Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 11-08-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
lidah-penghunus: 3 hari yang lalu
muslimiman: 18 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 19 hari yang lalu
nur_tinta: 25 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: KOngsi Password


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» KOngsi Password

Please Mendaftar To Post


Oleh KOngsi Password

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:05


pernahkan sahabat sekalian membenarkan diri sahabat berkongsi password ATM, komputer, atau log in pasword untuk email, atau portal macam Maybank2u atau ukhwah ni dengan sesiapa .
macam dengan suami/isteri ke...atau dengan "couple" ke..atau dengan mak bapak ke..atau dengan kawan-kawan ke..

pernahkah sahabat sekalian terfikir kesan jangka panjang jika berkongsi password ni...


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:10


salam ...

saya berkongsi dengan suami..
dia tau pswrd saya dan saya tau pswrd dia..
masing-masing percaya diri masing-masing..

alang2 dah kongsi hidup dengan dia eloklah kongsi segala-galanya.. :kelip:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

bintanghati2008
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.07.2008
Ahli No: 34147
Posting: 217
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:12


assalammualaikum

saya pernah berkongsi password dengan kekasih tetapi dia mengkhianati saya.. saya percaya dengan dia dan akhirnya saya tertipu

hingga sekarang saya tak pernah berkongsi password dengan sesiapa termasuk suami...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintanghati2008Profil   Hantar PM kepada bintanghati2008   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:21


saya pena kongsi pasword dengan kekasih hati dulu, dia tau pasword saya, saya tau pasword dia....sekarang da xkapel lagi, so password pun da tukar...kenangan lalu menggamit perasaan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:24


bagi saya password benda yang agak peribadi so saya rasa untuk berkongsi password ni memang agak keberatan juga. saya tidak pernah berkongsi password dengan sesiapa. baik dengan keluarga ataupun sahabat..


p/s: tak pernah terfikir pun nak kongsi password :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

nurul_wardina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.08.2005
Ahli No: 18153
Posting: 40
Dari: sarawak

Sarawak  


posticon Posting pada: 13-11-08 10:25


erk...huhu,,takpernah pun
mungkin saya single lagi agaknya,,,kuikuikui

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_wardinaProfil   Hantar PM kepada nurul_wardina   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:27


Pada 13-11-08 10:12 , bintanghati2008 posting:

!!! QUOTE !!!

assalammualaikum

saya pernah berkongsi password dengan kekasih tetapi dia mengkhianati saya.. saya percaya dengan dia dan akhirnya saya tertipu

hingga sekarang saya tak pernah berkongsi password dengan sesiapa termasuk suami...


ini yang kita tak inginkan. lihat saja akibatnya. hakikatnya saya memang susah percaya orang lain.



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:38


Pada 13-11-08 10:12 , bintanghati2008 posting:

!!! QUOTE !!!

assalammualaikum

saya pernah berkongsi password dengan kekasih tetapi dia mengkhianati saya.. saya percaya dengan dia dan akhirnya saya tertipu

hingga sekarang saya tak pernah berkongsi password dengan sesiapa termasuk suami...


saya pernah tengok movie inggeris... sebab kongsi password. lelaki tu terus jatuh miskin....segalanya habis....duit...maklumat diri..lesen memandu dibatalkan...transaksi perniaagan dipindahkan ..semuanya di kebas..

saya pun tak pernah kongsi password... even dengan isteri...sebab saya menghormati privacy dia...dengan syarat dia tahu jaga diri dan tahu siapa dirinya....same happen dengan saya..dia pun tak pernah minta kongsi password saya ..dan tertakluk dengan syarat yang sama..


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:45


saya kongsi password dengan adik beradik saya,,sebab dulu mereka pegang ATM card saya..sekarang ni mereka da bagi balik,,,sebab dulu,,pembaziran yang ketara dalam hidup saya,.,.apabila saya tak pandai menguruskan wang gaji.,..so mereka ambil tindakan macam tu,,,,,sampai sekarang ada atm kad kat mereka lagi,,,cuma kad gaji...ada kat saya,,,


tapi pasword untuk ukhwah,,emel,,,ym,,hehehe,,,saya seorang saja tau......

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:47


kongsi password apa yang patut saja..macam cimb bank, kawan tu tak reti guna..so apa-apa saya dia minta bantuan saya untuk buat apa yang patut...xdanya nak ambik pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:54


Pada 13-11-08 10:45 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!



tapi pasword untuk ukhwah,,emel,,,ym,,hehehe,,,saya seorang saja tau......


umar..tapi ramai jugak yang kongsi pasword untuk perkara diatas..kalau suami isteri boleh tahan lagi..
kalau "couple" ..haaa...macam mana tu..

kalau time suka..semuanya ok..
kalau time berperang...huhuhu.. habis "digodamnya" email atau ym atau PM couple dia tu...sebelum cabut lari...


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:55


Pada 13-11-08 10:47 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

bla.. bla.. bla.. ambik pun...



kena ajarkan dia guna.. takkan sampai bila-bila nak mengharap orang lain tolong gunakan.. ish tak patut itu.. kalau awak tak ada di sisi nya,bagaimana ek? :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 11:03


uiks.. mana boleh kongsi password... password adalah hak peribadi tau... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 11:15


Pada 13-11-08 10:54 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-11-08 10:45 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!



tapi pasword untuk ukhwah,,emel,,,ym,,hehehe,,,saya seorang saja tau......


umar..tapi ramai jugak yang kongsi pasword untuk perkara diatas..kalau suami isteri boleh tahan lagi..
kalau "couple" ..haaa...macam mana tu..

kalau time suka..semuanya ok..
kalau time berperang...huhuhu.. habis "digodamnya" email atau ym atau PM couple dia tu...sebelum cabut lari...




tu lah,,,,memang betul apa yang anta katakan tu,,,,,sayang macam mana pun kita,,kan juga privite,,,,antara wang dan maruah,,,maruah lagi penting.....kalau atm tu,...maybe duit saja lah...tapi kalau perkara2 begitu membolehkan diri sendiri terfitnah,,,,lagi lah kasihan....hurm.......



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 13:06


Alhamdulillah..


Topik yang baik..
Hmm, kalau email, forum,paypal.. dll..
Buat apa nak berkongsi..

Selalunya saya tidak berkongsi..
Habis browse.. terus clear cookies dan cache..
(Tengok pada tool --> internet option)..
Sebab rasa lebih secure..

Hmm, saya pun tak berkongsi password untuk akaun..

Hmm, 'Join akaun' .. dan password cuma sesuai untuk pasangan yang dah berkahwin..

Ameen.


HambaNYA yang jahil,
-- Muddathsir


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 13:20


pernah dengan kawan baik..
minta tolong dia kuarkan duet dari atm sebab saya demam di hari itu...
alhamdulillah dia tak rosakkan kepercayaan saya pada dia..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 13-11-08 13:53


Assalamualaikum
saya berkongsi paswed dengan adik saya..mana budak ni... :berfikir: (Asward_hafiz), saya pun tahu paswed dia..berkongsi paswed dengan sahabat baik saya..mana dia ni... :berfikir: (Mutiara)...saya pun tahu paswed dia...saya berkongsi paswed dengan COW saya, saya pun tahu paswed dia...

kesan jangka panjang??
kepercayaan saya dibalas dengan baik... ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 16:21


Pada 13-11-08 13:53 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
bla..bla.. bla..

kesan jangka panjang??
kepercayaan saya dibalas dengan baik... ;-)




hehe.. iyalah memang lah dengan adik beradik tak ada masalah nak kongsi paswed makwed ni.. kalau saya pun tak kisah tapi tak pernah terpikir pun sebelum ni nak share paswed.. :berfikir:
tapi kalau dengan orang luar,saya kurang yakin dan kurang percaya.. hehe pendapat saja :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 19:12


:kelip: Berkongsi password?? yup berkongsi dengan adik tapi jez yang biasa saja lah macam yahoo,fs dan YM kalau ATM atau yang sulit memang tak lah..ala dengan adik sendiri dia takkan khianat..kalau dia buat juga..hah siap lah.. :-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 21:40


tak kongsi

secara kebetulan sama

err.. boleh konsider ke tu en zulman? ;)


** selamat lah PM2 'notie' ku dah BACA & delete :P


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

Aezza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.09.2005
Ahli No: 18979
Posting: 264
Dari: Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 21:49


Pada 13-11-08 13:20 , aieyda posting:

!!! QUOTE !!!

pernah dengan kawan baik..
minta tolong dia kuarkan duet dari atm sebab saya demam di hari itu...
alhamdulillah dia tak rosakkan kepercayaan saya pada dia..


lebih kurang sama saja ceritanya..
sebenarnya tak pernah kongsi atau bagitau sesiapa tentang password yang dibuat.. password.. kata laluan.. m.. tak suka bagi orang senang-senang lalu.. :lol:

p/s: tapi still bagi password atm kat kawan untuk tolong ambilkan duit sebab malas nak keluar.. macam mana tu..? :berfikir:


-----------------
Surah Muhammad: 7


Bookmark and Share

    


  Member Information For AezzaProfil   Hantar PM kepada Aezza   Pergi ke Aezza's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 00:32


Hehe...password laptop ana...2org my classmate tau..dan my roomate pun tau...

Password yang lain tak ada org tau agaknya... Ana tau password org ada lah..sebab kadang-kadang ana yang uruskan hal-hal yang berkaitan dengan uitm untuk dia... dan ada juga no pin atm kawan ana tau...pin hp roomate pun ana tau...

Lagi apa ye? Erm... :berfikir:

password email dan ym roomate ana pun ana tau... banyak jugak ana tau ni ye..hehe... tapi tak ada lah nak buat pkr tak elok... Allah tengok apa kita buat tau...dosa.. :-D


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 14-11-08 01:02


salam..berkenaan password...kisah benar kawan saya..dia pernah mitak tolong kawan dia kuarkan duet..dan dia percaya lah pada kawan ni...pada satu hari tu dia nak pergi kuarkan duet,duetnya tak ada dalam bank!!! hampir 2k jugalah..dia pun confuse lah...selidik punya selidik dapat lah tau angkara siapa...dan kawan dia ni pun memang berkelakuan pelik lah seperti menjauhkan diri dari dia...so dia dan roomate dia da tau macam ugut juga lah dalam nada menyindir mereport kepada polis akhirnya kawan dia ni pun mengaku ambil duet tu atas sebab nak mnutup malu dari keterlanjuran dia huhu...kawan saya serba salah..tapi dia janji akan bayar balik huhu akhirnya kes settle luar balai..tapi memang menakotkan kalau jadi macam ni...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

marsyalaila
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.10.2004
Ahli No: 12102
Posting: 278
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 09:55


salam...saya pun pegang atm card dan password kakak ipar saya. alhamdulillah setakat ni masih amanah dan insyaallah akan terus amanah.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For marsyalailaProfil   Hantar PM kepada marsyalaila   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 14-11-08 10:09


Pada 13-11-08 10:54 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-11-08 10:45 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!



tapi pasword untuk ukhwah,,emel,,,ym,,hehehe,,,saya seorang saja tau......


umar..tapi ramai jugak yang kongsi pasword untuk perkara diatas..kalau suami isteri boleh tahan lagi..
kalau "couple" ..haaa...macam mana tu..

kalau time suka..semuanya ok..
kalau time berperang...huhuhu.. habis "digodamnya" email atau ym atau PM couple dia tu...sebelum cabut lari...



ada betul jugak kenyataan en zulman ini. rasa in future nak lah berkongsi password dengan isteri nanti. tapi macam mana pula kalau time berperang kan.

maybe ada benda kongsi ada benda xkongsi lah. kalau account banyak duit jangan lah kongsi. kalau duit lebih-lebih itu, kongsi lah agaknya. ehehhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 10:12


kongsi passworad adalah kerja gila dan akan mendatangkan mudarat kepada si pemilik..so kalau berani kongsi lah....hakhakhak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 14:50


Pada 14-11-08 10:12 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

kongsi passworad adalah kerja gila dan akan mendatangkan mudarat kepada si pemilik..so kalau berani kongsi lah....hakhakhak..


:-o wah..wah..mendatangkan mudarat ye muslimin23...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

NurArisha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.03.2005
Ahli No: 15005
Posting: 278
Dari: Wangsa Maju, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 22:16


Setakat ini saya berkongsi apa sahaja password dengan kembar saya. Walaupun demikian, demi apa-apa saya beritahu dia dulu. Dia juga..Walaupun tahu password, tetapi tidaklah selalu guna juga..semuanya dengan keizinan masing-maisng.Apa yang pasti kepercayaan kami makin erat...sejak kecil banyak berkongsi dan tidak suka berahsia..

In future, saya akan kongsi password email dengan suami. password lain-lain itu lihat pada keadaan. maksudnya dua-dua tahu password masing-masing..bukan satu pihak sahaja..rasanya ini satu bentuk kepercayaan dalam hubungan juga..

kesan jangka panjang..kalau ada kepentingan diri mana-mana pihak, mungkin akan bawa hal yang tidak baik dalam hubungan..apapun kena saling percaya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurArishaProfil   Hantar PM kepada NurArisha   Pergi ke NurArisha's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 22:22


amanah itu tersangatlah berat....
insyaAllah, jika kita jaga amanah orang (siapa2 pun),
orang tu akan jaga amanah kita..

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 15-11-08 04:38


:kelip: nak menjawab lah..hehe

err saya tak berkongsi paswod dengan sapa-sapa pun
kecuali paswod lptop saya ni..rasanya semua hozmet dan ex-hozmet saya tau..
ada beberapa paswod seingat saya sama dengan paswod abang saya..dulu pernah tanya dan terkebetulan sama lah pulakk..huhu
security code untuk hp, paswod emel, ukhwah, security lock untuk beg etc semuanya .. biarlah rahsia bilang :malu:

paswod org lain, saya ingat paswod roomate saya yang seorang ni saja..dia pun da bagi kepercayaan pada saya..saya? insyaAllah takkan mengkhianati dia..saya selalu keyin pasword dia d depan dia sendiri tnapa perlu brtnya lagi..hehe.. yang lain-lain tu..er biasa juga kawan saya minta saya withraw duit tapi afte da jalankan tanggungjawab tu saya da lupa semua paswod tu..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

nasrun_qalbi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.12.2007
Ahli No: 31989
Posting: 103
Dari: baiti jannati

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-11-08 19:21


sukarnya seorang perempuan mempercayai seorang lelaki.....apa yang lelaki perlu lakukan??

Bookmark and Share

    


  Member Information For nasrun_qalbiProfil   Hantar PM kepada nasrun_qalbi   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-08 22:28


hmm...
kongsi password.. tengok pada perkara,keadaan dan tahap kepercayaan...

ismi juga ada berkongsi password.. esp dengan kakak...
ada juga seorang dua sahabat..
tapi, itulah, lihat pada perkara dan situasi semasa...
bukanlah sewenangnya...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 18-11-08 23:03


Assalamualaikum..setakat ni tak pernahlah kongsi pasword dengan sesiapa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 20-01-09 13:07


Baru-baru ni saya berkongsi password juga..
Hmm tak sangka kena berkongsi password..
sebenarnya saya pun tak suka bekongsi password..
tak ada privasi langsung..


Hmm tu lah bos saya..
Nak buka gate,buka pintu..
segala benda semua pakai password..
semuanya ada password..
password tu lah yang saya kongsi sesama bos saya..
uhuk.. :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.157332 saat. Lajunya....