Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Mencari lilin lebih baik dari merungut bila kegelapan

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 49
Ahli: 0
Jumlah: 49




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 6 hari yang lalu
wyd1014: 14 hari yang lalu
haykal77: 22 hari yang lalu
Kakngah: 22 hari yang lalu
lidah-penghunus: 24 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: jom plan jk eid fitri 08


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» jom plan jk eid fitri 08

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh jom plan jk eid fitri 08

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-10-08 10:49


wah....nak tumpang lalu kejap....

erm,siapa ek abang rdwira ni...jika ada kesempatan dan sudi kiranya..harap boleh bertemu...kat ISA pun tak apa..hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 27-10-08 12:26


Pada 27-10-08 10:49 , mujahid007 posting:

!!! QUOTE !!!

wah....nak tumpang lalu kejap....

erm,siapa ek abang rdwira ni...jika ada kesempatan dan sudi kiranya..harap boleh bertemu...kat ISA pun tak apa..hehehe


hehehheh incik mujahid.... jika incik sedang beronline dan nampak mesej ini ketika ini..boleh hubungi cik SS ..katanya dia kalau ada kelapangan akan kerumah kami petang ni..Kalau nak mai bersama..boleh hubungi beliau...hehhehhehe


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-10-08 22:47


siapa yang kena tahan ISA? saya!!! saya!!! :lucu:

saya dah lari... lepas itu tukar nama... dari eniliana kepada nama sekarang...
selepas ini tengok.. kalau pakcik makcik yang tangkap saya tu masih tak ada kerja lain nak buat...tentu saya kena tangkap lagi...hihihihi

terima kasih yang tak terhingga pada kak shida (akak rupanya...hihihi) kak sadiqah...dan shye(yang ni bukan kakak...hehehe) yang sudi datang rumah.. , solat maghrib... dinner.. sampai pukul 10 haa... puas hati dapat sumbat mereka makan...hehehehe...tapi tak cakap awal-awal....masak versi kelam kabut saja tu...habis berasap satu rumah...entah apa-apa yang ada dalam peti ais tu.. belasah saja masak ... :lucu:

ps: saya tak kisah lah agaknya... kalau eniliana tak dibebaskan dari ISA...sebab saya dah ada nama baru... dan lebih happy...sebab kak 3S dah pujuk...yehhhhh... :lucu: sayang kak 3S


3S=Sadiqah + Shida + Shye

triple S tuuu...hihihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-10-08 22:58


:-o

kompius kejap

pasai pa id eni kena delete? :berfikir:

** tak abih2 ketinggalan aku ini


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-10-08 23:10


tak ada apa lah kak... eksiden agaknya...
hehehe...
yang sebenarnya saya pun tak tahu... hehehe..

kalau eksiden alhamdulillah......
kalau tak eksiden...saja2 seronok.... ada lah tu nanti2 saham dia...di akhirat sana... hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-10-08 23:11


3S itu kalau beraya tak ada nak ajak Hanan sekali. Mentanglah huruf tak sama.. huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 27-10-08 23:16


Kalau lain kali nak ikut tukar nama SANAN....takpun SHANAN...kekekkkeke

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-10-08 23:17


kisahnya eni.....

hmm....
anggap saja lah 'dia' nak bergurau... buang yang keruh.. ambil yang jernih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-10-08 23:23


insyaAllah kak...
dendam2 ni tak guna...nanti makan diri ... :)

tak mengapa... saya buang yang keruh2...karat2 semua... :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-08 00:26


Daripada SHANAN, baik Salman Khan saja.. huhuuh

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 28-10-08 00:32


ok juga salman khan.... 5 tahun lagi dapat datuk ... datuk Salman Khanan...hehheheh. masuk topik semula

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-08 00:36


3 S ek... macam menarik. Saya pun mula dari S juga.
Dah boleh jadi 4 S ngeh ngeh ngeh.

ps:- Aku sokong SHANAN hehhhe

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-08 00:39


Pada 27-10-08 23:11 , Hanan posting:

!!! QUOTE !!!

3S itu kalau beraya tak ada nak ajak Hanan sekali. Mentanglah huruf tak sama.. huhu


kak Hanan... alamak, maaf lah. nampaknya sekali lagi kak Hanan ketinggalan. hehehe. semuanya berlaku secara tak terancang.. huhuhu.

saya baru pulang dari menghantar kak shida di serdang. hari ni saya travel all the way from Petaling Jaya, to Gombak, kemudian to Serdang. Back to Petaling Jaya.

sekarang dah sakit belakang dah bawa kereta. huhu.

tapi tak apa... makan kenyang sangat tadi kat rumah kak eniliana dan rdwira... sedap lah :terliur:. terima kasih banyak..! :welcome:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-10-08 00:53


.. oo.. ini kes pergi beraya dengan si siti shairah,simple shida,shahidatul lah ek.. patutlah 3 s.. adehh:lol:.. patutlah salman khan terasa:lol:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-08 08:33


Pada 28-10-08 00:53 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. oo.. ini kes pergi beraya dengan si siti shairah,simple shida,shahidatul lah ek.. patutlah 3 s.. adehh:lol:.. patutlah salman khan terasa:lol:..


salah tu kakisamun... syahidatul, sadiqah dan simple_shida yang pergi beraya semalam (Isnin). tapi ada juga sebelum ke rumah rdwira dan eniliana, syahidatul dan simple_shida beraya ke rumah sitishairah.

eheheh.

sehari sebelumnya pula (Ahad), sirat82, mujahid007, Daeng_Jati, dan simple_shida datang beraya rumah saya selepas JK Eid di Taman Jaya.

dan sehari sebelumnya pula (Sabtu), syahidatul ada pergi ke open house simple_shida. ramai lah yang datang. sadiqah (s lagi), ummusafiah, Rumaishaaa, khalifah, mohamad, mujahid007, serikandi_khaulah (boleh join the club), umar_khalil, muhamad_azrul86 dan lain-lain. huhuhu

Memang sakan beraya 3 hari cuti ni.... huhuhu.

begitulah alkisah raya saya bersama ukhwah.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-10-08 13:49


alamak...terlepas pula nak ke rumah akhi rdwira...ana tak online hari tu..insya'ALLAH di lain kali saja lah......

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 29-10-08 15:39


!!! QUOTE !!!

ps: saya tak kisah lah agaknya... kalau eniliana tak dibebaskan dari ISA...sebab saya dah ada nama baru... dan lebih happy...sebab kak 3S dah pujuk...yehhhhh... sayang kak 3S


3S=Sadiqah + Shida + Shye

triple S tuuu...hihihihi


salam..
uhukk.uhuk.. terbatukss ss. ehehe..
oo.. mimi the returns sebut nama ss naaa..

buat cik hanan. maaf lagi banyak kali.
actualy.. yang sebenornye teman bukan lah merancang..
cuma tiba-tiba ss & sc terus merancang saja on the dot.

hajat nak ke setapak.tapi, ada emergency kes sahabat cs tu.
jadi, kami berdua dah masuk kereta.. nak p mana ni ek.. :-?

haa.. jom p gombak.. agaknya nanti kawan cs tu balik thari..or petang ke.
gombak.. sitishairah. ..nak p rumah
lamyanunalif.m macam tak ada agaknya adik ni....

next.. kita p rumah mimi.. on the way back..ok...jalan... :sopan:
so, ss call sitishairah.. ok kak.. eira ada.. ehhee..

misi jk konvoi kami berjalan lancar..
cuma kami terlepas simpang.. hampir nak ke gombak setia.
kami makan kutiew goreng.. next, banyak lagi masa ni..
mimi masih beraya sakan tu..huhu..

p masuk bumi uia lah.. jumpa dengan adik-adik yang
bakal nak exam.. lama juga kami bertapa di sana.
makan.. borak.. bla..bla..

by6 baru kami gerak.. tiba-tiba sadiqah pun nak join..
kami, on saja lah.. jemput sadiqah di hentian PUTRA..
move to rumah mimi..

waduh.. dah lah golap.. ehhe.. dah sampai hujung jalan. U-turn back.
akhirnya.. jumpa pun kami.. 3s memang lapaq.. mimi pun cooking di dapur..

simpulnye.. goreng pun sodap...hehhe.. bertambah cs makan..ehhe
siap ada kek secret recipe lah hanan..ehehe.. ditambah dengan
dadih colur ungu.. :-D

by10pm kami move back.. selamat hantar sadiqah back..
cs hantar ss ke serdang..

alhamdulillah.. bergitu cerita jk konvoi raya 3s.
rasanya agaknya kami yang tutup tirai..

kerr ada lagi nak beraya terjah macam mujahid_o07 ehehhe..
:sopan:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 29-10-08 16:17


sedikit laporan untuk jk konvoi raya di teratak ss
pada 25ogos 2008-sabtu jam 10-2.30pm.

yang hadir.
shye.ummusafiah.
serikandi_khaulah+mak. nailofar
umar_khalil.mohamad_azrul86.
khalifah.rumaishaa+izzah
mohamad.mujahid_007 & kawan
lamyanunalif_mursyidah & kawan + adiknye
haslina. imtihan_insyirah

banyak dapat sms..
kak shida.. maaf saya balik kg..huhu..
saya ada program..etc..
its ok..

thanks yang tolong ss..ehhe..
maaf ye..simple saja ss masak..ehhe..
dibantu oleh adiks yang mai awai..

akhiran.. syukran pada yang datang teratak ss.
jumpa lagi next raya.. belum tau lah lokasi same ke..
dah berubah..ehehhee..
:sopan:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-08 10:16


erm...nak gunakan cara '007' tu ek...terjah terus..hehe..silap terjah takmenjadi..hehe...

mujahid007 tu terjah sebab dah plan..hehe....

tak Apa..teruskan....

tak ada ke muslimin yang nak konvoi???

ana tengok kak ss dan the geng saja yang konvoi..hehehe...............

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» jom plan jk eid fitri 08

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.12041 saat. Lajunya....