Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-12-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bahkan orang yang ada penawar racun tak berani hendak minum racun
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: azrin80
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43100

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 99
Ahli: 0
Jumlah: 99




  Yang Masuk Ke Sini
wadud: 3 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 20 hari yang lalu
muslimin23: 22 hari yang lalu
kasih_kekasih: 26 hari yang lalu
syahidatul: 29 hari yang lalu
raudhahasanah: 30 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: Salam Ulang Tahun Kelahiran :: sayatetapsaya


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Salam Ulang Tahun Kelahiran :: sayatetapsaya

Please Mendaftar To Post


Oleh Salam Ulang Tahun Kelahiran :: sayatetapsaya

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 11:27


Asssalamualaikum semua...

Di sini saya ingin menyampaikan bahawa hari ini, 15 Oktober
sebagai ulangtahun kelahiran Encik sayatetapsaya ataupun
nama sebenarnya.... EEHH!!! Terlupa daaah, Indra Asward
kee... Ataupun Asward Indra? Maaf, saya benar-benar terlupa...

Beliau merupakan antara ahli senior ukhwah.com yang
mempunyai keahlian pada 12 / 05 / 2004... Dan ketika topic ini
dibuka, mungkin beliau sedang busy di officenya di Kuantan,
Pahang.... -- Project baru yeeerr...?? HHEEE...

Semoga diberkati Allah dengan masuknya usia beliau 24 tahun
pada 2008 ini... Ada sesiapa lagi sebaya dengan beliau?
    
p/s: Muda lagi yeerrkk... HHAHAHHHA!!! Sekian. Harap maklum.

:welcome: :welcome:

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 11:32


Waa laikumusalam wbt dan salam ukhwahfillah,

teman mengucapkan selamat hari jadi kat sayetetapsaye. Muge panjang umor dan murah rejeki. Jangan sensitip sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 11:33


oh..kalau begitu..
selamat hari lahir En. Sayatetapsaya..
semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..
InsyaAllah..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 11:36


oh..happy aidil milad to u.. moga happy selalu.. jangan malu2 .. or tau umur kamu..huhu.. (mude lagi tu..macam saya...hahah)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 11:37


TT selamat hari lahir, semoga panjang umur dan murah rezeki...owh rupanya TT 24...sama lah..kita...erk....TT...tak tahu pula...
nak nyanyi kuat lagu ini

"ALLAH selamatkan TT" 5x

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 11:37


saya pun dengan ini mengucap kan selamat ulang tahun yang ke??? kepada TUAN TETAP kita........walaupun kami musuh di jk,.,kami tetap mesra....KUANG kuang kuang,,,

semoga panjang umur dan dimurahkn rezeki.....dan boleh tamatkan zaman bujangnye,,dan berjaya dalam perjuangan...

p/s;Kenapa den jadi skema pula wish macam ni???

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 11:50


Selamat hari lahir buat sayatetapsaya....
Moga dimurahkan rezeki, berjaya mencapai cita-cita dan impian serta sentiasa gembira.

:bunga: :bunga: :bunga:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 11:59


Assalamualaikum wr wbt

Selamat hari lahir..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki olehNya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 12:02


Selamat Hari Lahir..

Semoga di panjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

/

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 12:27


Selamat hari Lahir.. Semoga panjang Umur & Murah Rezeki. dengan bertambahnya umur,maka bertambahlah pengalaman hidup. semoga pengalaman itu mematangkan kehidupan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

halwa_halwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.09.2008
Ahli No: 34942
Posting: 31
Dari: black water

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 12:44


Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan en.sayatetapsaya...
Allah selamatkan kamu...

semoga d'usia baru ini pemikiran lebih matang dan hidup diberkati oleh Allah..Amenn..

Bookmark and Share

    


  Member Information For halwa_halwaProfil   Hantar PM kepada halwa_halwa   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 15-10-08 13:11


Salam Alaik

TT, Selamat Hari Lahir... Semoga panjang umur, sentiasa murah rezeki & dirahmatiNya... Amin!

p/s: oooo...syira lagi tua dari TT ye... :-P



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 14:03


wah..dah makin tua dia ye..hehe

Selamat Hari Lahir..semoga diberkati dan berbahagia selalu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 14:09


semoga Tuan Tetap akan terus tetap dengan ukhwah.com...hehe..

semoga panjang umur..dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 15-10-08 14:46


sayatetapsaya punya birthday .. :-) Happy birthday .. Nak hadiah?? :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

nazliahnazeer
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.09.2008
Ahli No: 34872
Posting: 56
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 15:32


selamat hari lahir sayatetapsaya.
semoga panjang umur dalam rahmat Allah,
dimurahkan rezeki dengan penuh keberkatan =)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nazliahnazeerProfil   Hantar PM kepada nazliahnazeer   Quote dan BalasQuote

PUTERI_FUZA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1975
Posting: 201
Dari: Perth, Australia

australia  


posticon Posting pada: 15-10-08 17:07


hepy birthday..
apa birthday..
happy beday
happy birthday to you...

Bookmark and Share

    


  Member Information For PUTERI_FUZAProfil   Hantar PM kepada PUTERI_FUZA   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 20:19


Mana empunya birthday niie? Indra? Mana Indra?
Busy sangat ke... Maklumlaahh... Bangunan baru
sedang dibina koott... Agaknya dia di construction site
rasanya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 15-10-08 20:32


saya juga inign mengucapkan selamat pada sayatetapsaya dan juga saya :P atas ulangtahun kelahiran..heh! menyempat pula promote diri..kih2

kepada TT selamat lah..ka nak sebut ucapan selamt cepat kawenn :kelip: ampun!
err yang petang moga d murahkan rezeki..hidup berkat.. insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 20:37


salam aidul milad 2 akhi TT..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..may Allah bless u always with His blessings all da time.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 20:38


Salam ence sayatetapsaya :-)

Salam ulangtahun kejadian. Moga berbahagia di samping keluarga.. Allah selamatkan kamu.. ;-)


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 21:41


saya tetap saya nak menyampaikan ucapan kepada saya tetap saya pada hari lahir saya tetap saya dengan ucapan "saya tetap saya".

ps:-saya tetap saya ngeh ngeh ngeh

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-10-08 22:55


Moga senantiasa dalam perlindungan Allah swt.. :-)

Indra-Bday



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 06:53


Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum...

huh....rupa-rupanya...semalam yerr..
"selamat hari lahir" dan "Semoga dirimu dirahmati Allah s.w.t."

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 08:26


oh..tuan tetap,rupa-rupanya dilahirkan dalam bulan oktober ek....baru tau..hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

hurul_inn
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.03.2008
Ahli No: 32879
Posting: 107
Dari: Darul Iman-Darul Naim-Darul Ehsan-Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 08:30


Selamat Hari Lahir...
Semoga panjang umur dan murah rezeki...
:bunga: :bunga: :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurul_innProfil   Hantar PM kepada hurul_inn   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 16-10-08 09:47


selamat hari lahir yang ke 24...
semoga Allah merahmati diri mu... :bunga: :bunga:


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-10-08 09:53


Pada 16-10-08 09:47 , syahirahsoid posting:

!!! QUOTE !!!

selamat hari lahir yang ke 24...
semoga Allah merahmati diri mu... :bunga: :bunga:



hehehe dah 24 tahun dah.... anak bujang orang ni....


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 16-10-08 10:26


Assalamualaikum
jazakumullahu khairan katheera kepada antum semua..
ye, memang rasa terharu pula bila diingati walaupun tak adalah minta diingati...perhatian memang boleh membuatkan kita rasa bahagia :malu: apapun, bila mengenangkan bahawa setiap kali detik itu datang, ia semacam satu 'warning sign' bagi saya...bermakna, telah 24 kali penggera itu berbunyi memberitahu...alam kematian semakin hampir...jika dibandingkan dengan jam, maknanya dah sekali dia habis pusingan jam tersebut...alangkah lebih bahagianya jika setiap langkah usia ni dapat dihabiskan dengan bermanfaat..moga setiap kata² ni dapat dilaksanakan dalam segala tindakan...agar tidaklah ia menjadi perkataan yang akan diucapkan semula di akhirat kelak apabila kita terpaksa menjadi di kalangan orang yang merugi..minta dihidupkan kembali walaupun sesaat untuk berbuat kebaikan...

walau apapun, sekali lagi syukran jazilan diucapkan kepada semua yang sanggup menaip sepatah dua kata buat saya..terasa bahawa diri ini sangat dihargai even saya bukan orang penting pun :-P

panjang lah pulak ucapan saya ni...waduhh....:terpegun:
sambung kemudian lah... :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 16-10-08 15:50


Assalamualaikum
sekali lagi ucapan terima kasih saya khaskan buat yang telah menyempatkan diri memberikan ucapan kepada saya...

ditujukan khas buat...
OU, P.D, imni_1612, syemarly, T.K, UK, Hanan, sitishairah, kasih_kekasih, halesolurun_84, halwa_halwa, syira_qistina, sadiqah, mujahid007, Wawa_83, nazliahnazeer, PUTERI_FUZA, CU, nurzatul, Laskar_Allah, sirat82, azzahrah, EM, hurul_inn, syahirahsoid dan zulman

:bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

_norlidahashim_
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34749
Posting: 105
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-10-08 16:40


salam..
otanjoobi omedeto untuk sayatetapsaya...semoga anda dapat cari apa yang anda inginkan dalam hidup ini..

p/s moga dipanjangkan umur untuk dpertemukan lagi pada tahun hadapan..amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For _norlidahashim_Profil   Hantar PM kepada _norlidahashim_   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 14:41


Selamat Hari Lahir sayaTtpSaya..


Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki dalam rahmatNYA senantiasa, Ameen.

Betul ke 24 tahun..??

Uhukss nampaknya. Aku juga yang muda remaja lagi.. Alhamdulillah :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 17-10-08 15:49


Bismillahhirrahmairrahim..

erm,salam ulang tahun kelahiran ya,tuan tetap..moga panjang umur murah rezeki dan sentiasa dalam rahmat dan perlindunganNya selalu,insyaAllah.. amin.. :-)


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 16:04


Pada 15-10-08 14:09 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

semoga Tuan Tetap akan terus tetap dengan ukhwah.com...hehe..

semoga panjang umur..dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan....


hehe sama macam birthday abang saya..
nak wish hepy birthday kat mujahid..
hari ni birthday dia yang ke berapa entah..
22 agaknya :-P



Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

aidil_firdaus
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.10.2007
Ahli No: 31562
Posting: 58
Dari: pahang-putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 16:22


selamat hari lahir.moga murah rezeki dan panjang umur.

Bookmark and Share

    


  Member Information For aidil_firdausProfil   Hantar PM kepada aidil_firdaus   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 16:25


Pada 17-10-08 16:04 , ardani posting:

!!! QUOTE !!!


hehe sama macam birthday abang saya..
nak wish hepy birthday kat mujahid..
hari ni birthday dia yang ke berapa entah..
22 agaknya :-P


YYUUPP... 22... Mujahid007 sebaya saya... 1986 batch...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 22:43


erkk.. boleh ucap lagi ke ni..?

petikan untuk tt dan Mujahid007, juga buat sekalian yang menyambut ulangtahun tarikh melihat dunia...

"usia bukan bilanagn WAKTU, tetapi bilangan KESEDARAN":kelip:

muga sejahtera dunia akhirat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 22:46


Masa itu relatif, idea itu infinif....

Teman kenai sayetetapsaye sebagai seurang yang sensitip dan sensitip macam teman juga. Susah nak jaga hati sayetetapsaye sebab teman tau susahnye nak jaga hati teman yang terlampau sensitip....
Tapi teman suka hubungan adik beradik sayetetapsaye dengan asward hafiz... ber'awak' 'awak' tu dengan adik, teman rasa nak gelak saja, macam urusan rasmi pula. Tapi sayetetapsaye selalu saja marah2 adik dia, teman tengok di hari itu masa dalam kerete, masa tu sayetetapsaye tengah telefon adiknye, adiknye naik kerete Prof. Muslim....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

eira
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2341
Posting: 182
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 23:01


selamat hari lahir sayatetapsaya yang ke 24. :D . moger dirahmatiNya

sama umur dengan saya, tapi tak cukup bulan lagi. hehe.

Bookmark and Share

    


  Member Information For eiraProfil   Hantar PM kepada eira   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 17-10-08 23:07


tapi marah2 sayetetapsaye dengan adik dia tu mungkin marah sayang agaknya, sebab teman tengok tak ada wajah kekejaman pada sayetetapsaye. Seurang abang yang baik.... ehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 18-10-08 11:39


Assalamualaikum
sekali lagi ucapan terima kasih kepada yang baru memberikan sepatah dua katanya...buat
_norlidahashim_, Muddathsir787, sufti_ilham, ardani, aidil_firdaus, CI, eira

:bunga:

P/S : saya memang orang yang banyak kelemahan...huhu...maaflah buat sesiapa yang pernah terasa tersinggung dengan saya ke, terkecil hati ke, dan semua TER yang negatif...hampunkan saya...:ampun:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

teruterubozzu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.05.2007
Ahli No: 29897
Posting: 86
Dari: Bumi Allah

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-10-08 13:16


hepy belated birthday sayatetapsaya..May Allah bless you..sweet 24th..sama bulan lah kita lahir hehe..kita raya ke dua hari tu..mak kita pun sama tarikh dengan kita jugak..:kelip: tapi kita keluar dulu setahun dari indra..hee

Bookmark and Share

    


  Member Information For teruterubozzuProfil   Hantar PM kepada teruterubozzu   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-10-08 16:15


Assalamualaikum..Ya Allah saya pun dah terlupa dah ulangtahun sabahat saya seorang ini...biasa set kat dalam hp ulangtahun dia tapi entah kenapa pula tahun ini tak ter set...huhuu..Apapn saya hope belum terlambat untuk saya ucapkan selamat hari Ulangtahun SahabatKu...Nama sahabat kita ini Aswad indra Firhad...sedap namanya sejernih wajahnya...

**Sahabatku, ku mohon kiranya saya pernah menyakiti hati dan perasaanmu spjg perkenalan kita...Ku harap persahabatan kita akan terus terjalin walaupun masing-masing sibuk dengan urusan dunia yang tak pernah habis dan selesai..

**Semoga dengan bertambahnya usia mu akan memantapkan lagi iman di dada..Jihad Fillah menuju janaah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 18-10-08 18:03


:sopan: :sopan: :-D :-D :-D :bye: :bye: :bye: :kelip: :kelip: :kelip:

huhuhuhu...selamat kepada dia...selamat kepada dia...dia tetap dia..


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

areyien
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34006
Posting: 168
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-08 21:38


happy belated birthday for sayatetapsaya..
semoga panjang umur, murah rezeki, sentiasa berada dalam lindungan Ilahi, cepat dapat jodoh..hehe :-D


-----------------
Insan yang mulia ialah insan yang selalu mengakui kelemahannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For areyienProfil   Hantar PM kepada areyien   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 18-10-08 22:50


Belum terlambat lagi..masih panas2 macam idulfitri..selamat hari ulang tahun adik saya iaitu sayatetapsaya..hehehe..walaupuan sayatetapsaya tidak pernah berjumpa saya, tetapi saya tetapi ingin mengucapkan selamat kepada sayatetapsaya..semoga sayattpsaya dipanjangkan umur, dimurahkan rejekimu..ameen..semoga sytetapsy akan tetapi sudi berjumpa saya suatu hari nanti diprogram JK akan di tetapkan.insyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.131649 saat. Lajunya....