Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2023  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang meninggikan darjat seseorang ialah akal dan adabnya, bukan asal keturunannya
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 112
Ahli: 0
Jumlah: 112




  Yang Masuk Ke Sini
nasrun_qalbi: 13 hari yang lalu
sadiqah: 17 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: Kelab Penyokong Badminton


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» Kelab Penyokong Badminton

Please Mendaftar To Post


Oleh Kelab Penyokong Badminton

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 10:29


dah ada belum ek topik ni?

Kalau tak ada kita mulakan......
siapa kat sini minat sukan badminton.????
biasanya org yang minat tu mesti pemain badminton kan?
saya minat sukan badminton..
tapi saya bukan lah pemain wakil nape2..
skdar hobi...kiranya tak boleh jadi Datuk ag lah..hehe

tapi saya minat badminton era 90-an...
nama2 seperti rashid sidek,ong ewe hock,yong hock kin,razif-jailani,cheah son kit-soo beng kiang,yap kirim hock....
bila sebut nama mereka,rasa macam dah legends kat malaysia...

pemain terbaik dr luar:alan budi kesuma,joko suprianto,ardy wiranata,heryanto arby,thingy jiong,sun jun,paul eric,ricky-rexy,fung permadi,susi susanti dan lain-lain....

best mereka semua..
ada shabat2 yang ada simpan koleksi video?
maksud saya orang-orang legend ini maen

sama-sama kita meriahkan topik ini.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 11:10


saya pun minat main juga tapi tak adalah jadi wakil Apa..saja suka-suka..

time kecil-kecil, petang-petang selalu main dengan jiran.dahlah saya seorang saja yang perempuan, hehe..kami selalu buat ptandingan.siapa paling hebat no 1 sampai strusnye..selalunya saya yang dapat..

tapi bila dah masuk sek menengah, dah kurang sikit sebab duduk hostel..dah masuk u dan kerja sekarang ni lgla tak ada langsung..kecian raket tu tgantung saja kat dinding,huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 11:34


waaa.
nanti hid boleh lah dapat jadi Datuk...
ye lah...dah selalu dapat no 1...nanti mula lah maen balik...
mana tau ada bkt terpendam..entah-entah boleh wakil tempat kerja ke

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 650
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 11:53


minat juga sukan bdmnton ni...selalu juga main ptg2 masa study dulu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 12:11


dakpelah Kalau minat pun....
kira suka tengok tak?

saya Kalau game best sekarang baru tengok.....
saya suka tengok doubles...sebab maen laju..best
chong wei pun best..skillful

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 04:01


lah...tak ramai ke warga ukhwah ini minat badminton???
ish3.....
tak apo lah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

khazinatulsyouqoh
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19897
Posting: 209
Dari: on earth

Johor  


posticon Posting pada: 12-09-08 06:58


salam...

minat sangat...masa time olimpik tu...badminton lah yang dok tuggu2...best sangat-sangat..my favourite would rashid sidek...antara pemain badminton yang ada karisma...datuk lee chong wei pulak adalah pemain yang berjiwa besar..

Kalau pemain luaq...tentulah....LIn Dan..pemain yang sangat konsisten tapi dia tu cepat marah kan...sony dwi kunchoro pun hebat juga...

ada niat nak main tapi kat kampus ni semuanya terbuka kepada umum..agak-agaknya bila lah boleh buat competition tertutup untuk girls pulak kan...hehehhehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatulsyouqohProfil   Hantar PM kepada khazinatulsyouqoh   Quote dan BalasQuote

didad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1966
Posting: 114
Dari: penang

Selangor  


posticon Posting pada: 12-09-08 07:53


salam...

aku pun memang minat sukan badminton.aku memang ikut perkembangan sukan badminton dunia dari era rashid sidek lagi.

masa tu aku minat pair dari indonesia rexy minaky dan ricky subagja. foo kok keong pun aku minat juga.

masa zaman heryanto arbi aku dah berjinak2 dengan kejohanan peringkat sekolah dan daerah.

sekarang ni setakat wakil jabatan saja memandangkan badan dah semakin mengembang.nak angkat bola drop shot pun pancit.hahaha...

Bookmark and Share

    


  Member Information For didadProfil   Hantar PM kepada didad   Quote dan BalasQuote

fateha_82
Warga 2 Bintang
Menyertai: 29.07.2008
Ahli No: 34202
Posting: 41
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 12-09-08 08:08


salam...

satu family minat badminton.. berkumpul ramai-ramai kat depan tv kalau ada live perlawanan badminton.. paling best tengok chong wei nya game.. kadang-kadang kami main sesama kami kat depan rumah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fateha_82Profil   Hantar PM kepada fateha_82   Pergi ke fateha_82's Website   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-09-08 23:00


waaa.bagus lah blake.....
minat sungguh....
huhu...setakat lah maen2 petang-petang lawan angin tu boleh lah

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
� Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.090132 saat. Lajunya....