Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-10-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak ada sahabat yang setia melainkan kepentingan yang berpanjangan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kuyi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43139

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 39 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 49 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 50 hari yang lalu
eme86: 50 hari yang lalu
sunan-faqih: 55 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Manchester United FC (Versi 2)


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Manchester United FC (Versi 2)

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Manchester United FC (Versi 2)

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 30-10-08 21:00


ok.. boleh kembali rancak untuk bincang
kelab Mancesster United...
hehe.. :sopan: :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 31-10-08 10:19


terima kasih kepada simple shida..:-) minat MU jugak ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 10:24


kita tukar sikit lah....dari Mancesster Unite kepada Muslim United..baru lah best sikit...hehehe............

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 11:33


yahoo,man u menang lagi.menang 2-0 atas west ham.lepas ni akan ke aston villa pula.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 11:36


ya...MU mng lagi..lepas ni kelab bola MUUC (Muslim Unite Ukhwah.com)
akan muncul..hehehe..........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 13:08


:-D ;-)

wah cayala simple_shida..minat MU ke?..bagus juga.tambah lagi seorang penyokong MU perempuan..baru kuat sikit nak berdebat dengan penyokong lelaki..huhu.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 31-10-08 14:25


Ronaldo hammers home title warning
Cristiano Ronaldo received a world player of the year award and Golden Boot before kick-off. Then within half an hour, he showed just why those prestigious trophies will be forcing their way on to his already cluttered mantelpiece. Two first-half goals, a match-winning display and all with the minimum of effort. The world award is from FIFPro decided by 50 players from around the globe — and there is no greater honour than to be recognised by your contemporaries in any trade. Ron was rightly acknowledged with that, while his 31 league goals last season landed the Golden Boot. He received both awards with some humility, aware that many Manchester United fans still see his summer attempts to engineer a move to Real Madrid as treacherous. It was muted cheers at best but the noise level went up when he found the back of the net.
Neil Custis, The Sun

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-11-08 08:19


alalalala.....tuko lah tajuk posting tu.......
kekalkan tajuk lama....
baru ada brand.....
harap simpleshida boleh ubah....
"Manchester United FC"
ada sokongan??
man u dah jumpa rentak

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 01-11-08 20:37


Pada 01-11-08 08:19 , mdfakhri posting:

!!! QUOTE !!!

alalalala.....tuko lah tajuk posting tu.......
kekalkan tajuk lama....
baru ada brand.....
harap simpleshida boleh ubah....
"Manchester United FC"
ada sokongan??
man u dah jumpa rentak



ya,ada sokongan supaya memberikan usul topik ini dijenamakan semula seperti topik pertama dulu.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-11-08 02:09


bagus-bagus..
mana solkjaer?
dia ketua....huhuhuh....bak kata bola,captain lah..hehehe
man u menang 4-3 dengan hull....
first half,maen first class.....
tapi ronaldo macam nak nama glemer sebab jaring gol..tak hendak passing2 kat org...
rooney dan berbatov superb

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 02-11-08 12:31


MU nyaris tewas di tangan Hull City.... kalau tewas mlm tadi...jadilah the devils playground city pada MU..hehehhee

Arsenal dan Liverpool merana ..tewas di tangan pasukan bawahan..

Chelsea meluaskan penguasaan dengan jaringan lebih besar.. 5 -0

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 05-11-08 07:15


salam....maaf kawan-kawan,saya berada d luar negara selama 4 hari...saya melihat game MU vs Hull City di Saigon,Vietnam...rupanya,MU ni memang sebuah kelab yang diminati ramai...kagum saya...

sepanjang saya berada di saigon,saya memakai jersi MU,ramai rakyat vietnam yang menegur saya akan jersi MU...mereka menyebut MU sambil menunjukkan isyarat bagus...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 05-11-08 07:18


permainan Mu pada malam sabtu lepas nampak goyah pada separuh masa kedua...mujurla tak seri pada perlawanan tersebut...

sahabat sekalian,awal pagi ni,MU akan menentang Celtic pada jam 2.45am..sama-sama kita saksikannya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 05-11-08 07:21


persoalan yang saya ingin kemukakan pada sahabat-sahabat sekalian ialah,siapakah yang bakal menjadi penjaga gol pada perlawanan MU vs Celtic pada malam ni?

sebabnya sir alex nak pilih salah seorang daripada goalkeeper MU yang ada (tomasz Kusczak dan Ben Foster) selain van ada sar..

siapakah pilihan anda?

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 16:57


harap man u kekalkan rentak kemenangan seperti di old trafford.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 05-11-08 18:14


man utd memang bez......glory utd.....

RONALDO RULEZ

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 20:57


man u akan bertemu celtic lagi pada pagi ini.siapa2 yang tengok tu tolong update boleh tak?.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 08:29


Pada 05-11-08 20:57 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

man u akan bertemu celtic lagi pada pagi ini.siapa2 yang tengok tu tolong update boleh tak?.




Line up mlm tadi...

    * 12 Ben Foster
    * 5 Rio Ferdinand
    * 7 Cristiano Ronaldo
    * 11 Ryan Giggs
    * 15 Nemanja Vidić
    * 16 Michael Carrick
    * 17 Nani
    * 21 Rafael
    * 22 John O'Shea
    * 24 Darren Fletcher
    * 32 Carlos Tévez

sub: evra-rafael
berbatov-tevez
rooney-nani..

Result
Celtic 1-1 Man Utd
Mcdonald minit 13
ryan giggs minit ke 84

peluang banyak,tapi gagal sempurnakan...
patut boleh menang...
apa-apa pun,tetap ada point


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 08:32


sir alex berminat dengan striker argentina yang bermain untuk kelab napoli..
namanya Ezequiel Lavezzi.....
mungkin Kalau man utd tak ambil tevez,dia akan ambil striker ini...

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=950542

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 06-11-08 08:34


betul tu apa yang dikatakan oleh saudara fakhri...jika MU bermain macam malam tadi,tapi penyudah sempurna,ada harapan ..insyaALLAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 06-11-08 08:36


fakhri,persembahan rafael da silva memang superb...muda dan mempunyai masa depan yang cerah...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 08:39


urm, dah tuko dah nama topik atas permintaan... teruskan berkongsi minat dengan aman dan damai. huhu.

p/s: dulu masa kecil-kecil pernah lah minat MU ini... pengaruh rakan sebaya. hoho

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 11:41


Pada 06-11-08 08:34 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

betul tu apa yang dikatakan oleh saudara fakhri...jika MU bermain macam malam tadi,tapi penyudah sempurna,ada harapan ..insyaALLAH...



apa-apa pun masih ada 2 lagi perlawanan peringkat kumpulan yang man u kena hadapi sebelum melayakkan diri ke peringkat kalah mati.man u kena kekalkan rentak supaya kekal di takhta kumpulan F


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 06-11-08 23:43


Pada 06-11-08 08:39 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

urm, dah tuko dah nama topik atas permintaan... teruskan berkongsi minat dengan aman dan damai. huhu.

p/s: dulu masa kecil-kecil pernah lah minat MU ini... pengaruh rakan sebaya. hoho


terima kasih daun keladi...semoga terus diberkati ALLAH... :-)


-----------------
Manchester United Truly Fans


Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-11-08 03:56


Pada 06-11-08 08:39 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

urm, dah tuko dah nama topik atas permintaan... teruskan berkongsi minat dengan aman dan damai. huhu.

p/s: dulu masa kecil-kecil pernah lah minat MU ini... pengaruh rakan sebaya. hoho




terima kasih saudari syahidatul.......
jom lah jadi penyokong man u...
hehehe


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 08-11-08 13:59


MU akan menentang arsenal malam tadi..kelebihan nampaknya berpihak kepada MU...:-) namun,kita akan ketahui kesudahannya pada malam ni..

jangan lupa saksikan perlawanan hebat ini pada jam 8.45pm ini di espn..


-----------------
Manchester United Truly Fans


Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 08-11-08 22:57


Pada 08-11-08 13:59 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

MU akan menentang arsenal malam tadi..kelebihan nampaknya berpihak kepada MU...:-) namun,kita akan ketahui kesudahannya pada malam ni..

jangan lupa saksikan perlawanan hebat ini pada jam 8.45pm ini di espn..



aduss tensenye.kalah pulak


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 08-11-08 23:14


hheheh MU tewas.... berapa ek ?? setakat minit ke 75 tadi saya tengok kena 2-0.... hehhehe....


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 08-11-08 23:24


Pada 08-11-08 23:14 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!

hheheh MU tewas.... berapa ek ?? setakat minit ke 75 tadi saya tengok kena 2-0.... hehhehe....




main pun macam tak konsisten.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 09-11-08 01:07


hehee.. ss minat ke MU..
so far dulu kala minat sikit..
minat kat skill kaki beckam..ehhe.. kenai sikit scolass tu..
lagi siapa entah..

lah ni minat arsenal.. sebab jersi dia cantik..ehehe..
teri henry.. lejunberkkk.. siapa lagi ek.. Sorry lah grammer
ikut nada sendiri saja..ehehe..

suka jerman lah apeppun.. oliver khan.. klose.. jurgen klinsman..
eehhe.. kira ok lah tu... :sopan: :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 09-11-08 01:23


SS... hanry tu dah masuk musim ke 2 tak ada dah kat arsenal...

ljunberg pun dah lama tadek....kekeek....

kahn pun dah tak main dah dengan german dah ganti dengan leman..


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-11-08 03:12


Assalamualaikum ...
Tahniah MU...
The Gunners tumpang lalu sat na... :-D :-D :-D


-----------------
salamatsabtu.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-11-08 03:19


man u kalah 2-1.....
apa-apa pun,kalah sebab tak ada luck....
man u kawal game..
tapi game tadi paling best pernah saya tengok....
sama-sama kuat....

tabik spring kat rafael da silva,ji sung,anderson...semua power....
nak2 rafael...
semangat tonggi sangat...
tapi agak-agak kecewa dengan neville,ronaldo,rooney,ferdinand
neville tak patut trun tadi...
ferdinand maen macam tak ada semangat pun..banyak buat silap
ronaldo last minit sh layu..dah putus asa..
rooney maen ikut perasaan...
bila dah tak ok awal-awal,permainan dia down....

apa-apa pun respect kat Rafael da Silva...
pemain muda man u paling berbakat...
teringin nak tengok Fabio da Silva maen..tapi susah sebab evra best


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-11-08 03:20


hehe..tumpang lalu sat... Ana tengok kat YM ana..kawan-kawan ana mostlynye semua shout out "chelsea all da time" and "yeah!!! MU kalah ya ya". :sopan: saja saja.... :bye:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 09-11-08 08:19


semua forummer tolong berdiri hehehehe

.


Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Just like the busby babes in days gone by,
We’ll keep the red flags flying high,
Your gonna see us all from far and wide,
Your gonna hear the masses sing with pride.

United, Man united,
We’re the boys in red and we're on our way to Wembley!

Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

In Seventy-Seven it was Docherty
Atkinson will make it Eighty-Three
And everyone will no just who we are,
They'll be singing que sera sera

United, Man united,
We’re the boys in red and we're on our way to Wembley!

Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 09-11-08 12:51


sempoila rashdin...

perlawanan semalam septutnya neville tak main...kemudian mistake banyak berlaku di bahagian centre defence...

berbatov pula mengarut..perlu banyak kajian tentang perlawanan malam tadi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 09-11-08 12:56


Pada 09-11-08 12:51 , solskjaer posting:

!!! QUOTE !!!

sempoila rashdin...

perlawanan semalam septutnya neville tak main...kemudian mistake banyak berlaku di bahagian centre defence...

berbatov pula mengarut..perlu banyak kajian tentang perlawanan malam tadi..



solkjaer,bangun cepat.lagu sedang berkumandang hehehehe


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

hanis007
Warga Rasmi
Menyertai: 13.09.2008
Ahli No: 34955
Posting: 19
Dari: -

argentina   avatar


posticon Posting pada: 10-11-08 12:35


blah lah kawal game.kawal saja tak menang buat apa..
chelsea steady saja meng 5-0 macam tak ada apa-apa saja.....
don wori lah,mu akan terus kalah dan kalah lagi...
tak payah diri lah dengar lagu mu 2,dengar azan pun tak tahu diam bajet saja lebih.
wtpe nyanyi lagu lagha 2,baik pergi baca quran lah balik ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanis007Profil   Hantar PM kepada hanis007   Pergi ke hanis007's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-11-08 15:46


rdiwra..ehhe.. thanks atas pembetulan tu..
memang lah ss lama tak follow up cerita bola ni..
salam tengok tc., yeah.. Arsenal menang 2-0 ye..

haa.. MU kalah lagi buat kali kedua..ehehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 10-11-08 17:38


semua forummer diminta bangun dan kita nyanyikan lagu kelab kesayangan semua glory man utd hehehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-11-08 09:31


Pada 10-11-08 12:35 , hanis007 posting:

!!! QUOTE !!!

blah lah kawal game.kawal saja tak menang buat apa..
chelsea steady saja meng 5-0 macam tak ada apa-apa saja.....
don wori lah,mu akan terus kalah dan kalah lagi...
tak payah diri lah dengar lagu mu 2,dengar azan pun tak tahu diam bajet saja lebih.
wtpe nyanyi lagu lagha 2,baik pergi baca quran lah balik ni....


hadui ya...
tunggu lah man u vs chelasea kakgi....
lawan team mudah,boleh lah 5-0....
di hari itu lawan man u kat tempat sendiri,chelsea menang 5-0 ke ek?
dah lah tak boleh konker bola..
malu saja maen tempat sendiri nyawa2 ikan nak seri...apa da


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 11-11-08 09:47


Pada 10-11-08 12:35 , hanis007 posting:

!!! QUOTE !!!

blah lah kawal game.kawal saja tak menang buat apa..
chelsea steady saja meng 5-0 macam tak ada apa-apa saja.....
don wori lah,mu akan terus kalah dan kalah lagi...
tak payah diri lah dengar lagu mu 2,dengar azan pun tak tahu diam bajet saja lebih.
wtpe nyanyi lagu lagha 2,baik pergi baca quran lah balik ni....


nak tanya,chelsea tu hebat kat mana?dengan liverpool kena,dengan MU,hampir2 kalah...dengan team ceroi,bolehlah dengan juah...tunggu game dengan MU di old trafford...


-----------------
Manchester United Truly Fans


Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-11-08 23:20


hahaha...entah nya...
dengan roma pun kena teruk jugak...
man utd dengan roma pun boleh saja belasah...
apa da chelsea ini......
buat malu saja...
duit berlambak pakai.....
tapi maen macam west ham...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 10:58


Pada 10-11-08 12:35 , hanis007 posting:

!!! QUOTE !!!

blah lah kawal game.kawal saja tak menang buat apa..
chelsea steady saja meng 5-0 macam tak ada apa-apa saja.....
don wori lah,mu akan terus kalah dan kalah lagi...
tak payah diri lah dengar lagu mu 2,dengar azan pun tak tahu diam bajet saja lebih.
wtpe nyanyi lagu lagha 2,baik pergi baca quran lah balik ni....



oiiittttt....
apa barang lah dengan BURNLEY pun tak boleh pergi...
nak kata star tak maen,drogba ada,lampard ada,mikel ada,malaoda ada ramai ag lah...
fan chelsea ada nak komentar apa-apa?


-----------------
http://www.zazizukeropok.blogspot.com

SeKalI AnDa TeRjAtUh,jaNgAn JatUh uNtuK BeRkaLi-KaLi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 14:32


Pada 11-11-08 23:20 , mdfakhri posting:

!!! QUOTE !!!

hahaha...entah nya...
dengan roma pun kena teruk jugak...
man utd dengan roma pun boleh saja belasah...
apa da chelsea ini......
buat malu saja...
duit berlambak pakai.....
tapi maen macam west ham...



chelsea kena belasah 3-0 dengan roma man u belasah roma 7-1 apa cerita


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

hanis007
Warga Rasmi
Menyertai: 13.09.2008
Ahli No: 34955
Posting: 19
Dari: -

argentina   avatar


posticon Posting pada: 16-11-08 11:11


chelsea tak pandang lah piala liga tu.kalau nak cerita kalah dengan divisyen 2 man u dah terlampau banyak dah kalah dengan team divisyen 2.
kalau cerita duit mu lagi banyak pakai duit.jangan buta sangat,west ham kat tangga berapa sekarang,chelsea kat mana?
jangan nak bajet duduk kat tangga 4 tu.mata dah lah ciput saja nak lawan chelsea yang duduk tangga teratas tu pula.masa lawan dengan mu dan liverpool chelsea punya player ramai cedera,fikir lah sikit..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanis007Profil   Hantar PM kepada hanis007   Pergi ke hanis007's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 16-11-08 11:28


Pada 16-11-08 11:11 , hanis007 posting:

!!! QUOTE !!!

chelsea tak pandang lah piala liga tu.kalau nak cerita kalah dengan divisyen 2 man u dah terlampau banyak dah kalah dengan team divisyen 2.
kalau cerita duit mu lagi banyak pakai duit.jangan buta sangat,west ham kat tangga berapa sekarang,chelsea kat mana?
jangan nak bajet duduk kat tangga 4 tu.mata dah lah ciput saja nak lawan chelsea yang duduk tangga teratas tu pula.masa lawan dengan mu dan liverpool chelsea punya player ramai cedera,fikir lah sikit..


:lol: kenyataan saudara ni memang melucukan...ada ka main bola tak pandang cup itu,tak pandang cup ini...kalau kelab yang 'hebat' macam chelsea tu,sepatutnya boleh bolot semua piala dalam BPL dan europe...tetapi,hakikatnya,tak macam apa yang saya katakan..harapan nak menang champion league buat kali pertama pun tak lepas..kalah dengan sapa?MU jugak... :-D

sedara, mata dahal ciput saja nak lawan chelsea yang duduk di tangga teratas tu?sedara perlu ingat,MU masih BERBAKI SATU PERLAWANAN lagi...kalau nak ikutkan,MU tinggal 5 mata sahaja di belakang chelsea dan liverpool...lagipun,perjalanan league masih panjang...:-)


-----------------
Manchester United Truly Fans


Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 16-11-08 11:43


arsenal kalah lagi pada malam tadi..kali ini,aston villa pula menewaskan pasukan BuRuNg itu di Emirates,...hahahahahaha....

Mu pula menang bergaya dengan Stoke City malam tadi dengan jaringan 5-0..Tahniah United....

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

daboyz8
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.02.2007
Ahli No: 28935
Posting: 37
Dari: Melaka.....JayBee(kerja kat sini....!!)

Melaka  


posticon Posting pada: 16-11-08 15:16


Pada 09-11-08 08:19 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

semua forummer tolong berdiri hehehehe

.


Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Just like the busby babes in days gone by,
We’ll keep the red flags flying high,
Your gonna see us all from far and wide,
Your gonna hear the masses sing with pride.

United, Man united,
We’re the boys in red and we're on our way to Wembley!

Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

In Seventy-Seven it was Docherty
Atkinson will make it Eighty-Three
And everyone will no just who we are,
They'll be singing que sera sera

United, Man united,
We’re the boys in red and we're on our way to Wembley!

Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!



wah..MU menag lagi...
yeeehhaaaaa...!!! :welcome:


-----------------
Salam Ukhwah untuk semua..


Bookmark and Share

    


  Member Information For daboyz8Profil   Hantar PM kepada daboyz8   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 16-11-08 18:10


man u menang dan menang lagi.man u takkan sekali2 bagi kelab2 lain kejar takhta.harap-harap dapat jadi macam musim lepas.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

qibtiyah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.07.2005
Ahli No: 17187
Posting: 721
Dari: qaryah_qish

seychelles   avatar


posticon Posting pada: 16-11-08 18:47


aisey...
selalu saja teman ayah tengok bola
tapi tak pernah lapulak menghafal nama2 mereka
dengar kata dalam exam spa ada tanya jugak kan pasal bola ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For qibtiyahProfil   Hantar PM kepada qibtiyah   Quote dan BalasQuote

madyie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.06.2007
Ahli No: 30270
Posting: 106
Dari: tranung

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-11-08 23:40


percaya lah m.u
baru ni mmblasah stoke 5-0, sngguh tak berperikeperlawanan...
free kick ronaldo yang firts tu mmang kelas lah...
dengar ferguson cakap,keeper stoke semasa nak save bola free kick tu sampai terkencing dia....
cayok2 m.u

Bookmark and Share

    


  Member Information For madyieProfil   Hantar PM kepada madyie   Pergi ke madyie's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 17-11-08 13:00


Pada 16-11-08 18:10 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

man u menang dan menang lagi.man u takkan sekali2 bagi kelab2 lain kejar takhta.harap-harap dapat jadi macam musim lepas.


itu sudah semestinya....MU boleh jadi champion lagi season ni,insyaALLAH...


-----------------
Manchester United Truly Fans


Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 17-11-08 13:03


perlawanan hujung minggu ni,MU akan menetang Aston Villa di Villa Park..minggu lepas,Aston Villa berjaya mengalahkan Arsenal BuRunG..:D adakah MU akan meneruskan rentak cemerlang pada hujung minggu ini?sama-sama kita discuss perlawanan MU hujung minggu ni..k?

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

hypox
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.09.2006
Ahli No: 26214
Posting: 97
Dari: Simpang Empat ke Manchester

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-11-08 13:39


/

A shot from 30 yards which flew into the top corner, also shows his limitless confidence in his own ability


-----------------
tempos edax, home edacior


Bookmark and Share

    


  Member Information For hypoxProfil   Hantar PM kepada hypox   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 17-11-08 18:39


ronaldo memang bez...

dya boleh jadi lagenda...

ronaldo rulez

fight for glory!

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 17-11-08 19:41


Pada 16-11-08 23:40 , madyie posting:

!!! QUOTE !!!

percaya lah m.u
baru ni mmblasah stoke 5-0, sngguh tak berperikeperlawanan...
free kick ronaldo yang firts tu mmang kelas lah...
dengar ferguson cakap,keeper stoke semasa nak save bola free kick tu sampai terkencing dia....
cayok2 m.u



dan yang lebih manis,ronaldo sudah pun menjaringkan gol yang ke 101 sekali gus menjadikan dia antara lagenda man utd.TAHNIAH!!!!


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 22-11-08 18:16


oh ya,malam ni ada lagi perlawanan.man u akan melawan aston villa dalam saingan BPL.berbatov pula injured jadi rooney akan turun.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-08 18:31


man u dijangka menang menentang aston villa nanti...firasat sendiri lah...hahahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 23-11-08 11:44


aiyo,draw pulak.tensionnye.banyak peluang tapi jentera serangan agak tumpul.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 23-11-08 11:47


EPL minggu ini unpredictable betul lah..pasukan macam chelsea,arsenal patut boleh menanh tapi kalah and seri pula.

MU nx week maybe boleh perform agaknya since aston villa ni agak kuat jugak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 23-11-08 11:51


Pada 23-11-08 11:47 , hafeezzul posting:

!!! QUOTE !!!

EPL minggu ini unpredictable betul lah..pasukan macam chelsea,arsenal patut boleh menanh tapi kalah and seri pula.

MU nx week maybe boleh perform agaknya since aston villa ni agak kuat jugak.


aston villa ada barisan jentera serangan yang agak mantap tapi pertahanan man u juga mantap


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 15:26


yahooo,man u layak ke pusingan kalah mati biarpun draw dengan villareal.tahniah dan selepas ini laluan semakin getir menanti man u


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

MatBoo
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2008
Ahli No: 36066
Posting: 98

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-11-08 16:09


hidup MU...

lambat pula scholes ni pulih..

Bookmark and Share

    


  Member Information For MatBooProfil   Hantar PM kepada MatBoo   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 16:14


I watched the game last night about 3.00 am!!! But Cristiano Ronaldo been
guarded tightly... I cant even view any outstanding skills by him... Kalau tengok
ManUnited main, saya memang cuma suka tengok Cristiano's skill walaupun
saya memang langsung tak minat ManUnited. Saya peminat Liverpool FC
terutamanya Danial Agger... WAAAHHH!!! Suka sangat-sangat... Tapi kalau
perasan, game semalam takdeqlah beess sangat... Entah Kenapa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 16:18


Pada 26-11-08 16:14 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

I watched the game last night about 3.00 am!!! But Cristiano Ronaldo been
guarded tightly... I cant even view any outstanding skills by him... Kalau tengok
ManUnited main, saya memang cuma suka tengok Cristiano's skill walaupun
saya memang langsung tak minat ManUnited. Saya peminat Liverpool FC
terutamanya Danial Agger... WAAAHHH!!! Suka sangat-sangat... Tapi kalau
perasan, game semalam takdeqlah beess sangat... Entah Kenapa...



liverpool layak tak?.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

hanis007
Warga Rasmi
Menyertai: 13.09.2008
Ahli No: 34955
Posting: 19
Dari: -

argentina   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 16:47


blah lah mu setakat layak prngkt kumpulan pun nak bgga k.lw mu klh lawan astn vila memang malu lah csea buat main j team astn vila 2.tunggu j lah mu klh last season dan... csea akan ddk d atas mu & takkan ddk dbwh mu lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanis007Profil   Hantar PM kepada hanis007   Pergi ke hanis007's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 22:26


Pada 27-11-08 16:47 , hanis007 posting:

!!! QUOTE !!!

blah lah mu setakat layak prngkt kumpulan pun nak bgga k.lw mu klh lawan astn vila memang malu lah csea buat main j team astn vila 2.tunggu j lah mu klh last season dan... csea akan ddk d atas mu & takkan ddk dbwh mu lagi..



ai,chelsea pun draw juga dengan newcastle.sekarang ni awal lagi jadi tunggulah saat2 akhir.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

cikgu84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2008
Ahli No: 34057
Posting: 186
Dari: Bumi ALLAH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 22:35


Pada 27-11-08 16:47 , hanis007 posting:

!!! QUOTE !!!

blah lah mu setakat layak prngkt kumpulan pun nak bgga k.lw mu klh lawan astn vila memang malu lah csea buat main j team astn vila 2.tunggu j lah mu klh last season dan... csea akan ddk d atas mu & takkan ddk dbwh mu lagi..


tunggulah! :jangan: MU akan bangkit!


-----------------
diriku...hamba ALLAH
banyak kekurangan & kelemahan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu84Profil   Hantar PM kepada cikgu84   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 30-11-08 10:03


memperkenalkan pemain baru man u.dia akan masuk pada msuim perpindahan januari ini




Tosic granted work permit

Manchester United have today secured a work permit for potential new signing Zoran Tosic.

The 21-year-old Partizan Belgrade winger was linked with the Reds in the press last weekend and United's application for his work permit has now been successful. However, no move can be completed until the transfer window reopens on 1 January 2009.

Tosic, renowned as a dead-ball specialist, first came to prominence while playing for Serbia in the 2007 European Under 21 Championships. He helped his country to finish runners-up to a Holland team featuring Liverpool's Ryan Babel.

Now a full international, Tosic played in last month's World Cup qualifying win over Austria (3-1), as did United's Nemanja Vidic.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 01-12-08 00:04


yahoo,menang lagi dengan 1 gol hasil jaringan rooney.ada peluang kekalkan takhta


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-12-08 11:28


MU menang, Ronaldo tersingkir


/ PENGADIL, Howard Webb melayangkan kad kuning pertama kepada Ronaldo ketika menentang Manchester City, semalam.


Bintang dari Portugal menerima dua kad kuning ketika menentang City...


-----------------
"Hari ini adalah realiti impian kelmarin, impian hari ini adalah reliti besok hari..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

akuhambaALLAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.11.2008
Ahli No: 35981
Posting: 163
Dari: land below the wind

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-12-08 15:12


Pada 01-12-08 11:28 , lemochi_adachi posting:

!!! QUOTE !!!

MU menang, Ronaldo tersingkir


/ PENGADIL, Howard Webb melayangkan kad kuning pertama kepada Ronaldo ketika menentang Manchester City, semalam.


Bintang dari Portugal menerima dua kad kuning ketika menentang City...



saya minat juga MU ni tapi tak minat Ronaldo....skill cantik tapi perangai buruk.....semalam kena bagi Red card boleh tepuk tangan lagi....ngejek pengadil lah tu....padan muka.....baik bagi award pelakon terbaik sepanjang zaman....sory to fans Ronaldo....Berbatov pun hancur....Rooney hebat....Evra pun mantap....hope dapat kekal kejuaraan last season.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For akuhambaALLAHProfil   Hantar PM kepada akuhambaALLAH   Quote dan BalasQuote

akuhambaALLAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.11.2008
Ahli No: 35981
Posting: 163
Dari: land below the wind

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-12-08 15:15


Pada 26-11-08 16:14 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

I watched the game last night about 3.00 am!!! But Cristiano Ronaldo been
guarded tightly... I cant even view any outstanding skills by him... Kalau tengok
ManUnited main, saya memang cuma suka tengok Cristiano's skill walaupun
saya memang langsung tak minat ManUnited. Saya peminat Liverpool FC
terutamanya Danial Agger... WAAAHHH!!! Suka sangat-sangat... Tapi kalau
perasan, game semalam takdeqlah beess sangat... Entah Kenapa...


ada tak forum untuk Liverpool fans kat Ukhwah.com ini...??
You'll Never Walk Alone.... :jangan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For akuhambaALLAHProfil   Hantar PM kepada akuhambaALLAH   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 01-12-08 15:33


Pada 01-12-08 11:28 , lemochi_adachi posting:

!!! QUOTE !!!

MU menang, Ronaldo tersingkir


/ PENGADIL, Howard Webb melayangkan kad kuning pertama kepada Ronaldo ketika menentang Manchester City, semalam.


Bintang dari Portugal menerima dua kad kuning ketika menentang City...



tu tak penting yang penting man u menang dan memperbaiki kedudukan.chelsea pula kalah di tempat sendiri hahahahahaha :lucu: :lucu:


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 03-12-08 10:44


lama tak jenguk sini.......

baru habis spm...huhu.......

glory united......merapatkan jurang dengan pendahulu liga.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 03-12-08 18:18


Pada 03-12-08 10:44 , mmas_forever1991 posting:

!!! QUOTE !!!

lama tak jenguk sini.......

baru habis spm...huhu.......

glory united......merapatkan jurang dengan pendahulu liga.......



selamat kembali


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 04-12-08 09:57


aduh tak tengok pula perlawanan semalam.tapi tahniah sebab man u menang lagi lawan blackburn 5-3 pula tu.4 jaringan dari tevez 1 jaringan dari nani


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 04-12-08 11:52


Pada 04-12-08 09:57 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

aduh tak tengok pula perlawanan semalam.tapi tahniah sebab man u menang lagi lawan blackburn 5-3 pula tu.4 jaringan dari tevez 1 jaringan dari nani



yup,glory2......

man u saja yang tinggai dr premier league kan?


-----------------
www.myspace.com/mmas_forever


Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 04-12-08 14:57


Pada 04-12-08 11:52 , mmas_forever1991 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-12-08 09:57 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

aduh tak tengok pula perlawanan semalam.tapi tahniah sebab man u menang lagi lawan blackburn 5-3 pula tu.4 jaringan dari tevez 1 jaringan dari nani



yup,glory2......

man u saja yang tinggai dr premier league kan?





mungkin tapi tengok liverpool macam mana?.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 04-12-08 15:29


!!! QUOTE !!!

ada tak forum untuk Liverpool fans kat Ukhwah.com ini...??
You'll Never Walk Alone....


sedara boleh jadi pemula untuk buka tajuk kipas susah mati Liverpool

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-12-08 16:15


Pada 04-12-08 15:29 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!


tajuk kipas susah mati Liverpool


apa maksud ni rdwira... :-?
tak faham ana.... :berfikir:


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 05-12-08 14:29


Ronaldo win Ballon d'Or
Red Hot News : Wed, 03 Dec 2008

MANCHESTER (AFP) - Cristiano Ronaldo believes winning the Ballon d'Or will only increase his drive to improve on the level of performance that earned him one of football's biggest individual prizes.

Ronaldo beat Barcelona's Lionel Messi and Liverpool striker Fernando Torres to the honour on the back of a phenomenal 2007-08 season in which he scored 42 goals for his Premier League and Champions League-winning club.



The 23-year-old dismissed suggestions that achieving one of his lifetime ambitions so early in his career would lead to him becoming complacent or increase the pressure on him to perform at the highest level every time he appears.

"I always play with pressure because people always expect a lot from me and I don't think that will change," Ronaldo told United's website, www.manutd.com.

"Winning this award makes me feel very happy inside because it's one of the best days of my life.

"But my responsibilities are still the same; I want to continue to play well for my club and my country and try to do as well as last season.

"Of course I can improve - there are many things I still need to learn.

"You can never let yourself think you know everything. I am still very ambitious and I will continue to work very hard every day. I know it will be very hard to better last season, but I will try - if you don't try you win nothing. A new season means a new challenge and I want to help the team win more trophies."

Ronaldo becomes the first United player to win the award since the late George Best in 1968. Denis Law and Sir Bobby Charlton were also honoured in the 60s and the Portuguese winger was proud to follow in the footsteps of three of Old Trafford's all-time greats.

"It's amazing that only four players in the club's history have won it, I didn't know that until yesterday," Ronaldo said.

"So it's special for the club and obviously for me and I feel very proud to be part of the history of the Ballon D'Or and the history of this club. You work hard to win team awards and personal awards, but to win this one is very special."

Barcelona captain Carlos Puyol congratulated Ronaldo, but insisted he would have plumped for Messi, judging the latter a better player.

"I think that the best player in the world in Leo Messi, and I say it because I see him play every day and I have never seen anything like it.

.


.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

cikgu84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2008
Ahli No: 34057
Posting: 186
Dari: Bumi ALLAH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-12-08 15:43


manchester united setia dihati..
akan jadi juara lagi... :welcome:


-----------------
diriku...hamba ALLAH
banyak kekurangan & kelemahan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu84Profil   Hantar PM kepada cikgu84   Quote dan BalasQuote

MatBoo
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2008
Ahli No: 36066
Posting: 98

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 08-12-08 12:17


Pada 04-12-08 16:15 , Jue_Effendy posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-12-08 15:29 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!


tajuk kipas susah mati Liverpool


apa maksud ni rdwira... :-?
tak faham ana.... :berfikir:


kipas susah mati? hahhahha..

"dia hard fan" lah jue...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MatBooProfil   Hantar PM kepada MatBoo   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 08-12-08 23:23


yahooo,menang lagi man u.1 gol dari nemanja vidic.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-12-08 11:06


Pada 08-12-08 12:17 , MatBoo posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-12-08 16:15 , Jue_Effendy posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-12-08 15:29 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!


tajuk kipas susah mati Liverpool


apa maksud ni rdwira... :-?
tak faham ana.... :berfikir:


kipas susah mati? hahhahha..

"dia hard fan" lah jue...


baru jue faham....
istilah baru dalam bola ye.... :-D :lol:
syukran MatBoo..... :-)


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-12-08 09:52


/

AKSI pemain Manchester United dan AaB Aalborg pada perlawanan Liga Juara-Juara di Old Trafford, awal pagi tadi. Perlawanan berakhir dengan keputusan seri 2-2. Foto Reuters/AFP


-----------------
"Hari ini adalah realiti impian kelmarin, impian hari ini adalah reliti besok hari..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

hanis007
Warga Rasmi
Menyertai: 13.09.2008
Ahli No: 34955
Posting: 19
Dari: -

argentina   avatar


posticon Posting pada: 11-12-08 16:32


csea sesaja saja buat-buat klh dengan asnl.nak bagi mu suka sikit... jp lagi kena tinggal lah mu.. Sorry lah pasal posting kali ni tak banyak kutuk mu.lain kali saya kutuk banyak sikit tau.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanis007Profil   Hantar PM kepada hanis007   Pergi ke hanis007's Website   Quote dan BalasQuote

akuhambaALLAH
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.11.2008
Ahli No: 35981
Posting: 163
Dari: land below the wind

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-12-08 16:35


Pada 11-12-08 16:32 , hanis007 posting:

!!! QUOTE !!!

csea sesaja saja buat-buat klh dengan asnl.nak bagi mu suka sikit... jp lagi kena tinggal lah mu.. Sorry lah pasal posting kali ni tak banyak kutuk mu.lain kali saya kutuk banyak sikit tau.


betul tu hanis....bagi MU suka hati sikit.... :lol:
lain kali kalau nak kutuk MU lagi :jangan: lupa ajak hamba sekali...hamba pun anti MU.... :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For akuhambaALLAHProfil   Hantar PM kepada akuhambaALLAH   Quote dan BalasQuote

cikgu84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2008
Ahli No: 34057
Posting: 186
Dari: Bumi ALLAH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-12-08 16:47


Pada 11-12-08 16:32 , hanis007 posting:

!!! QUOTE !!!

csea sesaja saja buat-buat klh dengan asnl.nak bagi mu suka sikit... jp lagi kena tinggal lah mu.. Sorry lah pasal posting kali ni tak banyak kutuk mu.lain kali saya kutuk banyak sikit tau.


:jangan: pergi main jauh2...rotan nanti! 8-)


-----------------
diriku...hamba ALLAH
banyak kekurangan & kelemahan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu84Profil   Hantar PM kepada cikgu84   Quote dan BalasQuote

cikgu84
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2008
Ahli No: 34057
Posting: 186
Dari: Bumi ALLAH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-12-08 16:49


Pada 11-12-08 16:35 , akuhambaALLAH posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-12-08 16:32 , hanis007 posting:

!!! QUOTE !!!

csea sesaja saja buat-buat klh dengan asnl.nak bagi mu suka sikit... jp lagi kena tinggal lah mu.. Sorry lah pasal posting kali ni tak banyak kutuk mu.lain kali saya kutuk banyak sikit tau.


betul tu hanis....bagi MU suka hati sikit.... :lol:
lain kali kalau nak kutuk MU lagi :jangan: lupa ajak hamba sekali...hamba pun anti MU.... :-D



pegilah tempat lain... :-|
menyibuk saja kat sini.. :-|


-----------------
diriku...hamba ALLAH
banyak kekurangan & kelemahan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For cikgu84Profil   Hantar PM kepada cikgu84   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 20-12-08 10:46


tahniah,man u menag 5-3 ke atas gamba osaka dalam saingan piala dunia kelab di jepun.tapi risau sebab nanti man u boleh tinggal 2 mata dalam saingan liga domestik

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

lemochi_adachi
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2008
Ahli No: 35332
Posting: 420
Dari: SABAK BERNAM

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-12-08 10:49


Pada 20-12-08 10:46 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

tahniah,man u menag 5-3 ke atas gamba osaka dalam saingan piala dunia kelab di jepun.tapi risau sebab nanti man u boleh tinggal 2 mata dalam saingan liga domestik


hidup mu... :-D :-D


-----------------
"Hari ini adalah realiti impian kelmarin, impian hari ini adalah reliti besok hari..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For lemochi_adachiProfil   Hantar PM kepada lemochi_adachi   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 20-12-08 11:00


Pada 20-12-08 10:49 , lemochi_adachi posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 20-12-08 10:46 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

tahniah,man u menag 5-3 ke atas gamba osaka dalam saingan piala dunia kelab di jepun.tapi risau sebab nanti man u boleh tinggal 2 mata dalam saingan liga domestik


hidup mu... :-D :-D



GLORY MAN U hehehehe


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 00:48


yahooo,menang lagi.menang piala dunia kelab


LDU Quito 0 United 1

United set the seal on an historic year by becoming the first British side to win the Club World Cup to end 2008 as the best team on the planet.

First-half dominance gave way to second-half nerves as the Reds were forced to play 45 minutes with only 10 main following Nemanja Vidic’s sending off, but a 73rd minute goal from player of the tournament Wayne Rooney gave United a deserved victory.

Sir Alex Ferguson had shuffled his pack, making four changes to the side that beat Gamba Osaka, while Liga ada Quito coach Edgardo Bauza - managing the Ecuadorian side for the last time - named the same XI that started against Pachucha in Wednesday’s other semi-final. There had been pre-match speculation that the tough-tackling South Americans may target Cristiano Ronaldo, and sure enough, Claudio Bieler was in the book just two minutes into the match for a rough shoulder-check on Ronny. The Uzbek referee Ravshan Irmatov made it clear he was wasn’t going to stand for any nonsense during this game, and the yellow card was duly shown.

With the eyes of the world on this match and a sell-out crowd of 68,682 inside the Yokohama International Stadium, United were determined to put on a show. Wayne Rooney had enjoyed a highly eventful 20-minute introduction to the Club World Cup at the end of Thursday’s semi-final, and United’s no.10 looked to begin the final where he had left off. He was involved in a handful of attacks in the first 15 minutes, and let fly with two powerful shots that made keeper Jose Cevallos realise he was in for a busy 90 minutes.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 12:08


Hmm..

Liverpool FC nak tumpang lalu..
Hmm, MU tak ada lah best sangat pun..
:oops:


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 13:09


seorang lagi Fans The Kop nak tumpang lalu ini..... :-D
Tahniah atas kejayaan semalam.....
tapi jue tengok MU menang nasib saja.....
taktik dan skill permainan tak menonjol sangat match semalam.....
tapi yang bestnya, Rooney menang award man of the match tu, Ronaldo 2nd.... :lol: :lol:
Rooney Hero MU semalam......ROONEY...ROONEY.......
Ronaldo.... :-P :-P :-P :-P


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 13:12


seorang lagi Fans The Kop nak tumpang lalu ini..... :-D
Tahniah atas kejayaan semalam.....
tapi jue tengok MU menang nasib saja.....
taktik dan skill permainan tak menonjol sangat match semalam.....
tapi yang bestnya, Rooney menang award man of the match tu, Ronaldo 2nd.... :lol: :lol:
Rooney Hero MU semalam......ROONEY...ROONEY.......
Ronaldo.... :-P :-P :-P :-P


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-08 14:10


!!! QUOTE !!!

salam....maaf kawan-kawan,saya berada d luar negara selama 4 hari...saya melihat game MU vs Hull City di Saigon,Vietnam...rupanya,MU ni memang sebuah kelab yang diminati ramai...kagum saya...

sepanjang saya berada di saigon,saya memakai jersi MU,ramai rakyat vietnam yang menegur saya akan jersi MU...mereka menyebut MU sambil menunjukkan isyarat bagus...




Huhhh.. ini kipas susah mati niehh.. :-P
Bro solkjaer, paste lah gambar kat sana bro..






P/s: Hmm, beri peluang lah untuk Liverpool bangkit..


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Manchester United FC (Versi 2)

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.22448 saat. Lajunya....