Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-04-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Semua orang boleh menjadi guru, tak semua guru boleh menjadi pendidik
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 27 hari yang lalu
ronniefinancehome: 38 hari yang lalu
MTMKi: 48 hari yang lalu
usop79: 49 hari yang lalu


Copy & Paste
Topik: UPIN IPIN SEASON 2 2008 - SETAHUN KEMUDIAN EPISOD PENUH


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» UPIN IPIN SEASON 2 2008 - SETAHUN KEMUDIAN EPISOD PENUH

Please Mendaftar To Post


Oleh UPIN IPIN SEASON 2 2008 - SETAHUN KEMUDIAN EPISOD PENUH

ajib2020
Warga Rasmi
Menyertai: 21.10.2008
Ahli No: 35509
Posting: 4

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 00:09



    


  Member Information For ajib2020Profil   Hantar PM kepada ajib2020   Quote dan BalasQuote

futurama
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2334
Posting: 324
Dari: muar, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 08:02


wah bagusnya..

nak dowload kejap lagi.hehe
tengkiu :kelip: :-D


-----------------
"the best and most beautiful things in the world cannot be seen, not touched..but are felt in the heart.."


Bookmark and Share

    


  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 12:22


thnx..besar tak gambar dia??
sebab saya ada juga tapi gmb dia kalau tengok full screen tak cantik
sore pun pelan..:-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 12:41


saya dah tengok dah....best...huhu....layannnn saja.....
walaupun umur dah 23......hahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

Mulya
WARGA SETIA
Menyertai: 10.09.2007
Ahli No: 31000
Posting: 1015
Dari: SELANGOR DARUL EHSAN

indonesia  


posticon Posting pada: 22-10-08 14:57


saya dah tengok..saya dah tengok..memang best..he..he...hhmm..betul..betul..betul...

Bookmark and Share

    


  Member Information For MulyaProfil   Hantar PM kepada Mulya   Pergi ke Mulya's Website   Quote dan BalasQuote

ajib2020
Warga Rasmi
Menyertai: 21.10.2008
Ahli No: 35509
Posting: 4

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-10-08 23:17


dalam satu fail dalam 13mb. oklah..download perlahan2.siapa ada streamyx kat rumah / cyver lagi bagus.cepat sikit. animasi yang best abad ni.hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajib2020Profil   Hantar PM kepada ajib2020   Quote dan BalasQuote

ajib2020
Warga Rasmi
Menyertai: 21.10.2008
Ahli No: 35509
Posting: 4

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-10-08 22:49


cepat download sebelum di padamkan.....
TIADA yang KEKAL ABADI :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajib2020Profil   Hantar PM kepada ajib2020   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-10-08 22:58


dah tengok dah...best........................dan punyai mesej tersendiri...............................hehe......

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-10-08 23:25


Assalamualaikum
eh..nanti dulu...esok saya download..kat rumah ni slow lah..tolong....:berdoa:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 31-10-08 17:52


Assalamualaikum
hmm..Kenapa upload kat rapidshare eh..boleh download sikit jeq sehari..lambatnya nak tunggu... :cry: tak ada tempat lain ke yang boleh download..



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

jannahnobel
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2007
Ahli No: 31060
Posting: 80
Dari: Bumi Allah_mencari ilmu

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 18:17


salam...sayatetapsaya...download lah dekat youtube....
search upin&ipin episod 13, lepas itu dah dapat vdeo dia...
dekat address kat atas tu tulis macam ini...
http://www.linkyoutube.com....
yang penting tambah saja work "link" sebelum word youtube....
and then...enter dan lepas itu click dekat download.flv
ok????
senang saja kan...try ek...mudah saja kan....

lepas itu kan...donload lah sampai episode 18....Kalau tak silap kan...13 until 18 yang raya punya...bukan puasa


-----------------
KeGeMbIrAaN yAnG bErCaHaYa


Bookmark and Share

    


  Member Information For jannahnobelProfil   Hantar PM kepada jannahnobel   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 31-10-08 18:30


Assalamualaikum
hmm...saya tak suka format flv, kualiti dia tak bagus...ada sesiapa yang ada format mp3 atau rmvb tak?



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-08 18:36


benda free,,ambil saja lah,,,fikir-fikir kualiti pula....janji dapat tengok,,,,nak best guna converter,,,,,,,,


p/s;heheheheheehe,,,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

ajib2020
Warga Rasmi
Menyertai: 21.10.2008
Ahli No: 35509
Posting: 4

blank   avatar


posticon Posting pada: 02-11-08 23:37


betul-betul....youtube flv player.tengok gambar pecah.
senang saja nak download.kalau dah download ada limit.
disconnect.lepas itu connect balik.settle masalah.
kita ni kat malaysia 90% kongsi IP.tiap kali connect lain IP.
selamat download

Bookmark and Share

    


  Member Information For ajib2020Profil   Hantar PM kepada ajib2020   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-11-08 00:00


best....
rasanya dah ulang banyak kali tengok...
tak pernah jemu...
anak2 saudara siap hafal dialog upin ipin lagi....

animasi begini lah sepatotnya yang diperbanyakkan dan diperluaskan di Malaysia..
punya islamic teaching directly dan indirectly...

tak payah lah tengok sin chan dan doraemon dah lepas ni....heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

mat_chop
Warga Rasmi
Menyertai: 15.10.2008
Ahli No: 35400
Posting: 10
Dari: online

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-11-08 12:33


Pada 31-10-08 18:30 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
hmm...saya tak suka format flv, kualiti dia tak bagus...ada sesiapa yang ada format mp3 atau rmvb tak?



Ada format .AVI.... 1 file dalam 40MB... ada 12 episod... (40MBX12)...
ada jugak yang dah di compile jadi 1 file = 411MB...
tak tau nak upload kat mana...
Kalau sesiapa ada guna Ares... just search :
"upin dan ipin ep07 ~ upin dan ipin ep18"
kat ares kalau ada mat_chop2 ana lah tu...
Office hour saja... (7.am - 4.pm)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mat_chopProfil   Hantar PM kepada mat_chop   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.258114 saat. Lajunya....