Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
wyd1014: 14 hari yang lalu
haykal77: 22 hari yang lalu
Kakngah: 22 hari yang lalu
lidah-penghunus: 24 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: Jemputan ke Majlis Pernikahan Mulya & Wawa_83


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Jemputan ke Majlis Pernikahan Mulya & Wawa_83

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Jemputan ke Majlis Pernikahan Mulya & Wawa_83

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 15:54


erm....nak end lah pulak......... :berfikir: :berfikir: dah,jangan tukar topik.kembali ke topik asal.... :berfikir: :berfikir:


-----------------
Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah yang kita sangkakan.Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yang ingi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

adeq3101
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.07.2008
Ahli No: 34183
Posting: 45
Dari: S.T.P

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 16:01


Pada 24-11-08 15:54 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

erm....nak end lah pulak......... :berfikir: :berfikir: dah,jangan tukar topik.kembali ke topik asal.... :berfikir: :berfikir:



nak mencelah sikit...

4 -7..
tak silap kita ada dapat maklumat pukul 8 baru bagitau tak dapat pergi..


tak mengapalah..
lain kali cakap tak payah putar belit..
hu..
terkejut juga bila baca posting ni...

harap naz jangan keci hati tau...kita sama-sama besarkan balik hati yang dah keci ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq3101Profil   Hantar PM kepada adeq3101   Quote dan BalasQuote

adeq3101
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.07.2008
Ahli No: 34183
Posting: 45
Dari: S.T.P

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 16:18


pada wawa dan mulya...congra2late..majlis selesai akhirnya..

pada wawa minta maaf banyak-banyak tak dapat raikan bersama...hanya doa dari jauh saja kita hadiahkan...macam kita cakap sebelum ni, jadilah isteri yang terbaik d antara yang terbaik...
Mudah jalan untuk kita mengutip dan mengumpul pahala bilamana title "ISTERI" telah d perolehi..
jangan lepaskan peluang yang ada..
berbakti untuk suami sebaik-baiknya..

salam kebahagiaan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq3101Profil   Hantar PM kepada adeq3101   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 16:25


Pada 24-11-08 16:01 , adeq3101 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-11-08 15:54 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

erm....nak end lah pulak......... :berfikir: :berfikir: dah,jangan tukar topik.kembali ke topik asal.... :berfikir: :berfikir:



nak mencelah sikit...

4 -7..
tak silap kita ada dapat maklumat pukul 8 baru bagitau tak dapat pergi..


tak mengapalah..
lain kali cakap tak payah putar belit..
hu..
terkejut juga bila baca posting ni...

harap naz jangan keci hati tau...kita sama-sama besarkan balik hati yang dah keci ni..


ye..betul..betul.... :bye:


-----------------
Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah yang kita sangkakan.Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yang ingi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 17:12


Pada 24-11-08 14:46 , ardani posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum
sekadar nak berkongsi kegembiraan pasangan pengantin dan
bakal2 pengantin yang datang mlm 2 :-)

anyway thanks a lot 2 mujahid sebab sangat-sangat sportg sanggup ambik kami seorang demi seorang
untuk ckupkan team p sn..macam-macam hal sepanjang pjalanan..mujahid 2 sama lah macam umar xhenti2 dengan lawak dia 2 :lucu:
punya lah semangat nak tengok akad, siap minta tngguh lagi..sempat mujahid
mengungkapkan ayat power yang buat saya tergelak sakan..ops masih boleh control..
hei mujahid, nasib baik adieq dan srikandi xdengar apa yang hang sebut 2...

selepas ini saya doakan turn mujahid pula ikut jejak lgkah wawa..sahabat-sahabat sekalian, sapa yang setuju dengan saya, angkat tangann hehe _;P


hei silap pulak p menghayati suasana kesesakan jalanraya malam tu..dah tak dengar apa yang mujahid cakap.. :-D ha..saya sokong 777% lepas ni mujahid yang akan jalan dulu..sebab dia paling semangat sekali sampai sanggup cederakan kereta dia langgar lubang-lubang di jalan.. :lol: ..tapi orang yang bercakap ni bila lagi ye cik ardani??? tak sabar nak p raub ni..dulu masa kenduri tak boleh nak p.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 17:15


harap ke topik asal semula..

tak perlu cerita itu dan ini huraikan setiap kejadian :oops:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 27-11-08 11:02


Pada 24-11-08 00:52 , sunan-faqih posting:

!!! QUOTE !!!

Heh, baru saja nampak pasangan pengantin baru makan di Cafe Mahallah Ali, UIAM lepas maghrib tadi. :D


ye .. :-) Wawa, Mulya, Redha dan Rahman (Sahabat Mulya) dan abang kandung Mulya - abang Toyyib makan d situ.. Sempat juga lah Mulya kenalkn Wawa sebagai isteri pada kawan-kawan international dia "Hiya Zaujaty" Heheh :-D

Happynya baca posting kawan-kawan yang datang rumah .. thank you Vry much :-) 2 B honest, kami memang terlalu sibuk nak respon, ni pun Wawa curi2 posting sebab Mulya tengah brborak dengan jiran Wawa ni.

Apapun , kehidupn suami isteri pasti banyak dugaannnya .. macam Wawa-Mulya, kami baru kenal 3 mggu.. So banyak perkara yang kami belajar =2, b'- ansur .. ALHAMDULILLAH .. Mulya memang penyabar. thank you ALLAH SWT.. :-)

2 da nx 'candidate' yang nak bina masjid .. Ahlan Wa Sahlan :-)

thank you pada yang mndo'akan .. Wawa trharu sangat, even u all tak datang tapi ikhlas mndo'akan kami .. thank you ..

INSYA ALLAH, 2 c u all nx JK ... Wasalam :-)

P/S : Ada sesiapa yang tgkp gambar kami tak mlm tu? Wawa nak beli boleh tak ..?? Kami nak kumpul gambar pernikahn kami sbanyak yang mungkin .. Hihi :-D

==pada yang bertanya tentang pertemuan/perkenalan kami, INSYA ALLAH, Mulya akan tulis dalam blog dia .. Wawa pun tengah tunggu juga ni ==

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

TheSaint
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5229
Posting: 203
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 27-11-08 12:07


Pada 24-11-08 17:15 , kasih_kekasih posting:

!!! QUOTE !!!

harap ke topik asal semula..

tak perlu cerita itu dan ini huraikan setiap kejadian :oops:



betul tu kata Pengarah........janganlah kat mana-mana pun carik publisiti murahan saja dan nak menonjolkan diri.....nak menunjuk gipang.............

lagi satu.....bukan satu saja ahli ukhwah yang kahwin...ramai... apalasl nak kecoh..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For TheSaintProfil   Hantar PM kepada TheSaint   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 12:17


tutup saja lah topik ni.... buka topik lain saja.... :oops:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» Jemputan ke Majlis Pernikahan Mulya & Wawa_83

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102102 saat. Lajunya....