Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-02-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bahkan orang yang ada penawar racun tak berani hendak minum racun
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: ShannonTodd
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43149

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 76
Ahli: 0
Jumlah: 76




  Yang Masuk Ke Sini
razani: 12 hari yang lalu
abid_19: 12 hari yang lalu
JonathanBaker: 14 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: nama mak ayah anda?..


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» nama mak ayah anda?..

Please Mendaftar To Post


Oleh nama mak ayah anda?..

_norlidahashim_
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34749
Posting: 105
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-10-08 13:21


inyaAllah, semua rakan masih ada mak & ayah...apa name sebenar mereka ek?...sekali dengan panggilan ...

nama ma saya Zainun buat Awang & abah pula Hashim Bin Salleh... ;-)


-----------------
Terima kasih Allah untuk segalanya


Bookmark and Share

    


  Member Information For _norlidahashim_Profil   Hantar PM kepada _norlidahashim_   Quote dan BalasQuote

_norlidahashim_
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34749
Posting: 105
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 05-10-08 13:22


Pada 05-10-08 13:21 , _norlidahashim_ posting:

!!! QUOTE !!!

inyaAllah, semua rakan masih ada mak & ayah...apa name sebenar mereka ek?...sekali dengan panggilan ...

nama ma saya Zainun buat Awang & abah pula Hashim Bin Salleh... ;-)



Zainun BINTI Awang...bukan BUAT


-----------------
Terima kasih Allah untuk segalanya


Bookmark and Share

    


  Member Information For _norlidahashim_Profil   Hantar PM kepada _norlidahashim_   Quote dan BalasQuote

pak_ali
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2005
Ahli No: 18734
Posting: 256
Dari: Hollywood Records, 500 S. Buena Vista Saints Burbank, Los Angeles, California 91521.....

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-10-08 18:50


eeekkkkk..????
apahal pula dibukak topik ni...
apa tujuan nak tau nama parent...????
errmmm......
buka topik lain sajalah.....
...
nanti ada pula topik kelab nama parent sama...hakhak
kelab parent lahir tahun sama,...bla...bla....bla..

Bookmark and Share

    


  Member Information For pak_aliProfil   Hantar PM kepada pak_ali   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 05-10-08 19:43


Nama my Mom Nursufiah Osman, Ayah pula Abdullah HJ Osman .. :-) saja nak kgsi dengan Cik Norlidahhashim .. :-) kalau ternampak nama glamour ni .. jangan lupa bagi salam eek ..? hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

_norlidahashim_
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34749
Posting: 105
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-10-08 10:00


Pada 05-10-08 18:50 , pak_ali posting:

!!! QUOTE !!!

eeekkkkk..????
apahal pula dibukak topik ni...
apa tujuan nak tau nama parent...????
errmmm......
buka topik lain sajalah.....
...
nanti ada pula topik kelab nama parent sama...hakhak
kelab parent lahir tahun sama,...bla...bla....bla..


lah pak ali..Tak apalah..kalau pak ali tak nak kasi tau name parent pun tak mengapa..huhuhu


-----------------
Terima kasih Allah untuk segalanya


Bookmark and Share

    


  Member Information For _norlidahashim_Profil   Hantar PM kepada _norlidahashim_   Quote dan BalasQuote

bintanghati2008
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.07.2008
Ahli No: 34147
Posting: 217
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 11:18


assalammualaikum

nama ibu saya norhasimah binti ismail dan ayah saya pula harun bin ibak. terima kasih kepada mereka kerana sudi menjaga saya dari kecil hingga dewasa..i love u all

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintanghati2008Profil   Hantar PM kepada bintanghati2008   Quote dan BalasQuote

ashraf
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.12.2003
Ahli No: 5427
Posting: 89
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 06-10-08 11:28


ok...my parents name...ayah saya mohd yussof bin ismail
ibu saya...halijah binti ishak,..kasihan mereka,..dapat seorang anak sulong yang degil dan keras kepala...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For ashrafProfil   Hantar PM kepada ashraf   Pergi ke ashraf's Website   Quote dan BalasQuote

darkside
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.09.2008
Ahli No: 35022
Posting: 106

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-10-08 11:30


hmm... entah lah... rasanya macam tak perlu agaknya.. setuju dengan pak ali, nanti macam-macam kelab pulak ada... sekarang ni pun dah berlambak kelab merepek2... dulu saya pernah tegur hantar posting biar lah yang ok sikit.. tak payah banyak kan topik merepek.. tapi banyak juga yang tak puas hati dengan teguran saya tu.. nanti lama2 ukhwah ni mengarah ke benda yang tak penting saja dari yang penting....

hmm.... suka hati lerrr....

Bookmark and Share

    


  Member Information For darksideProfil   Hantar PM kepada darkside   Quote dan BalasQuote

_norlidahashim_
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34749
Posting: 105
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 07-10-08 13:20


tak adalah sampai tahap merepek darkside..banyak lagi rasanya topik yang lebih merepek..tak salah..as a reminder kepada mak ayah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For _norlidahashim_Profil   Hantar PM kepada _norlidahashim_   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 09-10-08 21:56


nama ibu saya, aishah bte abu bakar...
abah pula abdul rahman bin mohamed...
heeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

qiu90
Warga Rasmi
Menyertai: 07.10.2008
Ahli No: 35282
Posting: 20
Dari: TERENGGANU

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-10-08 10:19


nama ayah saya :cheku ibrahim bin che engku mat,
ibu pula nama tuan asmah buat tuan endut................

Bookmark and Share

    


  Member Information For qiu90Profil   Hantar PM kepada qiu90   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-10-08 11:02


..atas nama cinta..terlahir aku..melihat dunia..

bonda tercinta :bunga: Rahela binti Abdul Rani
ayahanda tersayang :bunga: Hariri b. Mohamed

semoga Allah merahmati Kalian berdua..AMIIN..:welcome:

Bookmark and Share

    


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.126487 saat. Lajunya....