yang saya miliki sekarang. Tuan/pun juga akan mendapat komisyen 20% dari jualan di kedai online.
Sekiranya tuan/puan menjadi pengedar, tuan/puan akan menikmati tambahan pendapatan dan bonus.
Sekiranya ada yang berminat, bolehlah hubungi saya di 019-7321972.
MENAMBAH ILMU, MENAMBAH PENDAPATAN DAN MENAMBAH SAHAM AKHIRAT :kelip:

Layari http://www.stormreaders.net/fazilah

Bookmark and Share

    


  Member Information For FAZIMYProfil   Hantar PM kepada FAZIMY   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.105677 saat. Lajunya....